Alle innlegg Sukkerforum

Si det med .. hjerter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fairydust ti. 18 nov. 17:58

Hva legger dere i å sende et hjerte .. enten gult eller rødt?
Betyr det "tror-ikke-du-vil-like-meg-men-jeg-prøver-meg-allikevel” ?
Eller hiver dere ut garnet og se hva dere fanger? Andre bruk? :-) ja, jeg vet at ” 90% ikke svarer på hjerter og 90% ikke svarer på meldinger – men lar oss late som vi er ”realister med håp” :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 18 nov. 18:09

Varierer mellom "Jeg-er-nysgjerrig-på-deg-og-føler-vi-har-noe-til-felles." og "Litt-usikker-på-om-du-ser-etter-en-som-meg,-men-her-er-et-hjerte-som-et-symbol-på-at-jeg-er-interessert-og-er-du-det-samme-så-gi-gjerne-et-tilbake."

Jammen meg mye en kan si med et lite gult hjertesymbol. :P

Skjult ID med pseudonym Supergutt ti. 18 nov. 18:18

Syns spørsmålet er interessant i forhold til at man ikke får noe svar når man som mottaker av et hjerte tar kontakt tilbake med den som sender.

Kan selvfølgelig bare snakke for meg selv, men som mann, etter å ha mottatt et antall hjerter i løpet av "karrieren" her på Sukker, er det så godt som ingen jenter som selv da gidder å svare på en hyggelig henvendelse. Kan jo være en selv som skriver noe galt, men virker som budskapet med å sende hjerter er mer: "Jeg-setter-et-hjerte-på-deg-men-er-ikke-interessert". Skjønn logikken den som kan.

(kvinne 41 år fra Møre og Romsdal) ti. 18 nov. 20:28 Privat melding

For min del setter jeg hjerter på de jeg kunne tenkt meg å bli kjent med... tar de kontakt er det koselig, om ikke så er de ikke interessert regner jeg med. ...

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 18 nov. 21:35

Jeg regner med rødt hjerte betyr "jeg elsker deg og vil inngå ekteskap", og gult hjerte det samme men med forbehold: "må prøvekjøre først" kjøper m/angrefrist.

Skjult ID med pseudonym Tilia ti. 18 nov. 22:00

Gult hjerte er såklabert vaffelhjerte m/ekte smør & lys fløtemysost på, så det betyr ganske enkelt "Vil du være med på vaffeldate?" Altså søt&klissete mysig date, jubel i munnen og velfødde dansende sommerfugler i magen, med andre ord. :)

Rødt hjerte er med vaffel m/bringebærsyltetøy på. Ett steg opp. (men noen foretrekker den fløtemysiga først) - Altså ENDA søtere, mer klissete og jublete, samt hypre sukkerrusa sommerfugler i ellevill kjærleikseuforisk feststemning. %D

Love at first bite! <3 <3

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 18 nov. 22:06

vaff-vaff!!
(el)

(kvinne 41 år fra Nordland) on. 19 nov. 09:18 Privat melding

Signerer jente-39. ????

(kvinne 41 år fra Nordland) on. 19 nov. 09:19 Privat melding

Skulle være smiley :-)