Alle innlegg Sukkerforum

Eldre damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hunter lø. 22 nov. 2014 08:23

heihei,
Har en fantasi om å møte en eldre dame ( ikke for familie og giftemål )
Men for å ha et seksuelt forhold.
Hva tenker voksne damer om å treffen en i begynnelsen av 20 årene :-)?

Skjult ID med pseudonym hjerteress lø. 22 nov. 2014 10:27

Ikke aktuelt!

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 22 nov. 2014 10:45

Jeg får mange sånne henvendelser fra unge gutter, og jeg skulle ønske dere skjønte at selvom DERE har en våt drøm om en moden dame, så er det rimelig uinteressant for mange av oss voksne damer. What's in it for me, liksom? Det fremgår tydelig av min profil at jeg er ute etter en voksen mann for et seriøst kjærlighetsforhold, og da blir jeg så trøtt av dere som ikke gidder å lese i profilen men som bare slenger av gårde et sexforslag fordi dere liker bildet og fordi dere tror at dere er Guds gave til kvinner i alle aldre. Nei, jeg er ikke så utsultet på sex!! Jeg vil, som dere, mye heller ha moden kvalitet!! :-)

Skjult ID med pseudonym Tullepus lø. 22 nov. 2014 10:50

Er deilig det der. Selv er jeg 45 og da jeg var 35 var det en 18 åring som løp etter meg og han ga seg ikke. Så han fikk seg et nummer etterhvert. Ble 10 år med roting det der. Utrolig deilig og helt uforpliktende

Men er her etter en voksen mann, vil ha en med samme referanserammer

Skjult ID med pseudonym MissAsia lø. 22 nov. 2014 11:27

Jeg synes det er helt ok at hunter lufter stemningen for et slikt forhold her på forumet, og han trenger ikke å bli fordømt eller stilt til ansvar for alle unggutter som har sendt feil melding til eldre kvinnelige brukere her inne.

Personlig har jeg aldri fantasert om en yngre gutt. Jeg er vel heller motsatt. Synes det er litt mer spennende med stor aldersforskjell andre veien. Men for et varig forhold er det nok ikke praktisk at typen er 15 år eldre enn meg.

Men hovedinnlegger deler nok den fantasien med utrolig mange unge menn.

Skjult ID med pseudonym Tullepus lø. 22 nov. 2014 11:39

Nå har han fått seg det han skal ha, nemlig dame på sin egen alder. Vi bor i samme distrikt så ser ham av og til og når jeg ser på ham så er han min likevel, er på et vis jeg som skapte den høye selvsikre kule mannen som nå er 28. Pygmalion-syndromet:)

Unge menn vil noe. Gubbene på 60 er ofte mette og trette og lengter etter exen

Skjult ID med pseudonym hallois lø. 22 nov. 2014 11:49

Fra jeg var 30 til 32 hadde jeg en elskerinne som var 20 år eldre. Det var en fin tid, hun var svært ivrig på å ligge med meg, det var like gjerne hun som tok initiativet som at jeg gjorde det. Vi nøt å ligge sammen og hadde vi ikke fått kjærester begge to hadde vi fortsatt. Nå er jeg singel igjen, men hun har kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Tullepus lø. 22 nov. 2014 12:02

@ hunter. Det jeg prøver å si er at unge menn og litt eldre damer kan være en fin ting. Så hvis du er ute etter det så vil jeg tro du vil få det til og det er ingenting galt i det. Kjør på du

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 22 nov. 2014 12:14

Tips.
Når du sier at du vil møte en eldre dame så antar vi at det er for uforpliktende sex. Jeg tenkte en stund at ingenting skal være uprøvd, men ble veldig lei av: Når vil du ha besøk, for dette er jo ikke en vanlig date (m.ao. jeg vil ikke bli sett ute med deg, bare komme til deg og få meg og gå igjen). Og da ble det hele veldig uinteressant. Behandle henne som en dame og en person hele veien, så er det større sjanse! :-)
Hun vil uansett skjønne at det ikke er snakk om familie og giftermål hvis det er 15-20 års forskjell.

Skjult ID med pseudonym Tullepus lø. 22 nov. 2014 12:24

@metoo. Hehe, er jo sånn det er. En del av pakka er at man ikke må bli sett på gata. Er jo tabu dette her. Vi var ute en gang på Burns og han fikk ikke servering. Jeg så meg rund etter en spade for å grave meg til New Zeeland. Var så flaut atte

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 22 nov. 2014 12:35

Hehe…. Han fikk ikke servering? Håper han var full og ikke for ung ;-)
Jeg mener ikke at man må leie nedover Karl Johan, men det får være grenser for å si hundre ganger at de IKKE vil ha oss, og IKKE vil bli sett med oss. Jeg avlyste i alle fall. Første møte skal skje ute og ikke hjemme hos noen uansett, og hvis det er et problem, får det være. :-)

Skjult ID med pseudonym Tullepus lø. 22 nov. 2014 12:45

@ han var for ung. Og traff jo ikke han på nettet, så var ikke noen førstedate. Traff ham bare og han hadde en teit topplue på seg husker jeg. Det på Burns var litt senere

Skjult ID med pseudonym Tullepus lø. 22 nov. 2014 12:52

Dette er noe som skjedde i virkeligheten og er ikke det jeg ser etter eller ønsker på noen måte. Får masse henvendelser fra unge menn på Sukker, som de fleste 'eldre' damer sikkert får. Er grei nok til å svare at nei takk etc.

Sex er nok det grunnleggende behovet ja, men jeg trenger mer enn det. Dvs en på min egen alder