Alle innlegg Sukkerforum

Seriøse menn

Vis siste innlegg
(kvinne 49 år fra Hedmark) lø. 29 nov. 2014 14:29 Privat melding

Jeg har nå vært her i snart et år og burde vel snart skjønne at mannen med stor M ikke er her heller, men har nå ikke gitt opp enda :)
"Tenk om han plutselig dukker opp?"
Men det er neimen ikke enkelt å finne en åpen og ærlig mann som virkelig tør og vil satse på et seriøst og varig forhold :(
Jeg har i lengre tid gitt det en sjanse og ønsker virkelig å finne en å dele livet med, men jeg har på ingen måte panikk :) Men det skjer jo heller ikke noe om man ikke får kontakt ;)

Mange svarer ikke og det er greit nok, men da vi har møttes og dem med store bokstaver sier at JA dette ønsker dem og finne ut mer av og at dem ønsker å treffes igjen, men bare slenger inn håndkleet ute noe mer tilbakemelding eller avslutning spør jeg meg selv hva og hvordan dere menn vil ha og hvordan dere vil ha det?
Tjener dere på og gjøre det på denne måten?
At dere får kalde føtter er nå helt greit det, men hva med å sende en liten mld med de få ordene at "Beklager, men jeg trekker meg"?

Jeg er nok ei dame som ønsker åpenhet, ærlighet, stabilitet og trygghet, men skjønner at det er skremmende og tungt for mange menn :(

Men da dette er skrevet VET jeg at han som er ment for meg er der ute en plass så jeg spør pent om du kan komme frem nå ;)

(mann 51 år fra Oppland) lø. 29 nov. 2014 23:18 Privat melding

Om din drømmemann ikke er her, så kanskje han lager seg en profil her snart.

Det er derfor jeg er her fremdeles.
Kanskje kvinnen i mitt liv ikke har oppdaget meg ennå, eller så er hun kanskje i ett forhold nå og dukker opp her senere.

Jeg lever i håpet. :)

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 1 des. 2014 00:59

Kanskje du spurte han der og da om han ville se deg igjen? Eller veldig direkte på melding rett etterpå?
Mange føler seg nok litt tatt på senga om det var tilfelle og sier Ja, så klart det hadde vært hyggelig, bare i ren fofjamselse. Har opplevd det jeg og. Men greit, feige folk som ikke tør å "såre" som man faktisk er nødt til gang på gang i dette gamet, er ikke noe for meg uansett.

Det var en gang en fyr herfra jeg hadde møtt 4-5 ganger og begynte å få virkelig tro på. Plutselig skriver han: Nå synes du nok jeg er helt dust og det er jeg sikkert også, men det var en dame som lurte på om jeg ville på date også var hun så pen så jeg klarte ikke å si nei! Kommer sikkert til å gå på trynet, ville bare si på forhånd hvordan jeg har valgt. Beklager!

Joda, fikk litt bakoversveis. Men det var da i det minste ærlig. Jeg ringte han og han tok også telefonen med en gang (plusspoeng) og vi snakket lenge. Det ble jo slutt da. Men fordi han var så ærlig var vi av alle ting fortsatt venner i dag og møtes ca. en gang i året! :-)

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 1 des. 2014 17:42

Hvis du har laget en gjennomsnittelig relasjonsprofil, så har du deg selv bare å takke sånn sett. Tror jeg ville vurdert nøyere dem du skriver eller treffer føre du konkluderer også. Og sett noen svært viktige og absolutte krav i relasjonsprofilen.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ma. 1 des. 2014 18:07

Har opplevd det en hel bunch med ganger selv.

Tror vi er et konfliktsky folkeslag her til lands :)

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 1 des. 2014 18:19

Er vel ikke uten grunn at Norge kalles et molboland...

Men tror mye av hvordan nordmenn er i dag i ang. adferd, oppførsel og høfflighet skyldes oljerikdommen.

Skjult ID on. 3 des. 2014 14:33

Kjenner meg igjen i det du skriver og jeg er vel en slik type jeg også om ønsker meg et langvarig forhold.

Jeg kan gjerne få barn og egen familie, hvis jeg møter den rette mannen, men jeg er også opptatt av å ha trygge rammer rundt meg før jeg går til det skrittet.

Samtidig har jeg et utrolig rikt og godt liv som singel, så det er ingen hastverk med å bli sammen med noen. Jeg er en dame som har orden på livet mitt og som også klarer meg fint på egenhånd.

Skjult ID med pseudonym Godgutt on. 3 des. 2014 15:33

Synes ikke det hjelper å være seriøst her inne jeg. Synd men sant.
Virker som 90% av de som er her ikke er ute etter en kjæreste i utgangspunktet. Skal man ha venner og bekjente så finnes det tusenvis av sider for nettopp det. Jeg har vært her lenge selv, men fått svar som jeg kan telle på to hender.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 3 des. 2014 19:55 Privat melding

Tusen takk for alle svar :)
Nå er det sånn at det er dem selv som har sagt at dem vil møtes igjen da ;)
Men ja. det er nok dessverre veldig mange som er konfliktsky og som er for feige til at dem tør å være ærlig å si det som det er :(
Hva er farlig med det?? Jeg synes heller ikke det er gøy å såre et annet menneske, men det sårer mer og ikke få sannheten enn å få den og bli ferdig med det :) Det synes iallfall jeg ;)
Men vi er nå forskjellige da :)

Jeg håper alle som er her finner drømmedama/mannen snart ;)

Skjult ID med pseudonym Girl on. 3 des. 2014 20:06

Jeg tror det er seriøse menn her inne. Men det kan være vanskelig å finne den som tenker likt som deg når det kommer til hvordan forholde seg til hverandre i den perioden man kjenner på vibbene og blir bedre kjent. Jeg tror at hvis ikke utgangspunktet er nogenlunde likt her, eller man har et rimelig likt utgangspunkt sånn ellers, så er det stor sjans for at ene parten trekker seg av ulike grunner eller bare blir taus. Min erfaring er at menn har lett for å bli tause når det blir for vanskelig å si det som det er (og ja, det er sikkert kvinner som gjør akkurat det samme). Uavhengig av kjønn; det er dumt og skaper unødige og vonde følelser hos den andre. Selv om sannheten kan svi, så er det så mye bedre å være ærlig og si det som det er. Jeg synes det er respektløst over for den andre å bare bli taus. Spiller ingen rolle om kontakten er over internett (som for noen betyr helt andre regler i forhold til normal folkeskikk) eller i virkeligheten. Ærlighet er viktig for meg, og jeg setter de samme kravene til meg selv og hvordan jeg interakterer med mennene jeg snakker med eller møter.

(fortsettelse i neste melding...) ;-)

Skjult ID med pseudonym Girl on. 3 des. 2014 20:06

Hvis jeg skal bli nok interessant for mannen til å opprettholde kontakt (og nå snakker jeg fordi punktet at han synes jeg er tiltrekkende), og skape et behov i han til å ville bli mer kjent med meg, så er min erfaring til nå at det er noen ting som må ligge til rette i forkant. Og jeg må "spille kortene" mine riktig i den skjøre perioden der man åpner seg og blir kjent. Presiserer at jeg snakker ut i fra meg selv og mine erfaringer.

1) Vi må ha nogenlunde lik plattform- det kan ikke være mismatch på områder i livet som er skjellsettende- som f.eks punktet barn. Eller at man har fullstendig ulikt verdisyn eller interesser.
2) Forventningene bør ikke være (sky)høye ved første møte. Fallfaren blir desto større.
3) Han må turde å lukke døra inne på Sukker eller andre datingsider/apper i den perioden han har fokus på meg. Jeg gjør dette selv når jeg møter en som blir den personen jeg går på flere dater med, fordi jeg ser ikke på det som noe tap å være ensrettet for en periode. Det gjør også at jeg klarer å ha riktig fokus- se han for den han er. Ergo, det er større sjanse for at jeg ender opp med å finne han mer og mer interessant. Og Sukker blir mindre og mindre interessant.
4) Hvis mannen har et behov eller tror at det må oppstå forelskesfølelser på første, andre eller tredje date for den saks skyld, for at det skal være grunn for han til å prøve videre og det ikke skjer for hans del- da er løpet i grunn kjørt. Hvis du i tillegg velger å ha sex med han før han har oppnådd disse følelsene- da kan du se det i øynene hans etterpå at den spirende magien som var der, er forsvunnet. Og det er over. Man må nesten ha samme utgangspunkt her: Begge må tenke at selv om ikke månen faller i hodet på en fra første stund, så betyr det ikke at det ikke er håp. Hvis man kjenner at man liker personen (at det er en reell kjemi her), hun/han vekker en interesse og begge er villig til å stå litt i det for å se om forelskelsen kan spire- det er da det kan skje! Det tar tid å bli kjent og ingen klarer å vise alle sidene av seg selv på noen få dater.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 3 des. 2014 20:17 Privat melding

Ja, nå må sies at jeg har hatt et par dater uten noen som helst forventninger.. Jeg har tenkt å møtes som venner og ta det derfra :)
Sex må vente til følelser er der...