Alle innlegg Sukkerforum

Forts.fjell, vidde, seilbåt, Birken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eris sø. 16 nov. 2014 00:37

For å spinne litt videre på denne tråden...og provosere litt ;)

Hvorfor legger så mange menn ut nesten identiske bilder her på Sukker, av typen nevnt i tittelen ovenfor?

Er det fordi Sukker på en eller annen merkelig måte tiltrekker seg menn av ovennevnte kategori - slik at mange fremstår som nesten identiske?

Er det fordi mange menn tror at det er slik de må presentere seg for å nå opp i konkurransen? At dette er essensen av det å være MANN?

Er det fordi de ikke har noen anelse om hva ellers de har å by på som vil interessere en kvinne? I så fall; er dette dypest sett årsaken til at de ble kastet ut...?

Jeg bare spør.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 16 nov. 2014 00:47

Ja, spørr i veg. En dåre kan spørre mer enn ogsåvidere.

Nå viser forskning at menn er mer ulike enn kvinner. Det hadde ikke forbauset meg om det gjaldt sukkerprofilene og :-b

Skjult ID med pseudonym Eris sø. 16 nov. 2014 00:49

Jeg kan avkrefte at det også gjelder sukkerprofilene.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 16 nov. 2014 01:02

Jeg ser bare de kvinnelige profilene. På min profil er det mange bilder. Der er ingen av fjell, vidde, seilbåt eller birken ei heller er de tingene nevnt i tekst.
Jeg tror fremdeles ikke du har sjekket alle profiler av begge kjønn opp imot gitte parametere og kjørt anerkjente statistisk tester på resultatet. Ergo er det hele ditt skjønn, og det må du få lov å ha :-)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 16 nov. 2014 01:46 Privat melding

E de rart att man lägger upp bilder å sitt intresse?
Det är ju den typen av folk man vill möta som har samma.

Har du inte något så lägg upp en bild av din soffa.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 16 nov. 2014 02:00 Privat melding

Jeg mener det kan være lurt å legge ut bilder av den personen du føler du er eller ønsker å være. Viktig for å gi et riktig inntrykk av persontype for å finne en partner du kan trives med og som deler de samme interesser som deg. Det er jo visse menneskeidealer i et samfunn, og den sporty typen er nok et slikt ideal som er "in" i tiden. Når det gjelder menn over 40 på sykkel, så tror jeg det er et godt dokumentert fenomen i bybildet generelt.

På en annen side så er det ofte slik at man ser det man er oppmerksom på av en eller annet grunn. Som eksempel så kan jeg nevne at jeg legger merke til at mange jenter skriver at de liker å gå på ski og har samtidig bilder av seg selv i den type setting. På meg signaliserer det at de forsøker å leve opp til idealet om at nordmenn er født med ski på bena. Grunnen til at jeg biter merke i det er nettopp fordi, da føler jeg at jeg er utelukket som en mulig kandidat for disse damene. Kanskje det er på samme måte meg deg? Du er kanskje ikke den sporty typen og føler deg dermed ekskludert som en mulig kandidat for disse mennene?

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 16 nov. 2014 02:22

For min del virker det motsatt. Er profilen full av fjell og ski, blar jeg videre..Jeg blir rett og slett skremt litt bort av det. Jeg kan godt gå en tur,men jeg er ikke et utpreget turmenneske som er født med ski på bena,og jeg kan derfor aldri klare å holde følge med en slik en :p Jeg er allikevel stort sett fornøyd med egen helse,trener og spiser sunt (i blant) og har det bra med meg selv (bare for å ha sagt det:) ) Og det er jo bra at vi er en sunn og sporty nasjon ;)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 16 nov. 2014 02:38 Privat melding

Ja, det er bra med sunnhet og sport.

Skjult ID med pseudonym Tilia sø. 16 nov. 2014 02:51

Kjenner meg ikke igjen i dette oppmalte landskapet, Eris - det er da mange menn her inne uten både bark og birk. (Da synes jeg det er skumlere med alle ekstremsport-gutta med nyervervet middelalderkrisedeathwish, og langt mer enerverende med de hundreogørtogførti som har bil-og-motorsykkel-dilla, noe som åpenbart oser mer sur eksos enn ekte maskulinitet.)
Men det er jo egentlig bare fint om du beveger deg litt utpå viddene her nå, for kanskje du finner ut at du faktisk liiker det - og vips, så er har du jo iallfall ÉN felles interesse med disse dine "mange menn". ;)

Om så IKKE skulle bli utfallet, så bare ikke mist troen! Tro kan som kjent flytte fjell, og da er du i det minste kvitt det største og vanskeligst overkommerlige hinderet! ;p

Skjult ID med pseudonym Voksenmann sø. 16 nov. 2014 03:46

Det er antakelig så enkelt som at det er dyrerikets reklamemekanismer for maskulinitet som viser seg. Det er naturgitte instinkter i handyrene for å presentere sin styrke, virilitet, evne til å skaffe mat, beskytte hunnen og avkommet osv. Hunndyrene faller da ikke for hanner som ligger i skyggen og lukter på blomster!

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 16 nov. 2014 04:26

Hva maser du om? Er du oppegående så vet du at de aller fleste er gutter. Vi bor i verdens mest femi land!

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 16 nov. 2014 04:26

Tenk etter, hvorfor tror du gutter tatoverer seg... kort svar, prøver å skjule at dem er gutter med femiside!

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt sø. 16 nov. 2014 11:35

Jeg må ærlig innrømme at kommer jeg til en profil ( og det gjør jeg jo for det er maaange av dem her inne) der det er bilde på bilde fra padling, ski, sykkel, klatring, fallskjermhopping, dykking osv osv , da skjønner jeg at han ikke er noe for meg. Jeg har absolutt ikke noe imot en aktiv mann, og blir gjerne med på tur eller prøve noe nytt. Men jeg blir stresset av slike profiler. Så da blar jeg videre. Og det er jo greit, vi har alle våre preferanser.
Det er bra vi er forskjellig tenker jeg.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 16 nov. 2014 11:45 Privat melding

...Selvom jeg ikke føler at jeg passer inn i noen av de overnevnte grupper, så blir jeg fremdeles litt fornærmet over påstandene du har om oss Nordmenn, @Spitfire10.. Liker du Amerikanere og Dansker bedre så får du vel ta å flytte til de å få stimulert det fantastiske intellektet ditt. Ikke ment som personangrep, men etter det jeg ser av det du skriver på forumet så virker du temmelig arrogant ovenfor oss Nordmenn.

Kan det ha noe med den norske "folkesjelen" å gjøre? At folk trives i fjellet og legger ut bilder av nettopp det de trives med å gjøre? Det er en myte at folk flest er ekstremt individuelle, selvom det er noe vi Nordmenn liker å tro vi er, en geografisk avgrenset gruppe vil alltid ha veldig mange fellestrekk, sånn er det bare, vi er vokst opp med Ski, Speider og Skau. Og internettdating er ikke helt optimalt til å trekke ut nyansene som gjør at en person i "thighta svetigabukser" skiller seg fra den andre personen i samme antrekk.

Det samme problemet ligger forøvrig hos jenter og, de færreste profiler skiller seg faktisk fra hverandre. Har sett alt for mange nakne rygger på en fjellknaus f.eks. Jenter med ski derimot, som en nevnte at var uattraktivt over her, der vil jeg si: Flott! Dra meg med, jeg har ikke så mange av de i min matchliste at det er ett problem.

Skjult ID med pseudonym m28 sø. 16 nov. 2014 12:33

Nå tilhører jeg kategorien som har bilde av fjell, vidde, seilbåt, mc, ski og terrengsykkel. Men da er det vel for å treffe sånn noenlunde like jenter da.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 16 nov. 2014 12:48

HAHA Tilia, made my sunday!
"Men det er jo egentlig bare fint om du beveger deg litt utpå viddene her nå, for kanskje du finner ut at du faktisk liiker det -"

Skjult ID med pseudonym MissAsia sø. 16 nov. 2014 13:27

Haha...midtlivskrise eller grunnen til at de er singel i utgangspunktet?

Menn som bare er opptatt av å overbevise seg selv og andre om at de er såå tøff og kul, oser ikke kjærestemateriale akkurat. Men feite sofagriser gjør heller ikke det. Så ja takk til en mellomting.

Men seilbåt er sexy da...for der kan jo dama være med :)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 16 nov. 2014 13:52 Privat melding

@eris

Nå gjelder ikke dette bare menn.
Av naturlige årsaker så kikker jeg på kvinne profilene, og det er mange fjelltopper og mye trening der.
Undres litt hvorfor, er single folk så sporty, eller ønsker man å gi et bilde av at man er mer sporty enn man er?

For å filisofere videre på de tankene.
Hvorfor er single folk så spreke, er det fordi de har masse tid som my fylles, skal de realisere seg selv, eller har de mye energi som bygger seg opp, som man får ut på andre måter når man er i et forhold ;)

Hvorfor ønsker man eventuelt å gi et bildet av at man er mer sporty enn man egentlig er.
Tror man at som singel, så må man være sporty og veltrent for å tiltrekke seg noen.
Hvis man må være det, så er det ikke riktige mennesker man tiltrekker, man må tiltrekke seg de menneskene som liker deg som du er, noe annet vil ikke fungere i lengden.

Skjult ID med pseudonym Tryxel ma. 17 nov. 2014 02:06

trur rett å slett at single folk har mer dødtid og fyller dette med fysiske aktiviteter for å få bort energien de har til overs siden vi ikke har så mye sex at det gjør noe

(mann 32 år fra Oslo) ma. 17 nov. 2014 09:09 Privat melding

Jo, @Spitfire.. Irriterer du deg over de som bor rundt deg så har det alt med diskusjonen å gjøre, DU dro inn nasjonalitet i tråden. Det var forøvrig ikke ment argumenterende, det var en observasjon. Så ja, ok, det var ment personlig, men jeg tror du trenger å høre det.

(kvinne 47 år fra Buskerud) ti. 18 nov. 2014 01:11 Privat melding

Hvis alle virkelig er så spreke som det ser ut til her inne så er jeg redd jeg kommer til å slite noe skikkelig med å finne en match..
Har tro på "en sunn sjel i et sunt legeme", "å forvalte sitt jordlige gods med respekt" osv, men det er nok et stykke igjen før jeg vill i blikket og med siklet på halv tolv kan observeres i fritt trav mot nærmeste fjelltopp..

(kvinne 46 år fra Østfold) ti. 18 nov. 2014 13:18 Privat melding

@ope oi... ikke så pene ord må jeg si. I hvertfall står du for dine meninger, ikke anonymt tom. det er bra!
@Milla1971 enig med deg, det blir en challenge om man må tilpasse alle aktiviteter/turer som vises på bilder! sikkert ment for å vise hva man kan, men en smule skummelt blir det.

(mann 32 år fra Oslo) ti. 18 nov. 2014 15:36 Privat melding

@Elli41: ser ikke helt hvor jeg var slem, muligens med unntak av noen stikk mot selvhøytidlige svensker? Det får de tåle i jakten på politisk korrekthet. (at ingen har reagert før sier nå jeg)