Alle innlegg Sukkerforum
(mann 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 nov. 2014 12:46 Privat melding

Hei ukjente jente. Vi liker friluftsliv og andre opplevelser. Jeg har ett praktisk arbeid i hage og malingsarbeid, firmaet får forskjellig oppdrag. Ellers liker jeg både ski og fjellturer. Er ofte med I på lokale turer. Jeg har vært i Jotunheimen i sommer en ukestur, hytte til hytte. Besteg Glittertind og Galdehøgpiggen, kjempefin opplevelse,. Kjekt, traff folk, men ikke ei jente som likte meg spesielt godt. Er med i vardekomitee, merker stier rød T, bygger varder,,. Går også på tur selv. Ellers bor Mor her i Molde, hjelper ho iblant. Far bor i Ålesund. Har ei søster og er Onkel. Har vært singel i mange år, savne ei å prate med, ei å kose med, ei å ha opplevelser med. Ei som er litt frekk og tar intiativ. Vi går hand I hand på opplevelser,,. Vi kan utveksle Epost og møtes på tur. Vi kan møtes på kafe utveksle prate. Vennlig hilsen.
Tar sjansen på å skriv. Klem fra meg og god natt.
Prøver å være en attraktiv mann. og er stolt av meg selv på mange måter. Står for den jeg er. Er det ikke bra at ungkar har en slank og sporty kropp. Vil dere heller ha en som er kjedelig, mann, sitter inne I finværet på Søndag. Jeg oppsøke også kultur, Førde urfolkfestival, har jeg vært. Jeg har ikke lyktes med alt I mitt liv.

Skjult ID med pseudonym Gamla sø. 16 nov. 2014 17:20

Sjekk forumsregler...
Er ikke lov å legge ut rene kontaktannonser her. Dette er et diskusjonsforum. Ellers ligner dette litt på et klipp og lim konsept :)

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv sø. 16 nov. 2014 18:49

Grumpy i dag Gamla? :p