Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym usikker on. 24 sep. 2008 23:11

Er det bare meg,eller er dette som i den virkelige verden at jentene sitter og venter på respons fra oss gutta ,at vi må sende første brev for og få respons?hvor lenge skal man vente før man bare skal gi opp?Og til dere jenter er det sånn at dere venter noen dager før dere svarer hvis dere gjør det i det hele tatt? bare lurer

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 24 sep. 2008 23:15

Mye taktikk her som andre steder der ute.

Du er neppe særlig bevokst innen sukkermiljøet, men vær tolmodig du. Den evnen må du sannsynligvis inneha her, akkurat som ute på barkrakken!!

Stay put..

Skjult ID med pseudonym zumm on. 24 sep. 2008 23:16

Ikke denne jenta :) venter litt på repons.... og så gidder jeg ikke vente mer og sender av gårde en melding eller to...
Hvis det passer å svare med en gang gjør jeg gjerne det, hvis ikke prøver jeg å ikke la det gå mer enn et par dager. Men nå får ikke jeg overvettes mye post da... passert 30 vettu!

Var frustrert her om dagen jeg og... har gått over nå!

- lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym /b/ on. 24 sep. 2008 23:23

avhenger av meldingen du skriver..

Dorgende kjedelig melding = ikke svar
Tusen ganger innom profilen hennes, et gult hjerte som har stått en uke og så en "hei hvordan har du det?" = ikke svar
Avslørende desperat melding = ikke svar, muligens sort hjerte
Fengende og interessant melding = svar, men ikke dermed sagt det er din fremtidige date eller kjæreste...

Skjult ID med pseudonym cara on. 24 sep. 2008 23:44

Er det noen spesielle du ønsker respons fra, usikker? Eller bare få kontakt med noen?
Og hva skriver du når du sender meldinger?
For å svare for meg, så -kan- det gå dager før jeg svarer, det kommer litt an på om jeg gjør andre ting samtidig som jeg er innlogget, hvordan dagen har vært++. Det finnes noen jeg har lest, utsatt å svare fordi det ikke passet der og da, og så har det gått så lang tid at jeg har latt være å svare i det hele tatt, beklager til dem det gjelder...
Du bør ikke gi opp selv om det går noe tid uten at hun har tatt første initiativ, da har jo ikke du tatt første initiativ heller, og du er jo interessert;-)
Hvis du skriver først, vær personlig, vis at det er noe spesielt som gjør at du vil bli kjent med akkurat henne.
De fleste gutter skriver (til meg i hvertfall) en av de to variantene under:
Hei, du var pen/søt/fyll inn det som passer, lyst å bli kjent?
Eller
Hei, du virker som en oppegående/hyggelig jente, lyst å bli kjent?
Altså meldinger som de kan sende til absolutt hver eneste jente her inne, og kanskje gjør de det også ;-)
Hvis jeg føler meg valgt, prioriterer jeg mer å se ordentlig på deg, enn hvis jeg tror du bare sender meldinger til kreti og pleti.
Jeg vil også at gutten skal ta første skritt, fordi det sier mer om at han er interessert enn hvis han bare svarer på mine meldinger, uten å ha vært motivert nok til å gjøre noe selv. Det samme synet fungerer selvsagt fra en gutts perspektiv også, jeg ser den ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 25 sep. 2008 15:36

Usikker.

Jeg forsøker å svare på de mailene jeg får.
Jeg ser ikke noe poeng i å sitte og vente og gjøre meg kostbar.
Jeg tar oftere selv initiativet enn de som tar initiativet overfor meg.

Dette er ikke stedet om man blir lei seg av manglende respons, og man skal ikke ta sånt personlig fordi ingen kjenner deg uansett.

Jeg tror at alt har sin tid. Også kjærligheten.

Stay tuned, usikker!

Tvi tvi-hilsen
fra Zitelle

(mann 53 år fra Vestfold) to. 25 sep. 2008 16:35 Privat melding

Jeg har vel såpass selvrespekt og egenverdi at jeg ikke gidder og sende lange oppfinsomme førstemeldinger. Legge en masse jobb i noe som sansynlighvis ikke blir svart på engang. Mener jeg har en såpass innholdsrik og beskrivende profil at det burde holde til ett eventuelt svar, så da blir det en enkel men grei mld med ett spørsmål eller to.....

Nå er mitt intrykk her på sukker at de fleste ser på profilbildet, blar igjenom albumet, og forsvinner videre ut i natten....

Har i grunn gitt opp hele greia, men gleder meg til turen da:-))

Skjult ID med pseudonym sweetchili to. 25 sep. 2008 16:48

sciroco, nedverdiger man seg selv om man legger innsats ned i en melding til en man liker profilen til? Hvorfor det?
Jeg får nesten bare meldinger ala cara over, og jeg hadde lagt mer vekt på dem om det hadde sett ut til å ligge hakket mer omtanke bak.

Skjult ID med pseudonym sciroco to. 25 sep. 2008 17:05

@ sweetchili

Sender du ut noen mld da?

Nei, man nedverdiger seg ikke, det får være opp til hver enkelt hva man gjør.

Det jeg prøver og si er vel at det stort sett er bildene som bestemmer videre kontakt, og så klart en hyggelig mld. Den første behøver vel ikke være så lang, morsom..osv. Den viser jo interessen, så jeg vil tror at hvis den er gjensidig (interessen) så kommer det et svar....men det var det med bilder, og visuelt inntrykk da...

Skjult ID med pseudonym nemo to. 25 sep. 2008 17:58

Jeg opererer noe i retning av det sciroco gjør. Jeg ser ikke meningen med å sende en tung psykoanalyse til noen som egentlig "avviser" meg på 3 sekunder fordi jeg har for stor nese....
(Vi blir forøvrig ikke enige om hvem som skal skrive psykoanalysen; jeg eller dr. Jekyll)

Skjult ID med pseudonym sweetchili to. 25 sep. 2008 18:03

sciroco, det gjør jeg sjelden. Når jeg har gjort det, har de vært ganske korte. Og jeg fikk ikke svar;-) Om det var fordi jeg faller utenfor en utseendepreferanse, de var interesserte i noen andre, ikke likte profilen eller krever mer interessante førstegangsmeldinger, aner jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym Ærlighet to. 25 sep. 2008 18:07

Det er nok bare deg, du har sannsynligvis ikke en spennende profil.
Jeg opplever at det som regel er dama som tar kontakt første gangen..

Skjult ID med pseudonym s to. 25 sep. 2008 18:26

@sciroco

"Jeg har vel såpass selvrespekt og egenverdi at jeg ikke gidder og sende lange oppfinsomme førstemeldinger. Legge en masse jobb i noe som sansynlighvis ikke blir svart på engang. Mener jeg har en såpass innholdsrik og beskrivende profil at det burde holde til ett eventuelt svar, så da blir det en enkel men grei mld med ett spørsmål eller to.....

Nå er mitt intrykk her på sukker at de fleste ser på profilbildet, blar igjenom albumet, og forsvinner videre ut i natten...."

Bingo.

Jeg mener, hvis jeg får en "hei, hvordan hra du det?"-melding - noe som pr. def. sannsynligvis anses som en masseprodusert, kjedelig, tannløs, tom og uintelligent opening line, svarer jeg dersom jeg finner avsenders profil interessant. For så evt. finne ut om det er grunnlag for noe mer, eller ikke.

Noe annet hadde egentlig vært helt utenkelig. Å avvise noen "bare" fordi åpningsmeldingen er døll, høres passe sært ut spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 25 sep. 2008 18:42

s - da ser du ikke på sjekking som noe man må anstrenge seg litt for å få til.

Når du søker jobb, kan du sjelden bare sende inn en CV og skrive: Hei, får jeg jobben? Du må jobbe litt med et brev i tllegg, hvor du viser deg fram og hvor du forklarer hva din spesielle interesse for akkurat denne arbeidsgiveren skyldes... Hvorfor skulle man anstrenge seg mindre i kjærlighetslivet? Er det viktigere hvilken jobb du ender opp med enn hvilken partner du ender opp med? Jeg ser i alle fall en klar parallell... :-)

Trenger ikke være en lang melding, men en Hei, hvordan går det - melding noe jeg synes det er hyggeligst å få fra de som har kjent meg lenge :-)

Skjult ID med pseudonym s to. 25 sep. 2008 22:41

@Lilleulv

Nei, det var jo en svært logisk konklusjon å trekke om meg basert på mitt innlegg, ikke sant?

Om jeg skal ta deg helt bokstavelig: Mulig du ser på det å søke jobb og å finne seg en partner på nett som nogenlunde det samme, og det er en viss, men syltynn likhet: En skal på en eller annen måte selge seg inn. Men der stopper også likheten.

I en jobbsøknad MÅ en jo skrive og vise så mye som mulig (cv, søknadsbrev, vedlegg, referanser ++) fordi arbeidsgiveren ikke vet noe om deg OG: Det er ikke bare et par museklikk som skal til for at de skal finne ut alt dersom de bare hadde fått meldingen "Jeg er interessert i jobben", med link til en utfylt side med all nødvendig informasjon. I en setting som dette, hvor en har profiler (som jo er det som betyr noe når en leter / siler ut), er det litt lettere å hinte til "motparten", uten å måtte bruke all verdens tid på å forfatte en spennende melding. Det betyr ikke at dette ikke fungerer, for av og til føles det selvfølgelig naturlig å skrive noe annet enn standardfraser.

Hvis du svarer meg et unisont og utvilsomt "ja" på spørsmålet om du faktisk hadde avvist en fyr med en profil du anså som veldig interessant (for hallo, de finnes jo faktisk) bare fordi første meldingen ikke var som du forventet, skal jeg tildels kjøpe poenget ditt. Men bare tildels :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 25 sep. 2008 23:22

s-
Du mener det er sært å avvise noen pga en døll, anatkelig masseproduert førstemail. Om du synes at man ikke trenger å legge noe arbeid i å sende første mail, mener jeg at du har et syn på ta kontakt på nett som noe som ikke krever veldig mye anstrengelse. Er det så galt vurdert? Jeg har vel ikke sagt noe om hvordan du er?

På samme måte som jeg som arbeidsgiver ikke ville kalt inn en person til intervju på bakgrunn av bare en god CV (tilsvarer vel en profil her inne) hvis søknaden var døll og så masseprodusert ut. Du sier at likheten mellom å søke jobb og kjæreste begrenser seg til å skulle selge seg selv. Det er jeg ikke enig i. Du skal kunne gjøre rede for hva som begeistrer, hva som tiltrekker og fenger. Det er viktigere enn å promotere seg selv. Både her og i jobbmarkedet, tror jeg....

Så jeg svarer et unisont (det er lett siden jeg bare er en peron :-) "ja" på spørsmålet ditt. Det kan faktisk godt tenkes jeg gjør det... (Hei, hvordan går det? fra ukjente er ikke en vinner...) Delvis betaling for poenget mitt kan betales i kassen :-)

(kvinne 35 år fra Oslo) to. 25 sep. 2008 23:35 Privat melding

Enkelt..svarer jeg ikke, er jeg ikke interessert whatsoever.

Skjult ID med pseudonym s to. 25 sep. 2008 23:51

@Lilleulv

Nei, det er ikke sært, og av og til skjer det nok helt sikkert. Men jeg tror egentlig ikke i de tilfellene at det er pga. meldingens innhold at avvisningen skjer, mer en "totalpakke".

Benekt gjerne, men jeg lever i min boble av tvil likevel.

Jeg mener at det er viktigere å selge så mye som mulig i en jobbsøknad. En nettprofil _kan_ være bra (dvs. at en får lyst til å si "bø"), selv om den ikke sier alt (nei, tekst-/bildeløse profiler ER uinteressant).

Kanskje jeg bare er en enkel sjel :)