Alle innlegg Sukkerforum

Svar på meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 12 nov. 2014 15:04

Jeg undres.... er det ikke vanlig å svare på en henvendelse her inne? Har ikke vært her inne så lenge, men opplever stadig at folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Trodde det var vanlig folkeskikk?
Eller er det slik at vi damer skal "sitte og vente" på henvendelser fra menn..
Helt ok at menn ikke er interessert i meg, men det går da an å takke pent nei? Jeg er ikke spesielt stygg, skiver høflige poster og har en helt normal profil (og er ganske normal :-) )

Skjult ID med pseudonym durrr on. 12 nov. 2014 15:08

Vi menn kan oppleve å skrive 100 meldinger uten å få svar. Vent med å klag til du har opplevd det der.

Skjult ID on. 12 nov. 2014 15:13

Klager ikke og er sikker på at det gjelder for både menn og kvinner, Men man mister jo litt motet da....
Er jo grenser for hvor mange man gidder å henvende seg til av de gode matchene når de ikke gidder å svare.
Dårlig folkeskikk!

Skjult ID med pseudonym smil on. 12 nov. 2014 15:34

Jeg opplever også aktiviteten her inne som "avventende" og lite aktiv. Og lurer på hvorfor det er slik? Sukker har gitt oss div verktøy som gir mulighet til å skape kontakt; post; for å skrive meldinger, men også med muligheten til å sende et standard høflig avslag når det er nødvendig. Hjerter; gjennom hjertene er det mulig å vise en mild nysgjerrighet eller en interesse for hverandre. Men likevel er det stille.... Og jeg kjenner absolutt ikke på at stillheten er forsmedelig og ydmykende for meg men mer undring for at vi ikke våger å bruke verktøyene mer aktivt for å opp å den kontakten vi faktisk søker ved å ha en profil her.
Jeg sender hjerter og får sjelden hjerter tilbake. Og jeg får hjerter som jeg ikke gir tilbake. Poenget mitt; våg å øke aktiviteten med hjerter og fine meldinger!! Spre hjerter og fine budskap så kanskje vi klarer å overmanne noen av disse eklingene som forsøpler og forsurer her inne. Jo flere som GIR hjerter så er det jo flere som får også....

Skjult ID med pseudonym missa on. 12 nov. 2014 17:15

Helt enig, hatt samme innlegg for ei stund siden. Rett og slett dårlig folkeskikk!!

(mann 30 år fra Østfold) on. 12 nov. 2014 18:25 Privat melding

Jeg tror følgende: Alle de guttene man burde skrive til, skriver man ikke til. Man skriver til de som ikke svarer, men som kanskje der og da virker mest interessant.

Så de guttene som aldri får svar, gir opp og slutter å sende meldinger, i håp om at jentene tar et steg.

Men jentene opplever samme frustrasjon, og her er vi :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 nov. 2014 20:07

Avventende? Jeg er på som bare faen jeg! Strør rundt meg med gule hjerter og noen ganger også meldinger.
Ikke at det egentlig hjelper noe men.. :P

(mann 33 år fra Oslo) on. 12 nov. 2014 20:12 Privat melding

Jeg svarer alltid... Men har fått ytterst få førstemeldinger...

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 12 nov. 2014 20:26 Privat melding

Skal ikke lyve på meg å ha sendt veldig mange førstemeldinger, men et tosifret antall har det vel blitt nå.

Svarprosenten? Niks, nada, null prosent, ikke ett eneste svar gitt..
Plager det meg? Tja, litt kanskje, nok til at jeg velger å sitte stille i båten og vente på at noen skal bite på det passive agnet mitt, fremfor å bite noen annens agn selv ;)

Jeg har konkludert med at gutta liker å ta initiativet, det funker aldri når jeg gjør det ihvertfall, hverken på byen eller her inne.
Min konklusjon er at enten liker jeg feil gutter, eller så er gutta mer gammeldagse enn de liker å innrømme ;)

(mann 30 år fra Rogaland) on. 12 nov. 2014 20:48 Privat melding

Man kan jo se om folk har lest meldingen eller ikke, enkelt og greit.. Har de lest meld, og ikke svart, antar jeg de ikke er interesserte.

Jeg selv snakker med et par, men merker at de svarer veldig enkelt eller veldig sjeldent, og da tenker jeg at de ikke er så seriøse, det handler gjerne mer om oppmerksomhet e.l.

Tror nesten facebook eller andre gratis sosiale sider kan funke bedre enn her på sukker:P Jeg er kanskje ikke så himla seriøs om forhold via sukker selv, men jeg prøver da vertfall og få kontakt med matchene mine :) Greit å bli kjent uansett! Men lite aktivt her inne ja;S

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 nov. 2014 21:32 Privat melding

Opplever også dels lite aktivitet her. Jeg har bare vært her i 3 uker og har sendt en del førstemeldinger som ikke blir svart på. Også av menn som har "hjertet" meg. Jeg svarer selv alltid uansett om jeg er interessert eller ikke. Alle høflige henvendelser fortjener et svar, synes jeg. Godt å høre at det ikke er bare meg :-)

(mann 19 år fra Oslo) on. 12 nov. 2014 21:35 Privat melding

Dette blir som sjekking på by'n enten får du kontakt eller ikke :) Gå videre :)

(mann 47 år fra Vestfold) on. 12 nov. 2014 23:31 Privat melding

Tror kanskje at mange velger å ikke svare fordi de synes det er ubehagelig å være avvisende.

Samtidig er det jo slik at rungende stillhet er et ganske klart svar det også! ;-)

Skjult ID med pseudonym Tryxel to. 13 nov. 2014 00:13

samme her, har sendt noen meldinger, men nesten ingen svarer å de fleste som svarer sier nei, men de svarte hvertfall. men er faktisk godt og se at damer har samme problemet. begynner å tru at folk er ikke interesetr i et forhold her, men bare bekreftelse på at de forsatt er ettertrakta.

Skjult ID med pseudonym snupp to. 13 nov. 2014 09:02

Begynner å miste litt troen på at det er mulig å finne noen her inne. Kanskje utvalget er så stort at vi drukner litt. Og at mange sitter på gjerdet og venter på at det skal komme innom en som er penere, søtere, kjekkere, større, ....:-)

Skjult ID med pseudonym Detmåjegsi to. 13 nov. 2014 15:22

Dette er også min erfaring... Sender flere meldinger her inne men sjelden eller aldri noen som svarer. De meldingene sender er etter min mening helt normale. Tenker jo som mange skriver at siden meldingen er lest, og man ikke hører noe så er vedkommende ikke interessert. Men samtidig er vi mange voksne mennesker her inne som takler et negativt svar når det er skrevet på en ordentlig måte. Så helt enig i at det er ren høflighet å svare.

Skjult ID med pseudonym Miss A to. 13 nov. 2014 15:39

Etter hva jeg har opplevd, og deretter adoptert er:
meldingen er lest men man får ikke svar= han er ikke interessert

Det var en som skrev her inne at det er nesten bedre å bare bli ignortert enn å få standard "Tror ikke vi passer sammen" etc, og der er jeg enig.
Så sorrry, lite folkeskikk her.

Skjult ID med pseudonym 37 to. 13 nov. 2014 15:51

Melding lest uten svar/melding ikke leste engang betyr null interesse og er et krystallklart svar som ikke trengs tolkning. For å få dette fram i en mld må man være unødig ærlig og direkte: 'Du er for stygg, feit og dum til at jeg er interessert.'

Nesten alt av 'hyggelig' avvisning åpner opp for videre komunikasjon som 'hvorfor tror du ikke vi passer i lag?' eller lignende. Evt drittslenging...

Skjult ID med pseudonym Detmåjegsi to. 13 nov. 2014 21:49

Dette handler vel også om gjensidig respekt... Så hvorfor skal man drive med drittslenging... Mye useriøst vil jeg si...

Skjult ID med pseudonym Mr Mr to. 13 nov. 2014 22:28

Det dreier seg vel også om folks feighet... De er for feige til å avvise folk på en ordentlig måte... Men unnskylder seg selv med en masse svada, istedenfor å heller prøve å opprettholde en god stemning på slike nettsteder som dette..

Man ignorerer ikke mennesker som snakker til deg på en ordentlig måte. Så enkelt er det, og det kalles også folkeskikk. Eller sømmelig oppførsel, om folk ikke lenger forstår ordet folkeskikk..
Og ikke minst som Detmåjegsi sa, gjensidig respekt.

(mann 19 år fra Oslo) fr. 14 nov. 2014 00:25 Privat melding

Dette er og blir overfladisk før man møtes. Ikke legg så mye mer i det enn det det er.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 14 nov. 2014 12:56

@TS

Du etterlyser vanlig folkeskikk, men sier at du ikke er spesielt stygg. Hva har det med saken å gjøre? At da ville du forstått det? Det er vel ikke mindre høflig å ikke svare de ikke ser bra ut?

Eller tenker du mer i de baner at du burde være en catch og blir overrasket over manglende svar fra menn? Det er helt vanlig å ikke få svar. Spesielt etter 35 år, eller hvis du har barn. Menn liker jo å tenke at de er alene om å skrive og ikke få svar. Vi kvinner vet bedre, men ved at de kan få tenke at dette gjelder hele deres gruppe (altså menn), så trenger de ikke endre på noe selv. Haha…

Skjult ID med pseudonym snupp fr. 14 nov. 2014 13:39

Er man voksen nok til å være her inne, så burde man også være voksen nok til å svare nei på en ordentlig måte og de som får nei tåler nok det når det er sagt på en ordentlig måte. Blir man "plaget" er det jo bare å blokkere vedkommende. Dette er jo ikke en fest med innpåslitne, fulle nordmenn :-)

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 14 nov. 2014 14:06

@spitfire

Hva? Jeg har vel ikke sagt noe om moral eller hva man bør gjøre, har jeg det? Jeg har ikke sagt at det er manglende folkeskikk å ikke svare. Jeg mener ikke det engang!

Jeg sa derimot at jeg ikke kunne skjønne at hvis TS mener det er normal høflighet å svare, så er det pussig at trekker inn at hun ser bra ut. (Mener hun at de pene har mer rett på "normal høflighet" enn de mindre pene?)

Jeg sa også at både kvinner og menn blir utsatt for dette hele tiden. Mens menn ofte liker å tro at det er en "mannegreie" å ikke få svar.

Skjult ID med pseudonym gg fr. 14 nov. 2014 15:56

Mann har rett og slett for mye å velge mellom. Og da spesielt damer så når man ikke ser en man liker så er det bare å ikke svare

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 nov. 2014 18:32

Dette er jo et evig tilbakevendende tema, som regel løftet opp og frem av menn. Hvorfor dette behovet for avvisning i skriftlig bekreftet format - hva faen hjelper det!? For enkelte chicks her inne ville det medført en heldagsjobb. Høflighet...du er på en datingside nå - disse chicksa har aldri spurt om din interesse! Vær høflig nok til ikke å kontakte dem...eller... Suck it up - be a man!

(mann 44 år fra Oslo) fr. 14 nov. 2014 18:52 Privat melding

Ikke noe krise å ikke få svar.

Det som irriterer maks er om det står i profilen...Svar kun de med bilde.
Og likevel kommer det IKKE svar.
Det gjør meg sur ass.

Happy weekend

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 14 nov. 2014 18:59 Privat melding

Jeg kjenner meg også igjen. Dårlig og ikke svare.

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 nov. 2014 18:59

Hvorfor er det dårlig å ikke svare?

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 nov. 2014 19:08

Personlig synes jeg det er litt merkelig å "forlange" et svar fra en fullstendig fremmed person!

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 nov. 2014 19:27

Ett bilde på en datingside tenker jeg må være en forutsetning. Har man ikke bilde her inne så kan man ikke forvente/forlange noe som helst. Det er vel en gang slik at det er det ytre som gir det indre en kjangse... Problemet med nettdating er at så mange flere tør så mye mer, for det får ikke en konsekvens der og da og du er anonym. Flere tør her inne sende melding til ei dame/fyr enn å kontakte den dama/fyren på byen...og noen damer/fyrer(typer) merker det GODT her inne!

(kvinne 61 år fra Rogaland) lø. 15 nov. 2014 00:36 Privat melding

Alle bør svare,uansett,kansje noen venter,vi kan ikke behandle hverandre så dårlig her om det er nett,det er et menneske bak hver profil,Jeg mener høflihet er et must.Det som er rart er,,jeg får meldinger fra menn,kan du skrive til meg,av høflighet sender jeg noen ord,de svarer ikke.Sykt.og alle disse billedløse,hvem orker å svare på noen uten ansikt,,og alle disse halkveda engelske,finnes det ikke et filter,synd menn klager på kvinner,dere er jo ikke ærlige mange av dere,vel noen klart.

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 15 nov. 2014 03:24

Ser det er en del nyankomne i tråden her. Dette temaet har jo vært oppe mange ganger før, naturlig nok.
Fra en tidligere periode som singel for noen år tilbake fikk jeg se innboksen til ei jeg nettopp hadde begynt å date. Hun hadde vært en uke utenlands, og hadde over 400 uleste meldinger i innboksen.

Synes hun burde tatt seg en ekstra feriedag når hun kom tilbake!

Ikke for å ha sex med meg hele dagen, men for å avvise de 400+ mennene...:/

Skjult ID med pseudonym Mr Mr lø. 15 nov. 2014 11:58

Dag@

Igjen en fantastisk unnskyldning, få å slippe å gjøre jobben..
Er det slik at folk som har et Luxus problem, skal bli fritatt fra å være med å dra lasset for å opprettholde en godt atmosfære og stemning på slike steder som dette????
Dag? Det tar henne ett sekund å sende et ferdigskrevet høflig avslag, så da kan du jo regne ut selv hvor lang tid det måtte ta å gi en tilbake meld til de hun ikke finner interessante... Men det er mulig du mener hun er veldig treg, siden hun må ha en hel dag.. ;o)

Skjult ID med pseudonym rose lø. 15 nov. 2014 13:33

Jeg synes det bla handler om jeg er på innsiden av søkerkriteriene til den jeg event kontakter, da forventer jeg et svar i det minste.
.

Jeg gidder ikke besvare helt tydelige googleoversatte meldinger fra menn som sier de er norske.

Det er jo også profiler med svargaranti som slett ikke svarer

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 15 nov. 2014 15:19

Jeg kan ikke garantere at jeg ikke svarer.

(kvinne 33 år fra Buskerud) lø. 15 nov. 2014 16:06 Privat melding

Jeg må si jeg er litt overrasket over at så mange vil ha et avvisende svar fremfor ikke noe svar. Jeg vil ikke vite hvorfor en fremmed person ikke finner meg intr :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 15 nov. 2014 16:41

Uten at jeg skal påstå at det er tilfellet med @TS, men noen ganger så føler jeg at disse klagetrådene egentlig er fordi de hadde forventet et positivt svar og når de ikke får noe svar hverken den ene eller andre veien så blir de sure.

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 15 nov. 2014 20:12 Privat melding

Generaliserer jeg hvis jeg sier at det er typisk Norsk???

Skjult ID med pseudonym Who cares lø. 15 nov. 2014 23:04

Jeg mener at uannsett om man er interessert eller ikke interressert så burde man svare, det går på folkeskikk. Hvis noen hilser på deg på gata eller på et utested, da sier man hei tilbake, det er jo ikke sånn at man bare snur ryggen til hvis det menneske som sier hei er uinterressant. Jeg tror at det hele handler om at de som ikke svarer ikke har "baller" nok til å sende et avslag tilbake, eller at de bare er veldig selvopptatte og ikke bryr seg. I en ideel verden hadde det vært sånn at man fikk et svar fra alle og en tilbakemelding på hva som er grunen til at det ble et nei. Da ville man jo hatt muligheten til å se på sin egen profil og kanskje gjøre endringer til det bedre. Ofte er det jo bildene som er den største grunnen til avslag, men det kan jo være bare en liten justering på teksten som skal til også.

(kvinne 33 år fra Buskerud) lø. 15 nov. 2014 23:20 Privat melding

Men skal man tilpasse profilen sin etter hva andre liker da? Det blir feil for meg. Men folk er forskjellig :-)

Skjult ID med pseudonym s-81 lø. 15 nov. 2014 23:36

Slutt å skriv om trening og fjellturer. Skremmer bort over 50% her inne. Dersom du har kroppen og er dønn sexy burde det ikke være problem å skaffe seg dame/mann .

Vær ærlig i profilen!!!

Skjult ID med pseudonym Who cares lø. 15 nov. 2014 23:49

Nei, mente ikke at man skal tilpasse akkurat etter hva enkelte folk liker, men man blir jo veldig ofte blind i sin egen lille verden og litt tilbakemelding for å få den riktige lille touchen er sunt for de aller fleste. Dessuten er jo en profil som dette en ren markedsføring av deg selv for å få "solgt" seg selv inn hos den man tror er den "rette". Det er ikke noen hemmelighet at ca. 90% av alt som skjer her inne handler om riktig utseendet og det å ha riktig bilder. Da er det jo bare å kjøre på med alt man kan for å få den riktige profilen, en bestselger!
De som tror at man alltid kan være seg selv 100% i alle mulige settinger og at den rette som digger det skal dukke opp, sorry å si det, men det er noe naivt kanskje.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr sø. 16 nov. 2014 12:29

Ella @ Powpow @

Tror dere det også kan handle om at folk ikke syns det er noe hyggelig å bli ignorert når de sender ut en hyggelig mail?????????
Det å bli ignorert og ikke sett, og spesielt når man selv mener man har utøvd en sømmelig oppførsel, føles ikke bra for noen. Selv ikke for barskinger som dere, Ella og Pow..

Og som også Who Cares @ er inne på her, er man ute på gata, et utested eller på jobb, så ville man vel svart folk om man ble snakket til. Å påstå noe annet er jo bare svada!
Og det er nok også som Who Cares @ sier, - Det er så små "baller" på alt for mange her inne, at dem ikke tør...
Men folk har "baller " nok til å sitte å krangle om at det er helt greit å ha en - gi faen holdning - istedenfor å prøve å skape gode holdninger og en god atmosfære på nettsteder som dette.

(kvinne 33 år fra Buskerud) sø. 16 nov. 2014 13:12 Privat melding

Jeg synes ikke det er dårlige holdninger jeg da.. bare forskjellige holdninger :-p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 nov. 2014 15:27

@Mr Mr

Jo, jeg også skulle selvsagt ØNSKE at jeg fikk et hyggelig svar. Samme om det var et avslag eller ikke.
Men det forandrer ikke det faktum at det på enkelte nesten virker som de forlanger svar og at den andre personen skal like dem kun fordi begge to er registrert på en datingside.

Det er så mye med nettdating som ikke kan sammenlignes med den virkelig verden.

Og ja, det er veldig mange som ikke tør å rett og slett bare si at de ikke er interessert.
Jeg skjønner ikke hva som er så vanskelig med det. Sukker har jo til og med ferdig avslag.
Skjønner også at det kommer ann på trafikken. At det kan være alt for tidkrevende for enkelte å svare absolutt alle.

Men hva vil du jeg skal gjøre da @Mr Mr? Fordømme alle og en hver som ikke svarer? Henge de ut til spot og spe så de aldri lar være å svare igjen?
Jeg gjør det jeg kan jeg, nemlig svare de få som kontakter meg.
Ikke at det for meg er så mye jobb, blir stort sett bare et par meldinger frem og tilbake maks. :P

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 16 nov. 2014 15:53

Jo flere mennesker, jo mindre kommuniserer vi med den enkelte.
På bussen er det ikke en kjeft som prater, bortsett fra enkelte passasjerer som samtaler med bussjåføren. På butikken, på pøbben og storsenteret likeså. Det er betjeninga du veksler noen ord med. På veiene er blinklys i ferd med å gå av moten. En av to praktiserer dette fullt ut. (Hvorfor skal jeg fortelle hele verden at jeg svinger av hovedvegen??) Blir du syk blir du fort kasteball mellom instanser. Blir du mobbet på skolen blir MEDELEVENE bedt om å ta affære. Har "autoritetene" gitt f?

En skal langt ut i skau, fjell og vidde, for at NOEN mennesker en treffer på sin veg skal være genuint nysgjerrige og se på DEG. Det er ikke umulig at det er DERFOR mange menn drar pokker i vold på fritida. Jfr. sukk og stønn over "fjell og viddebilder". Da blir de for en gangs skyld SETT!
Sånn sett er "ingen svar" på ei datingside helt "mainstream" :-)

(kvinne 42 år fra Troms) sø. 16 nov. 2014 17:31 Privat melding

Jeg har sendt flere meldinger uten å få svar. Jeg ser jo at mottakerne har lest meldingene, men ikke svarer. De eneste meldingene jeg har fått fra menn er standardfrasene 'Champagne og jordbær?' og 'Ding dong. Noen hjemme?' og det fra menn med profiler uten bilde og info av noen form. De eneste mennene jeg snakker med her inne er de jeg har tatt kontakt med først. Jeg har fått svar i en av ti tilfeller og jeg bruker ikke 'ferdigfraser'. Jeg synes det er synd å ikke få svar og at folk bruker 'frasene'. Jeg svarer ikke på folk som sender 'fraser' og hverken har bilde eller info på profilen.

(mann 30 år fra Hedmark) ma. 17 nov. 2014 16:05 Privat melding

Det hender jeg sender en melding til kvinner og responsen er veldig varierende. De fleste svarer ikke, men skulle ønske kvinner var flinkere til å gi et svar tilbake. Det hender jeg sender gule hjerter for å vise interesse også, men får lite tilbake. Jeg vet hvordan det føles å ikke få svar, men til syvende og sist, tar jeg meg ikke nær av det.