Alle innlegg Sukkerforum

Hva verden dreier seg om.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 14:40

Jeg er nå blitt 28 år gammel.

Jo eldre jeg blir, desto mer skjønner jeg hvordan verden fungerer. Det dine foreldre har sagt til deg i flere år stemmer ikke. Verden er ikke et rettferdig sted. Det er kaldt og uhyggelig sted med mange ondskapsfulle og selvopptatte mennesker.

Med andre ord verden og livet generelt er utrolig enkelt å forstå nå. Det er bare to ting som betyr noe. To ting. Det er penger og sex.
Så enkel er verden....

Skjult ID med pseudonym zztop ma. 24 nov. 2014 14:41

Blåmandag?

Skjult ID med pseudonym Veronica ma. 24 nov. 2014 14:44

Smil til verden og den smiler til deg :-)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 14:58

@zztop

Ja, det kan du trygt si!;)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 nov. 2014 15:00

Hvis du vil at din verden skal være så enkel, så er verden så enkel :-)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 15:01

@Veronica

Smil til verden men ikke spør den om den ubehagelige sannheten? Er det enklere og mer komfortabelt å forholde seg til løgner?

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 15:07

@Z

Hadde jeg fått bestemme så hadde jeg kunnet lovet deg at verden hadde vært et rettferdig sted. Sånn er det ikke.

Antall mislykkede dater, observering av mine kollegaer, venner og familie bekrefter bare mitt nåværende inntrykk av verden.

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 24 nov. 2014 15:08

Vet du, vi har forskjellig oppfatning av verden :) Min verden er ikke kald og uhyggelig med ondskapsfulle mennesker :) Og i min verden er det mer enn sex og penger som betyr noe :)

Håper resten av uken blir bedre :)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 15:19

@missb

Kvinner kommer aldri til å kunne forstå seg på verden slik som en mann gjør og omvendt.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 24 nov. 2014 15:24

Nei. Det som betyr noe i verden er at livet føles som det har en mening. Og at du betyr noe, i det minste for noen. Det er nok mange veier til den følelsen, enten det er religion, barn, det å leve et godt liv og hjelpe andre, kjempe for noe du synes er en rettferdig sak, og mye annet, men penger og sex finner du nok ikke særlig høyt på listen til de fleste. Ikke egentlig i hvert fall. Du kan nok ha det vondt og være ulykkelig hvis du mangler det ene eller det andre av de to, men alene betyr de ingen ting. Penger er bare et middel til å dekke de behov du har og kanskje gjøre det lettere å oppnå et lykkelig liv, men fattige mennesker kan også være lykkelige – og rike kan være ulykkelige som pokker. Og sex er deilig, det skal jeg være den første til å skrive under på, men det et bare en kortvarig glede og nytelse hvis du ikke deler det med en du elsker. Jeg har vært – er kanskje – nok rundbrenner til å vite det, men selv en kortvarig nytelse med en venninne eller date det ikke blir noe mer med, er bedre enn ingen sex i det hele tatt over lengre tid.

Verden er kanskje et brutalt og nådeløs sted for mange, og har du reist litt ute i fattigere deler av verden eller fulgt litt med i hva som skjer i andre deler av verden, om den ufattelige brutaliteten som finner sted mange steder, så vet du det. At du har blitt 28 år før dette gikk opp for deg synes jeg er rart nok. Men det er mye godt i verden også.

Du kan ikke ta med deg pengene dine når du dør. Ikke sexen heller. Men du kan dø med den viten at du har levd dit liv til det fulle, vært et så bra menneske som du har klart å være, og at du har prøvd å gjøre en forskjell.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 24 nov. 2014 15:31 Privat melding

Verden, eller dyreriket om du vil, sånn om du stripper det helt ned, dreier seg om å videreføre gener.. Nå er vi mennesker så heldig at vi er blitt utstyrt med evnen til å tenke og føle, så i dag så dreier det seg ganske mye om hva individet innad i sin kulturelle gruppe føler at den dreier seg om.

Så for all del, føler du at de verdiene du er og vil måles opp mot er Penger og Sex, så kan den godt gjøre det, men ikke skyld på alle andre fordi det er dine valgte verdier. Men jeg er enig i at den Vestlige verden legger et vesentlig trykk på akkurat de der.

...Men helt på bunn så er vi dyr, og for dyr dreier det seg om å føre genene videre.

Jeg blir 28 om kort tid, men jeg kjenner ikke helt behovet for å være så kynisk enda. Jeg prøvde, men kollegaene mine bare lo av meg og sa "Du er jo bare barnet enda, slutt å stress!"

Så @Feeder: Slutt å stress.

Skjult ID med pseudonym icj ma. 24 nov. 2014 15:34

@TS
Verden er ikke bare svart (eller hvit) - det er noe som heter nyanser :)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 16:15

@oslomann

Ja, jeg har fått med meg at det er mye brutalitet, fattigdom og elendighet i verden, og jeg var nok kanskje 8-9 år gammel da jeg ble klar over det. Så det kan jeg betrygge deg med.

Men du....jeg kan so sagt ikke forandre verden. Skal jeg og resten av de som er ute etter et langvarig forhold, kun sex, vennskap osv si opp jobbene og de trygge livene våre for å drive med bistandsarbeid? Det hadde kanskje vært en god ide og flere enn meg hadde nok vokst på det som mennesker, men da får vi alle sammen slutte med denne tullete datinga da?

Alle rike, velutdannede, lavtutdannede, studenter, pensjonister osv.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 24 nov. 2014 16:16

@TS (og Veronica)
Smil til verden og verden flirer av dere tilbake.
Verden er et rått brutalt sted hvor idéalisme og rettferd stadig utfordres av virkeligheten. Bruk rullgardinen for å skjerme dere selv ellers mister dere alle illusjoner om vår vakre planet. Det hjelper også en stakket stund å gå i fakkeltog mot eller for et eller annet men husk at de som gliser mest er de som selger fakler.

Egentlig bryr jeg meg bare om hvilken kjole Z skal ha ved Cæptns table, du er treig med å svare forresten.

Skjult ID ma. 24 nov. 2014 16:32

Det er mange måter å vise at man bryr seg om folk og hverandre.

Selv har jeg vært en av dem som ser hvordan andre har det og som også har stilt opp for dem som har hatt det vanskelig. Folk har til og med kommet mange år etterpå og takket meg for at jeg var der i en vanskelig tid.

Jeg velger å tro at verden består av mange gode mennesker som vil andre vel, men ja det finnes dem som ikke bra og som man bør holde seg unna.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 nov. 2014 16:32

Selvsagt har du et valg!
Det er du som bestemmer hvordan du selv lever.
Uforståelig, men sant.

Det er vel strengt tatt det jeg har å si i denne tråden :-)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 16:57

@oslomann

Kanskje verden blir et bedre sted hvis du og andre rundbrennere slutter nettopp med å være rundbrennere?

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 17:11

@Z

Ja, jeg lever et kjedelig og normalt liv. Men det som også er sant at hvis alle hadde levd et så forutsigbart liv som meg så hadde verden vært et mye bedre sted. Det hadde blitt gørrkjedelig, men ja, et mye tryggere bedre sted.

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 24 nov. 2014 17:24

@ts
Mat og sex! Penger er bare et virkemiddel.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 nov. 2014 17:25 Privat melding

Shhhhhiiiiiiieeettttt!!!!! Du knuser drømmene mine Feeder! Og tramper meg på pungen mens jeg ligger nede! Hele verdens synet mitt er knust!!!

Skjult ID med pseudonym høststorm ma. 24 nov. 2014 17:34

TS; Er du tilbake med nytt nick? Eller er du broren? Oser av bitterhet i innleggene dine.
Verden er jo et fantastisk sted med masse flotte mennesker, latter, glede, sex og mange opplevelser. Det gjelder å ta imot, bitre sure mennesker er det ikke så mange som vil ha noe med å gjøre vet du.

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 24 nov. 2014 18:04 Privat melding

Jeg syns verden er ufattelig brutal noen ganger. Men den kan også være utrolig vakker. Og siden jeg ikke har noe valg, lever jeg i den verdenen som er, og prøver å gjøre det beste ut av livet, både mitt eget og andres.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 18:59

@høststorm

Hvorfor skal jeg høre på sånne mennesker som deg, som bare driver hor og er utro? Du virker bare slem og overfladisk...

Nei, det er altfor få bitre mennesker i denne som tør å gjør litt opprør;)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 19:23

@høststorm

Hvis du skal kommentere på noen tråd, så foreslår jeg "Sexlyst og intensitet". Hold deg til det du har greie på og ikke noe annet;)

Skjult ID med pseudonym høststorm ma. 24 nov. 2014 19:27

TS: Det er deg jo!! Blir vel ikke lenge før du er kastet ut igjen.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 19:33

@høststorm

Ser jeg deg på Patadise Hotel i 2015?

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 19:40

@høststorm

Du får skrive en melding til support da vettu, om hvor slem og onskapsfull dømmende jeg er mot dere sprudlende mennesker, finns ikke noe negativt med dere!

Du har vel skrevet en ljugetekst om deg selv på profilen din hvor du beskriver, trofast og et godt forbilde, men stemmer virkelig det?

Skjult ID med pseudonym høststorm ma. 24 nov. 2014 21:37

TS: Paradise Hotel passer ikke for kvalitetsdamer så du får nok ikke se meg der.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 21:40

@høststorm

Du er ingen kvalitetsdame. En kvalitetsdame er en som ikke har en fortid.

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) ma. 24 nov. 2014 21:50 Privat melding

@ Feeder

Har ikke alle mennesker en fortid? ;)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 24 nov. 2014 21:53

Ikke jeg;)

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 24 nov. 2014 21:57

I dag blir flere enn 20 000 jenter giftet bort. Jenter som aldri har hatt seksuelt samkvem. Jenter som fremdeles er barn og umyndige. De har ikke allverden med fortid. Og ingen framtid å skryte av.

Skjult ID med pseudonym høststorm ti. 25 nov. 2014 06:48

@jaudå: Veldig bra skrevet, og dessverre er dette sannheten for utrolig mange jenter. Kanskje det er sånn TS ønsker at det verden skulle vært for alle damer? Helt uten rettighet til å ha egne meninger, ta egne valg og kanskje heller ingen rett til skolegang og utdanning?

Skjult ID med pseudonym Kåre ti. 25 nov. 2014 12:41

Jeg deler i stor grad ditt syn på verden TS. Syntes den virker ganske overfladisk og folk er opptatt av materialisme og personlig suksess fremfor det mellommenneskelige. Virker umulig å finne den kjærligheten en har lyst på i en slik verden.

Uansett så må vi forsøke å tenke positivt selv om det ikke alltid er så lett (jeg er mester i å deppe til tider, men holder det for meg selv). Du må holde fokus på ting som gjør det glad. Jeg føler med deg kamerat! :)

Skjult ID med pseudonym Kåre ti. 25 nov. 2014 13:02

Jo, men når det blir det overordnede målet, mister mange seg selv og personen får et annet vesen. Måten og se verden, og andre mennesker på, blir en annen. Mange narrsisister blir født i jakten på personlig suksess og en glemmer det som faktisk er viktig her i livet; nemlig gode mellommenneskelige relasjoner som ikke er basert på noe annet en vennskap og kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym Kåre ti. 25 nov. 2014 13:31

Selvfølgelig går det ann å kombinere de to, men du skjønner hvor jeg vil hen? Det virker som majoriteten av mennesker i dag har en altoppslukende jakt etter personlig suksess at de glemmer de andre tingene og på samme tid mister seg selv og andre mennesker. Det blir et kaldt samfunn av slikt. Nå må ikke du smitte meg med din positive tenkning. :D

Skjult ID med pseudonym Kåre ti. 25 nov. 2014 16:03

Sørgelig at du ikke klarer å sette deg inn i andres tenkning og heller kommer med substansløs kverulering.....

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 25 nov. 2014 18:49

@høststorm

Det er mange kvinner som kanskje ikke burde ta sine egne valg? Konsekvensene blir ofte at de blir såret av en drittsekk, blir gravide eller andre ting som gjør at de ødelegger livet sitt. Det er flere eksempler på det.

Det er også en annen ting jeg reagerer på. Jeg registrerer at flere kvinner setter oss menn i en bås på en litt urettferdig måte. Vi skal helst være utadvendte bajaser ikke sant ? Som helst holder på med flere samtidig og som dere ikke har helt kontroll over? Den sportsfikserte og bilfikserte collegegutten fra amerikanske filmer som gjør alle de dumme og harry tingene. Som å drikke seg full eller vite hvordan man får en altfor usikker, hjernevasket, og ung jente til å få orgasme. Det er altså den selvsikre mannen.

Litt pussig er det jo at det er de samme jentene som skriver i profilen at de ønsker seg en snill og redelig, men hvike menn er det de ender opp med? Det er hvertfall ikke den snille og redelige mannen.

Men vi skal ikke.....GUD FORBY!!, ikke være innadvendte, fornuftige menn som kan prate om fornuftige ting som politikk, samfunnsliv osv, og som ikke syns sexlivet er så viktig. Neida, sånn skal vi ikke være! Da er man jo en taper! Det er jo logisk....

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 25 nov. 2014 19:07

@rappo

Det er alle andre det er noe gærent. De menneskene som oppnår kjærlighet er de som fortjener det minst.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 nov. 2014 19:30

Huffameg så mye tull...

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 25 nov. 2014 19:33

@Z

Nei, du må tåle at andre ser annerledes på verden enn det du gjør;)

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 25 nov. 2014 21:35

Dette med ærlighet er vel et sårt punkt for enkelte. Det er vel noe man helst ikke vil forholde seg til.

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 27 nov. 2014 02:38

@rappo

Det er sånn du ser det utenfra ja, men sannheten er ikke sånn.

Skjult ID to. 27 nov. 2014 21:16

Synes ikke man bør si til ungene sine at verden er rettferdig, nei. Si heller at de kan bidra til å gjøre verden mer rettferdig. Det er da en ting som betyr noe :D

Skjult ID med pseudonym Feeder fr. 28 nov. 2014 06:20

@skjultID

Sorry, leste feil et øyeblikk;)

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 nov. 2014 18:27

Verden har aldri vært rettferdig! Hvis alt handler om sex og penger så må livet dreie seg om å maksimere dette (i hvert fall over snittet, over snitt penger får over snitt mus osv). Blir det litt mer komplisert og litt mer i overensstemmelse med det foreldrene dine sa til deg hvis du legger det til grunn? Altså, hva skal til for å lykkes gitt dette premisset - sex og penger. Eller er vår generasjon i utakt med vår foreldregenerasjon. De ville nødvendigvis sette deg i stand til å lykkes med bakgrunn i sin samtid...var det annerledes før. Vinne i Lotto holder ikke! Flink og "stå på", og dermed mye penger, holder. Og så tviler jeg på at foreldre vil vektlegge "mye pels på knaggen" i sin oppdragelse, uten at de kan lastes for det. Eller er alt dette en kynisk tilnærming...penger betyr ingenting...?

Skjult ID med pseudonym bos fr. 28 nov. 2014 18:37

@Ts Tror du har et lite oppgjør forestående med dine foreldre :-)