Alle innlegg Sukkerforum

Litt statistikk, takk!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym my fr. 28 nov. 2014 19:43

Jeg ser det er noen som lurer på hva som skal gjøre andre interessert. Samtidig legger systemutvikleren mye krefter i å lage gode matchkart. Men hvordan virker det hele egentlig? Som et tidsfordriv har jeg talt (eller telt, som noen sier). Det er ca 800 menn med profilbilde og med match 80 eller mer på min matchliste. Det er under ti som enten har sendt melding eller "vist interesse" med gult eller rødt hjerte.
I tillegg har jeg match 80 eller høyere med 435 uten profilbilde, hvorav tre har vist interesse. Utover dette er jeg kontaktet av fem uten match. Foreløbig konklusjon er at det er utseendet alene som gjør menn interessert. Om du i tillegg scorer på høy match, er det bare en bonus. Kanskje.
Kunne være et eksperiment å sende hjerter til alle dem med match over 80 og se hva responsen ble. Jeg mistenker at det ikke bare er sjenanse som er årsak til at de ikke har tatt initiativet først. :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 nov. 2014 20:00

...hvilken hypotese er det egentlig du vil undersøke...jeg hang ikke helt med på slutten...sjenanse eller utseende?

Skjult ID med pseudonym my fr. 28 nov. 2014 20:36

Om det er utseende som er utslagsgivende. Hvis jeg sender hjerter til alle høye matchtall, tror jeg ikke at jeg får respons. De har sett bildet mitt, men er ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 nov. 2014 20:46

Det tror jeg er opplagt! Sånn er det irl også. Det som hadde vært moro å teste var hvorvidt du får høyere svarprosent uten bilde...er menn risikosøkende på Sukker? Og kan hva du skriver påvirke om du får svar eller ikke? jeg tror det ville vært tilfelle, og i så fall ville det vært ett av få (ingen jeg kjenner) hvor man faktisk er risiko-søkende.

(kvinne 42 år fra Hordaland) fr. 28 nov. 2014 22:09 Privat melding

Jeg elsker slike amatørmessige forskningsprosjekt, så jeg har "forsket" litt selv også.
Først la jeg ut et litt uheldig bilde, og fikk null respons. Selv om teksten min var knallgod og matchet mange. Jeg byttet ut bildet med et pent et, og slettet teksten. Fikk masse respons.

Jeg tenkte vel at den som fattet interesse for det dårligste bildet mitt, var den jeg ønsket å bli bedre kjent med. Men det var altså ingen. Fikk ingen lyst til å skrive med noen av de andre. Det blir for overfladisk for meg.

Jeg er ikke enig i at det er slik det fungerer IRL. Der faller jeg for en personlighet, sjarm og varme/væremåte, overhodet ikke for et pent ytre.

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 nov. 2014 22:26

Det er vel egentlig bra du ikke valgte å skrive med noen av de som responderte på bilde som ikke var deg...eller var det bare ett dårlig bilde og respondentene falt ikke i smak?
Ift irl, hva får deg til å si det? Hvordan velger du? Er det ikke det ytre som gir det indre en kjangse? Jeg vil tippe det er VELDIG mange som er interessert i å finne ut av dette, særlig fra en jente som sier hun først og fremst vektlegger personlighet, varme, væremåte...hvorfor er dette annerledes på Sukker enn irl? Jeg har aldri skjønt dette...ift hvorfor du går inn på en profil feks, det må jo være pga bilde, eller...?

(kvinne 42 år fra Hordaland) fr. 28 nov. 2014 22:44 Privat melding

Nei, jeg vektlegger ikke det ytre. For meg gjelder ikke "at det ytre gir det indre en sjanse". Om du hadde sett min siste store forelskelse, så hadde du skjønt det. Han var alt annet enn pen, men hans personlighet tok meg med storm.

Det beste bildet var jo meg da! :) Men jeg ville bli kjent med han som fattet interesse for et "morratryne" med spennende tekst, framfor en pen kvinne uten innhold.

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 nov. 2014 22:52

Tja...jeg tror du hører til særegenhetene. Jeg har særdeles vansker med å feste lit til at en jente som beskriver sin siste store forelskelse "som alt annet enn pen" representerer populasjonen (når vi først er inne på dette med statistikk).

(kvinne 42 år fra Hordaland) fr. 28 nov. 2014 23:11 Privat melding

Han ble jo etterhvert pen i mine øyne da.

Husk at Anita Skorgan forelsket seg i Jahn Teigen. Synes du han er pen?

Noen har vært gift med John Fredriksen (før han ble rik). Er han vakker?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 nov. 2014 23:24

Den som var gift med John Fredriksen før han ble rik var vel i samme gate, hun døde for litt siden og var gift med ham før han ble rik (mao dyr skilsmisse om det skulle gå dit, og ikke objektiv pen). Jeg er sikker på Jahn Teigen i sin tid kunne gjort mye bedre enn Anita Skorgan, rent utseendemessig om han hadde villet. Eksemplene dine er uansett tåpelige! Finn en kjendis som har giftet seg med et "vrak" pga en vakker personlighet, og ikke "omvendt" (og legg merke til jeg har omvendt i hermetegn)! For å presisere: Anna Nichole Smith giftet seg med the railway king of the US på noen og nitti...kausaliteten er opplagt! Jeg leter ennå etter det motsatte? Og det er ikke Anita S og J T!!!

(kvinne 42 år fra Hordaland) fr. 28 nov. 2014 23:28 Privat melding

Du kaller mine eksempler tåpelige?! Hvorfor gidder du. Jeg snakker ikke om vrak, men om mennesker som blir valgt av andre kvaliteter enn utseendet. Det finnes altså, selv om kyniske pessimistiske du ikke ser det.

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 nov. 2014 23:37

Så kom med ett eksempel der "money and fame" ikke gjelder??? For meg blir det rett og slett patetisk å kalle sin siste store kjærlighet for alt annet enn pen, eller bare jævla ærlig! Men da er det en av to for deg, som jeg prøvde å si: utseende teller ikke(mao jeg ser på deg som et særtilfelle), eller du lyver(det har jeg da altså IKKE sagt). MEN hvorfor du skal prøve å innbille mennesker at utseende ikke teller??? Det skjønner jeg for i helvete ikke! Vi VET alle at det er tilfelle! Tror du disse superhotte 20-åringene rundt omkring blir sammen med "Jahn teigenene" pga deres vakre personlighet?

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 28 nov. 2014 23:52

Det er vel noe av den tynneste forskningen jeg har sett. Så klart man ikke vil treffe en som har et dårlig bilde. Vet du hvorfor? Fordi man tror at det er det beste bildet av deg du greide å oppdrive. Og at du dermed ser langt verre ut i virkeligheten. Hva i alle dager er vitsen med å legge ut et bilde du selv mener er dårlig??

Ærlig og hverdagslig, ja. Men dårlig? Hvorfor det?

Og forresten ja. Jahn Teigen var pen. På sin måte.

(kvinne 42 år fra Hordaland) lø. 29 nov. 2014 00:04 Privat melding

Haha...herlig engasjement her.

Jeg la ut et dårlig bilde av meg, fordi jeg ville ha den mannen som tok meg til tross for - og ikke på grunn av. Vi er mange ulike brukere her, ulike behov, ulike meninger og personligheter.
Hvorfor er dere så utrolig dømmende egentlig? Er det ikke lov å foretrekke andre egenskaper over ytre?

Skjult ID med pseudonym - lø. 29 nov. 2014 00:17

Dette har da ingen ting med å være dømmende kjære deg - det er bare sånn det er! At du har et utseende som overgår dine kvaliteter, av erfaring kan jeg bare anta, er helt greit. Jeg sier bare at det er veldig få personer ( både gutter og jenter) som karakteriserer sin store forelskelse som "alt annet enn pen"! Vi er rett og slett ikke skapt på den måten. Ett menneske verdsetter det ytre først og fremst, dette er biologi kjære deg, bare se deg rundt! Og så er det slik at noen vil benytte sitt ytre for å skaffe seg makt/penger/goder...bare se deg rundt! Men derfra til å si at dette er noe en sukkerbruker kan satse på...den veien er laaaaaang!

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 29 nov. 2014 00:19

Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke prøver å gi det mest genuine og ekte og hverdagslige bildet av seg selv. Er det å være dømmende? At jeg ikke forstår hvorfor man vil framstå som mindre attraktiv enn det man er på et nettdating-sted?

La meg sprørre deg: Skriver du selv til menn som har bildet der de ikke ser ut i måneskinn? Tenker du at Aha, de sikkert har lagt ut et dårlig bilde for at jeg skal falle for bare teksten og det indre? Gjør du det?

(kvinne 42 år fra Hordaland) lø. 29 nov. 2014 00:23 Privat melding

Jeg snakket om min forrige forelskelse, men ikke kjæreste. Og nei, han var ikke pen. Men han ga meg følelser pga andre verdier. Det er vel en ærlig sak.

Jeg var helt ny på nettdating da jeg registrerte meg på Sukker. For å gjøre en lang historie kort, så var jeg dritredd for at en type skulle bli skuffet på daten om han så et fint bilde her inne. Derfor håper jeg på en date hvor fyren skulle bli POSITIVT overrasket på daten. Hører ofte om det motsatte faktisk. Og ja, det henger kanskje sammen med litt dårlig selvbilde, men det er jeg nok ikke alene om.

Kan dere ikke bare akseptere at vi er uenige. Ikke feil å mene verken det ene eller andre, men jeg vet best hva som fungerer for MEG

Skjult ID med pseudonym - lø. 29 nov. 2014 00:28

Hahaha, ja så absolutt: det beste er det som funker for deg! HELT ENIG med deg:) jeg aksepterer at vi er uenige;) ...men det et ofte det som er morsomt på slike "prate-sider";)

(kvinne 42 år fra Hordaland) lø. 29 nov. 2014 00:32 Privat melding

Helt enig. Jeg elsker å diskutere, både saklig og usaklig. Men blir litt oppgitt om folk skal fortelle meg at de vet bedre enn meg selv hvordan JEG tenker. For det vet jeg nemlig best selv :)

Skjult ID med pseudonym my lø. 29 nov. 2014 00:37

Som den som startet denne tråden: I rest my case.

Skjult ID med pseudonym - lø. 29 nov. 2014 00:38

Jeg skjønner det:) men nå var dette aldri et forsøk på å fortelle DEG hvordan DU tenker...:)

Skjult ID med pseudonym my lø. 29 nov. 2014 09:48

Hehe.. Lurer om systemutviklerne her mener noe om dette. De kan eg. bare legge om spm til: hva liker du best og hvor viktig er liten/stor munn for deg, hvilken farge på øyne, hår, osv. og kutte ut sånne tullespørsmål som leselyst og livsanskuelse. "Nice try but who gives a shit?"

(mann 29 år fra Østfold) lø. 29 nov. 2014 14:54 Privat melding

Jeg deler faktisk Luna73 sitt syn, indre tiltrekker meg mest.

Jeg går ikke inn på en profil pga bilde, men pga matchtall, da min matching-test er gjort 100% ærlig.

Responsen kunnde vært bedre da, det skal jeg innrømme :P

Men tilbake til ts:

Det er flere overfladiske her inne enn det er oss såkalte 'særegne', og vi 'særegne' klarer aldri å finne hverandre.

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 29 nov. 2014 16:00 Privat melding

@utsikten 88.

Da skal du bare vente noen dager/uker så skal du se de matchene du har sett deg ut forandre seg til et annet match tall.. Den matchinga er bare viktig på noen få punkter for de fleste .. Og hva er vitsen med en sånn type matching når en kan forandre på den hver 12 time... ?? At man kan gå inn å ta relasjonstesten på nytt fordi det er en stund siden man tok den er ok for å se om det er et par ting man kunne tenke igjennom som kanskje burde være annerledes men ikke en gang i døgnet . Da er jo hele vitsen borte... . Greia er at det er uendelig mange damer som tar den på nytt flere ganger i uka for å få opp nye matcher . Som kanskje den ikke ville hatt når de tok den første gang... Og da er vi jo tilbake til at det faktisk går på utseende eller er jeg litt på vidda her ??

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 29 nov. 2014 16:00 Privat melding

@utsikten 88.

Da skal du bare vente noen dager/uker så skal du se de matchene du har sett deg ut forandre seg til et annet match tall.. Den matchinga er bare viktig på noen få punkter for de fleste .. Og hva er vitsen med en sånn type matching når en kan forandre på den hver 12 time... ?? At man kan gå inn å ta relasjonstesten på nytt fordi det er en stund siden man tok den er ok for å se om det er et par ting man kunne tenke igjennom som kanskje burde være annerledes men ikke en gang i døgnet . Da er jo hele vitsen borte... . Greia er at det er uendelig mange damer som tar den på nytt flere ganger i uka for å få opp nye matcher . Som kanskje den ikke ville hatt når de tok den første gang... Og da er vi jo tilbake til at det faktisk går på utseende eller er jeg litt på vidda her ??

(mann 29 år fra Østfold) lø. 29 nov. 2014 16:44 Privat melding

@hans80

Utseende selvfølgelig, ellers hadde man ikke trengt å endre på matchinga si, om alle var dønn ærlig fra starten av. Ja folk endrer seg over tid, og selvfølgelig bør man kjøre testen når man merker forandringer på seg selv, slik at gamle deg blir oppdatert med nye deg.Den gruppa du sikta til, har med utseende å gøre.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 30 nov. 2014 01:03

@ Luna

Du sier nå at du var redd for å ikke innfri, at du heller ville ha et bilde som var i underkant så han kunne blir positivt overrasket enn omvendt.

Det er fair enough. Men ikke lat som at var utelukkende for å bli sett for dine indre kvaliteter.

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 30 nov. 2014 13:55 Privat melding

@metoo
Det går an å ha to tanker i hodet parallelt - faktisk!
Så svaret er vel at det var slik jeg tenkte å slå to fluer i samme smekk, både få en som så meg for indre kvaliteter OG ble positivt overrasket når han traff med IRL :)

Skjult ID med pseudonym espen4u ti. 2 des. 2014 09:59

Hei. Jeg ser at jeg har best match med en dame som ikke har bilde og ikke noe info om seg selv, bortsett fra høyden. Hvordan er dette mulig ?
Jeg ser at hun er innom men hva hun er ute etter vet jeg ikke. Sendte henne noen ord, pleier ikke å gjøre det til damer uten info, men fikk ikke svar.
Matchende sukker se tter sammen er nok veldig tilfeldig.