Alle innlegg Sukkerforum

smileys - spørsmålstegn ups!

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 1 des. 2014 11:16 Privat melding

Jeg vil herved benytte anledningen til å informere om at bruk av fancy(?) smileyer tydeligvis vises som spørsmålstegn hos enkelte mottakere, så eh.. til de som jeg har avvist litt sånn, hva skal man si, direkte og kjapt (sorry!) Så skyldes det at jeg trodde dere var spik spenna sprø pga den ekstreme bruken av spørsmålstegn der det ikke passer inn.. My bad antagelig ;)

Romjulstips #1: Bruk bare vanlige symboler og ikke fancy greier når dere skriver med folk :)

(mann 34 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 des. 2014 12:42 Privat melding

Vi jobber med dette! Slik det ligger an nå så kan man sende smily fra mobilen, og det vil vises korrekt på sukker.no. I appen ser man foreløpig 😄 og lignende tekster.

I neste versjon av appen vil tekstene tolkes korrekt, og man vil få opp riktige symbol. Det vil også legges inn mulighet for å sende tilsvarende symbol fra sukker.no.

Det er ikke alle symbol som fungerer 100% ennå, så noen kan risikere å fortsatt få spørsmålstegn. Håper dette kan være på plass i løpet av få dager. Det gjenstår også litt testing på Android.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 1 des. 2014 12:48 Privat melding

Jeg regner med at du er Sukkersupport, Eirik(?) :)

Jeg fikk smileyer fra kamerat i går i innboksen her i natt, de visses på min PC som spørsmålstegn. Hva han sendte fra vet jeg ikke, men det var sånn jeg oppdaget at jeg har antatt galskap hos noen stakkarer som antagelig bare prøvde å være blide ;)

Jeg ante ikke at det fantes en symbolfunksjon på sukker, så da lærte jeg noe nytt i dag.

(mann 34 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 des. 2014 12:51 Privat melding

Sitter med utvikling, så ikke så mye support :-)

Kan være han sendte et symbol vi ikke har fått støtte for ennå. Kommer med en oppdatering når alt er på plass :-)

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 1 des. 2014 13:05 Privat melding

Ok :)
Lite tips som du kan få lov til å viderebringe et eller annet sted (siden du nå var så "dum" at du kommenterte her ;)) er at det hadde vært kjekt å få en sånn melding i innboksen fra sukker om at det rulles ut nye funksjonaliteter på lik linje med at man får meldinger om påmeldinger til ting og lignende? Så hadde man vært litt forberedt på at det kan dukke opp rare tegn hos tilsynelatende velfungerende mennesker :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 1 des. 2014 14:24

Fortsatt ingen Sukker app til Windows Phone. :(
Kommer det snart? Eller venter dere til Windows 10 hvor ting blir litt mer unisont på tvers av platformene (desktop og mobil).

(mann 34 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 des. 2014 15:18 Privat melding

@Smylfz: Problemet med "???" har vært der siden appen kom. Tok for lang tid før vi oppdaget det. Skal bli bedre på det. Tidligere har vi lagt ut en post på forumet ved oppdateringer. Kan prøve å få til det igjen. Å sende som melding på Sukker tror jeg ikke aller er så interessert i.. :-)

@Powpowgutt: Vi har det i bakhodet. På mobil.sukker.no utgjør Windows Phone 1.74% av trafikken. Tallet ville nok vært enda mindre om vi ikke hadde egne apper for iOS og Android. Vi ønsker helt klart å være ute med apper på alle plattformer, og jeg håper vi kan ta en runde over jul.

(mann 44 år fra Oslo) lø. 20 des. 2014 09:46 Privat melding

Det ryktes at smiley fungerer på den nye oppdateringen, så da tester jeg det nå.

????????????????????????????

(mann 44 år fra Oslo) lø. 20 des. 2014 09:46 Privat melding

Fungerte ikke for meg