Alle innlegg Sukkerforum

-liker meg-

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gnerd on. 19 nov. 2014 10:45

hei forum
I søkefunksjonen et det mulig å velge "liker meg". Noen som har peiling på hva det betyr? At noen har swipet deg til høyre i looks? At noen har match høyere enn 75? At noen har matchende sokker?
Ikke godt å si...
Hilsen gnerd

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 19 nov. 2014 15:56

Si meg.. Er det bare jeg som er blind? For jeg finner ikke noe under søk som heter 'Liker meg'. :/

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 19 nov. 2014 20:57 Privat melding

Er det "har vist interesse" du mener? Jeg vet ikke, men har tenkt at det er de som har gitt meg et hjerte, men mulig det har noe med looks å gjøre:)

Skjult ID med pseudonym trikkeren on. 19 nov. 2014 22:02

Er det i søket på mobil appen du tenker på? Der er muligens "har vist interesse" byttet ut med "liker meg" . Men "har vist interesse" søket i vanlig nettleser viser kun de som har satt hjerte på deg ser det ut som. Hvis jeg velger "liker meg" i søket på mobil appen får jeg opp alle som har match på 70 og oppover, og får det samme resultatet hvis jeg ikke velger "liker meg" som kriterie. Så ser vel egentlig ut som det ikke har noen funksjon.

(mann 45 år fra Oslo) to. 20 nov. 2014 17:59 Privat melding

Det er i mobilappen for Android ja. Ser ut til at det er "vist interesse" i nettleser og på ios. Jeg tipper at det bare er en placebo-knapp som får meg til å føle meg bedre. Tror jeg skal bruke den litt nå. Ja til selvbedrag lissom. Vaffal nå som det er så lyst og fint ute...
Gnerd