Alle innlegg Sukkerforum

Trekker seg før første date.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 24 år to. 20 nov. 2014 18:10

Jeg vil oppfordre alle jenter og damer her til å virkelig kjenne etter om dere er klare for nettdating før dere begynner å flørte og skape forventninger hos gutten eller mannen. Å trekke seg rett før første date er faktisk respektløst og egoistisk hvis man i forkant har lagt opp til at man gleder seg til daten osv. Det er i alle fall umodent eller feigt.
For enkelte som rammes av dette kan dette være veldig vondt, men det er alltid skuffende og frustrerende for ALLE. Man er tross alt engasjert og seriøs når man oppriktig søker en kjæreste. Man blir litt mer sårbar i så mate. Å bli kuttet ut på den måten oppleves som en nedtur som i alle fall kan ødelegge en hel helg.

(mann 44 år fra Oslo) to. 20 nov. 2014 18:37 Privat melding

Vet ikke hvor lenge du har vært her, men jeg har vært på sukker i litt over 3mnd, og fant fort ut jentene sitter med trumfen her. Har vært ute for det samme som deg et par ganger. Husk at de fleste jenter får mengder av meldinger og tilbud, og da er det lett og plutselig skippe en date fordi de har noe bedre i siktet. Eller ihvertfall tror de har det... ;-) Sånn er det bare når det gjelder nettdating, og jeg tror heller ikke det kommer til å forandre seg. Det gjelder å tone ned forventningene litt å ikke glede seg for tidlig, hvis du greier det kommer det helt sikkert til å bli mye greiere for deg fremover.

Skjult ID med pseudonym på date to. 20 nov. 2014 18:49

Dersom jeg føler at mannen jeg skal på date med har "tatt av" før vi har møttes, får jeg litt kalde føtter ja. Det beste er å tøyle seg litt og ikke ha for store forventninger. Det kan lett skremme vekk daten.

Jeg har forresten opplevd at en jeg skulle på date med trakk seg ett kvarter før vi skulle treffes. Ble så klart litt satt ut av dette, spesielt fordi jeg hadde ordnet med barnevakt. Han foreslo ett nytt treff og jammen tror du ikke han meldte avbud i siste øyeblikk. Da ønsket jeg ikke gi flere sjanser. Men etter en stund til bad han om en tredje date og den satt langt inne for min del. Men ok, jeg gikk nå og da kom han faktisk.

Men så da daten hadde gått fint og vi skulle si hade, så skulle jeg bare en tur til "the Ladies" og da jeg kom tilbake var daten borte....
Han sms'et meg fem minutter etterpå og beklaget sterkt at han fikk kalde føtter. Denne mannen led visst av nerver og høyt blodtrykk. Møtte han tilfeldig igjen en stund senere. Og jeg fikk inntrykk av at han likte meg. Enda senere tok han kontakt igjen og ville komme en tur.

Han kom en tur til meg og vi hadde det koselig ..... Men i grunnen så var jeg ikke så hipp lenger. Men, selv om noen ber avbud betyr det kanskje ikke at det er det siste man hører fra den kanten. Mulig nerver spenner ben, eller at man føler at den andre er for ivrig og vil bremse ned noen hakk....

Skjult ID to. 20 nov. 2014 18:53

Jeg har også opplevd at folk har avlyst dater, men da har jeg tenkt at det var ikke vedkommende noe for meg og så har jeg gått videre med åpent sinn.

En som vil møte meg og som er villig til å bruke tid på å bli kjent med meg det er ham jeg vil satse på:-).

(mann 53 år fra Vestfold) to. 20 nov. 2014 18:57 Privat melding

Du må ta det for det det er Mann24. Ser av trådene dine at du er satt ut men hold på motet og tøyle forventningene som de andre sier her. Bruk lang tid innledningsvis med å skrive brev, prøv litt sms, skype og andre medier og så om det kjennes riktig og rett så tar du initiativet til date. Sånn "kjør på" taktikk går dårlig på nettet.

Skjult ID med pseudonym myrtle to. 20 nov. 2014 21:26

Mann trakk seg rett før første date. Blokkerte meg tom. Uten forvarsel. Han er 24. Jeg tar ikke det personlig, han har sikkert sine grunner.

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 20 nov. 2014 21:38 Privat melding

Hadde en date som trakk seg jeg, vi skulle møtes på Lysaker stasjon og jeg satt der og fikk sms fra ham der han satt på toget fra Drammen, da det i og for deg var han som søkte etter dame i Oslo. Så satt jeg der da og ventet på en fremmed for å ta en brus. Og så fikk jeg sms om at han ikke turte.

Er greit tenkte jeg, og sa ok, vi kan prøve igjen, Men etter det begynte han å mase. Mas er ikke greit. Bare et tips

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 nov. 2014 21:47

Det er da NOE at man melder avbud av ulike årsaker som ikke har med daten å gjøre stort sett. Selv har jeg mer enn en gang sittet og blomstret og sett meg litt forsiktig rundt ventende på dater som aldri sa fra og som aldri kom. Gikk fint det ogå, gitt!

Og så til dette med forventninger:
KLART man skal ha forventninger! Man skal forvente at man blir behandlet med respekt, at man møter et virkelig trivelig menneske som kan berike meg og som jeg skal lære ett eller annet av! Alt annet er jo meningsløst. Om man dysser alt ned, hva får man igen da? Nei, TRO på kjærligheten, på overraskelsen og på de små, gode øyeblikkene! :-)

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 20 nov. 2014 22:54 Privat melding

@z. Ja, tror jeg. Im a believer

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 20 nov. 2014 23:04

Vel.. Ser ikke helt problemet. Er jo bare å la være å ha så himla høye forventninger når en skal date noen. Altså.. Det er bare et kaffetreff/spasertur/etc. for å se om kjemien stemmer. En skal jo ikke akkurat bli kjærester med en gang.

Jeg har ingen forventninger for et treff utover det å treffe ei søt jente for å ha en koselig tid sammen. :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 nov. 2014 23:06

Powpow! Hehe.....jo, man skal bli kjærester med en gang. Eller i alle fall KAN det skje. Jeg har hatt en sukkerkjæreste i løpet av min tid her. Det tok vel 2 minutter vil jeg tro. Hva er galt med det, liksom? :-)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 20 nov. 2014 23:12

Ja, det er trist og leit når noen trekker seg sånn rett før daten. Det forstår jeg veldig, men tror dette ikke har noe med kjønn å gjøre. Mest handler det nok om personlighet. Noen mennesker holder avtalene sine, andre gjør det ikke...Minste minimum er jo å gi beskjed om at det ikke blir noe av....Har jo hørt historier om mennesker som sitter å venter på noen som aldri kommer...Det må være det absolutt mest uhøflige å gjøre mot noen! Har heldigvis til gode å oppleve det selv.

Har man en legitim grunn til å avlyse så er nå det greit, synes jeg....Men da kommer man selvfølgelig med et forslag til ny tid, om ikke, så ville jeg ha avskrevet at det skulle bli noe mer med vedkommende.....En slik atferd lover ikke godt for et seriøst forhold...Blir bare tull og problemer med mennesker som ikke evner å holde avtalene sine...Greit å få det avklart tidlig ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 20 nov. 2014 23:13

@Z

Sånn er jeg rett og slett ikke bygd. Jeg må bli kjent med jenta før jeg eventuelt faller pladask for henne.
Og da tenker jeg ikke på bare gjennom meldinger, men gjennom å treffes over tid og tilbringe tid sammen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 20 nov. 2014 23:18

Har skjedd en gang at jeg skulle treffe ei (hysj, ikke si til noen for det er en hemmelighet. har et rykte å bevare) og hun feiget ut.
Kjipt når det skjer, men jeg tenker ikke så mye over det.
Om hun hadde fått en sjanse til det vet jeg ikke, men ofte feiger en ut fordi en egentlig ikke har så lyst til å treffes allikevel.

Og siden jeg skal være veldig forsiktig med å stemple enkelte unnskyldninger som falske, så ville jeg heller spilt ballen over til henne ved å si at jeg er interessert i møtes og at når fikk bli opp til henne.
Vil hun virkelig treffes, så kommer hun med forslag. Hvis ikke så ville jeg regnet med at hun hadde ombestemt seg.

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 nov. 2014 23:20

PowPow - det trodde jeg også helt til lynet slo ned.
Så man skal aldri si aldri. Man kjenner aldri seg selv heeeeelt

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 21 nov. 2014 01:13 Privat melding

@powergutt Jo, det skal være så heftig at man blir kjærester med en gang.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 21 nov. 2014 09:10

Spitfire
" Hur kan man ta åt seg så mye med en person man ikke treffat, kanske som borde lära deg at ikke skapa deg dessa förventingar. Jeg har sagt det innan lettkrenktheten er et stort samfundsproblem,."

Jeg kunne ikke vært mer uenig. For det første skal man SELVSAGT stole på mennesker som en grunnleggende egenskap. For det andre tror jeg vi blir regelrett syke av å ta oss sammen og spille tøffere enn den fantastiske egenskapen som fintfølenhet, sensitivitet og sårbarhet er!
Og dette er IKKE et spill. Det er et sted der mennesker som ønsker å finne noen, leter med et så åpent hjerte som mulig. Den dagen dette virkelig blir et spill for alle, er sukker historie. Og jeg synes det er uendelig trist at du som tross alt er en voksen mann har slike tanker.

Skjult ID med pseudonym genial fr. 21 nov. 2014 11:03

Jeg har hvert fall lært en ting. Jeg skal aldri mer chatte med noen over lengre tid. Nå har jeg brent meg to ganger og det får holde haha.

Første gangen hadde jeg chattet med ei her inne og via mobil 1 mnd. Skal sies at pils-daten hadde blitt flyttet flere ganger. Vel, dagen kom hvor vi skulle treffes. Jeg sendte henne en melding på om hun var klar for pils, men fikk null svar. Ikke fikk jeg noe svar siden. Må jo si jeg ble ganske forundret.

Nå sist tok jeg sjansen på å sende en melding til ei uten profiltekst. Jeg var selvsagt veldig begeistret over bildene. Selv om jeg var 4 år eldre enn det hun hadde satt som max-grense, så fikk jeg en hyggelig beskjed tilbake. Etter at vi hadde vekslet noen meldinger en kveld spurte jeg om hun kunne tenke seg å ta en kaffe eller pils eller noe en dag. Fikk aldri noe svar, greit nok. Sendte henne en litt artig oppfølgingsmelding et par dager seinere. Fikk faktisk positiv respons! Hun likte at jeg ikke gav opp etter første forsøk og følte seg smigret av den grunn. Videre skrev hun at jeg var en av de få som fikk henne til å smile av meldinger her inne, så vi kunne gjerne snakke videre her før vi evt møttes. Vel, vi chattet frem og tilbake i et par uker. Omsider gikk vi over til snapchat et par uker. Jeg laget til og med en logo til henne for en billig penge! Til slutt var hun klar for å treffes et sted, men plutselig så hadde hun blokkert meg fra Snapchat. Ikke hadde jeg sendt noe under beltestedet heller for å si det sånn :p Vel, må jo si det er ganske sprøtt å gjøre noe sånt uten å gi et eneste hint. Men, jeg må jo le litt når jeg tenker over at hun nå har en logo jeg har laget. Hun kommer jo til å tenke på meg enten hun vil eller ikke sånn sett :D

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 21 nov. 2014 11:56

Enkelte er her ikke for å møte noen, de er her bare for å booste egoet sitt. Sånn er det bare. Andre har kanskje bare så dårlig selvtillit eller så mye angst i kroppen at de ikke våger, og i stedet feiger ut gang på gang. Og noen få bare glemmer det kanskje. Disse er rett og slett bare upålitelige. Ingen av disse er uansett noe for meg i hvert fall. Hvis en jente ikke møter opp som avtalt og heller ikke sier fra i relativt god tid i forveien, og da mener jeg betydelig mer enn tre kvarter før vi skal møtes når jeg kanskje allerede er på vei ut døra, så gir jeg henne aldri en ny sjanse. Unntak finnes for alvorlige nødssituasjoner selvsagt. Jeg mister også ganske fort interessen for jenter som avlyser dater for andre eller tredje gangen, uten en gang å foreslå nye tidspunkt selv. Da hjelper det ikke at de fortsatt sier at de vil møtes, for de viser jo at de enten er totalt upålitelige, initiativløse eller driver og spiller et eller annet slags "hard to get" spill som jeg ikke gidder å være med på. Du skal ikke finne deg i sånn dårlig oppførsel fra noen, det handler om selvrespekt.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 21 nov. 2014 12:42

Har også opplevd å sitte å blomstre en gang uten at mannen kom. Bordene sto tett og jeg sa til servitøren at vi ble to. Så han la to menyer der og det ble dekket to cuverter. Ved nabo-bordet satt Bye og Rønning. Jeg holdt på å si til dem i forbifarten på vei ut at det er bedre med å være stand up enn stood up. ;-)

Han ville ha ny sjanse, noe han fikk. Vi skulle møtes samme sted. Neste gang satte jeg meg ikke inn, men gikk fram og tilbake og kikket gjennom vinduet fra utsiden. Han kom ikke da heller. Sa han hadde da sovnet og ville ha enda en sjanse. Det fikk han ikke. Får være grenser...

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 21 nov. 2014 13:54 Privat melding

Så er det altså ikke bare mig det sker for... Har oplevet to gange inden for en måned at manden trak sig.
Begge mænd har været noget så lei sig, og ville ikke såre nogen. Men nogen bliver altså såret når manden gjør aftaler med flere kvinder på en gang. Hvorfor er det så overraskende?

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 21 nov. 2014 15:25

Jeg har opplevd dette flere ganger. I alle fall tre ganger med jenter fra Sukker og tre ganger med jenter jeg har møtt ute i den virkelige verden, som jeg kan komme på nå. Hun ene Sukkerjenta gjorde det faktisk to ganger også, noe som var første og siste gang jeg ga noen fremmede fra nettet en ny sjanse på dette punktet. Er imidlertid faktisk ganske sikker på at jeg møtte nettopp henne på en fest hos en felles bekjent et par år senere likevel. Hun hadde i alle fall samme bakgrunnen som hun som lot være å møte opp to ganger, både i forhold til at hun hadde foreldre fra et bestemt annet europeisk land, bodde i samme området av byen som meg og hadde en dalmatiner. Hun virket litt interessert til å begynne med, men jeg ga henne ingen ting. Uten at jeg nevnte den sukkergreia med et ord (var jo ikke helt sikker på at det var henne uansett, bare nesten, og uansett var det ikke noe poeng å ta opp en gammel greie som det og skape dårlig stemning på festen), eller på noen måte var uhøflig eller sur. Faktisk var jeg ganske hyggelig, det var jo fest. Bare ikke interessert. Men hun fikk seg jo en ONS fra en player som var på festen senere da, så hun ble vel sikkert fornøyd med natta likevel hvis det var det hun var ute etter. De to andre Sukkerjentene har jeg aldri sett eller hørt fra igjen, og det er like greit. Tviler sterkt på at jeg ville kjent dem igjen i dag uansett.

De tre jentene fra den virkelige verden har jeg imidlertid sett igjen alle sammen, men ingen av dem fikk en ny sjanse. Hun ene prøvde seg i månedsvis etterpå, men hun hadde forsøkt å playe meg så mye og også vært totalt upålitelig når det kom til avtaler, at jeg den dag i dag har totalt avsmak for jenta og ikke ønsker å ha noe som helst med henne å gjøre. Rart hvordan noen jenter som driver med slikt spill likevel kommer løpende etter deg når du har fortalt dem at du ikke gidder å finne deg i bullshiten deres og at de får ha lykke til videre. Men sånn er det sikkert med noen av gutta også, tipper jeg.

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 21 nov. 2014 21:32 Privat melding

Just precist:)

Skjult ID med pseudonym genial fr. 21 nov. 2014 22:58

Spitfire10: hvem har sagt at man faller som korthus? Det går vel an å finne den slags oppførsel som ganske betenkelig uten at man griner seg i søvn av den grunn? For meg så fremstår du som brikkene på et sjakkbrett - det finnes alltid nyanser av ting, ikke kun sort/hvitt.