Alle innlegg Sukkerforum

Sexlyst vs intensitet.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Match99 sø. 23 nov. 2014 23:22

Har lest en del profiler hos dere kvinner, er en liten ting jeg til stadighet undres over. Veldig mange av dere fremstår med et høyt ønske om et aktivt sexliv, dvs ca daglig. Derimot så er ønske om intensitet på forholdet meget lavt, ca en gang pr uke. Det merkelige er at samtlige av disse kvinner ønsker seg en "handy man"
Hvordan skal man tolke dette??

Skjult ID med pseudonym Egoalter sø. 23 nov. 2014 23:51

Jeg har vært på Sukker i et uendelig antall år. Jeg er vist både "Mann" har jeg blitt fortalt og jeg kvalifiserer vist også til kvalifikasjonen "handy".
Jeg syntes du har gjort en interessant observasjon på det området.

For egen del er det snekker har som min kvalifikasjon. Jeg har flere hundre kvadratmeter gulv og veggplater lagt og satt opp hos mine tidligere sukkerdater. Det er jo stort sett ganske kjapt å legge ett gulv nå i disse dager. En liten kveldsøkt eller en lørdag, så er det gjerne gjort. Det tror jeg på mange måter forklarer intensiteten.

Så er det jo ofte slik at et oppussingsprosjekt krever flere håndverksdisipliner. Elektriker, rørlegger, maler, osv. Det tror jeg er forklaringen på ønsket om de daglige aktivitetene.

;-)

Skjult ID med pseudonym - sø. 23 nov. 2014 23:53

Kjerringer er dumme...kan det jo bety...

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 23 nov. 2014 23:54 Privat melding

Er kvinnfolk sånn??? Helt seriøst? Da blir jeg lei meg over å være kvinne :D :D Ja, for jeg er ikke sånn :)
Men ja... jeg kan ønske intensiteten til å gå over noen dager i uka hva forhold ang, men den gang jeg blir samboer ønsker jeg nok sex hver dag ;)

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 23 nov. 2014 23:58

Samme som @Gladmamma. Jeg kan ha svart noe slikt fordi jeg vanligvis ikke har tid til å treffes daglig pga barn, jobb, trening og for tiden studie, men om jeg ev flytter sammen med noen kommer jeg nok til å ønske sex ofte..

Han må ikke være handy, men det er ikke en ulempe :) Jeg klarer meg stort sett selv, ellers ringer pappa ;)

Skjult ID med pseudonym - ma. 24 nov. 2014 00:21

"Gladmamma" gir jo visse bilder hos oss enkle sjeler...just saying...

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 24 nov. 2014 00:29 Privat melding

Hva slags bilder gir jeg da?

Skjult ID med pseudonym - ma. 24 nov. 2014 00:45

Var ikke så mye deg...som uttrykket/nikket, men ikke viktig...

Skjult ID med pseudonym - ma. 24 nov. 2014 00:46

...altså, det var ikke personlig ment!

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 24 nov. 2014 10:54 Privat melding

Okei :) Null problem og stress :)

Skjult ID med pseudonym gurimalla ma. 24 nov. 2014 13:39

Svarer som to foran meg: Sexlyst går på hva jeg ville ønsket om vi bodde sammen, forholdets intensitet preges av at jeg enn så lenge har hjemmeboende barn.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 24 nov. 2014 16:28

Til alle kvinner.

Et ord som er viktig å huske på er realisme. I 20 årene er vi menn på høyden sexuellt mtp kapasitet, da er dere ofte fomlende langt inne i skapet. Når vi menn passerer 40 er ståa helt motsatt, dere har funnet nøkkelen og vi sliter med å finne låssmeden. Sex hver dag for en mann i 40 årene tilhører skjeldenhetene da sex er en stor belastning fysiologisk (prostata) for menn i den alderen. Noen få 40 åringer er fyrrige Hombreros men disse lever ofte ett liv litt på sidelinjen av a4 livet og legger ned damer som om det var jordbærsesong. Realismen damer, den er viktig. Senker dere den er muligheten for å få bedre men litt mindre sex tilstede. Er det noe som skremmer en mann er det redselen for å ikke strekke til uten å bli sliten og bleik og vi løper det vi kan om vi må for å komme unna sultne frustrerte kvinnfolk. Som nevnt i mange andre tråder; er daglig sex viktig så finn dere en yngre mann og lev med det. Det er derfor vi menn i middagshøyden ofte faller hen til yngre kvinner, de er enklere å tilfredsstille og er fornøyd med mindre.

Skjult ID med pseudonym gurimalla ma. 24 nov. 2014 17:28

Så når potensen svikter prøver dere å kompensere med enda yngre damer? Stakkars dem da, når de sitter der med deres kull nummer to og dere er laangt over middagshøyden! ;-)

Skjult ID med pseudonym klodrik ma. 24 nov. 2014 18:55

Potensen svikter egentlig ikke, det er inspirasjonen som uteblir.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 24 nov. 2014 19:33

@Gurimalla.
Jeg prøvde faktisk å være seriøs her. Som Klodrik sier, inspirasjonen svikter og jeg klarer ikke å la være å ha deg i tankene når han sier det. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Match99 ma. 24 nov. 2014 23:23

Var jo en del gode svar her + noen litt mindre gode.
Men jeg ønsker nå da å prøve å se det positive i det meste, så at man tenker både litt nå og litt fremtiden, når man fyller ut profilen, er for meg en akseptabel forklaring. Håpet virkelig ikke at det som fremsto som innlysende skulle være svaret. Og til dere som påstår at mannen er helt utenfor når han har passert 40, snakk for dere sjæl!

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 24 nov. 2014 23:34 Privat melding

En ting er hva jeg ønsker, noe annet er hva som funker :)
Jeg mener det at har man det fint sammen er det så mye annet man kan gjøre enn samleie. Man kan kose seg masse om det ikke ender med orgasme og full reisning hele tiden også :)
Og jeg tror det at om man har det bra sammen så uteblir ikke inspirasjonen heller. Da kan man snakke om det og finne ut hva og hvordan man kan gjøre/gå frem for å kunne freshe opp også den biten i forholdet :)
Og er dere menn redd for og ikke strekke til må jammen damene skjerpe seg! Såpass må det gå an å snakke sammen og respektere hverandre at ingen trenger å sitte med den følelsen :)

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) ti. 25 nov. 2014 18:04 Privat melding

Jeg tenker at dette med sex/kos/fysisk nærhet er noe man fint kan ta opp på et tidlig tidspunkt for å finne ut hvor like/ulike man er mht ønsker og forventninger på området.
For dersom man anser dette som en viktig del av et forhold, så bør man selvfølgelig finne seg noen som man matcher godt med slik sett.

For som med så mange andre ting her i livet, så er vi mennesker svært forskjellige også her. Og alt er jo normalt, enten man liker mye eller lite. Samt at lyst og ønsker også kan variere gjennom livet, slik at man må ta forbehold om at ting faktisk kan endre seg.

Men har man et godt utgangspunkt med god kommunikasjon og åpenhet om alt (også det som er vanskelig), så kan det meste løses bare man tar tak i ting med en gang uten å la det skure og gå for lenge.

Jeg for min del må ha en fyr det ikke går an å kose ihjel. Hvis ikke kommer jeg sannsynligvis til å "kvele" han med kos :P
Samt en fyr som har erfaring nok til å vite at man ikke forlater åstedet (eller legger seg til å sove) før begge parter er tilfredsstilt :P

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 26 nov. 2014 22:41 Privat melding

@Minney
Et stort LIKER-tegn til deg for innlegget ditt :)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 27 nov. 2014 00:11

@ Minney

Det er bare det at når mannen er veldig kosete, får jeg litt hetta. Og når mannen ikke er kosete, blir jeg kosesyk. Jeg kan virkelig ikke si om jeg ER kosete eller ikke. Jeg kan være i alle kategorier av sex. Fra mildeste og ømmeste med stearinlys klassisk musikk. Til rollespill og håndjern. Fra To ganger i måneden til to ganger om dagen. Jeg kan heller ikke på forhånd si hva jeg liker best. Å si til en mann som det ikke faller naturlig for å daske at jeg vil bli dasket er meningsløst. Ha prøvd. Hahaha.

Nei, det er samspillet og det psykiske som avgjør hva slags type jeg er og hva slags sex og nærhet jeg liker. Så i mine øyne har det liten hensikt å snakke om dette før man står midt oppi det.