Alle innlegg Sukkerforum

Kresenhet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Randulf lø. 22 nov. 2014 12:35

Jeg er nok i den samme situasjonen som en del vakre jenter. Jeg er kresen. Ingenting av det jeg får er liksom godt nok. Ikke det at jeg er så vakker. Men jeg er nok litt vakker. Trur eg. Så det er problemet.

Jeg føler at jeg savner en vakker og pen kjæreste. En jeg kan prate med og gå på tur sammen med. Men det er ikke så lett å finne det.

Når jeg først er fysisk tiltrekt av en dame så er jeg sjelden psykisk tiltrekt av en dame. Enten har hun et interessant ytre eller så har hun et interessant indre.

Så sånn er livet.

Jeg blir litt irritert på alle de vakre jentene som er så kresne. De burde kaste seg over meg. Det hadde vært hyggeligere. Men det skjer jo ikke.

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 22 nov. 2014 21:01

Ha, ha ja, det er mye som skal stemme, kjenner til den :)

Skjult ID med pseudonym shongololo lø. 22 nov. 2014 21:27

Enn om kvinner var som kinderegg hvor du får tre ting i en. Finnes ikke den kvinnen med kjempevakkert ansikt, perfekt rumpe, super pupper og magiske indre kvaliteter. Alt etter personlige preferanser må ett av rumpe-, puppe- eller ansiktskravet falle.

Med mine indre kvaliteter og utseende så må jeg slå meg til ro med at hun i det hele tatt har pupper og et indre :-)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) lø. 22 nov. 2014 23:13 Privat melding

Trodde jeg skulle bli desperat etter lengre tid som singel. Men har endt opp mer kresen enn jeg trodde var mulig...hehe
Men har nå aktivert profilen etter en god pause...så får se hva som skjer ;) Lykke til@ts og alle andre :)

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 22 nov. 2014 23:31

Skjønner hva du mener..... Vil ikke være så kresen egentlig, men blir jo aldri tiltrukket av noen lenger ..... Og jeg greier ikke å tvinge det fram heller... - gi dem litt mer tid, sier noen. Men tid hjelper ikke for meg hvis gnisten ikke er der.

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 22 nov. 2014 23:42 Privat melding

prøv deg på de som du er psykisk tiltrekt av, og vis det passer der så kommer den fysiske tiltrekningen etter vert. allt klaffer ikke med en gang. sånn er det bare

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv lø. 22 nov. 2014 23:45

En drømmedame er en dame med en 20 åring sin kropp, en dame med en 30 åring sine ambisjoner, en dame med en 40 åring sin effektivitet, en dame med en 50 åring sine resultater, en dame med en 60 åring sin vennlighet, en dame med en 70 åring sin livskunnskap og en dame med en 80 åring sin hjertevarme. Er jeg kresen?

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 22 nov. 2014 23:58

Er det virkelig sånn at den fysiske tiltrekningen kommer etterhvert? Det har aldri funket for meg. Traff en kar som var super hyggelig, morsom, kjempe fin å snakke med, fine verdier og objektivt en ganske normalt kjekk kar. Han og jeg hang masse sammen i flere måneder, men jeg fikk ikke til den fysiske tiltrekningen, enda jeg ville så gjerne.
Så jeg må finne den gnisten fra start eller så kan jeg bare glemme det.

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 22 nov. 2014 23:59 Privat melding

bare pass på et de 7 ikke møter hverandre :p
lykke til

(mann 33 år fra Buskerud) sø. 23 nov. 2014 00:02 Privat melding

@tullejente
det har skjedd for meg, men det skjer selvfølgelig ikke med alle jenter med en personlighet jeg liker.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 23 nov. 2014 09:16 Privat melding

Jeg tenker vi har lov til å være litt kresne alle mann. Når et langt forhold har tatt slutt, så ønsker man jo (hvertfall jeg) at det neste forholdet blir et forhold som skal vare livet ut. Da er det naturlig å ha noen drømmer og ønsker for hvordan den neste skal være... men man kan jo også lett bli for kravstor. Det er jammen meg ikke så lett. Allikevel tenker jeg at jeg skal være litt kresen. Men ser at jeg må smøre meg med tålmodighet ettersom tiden går og "den rette" uteblir...kan jo tenkes at jeg må senke krava litt etterhvert...;)

Skjult ID med pseudonym Tullejente sø. 23 nov. 2014 09:42

@Fiona1
Hvordan senker man på krava i denne forbindelse?? Kan du lære meg det? Er jeg ikke tiltrukket så er jeg ikke det. Noen veldig andre krav har jeg ikke :-) (fordi jeg blir ikke tiltrukket hvis jeg ikke kan ha morsom samtale med vedkommende - tenninga sitter i hue!) Men tror både jeg og flere med meg ønsker å knekke koden for å senke krava! For nå er jeg oppriktig lei av å være heeeelt alene!!! :-(

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 23 nov. 2014 10:36 Privat melding

@Tullejente
Nei, har ikke peiling faktisk... er vel derfor jeg ikke har funnet noen enda kanskje ;) Er enig med deg om at man må kjenne noe "dragning" mot den andre parten når man treffes. Og god kommunikasjon er et "must". Men jeg tenker kanskje man skal forsøke et nytt treff hvis man liker vedkommende godt, selv om det ikke akkurat "kiler" i magen første gang. Jeg traff en flott mann fire ganger uten å få denne følelsen jeg ventet og håpet på... gjorde et forsøk da ;)

Skjult ID med pseudonym høststorm sø. 23 nov. 2014 11:01

Enig med Tullejente, fysisk tiltrekning kommer ikke etter hvert, jeg har også prøvd, funker ikke her heller.
Men TS, kan du ikke stå fra med bilde så vi kan få se hvor kjekk du er da?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 23 nov. 2014 13:36

Hvorfor tror alle automatisk at det snakkes om utseende når en snakker om å senke krava?
Det er jo heller snakk om ting som du etter litt gjennomgang med deg selv har kommet frem til at ikke er så viktig allikevel i forhold til å bli kjent og kanskje skape en relasjon til noen.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr sø. 23 nov. 2014 13:42

Når folk sliter med å finne seg en partner, så begrunner de ofte det med at de er kresen. Og til min store forundring, så er det faktisk folk som sier det med en stolthet, og mener det er bra å være kresen.

Jeg for min del mener det er negativt å definere seg som kresen vedr det å finne seg en partner. For meg ser det ut til at de kresne ikke helt har forstått hvilken liga de selv spiller i og da blir det jo vanskelig å finne seg en partner. Spiller du i 3 div. så er det vel lite sannsynlig at du får spille med de i 1 div. og ikke minst eliten.

Men når man selv ikke skjønner at man ikke er bedre enn en 3 div. spiller, så resulterer denne manglende selvinnsikten at disse prøver å få spille med 1 div. og eliten.. Men de blir jo avslørt med en gang, og får jo ikke noe spilletid der. Og da kommer den andre enden fram av det å misbruke ordet kresen, der 3 div. spillere begynner å beklager seg over at de i 1 div. og eliten er så kresne pga at de ikke vil ha dem.
Og da blir det sik: De du vil ha, de vil ikke ha deg. Men de som vil ha deg, de vil ikke du ha. Og da har vi det gående...

Det hadde vært en fantastisk verden om vi alle kunne fått plukker fra øverste hylle, men slik er det dessverre ikke.
Det er nok viktig at vi alle går litt inn i oss selv og finner ut hvilken hylle eller liga vi selv tilhører, og la blikket utover horisonten bli preget av hvor du selv oppriktig tilhører.

Skjult ID med pseudonym Randulf sø. 23 nov. 2014 14:40

En del av de jentene jeg har datet har et veldig fast bestemt syn på kjemi. Det skal oppstå kjemi etter ti minutt, viss ikke kommer det aldri til å skje. Det skal være magi. De bare vet det.

Av og til skulle man jo ha slått seg til tåls med godt nok. Selv om dette er en krenkelse. For man fortener jo det beste. Jeg tenker jo også det om meg selv. Jeg fortener det beste. Og slik går årene. Jeg speider etter det beste og finne det ikke.

Vi er en verden av perfeksjonister…

Og det gjør oss ulykkelig. Jeg er alltid skeptisk til ordet kresen. Når man sier kresen sier man at man er perfeksjonist på andres vegne. Jeg er det selv.

Vanskelig….

(mann 33 år fra Oslo) sø. 23 nov. 2014 14:41 Privat melding

Ok her er bildet av meg.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 23 nov. 2014 14:43 Privat melding

Hvem bestemmer hvilken liga man er i da? Og hvorfor kan man ikke plukke på øverste hylle, om det er den hylla man vil ha? En eller annen gang får man faktisk strekt armene høyt nok opp til å nå det man vil ha, det tar bare litt lengre tid ;)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 23 nov. 2014 14:46 Privat melding

Jeg blir alltid nervøs når folk sier liga og da tenker jeg uff er jeg i 3. divisjon og så må jeg gå rundt og sikle etter damene i første divisjon og misunne mannfolka i 1. divisjon.

Det blir litt som under apartheid regimet i Sør Afrika. Den svarte mannen kunne berre stirre målløs på de rike hvite menneskene som kjørte bort i sine mercedeser glade og lykkelige og vellykka.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 23 nov. 2014 14:52 Privat melding

Du mener vel de tilsynelatende rike hvite menneskene som kjørte bort i sine mercedeser glade og lykkelige og vellykka? Ikke alt er som man selv oppfatter det :) Går gladelig ned en såkalt liga om det viser seg at vedkommende lider av "fint hus, men ingen hjemme-syndromet ;)

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 23 nov. 2014 15:22

Hva så om jeg er kresen? Jeg vil jo være sammen med den ene, han som er spesiell for akkurat meg, og jeg vil ikke ta til takke med noe som bare er "greit nok"..:)

Jeg har prøvd å være sammen med en som hadde mange av de egenskapene jeg så etter, men jeg tente ikke på han. Jeg prøvde lenge å finne de rette følelsene, men uansett hvor mye og hvor lenge jeg lette, fant jeg aldri de følelsene. Så jeg har funnet ut at det må være en tiltrekning der, ellers blir jeg ikke lykkelig..

Og en lykkelig Missb er bra ;)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 23 nov. 2014 16:54 Privat melding

Jeg lurer på om online dating ikke er så effektivt jeg. Det er ekstremt stor rift om de mest attraktive kvinnene.

Og enten må du se ut som Brad Pitt eller så har man et problem.

For viss man skriver en lang mail så vil kanskje damen tenke: Oi, her var det en som virkelig prøver hardt å overbevise meg. Og skriver man kort så er man i gruppen av andre folk som også skriver kort, i kaskaden av mannfolk som også henvender seg til henne.

Løsningen er kanskje å vere sosial i den virkelige verden.

Her slipper man å kjempe med tusenvis av andre menn. Kanskej...

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 23 nov. 2014 17:02 Privat melding

Jeg er kresen....veldig kresen. Men ser MIN definisjon kanskje er ulik andres. Ja, øynene blir nok tiltrukket av et individ...først. Men det er ikke det som avgjør om jeg ønsker noe mer.

Hvor blir det av nynorsken din Haimon? Om ikke jeg husker feil, så var det noe du brukte her da jeg var innom sist :P

Skjult ID med pseudonym Tullejente sø. 23 nov. 2014 17:31

Hm... Første divisjon eller tredje divisjon..... Saken er at man ikke har lyst til å være med noen man ikke tenner på!! Er det noen som med hånda på hjertet kan si at det er greit å innlede et kjæresteforhold hvor man håper at den andre ikke har lyst...denne uka heller... Det er det dette handler om for meg. Og da kan man kalle det kresen eller hva man vil!

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 23 nov. 2014 17:50

Når vi snakker om ligaer TS så synes jeg kvaliteten på bilder er et viktig poeng når det gjelder nettdating. Noen mennesker er utrolig dyktige til å få tatt gode bilder av seg selv. Andre ser virkelig ikke ut på bildene sine, selv om de er ganske flotte i virkeligheten. Slik sett så er kanskje ikke bildene helt sanne. Og vi tiltrekkes derfor kanskje av en ide om et menneske. Bilder forteller hos ikke noe om snakkemåte, bevegelser med mer...Man må se hele mennesket IRL for å danne seg et korrekt bilde. For meg og sikkert noen andre så blir det nesten som man ikke ser "skogen for bare trær". Synes Sukker er full av flotte menn, jeg. Resultatet er kanskje at man blir "kresen". Jeg synes uansett at å være "kresen" er en hederbetegnelse. Heller det enn en person som tar alt som kommer "rekende på ei fjøl". Tror nok mange ønsker å være den ene spesielle...

Må dessuten si meg enig med kvinner som må kjenne på denne kjemien. Vi kvinner har det ofte slik at vi vet med oss selv om de blir tiltrukket eller ikke, ganske raskt. Dette kaller vi kjemi....Jeg har det på samme måten selv, må jeg innrømme. Men når jeg snakker med mannlige venner så er ofte siste dame på date, flott og aktuell. Jeg tror at menn kanskje responderer raskere og oftere på det visuelle hos en kvinne. Likevel så viser jo forskning at om en mann "tenner" på en kvinnes utseende så betyr det overhode ikke at han knytter seg til henne over tid av den grunn...Det er noen kjønnsforskjeller...

Hvilken liga man plasserer seg i tror jeg handler om selvtillit og dagsform ;). Blir vanskelig å objektivt gjøre seg opp en korrekt oppfatning av dette på egenhånd.Tror det er greit å ikke tenke i liga, men gå for det man finner tiltrekkende utfra inntrykket av utseende og personlighet. Man har uansett ikke så mye mer enn et inntrykk før man har møtt hverandre IRL. Jeg forsøker å følgemagefølelsen min, og den har aldri sviktet meg :):

Skjult ID med pseudonym Mr Mr sø. 23 nov. 2014 18:25

Det blir fler og fler single i det Norske samfunnet og det har b.l.a økt i takt med at vi blir mer og meg kresen. Om det er en god eller dårlig utvikling kan hver enkelt gå inn i seg selv å ta en vurdering på.
Men å tro at man er så unik og spesiell, at man kan få hva man vill når man ikke kan det, er jo litt klønete.

Hvem liga man er i merker man vel i snittet av hvem som gir en oppmerksomhet. Og vil man ikke ha noen av disse, så har man vel kanskje satt seg selv noe høyere en det man burde. Av den grunn så vokser singelstatistikken.

Jeg mener ikke at noen er et dårlig menneske vedr dette med 3 div. Men vi mennesker er sammensatte. Alle liker ikke meg, på samme måte som at jeg liker ikke alle, og av den grunn må jeg finne den som passer til min div, liga eller kall det hva man vil... Så dette går ikke ene og alene bare på det ytre.

Jeg skal ikke putte deg i noen div, @ Haimon . Men ja, om du hadde været en som er i 3 div, så må du nok bare innfinne deg med at du må misunne gutta som har damer i 1 div, hvis det er kun de damene du vil ha.

Sweet1 @.
Du kan selvfølgelig plukke fra den øverste hylla om du får tillatelse til å plukke derfra. Men er ikke tillatelsen til stede, så må man jo innse at det er ikke her jeg får plukke fra.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 23 nov. 2014 18:48

Hvis du drar ut for å få deg mus på snabelen, så ikke vær kresen.

Hvis du drar ut for å treffe din beste venn, livspartner og fremtidige kollega i å oppdra to barn under samme tak, så vær litt kresen, for din egen og avkommets skyld. Men noen synes det er greit å overlate livsvalg til horoskopet. Vi er så forskjellige.

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 23 nov. 2014 22:30

Eller er det slik at mange av oss lider av samme syndrom som Woody Allen?: - I'd never join a club that would allow a person like me to become a member.