Alle innlegg Sukkerforum

Vellmente råd til useriøse jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 24 år to. 20 nov. 2014 17:38

Jeg har akkurat blitt fortalt av en voksen mann som har avslørt dere jenter. Mange av dere snuser bare rundt etter denne såkalte drømmeprinsen deres. Dere er ikke i stand til å gjøre et valgt, stille de rette spørsmål, engasjere dere og slippe et annet menneske inn på dere. Dere er ofte nyskilte eller nysingle og ønsker bare å måle deres attraktivitet. Dere i alderen 18-25 ønsker alt for ofte kun oppmerksomhet, bekreftelser og noen erfaringer. Tenk litt etter; Hvordan skal dere klare å komme så langt som å finne en kjæreste med deres fokus og måte å tenke på. Være realistiske og opparbeide en bedre selvinnsikt. Still krav til dere selv. Først da kan dere begynne å være her.

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 20 nov. 2014 17:50 Privat melding

Leste det der og fikk en strofe fra The Doors 'People Are Strange' i hodet, som går sånn:

"Women seem wicked when your'e unwanted"

Er vel sånn at kvinner kan være her på egne premisser tenker jeg. Og hvis noen ikke vil ha deg så er det ikke sikkert det er noe galt med henne

(mann 33 år fra Oslo) to. 20 nov. 2014 17:59 Privat melding

Pluss at er ikke gitt at alle her inne er på jakt etter kjæreste, spesielt i den alderen...

Skjult ID med pseudonym kaia to. 20 nov. 2014 17:59

Det er vel opp til hver enkelt av oss å bestemme hvem en ønsker som partner! Javel så bruker en del av oss veldig lang tid og er kresne..men det er ikke jobb å fortelle andre hva de skal gjøre!

Din selvinnsikt bør også forbedres..for du fremstår ekstremt fordømmende og bitter.
Ingen kvinne liker slike egenskaper i en mann!

Skjult ID med pseudonym Mundilfare to. 20 nov. 2014 19:53

Jeg er en voksen mann. Jeg har også avslørt jentene. Hysj..dette er topp hemmelig og sant hver gang. Jenter/kvinner er individer, ulike med det ene felles at de har samme kjønn. Ellers finnes det tøffe, pysete, aktive, late, blide, sure, sinte, glade, smarte, dumme, reflekterte, dype, grunne, deilige, flotte, sexy, underlige, skolerte, inkontinente, strenge, vakre...

Det er vi som må forsøke å velge riktig. Så opplever du at alle damer har egenskaper du ikke liker, så må du velge noe annet neste gang. Crazy is doing the same thing over and over again, expecting a different result. Ikke døm andre når det er du som feiler.

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 20 nov. 2014 20:17 Privat melding

@mundilfare. Jepp:) Godt råd fra en voksen mann

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 20 nov. 2014 20:29 Privat melding

@mundilfare

Skulle hatt en liker knapp nå :)

Skjult ID med pseudonym Tipsern to. 20 nov. 2014 20:37

hehe jeg synes det er veldig mye riktig her, og viktig å ta opp, jeg synes jenter her i alder 19-27 har en liste over ting som som i mine øyne er overkant urealistisk. Men mange jeg har sett søker mye av det jeg kan tilby som kjæreste, ja jeg er ikke Brad Pitt, men ikke så langt unna heller, jeg perfekt er ja da heller ikke, som alle har sine feil å mangler, men mitt poeng her er at noen jenter sier de søker det og det, men når det kommer til syvende sist så betyr det som står der nada om utsende på en annen er bedre en fornuften. Så problemet ligger egentlig i holdningen til og faktisk gjøre det du må gjøre for å finne den riktige, som betyr mindre prat, mer handling. Så om man skriver man søker en ting så må det gå foran utsende av et bilde av en person som kan være en helt annen sjel bak det bilde, jeg liker å snakke med folk om det ikke er min type så snakker jeg litt først og ser om det er noe felles ting der, er det ikke det så sier man det å går videre. hvis man ønsker noe så må man gi noe.

(kvinne 43 år fra Akershus) to. 20 nov. 2014 21:10 Privat melding

Mundilfare sa det! Men i tillegg til at vi er individer, endrer vi oss hele tiden. Du trodde jeg var tøff? Ja, visst var jeg det for litt siden! Men nå er jeg ei pyse. Du trodde jeg var smart? Du skulle bare visst hvor mye dumt jeg kan finne på å gjøre! Syns du jeg er søt nå? Du aner ikke hvordan jeg ser ut en veldig tidlig morgen.

Skjult ID med pseudonym Orange to. 20 nov. 2014 21:11

Vet ikke helt om jeg tolker TS rett, men for å ta han i forsvar - basert på min antakelse av hva han sikter til - så tror jeg oppmerksomheten fort blir næring for lysten på å sikte høyere. For å bruke meg selv som eksempel: De få gangene jeg har fått flere henvendelser på en gang i et gitt tidsrom, så må jeg innrømme at det til en viss grad stimulerte lysten på å sikte høyere (jeg vet at det er helt feil å vurdere mennesker etter rang, men dere skjønner nok hvor hvor jeg vil hen). Henvendelsene booster selvtilliten og troen på at jeg kan finne en jeg synes er mer attraktiv.

Nå vet jeg ikke så mye om hvilken respons kvinner får her, men jeg vil tippe en mann som er like attraktiv utseendemesig som en kvinne vil få signifikant mindre oppmerksomhet. Og et resultat av det er den nevnte lysten på å se om det er noe bedre rundt neste sving, noe som igjen gjør at man kanskje ikke gir vedkommende en reell mulighet for å vise seg frem. Og det er bare naturlig - har man mange muligheter, så legger man ikke så mye i hver enkelt.

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 nov. 2014 21:17

Tror ikke du skal bekymre deg så voldsomt for jentene, jeg.
Tror de klarer seg ganske bra :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 20 nov. 2014 23:10

Urk.. Ork å byr seg så jævlig med hva andre gjør.
Om noen bare vil booste egoet og selvtilliten sin, så la de nå få lov til det.

Jeg bare snuser rundt jeg også. Ikke for å booste selvtilliten min, selv om gudene vet at det sikkert ikke hadde vært så dumt, men rett og slett fordi jeg ikke har noen som helst aning om hva i svarte det er jeg skal gjøre om jeg kommer i kontakt med ei søte jente, vi finner tonen og har et bra førstetreff. Hvor går veien derfra? :P

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 20 nov. 2014 23:38 Privat melding

@powergutt Biologien viser vei. Naturen, vet du. Det kommer av seg selv. Og om du ikke kjenner noe så er det ikke noe å gå videre med

Skjult ID med pseudonym Orange to. 20 nov. 2014 23:38

@Powpowgutt

Dette blir en liten digresjon fra meg. Hva får du egentlig ut av sukker? Ikke si forumet, for de finnes det hundre av der ute :) Synes du fremstår så vanvittig resignert, og selv om du muligens har akseptert en slags dystopisk tilværelse her - det høres i hvert fall sånn ut etter ordlyden i innleggene dine - så lurer jeg på om ikke sukker bare fungerer som en barriere for deg. Altså, at det blir som et lokk som holder deg nede ... Nok pseudopsykologiske innspill fra meg nå, men jeg ble bare nysgjerrig på hva som gjør at du er her.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 20 nov. 2014 23:55

@Anina

Nå tenker jeg ikke så mye på hva jeg føler og sånn. Jeg tenkte mer på det praktiske. Hva skal en gjøre? Er det noe spesielt en må gjøre? :P

@Orange

Bortsett fra forumet og forumharemet mitt mener du? ;)

I could tell you, but then I would have to kill you... Som det så fint heter på engelsk. :P

Skjult ID med pseudonym milla to. 20 nov. 2014 23:57

TS har "fått seg en på snuten".. Og det er ikke hyggelig. Det har vi alle fått. Det snedige er at man kan velge hvordan man reagerer på det; Man kan generalisere og fordømme, eller man kan "riste det av seg" og tasse videre, en lærdom rikere.
Tips; Les hva "Mundilfare" skriver..;)
Verden er ikke alltid ok. Mennesker vil alltid såre deg. Det eneste du kan styre er hvordan du reagerer på det.