Alle innlegg Sukkerforum

kriterier

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøken fr. 14 nov. 2014 22:24

Heia.. lurer på hvor strenge dere er på at en mann/dame skal utfylle visse kriterier for at dere skal skjekke om kjemien stemmer? utdanning/trening/årslønn/forbruk/ryddig osv. Selv er jeg ganske åpen for en del forskjellig varianter, sjekker gjerne kjemien med menn som tjener mindre, roter mer enn meg, er en del eldre osv.. Er jo kjærligheten jeg leter etter her. Mulig jeg er for åpen :-p
Andre her lurer på om man ville datet en med møkkete kjøleskap. Jeg ville aldri droppet en jeg likte for slike småting. Er jeg kanskje for åpen, sånn hvis noe skal holde på sikt?

Skjult ID med pseudonym Gamla fr. 14 nov. 2014 22:36

Har ingen kriterier jeg :)
Annet at han ikke må være grodd fast i go'stolen

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 14 nov. 2014 22:40 Privat melding

Hehe, kriterier liksom
Ja, et kriterie er at mannen kan hogge ved mens jeg ser på med et glass vin
Så må han være følelsesmessig intelligent
Han må være høy
Han må enten ha voksne barn eller ingen barn

Det er mine kriterier:)

Skjult ID med pseudonym Tryxel fr. 14 nov. 2014 22:40

tar ikke kriterer så alvorlig, det viktige er at man har kjemi og interesse for hvor andre. av å til så er det forkjeller som er tiltrekkene, og av å til så er det likheter som er tiltrekkene

Skjult ID med pseudonym jaudå fr. 14 nov. 2014 22:41

Så lenge gamla ikke er grodd igjen... så er det meste greit.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 14 nov. 2014 22:42

Altså.. Alle har jo kriterier. Om en begynner å tenke etter så ser man jo det.
F.eks så er det jo greit at en ikke har interesser som kræsjer fullstending.
Samtidig er det greit at en ikke har kjempemasse til felles. Det holder med et par ting så kan en heller bygge opp flere felles interesser sammen. :)

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 14 nov. 2014 22:48 Privat melding

@jauda. Hahaha

Skjult ID med pseudonym Benchpress fr. 14 nov. 2014 22:54

Viktig at hun tar vare på seg selv, med det så mener jeg at hun helst trener litt og passer vekten innenfor normalen. Et par kilo ekstra er lov, men desverre er det mange her inne som har et par-tre TITALLS kilo ekstra som beskriver sin egen kropp som "et par kilo ekstra". Da lyver man bare for seg selv og andre.

Lønn er ikke viktig for meg, heller ikke utdanning. Det som er viktig at hun enten er i arbeid, mellom jobber eller studerer. Langtids nav'ere er uaktuelt, sorry, men slik er det bare. Det må være noen med litt tak i. Synes også det er viktig at man enten gjør noe man trives med eller gjør en liten innsats og har en plan for å komme til et sted man kan trives.

Det at man tar vare på egen helse og hvilken arbeidssituasjon sier ofte mye om hvordan hva slags person man er på andre områder også. Det er ihvertfall min erfaring.

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 nov. 2014 23:05

I utgangspunktet tror jeg man skal være åpen rundt dette. For min del vet jeg det er to blader som må være grønne skal det funke, men bortsett fra det kan resten være røde som blod. Svaret på spørsmålet tror jeg i stor grad handler om din egen modenhet, altså...kun du vet hva som er viktig, avgjørende, for deg...møkkete kjøleskap tror jeg aldri bør være avgjørende ift slike spm. Så jeg tror ikke du er for åpen! Noe er viktig, noe er mindre viktig...i det et møkkete kjøleskap blir viktig, har DU trøbbel...tror jeg.

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 14 nov. 2014 23:09 Privat melding

@Benchpress. At man er i arbeid er også et kriterie. Tok det som en selvfølge, så derfor sto ikke den på kriterielista mi.

Så her kommer den:

Du må være i arbeid og du må også like jobben din!
(Sorry til alle dere med ME, dere passer ikke)

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 14 nov. 2014 23:19

Går mest på verdier og holdninger og sånn...ikke det du nevner

Skjult ID med pseudonym Gamla fr. 14 nov. 2014 23:59

@jaudå
E'kke mye som er grodd igjen her altså :)

Skjult ID med pseudonym MissAsia lø. 15 nov. 2014 00:02

I første omgang ser jeg mest på om fyren ser sunn ut. Og med det mener jeg normalvektig og frisk. Jeg blir ikke tiltrukket av overvektige menn, og mener at det ikke finnes noen unnskyldning for å la kiloene strømme på - verken for kvinner eller menn.
Inntekt og utdanning betyr ingenting for meg. Men han må ha en jobb. Stort pluss om han er dyktig. Spesielt flinke menn er sexy. :)

Skjult ID med pseudonym Gamla lø. 15 nov. 2014 00:03

Til dere som er så opptatt av at de må være i arbeid? Hva om man har nok midler til IKKE å behøve å jobbe. Er man da fremdeles uinteressant ?

Skjult ID med pseudonym MissAsia lø. 15 nov. 2014 00:25

Kan bare svare for meg selv. Rike menn som ikke jobber er totalt turn-off.
Selv Olav Thon er i jobb, og mannen er over 90!

(mann 33 år fra Oslo) lø. 15 nov. 2014 00:51 Privat melding

Har ingen spesifikke kriterier... Enig i hva benchpress sier om å ta vare på seg selv. Lever ganske sunt selv, så en kjæreste som spiser sjokolade og ligger i sofaen flere kvelder i uka er ikke veldig appellerende. Men, hvis jeg hadde kommet i snakk med en som gjorde det og jeg likte henne godt nok hadde det ikke vært en hindring, men blir vanskeligere for henne enn for en som spiser sunt og trener regelmessig....

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt lø. 15 nov. 2014 08:50

@benchpress. @miss Asia
Man kan være sprek og sunn selvom man er stor. Gjelder både for kvinner og menn Så derfor må dere som kun vil ha slanke kvinner/ menn skrive det i profil teksten da, at det er et KRAV. Så slipper dere bryderiet med å si nei takk.
Heldigvis er vi forskjellige.

(kvinne 33 år fra Buskerud) lø. 15 nov. 2014 12:56 Privat melding

Jeg elsker mennesker som klarer å ligge på sofaen og spise sjokolade og nyte livet jeg da :-)
Tror treningsnarkoman er verre for meg.. vært der selv, og det er mas.

@Anina det er greit at du ikke vil date syke folk, men jeg reagerer på slengkommentaren til folk med ME. Syns man kan spare seg for det mot folk med alvorlige diagnoser.

For min del er rødt på Ansvar og Samfunnsengasjert en no go.
For meg virker det som at utseendet er så viktig for mange her inne, at mye kommer i bakgrunnen.
Ift til vekt gikk min forrige kjæreste opp og ned 20 kilo uten at det gjorde at han var mindre attraktiv av den grunn. Heller en blid og morsom mann med 10 kg ekstra enn en grinete perfeksjonist med sixpack. Every day of the week.
Selvom jeg er veldig slank selv.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 15 nov. 2014 14:34

"Må ha jobb. Må trives i jobben sin. Må være barbert. Må trene og være slank." Se godt ut, holde seg aktiv og være i daglig aktivitet. Slik kan man oppsummere dagens drømmekriterer. Alle går i ett. Alle går i takt. Kanskje derfor det er vanskelig å skille seg ut i mengden? Dessuten vil få ha en som skiller seg ut i mengden. De vil ha pen, fast og veltrent, grei økonomi, og i jobb. Jobb man trives i. Og tjener greit i. Og som vet å nyte livet for de pengene. Til egen nytte. Trist.

Hva med smart? Hva med klok? Hva med omtenksom og generøs? Hva med samfunnsengasjert eller levende opptatt av å gjøre verden til et litt bedre sted å være? Det er ikke noe krav det heller for meg - men så mye viktigere enn arbeid og utseende i alle fall! Har datet frilansmusikere uten nåla i veggen, arbeidsløse, 10 år eldre og noen gode og runde. Det er ikke viktige ting for meg.

Så dere som sitter og leser og føler at dere aldri passer: Dere gjør nok det, men for noen, ikke flertallet.

@TS Nei, jeg synes ikke du er for åpen.

(kvinne 33 år fra Buskerud) lø. 15 nov. 2014 16:08 Privat melding

Enig @metoo klok,smart,omtenksom,generøs <3 nam nam ;-)

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 15 nov. 2014 16:14 Privat melding

Travle, ambisiøse og kravstore mennesker mister én ting, øyeblikkene.
Det er de som gir oss nyanser og de små forskjeller som vi ofte savner i en travel hverdag. En tilfreds kvinne er det viktigste kritieret for meg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 15 nov. 2014 16:42

Du trenger ikke være travel, ambisiøs og kravstor for å miste øyeblikkene.
Klarer fint å miste de jeg også, til tross for at jeg er hverken travel eller kravstor. :P

(mann 52 år fra Oppland) lø. 15 nov. 2014 16:45 Privat melding

:)

(mann 52 år fra Oppland) lø. 15 nov. 2014 16:47 Privat melding

Jeg går ikke på date om jeg mistenker at jenta ikke er helt åpen og ærlig mot meg

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 15 nov. 2014 17:32 Privat melding

@Frøken
Synes ikke du er "for åpen". Tenker at dersom kjemien og viljen til å få noe til å fungere er på plass så er andre kriterier mer "veiledende".
Kjemi forteller i grunn mye om de viktigste "kriteriene" for min del; Har man humor, klokhet og er et menneske som "byr på seg selv" så merkes det på kjemien :)

Skjult ID med pseudonym MissAsia lø. 15 nov. 2014 17:59

Arbeidsnarkoman, overambisiøs, treningsnarkoman med six pack er like lite attraktivt som overvektig. Jeg ser etter den sunne middelveien. Mannen som nyter livet, lever i øyeblikkene og som både liker å være aktiv og avslappende. Han må få meg til å slappe av, men samtidig like å være med på noe av det som skjer.
Og ikke minst: Må kunne nyte et godt måltid. Ville vært tragisk med en som er så opptatt av kosthold at han må ha egen diett av proteinpulver og eggehviter liksom...huff.

Det viktigste er dog god kjemi. At vi trives i hverandres selskap, kan le og slappe av sammen. :)