Alle innlegg Sukkerforum

Åpningsmeldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym håp ti. 2 des. 2014 18:51

Av og til får jeg åpningsmeldinger der det bare står "hei", og ikke noe mer. Jeg vil gjerne svare alle som bruker tid på å ta kontakt med meg, og jeg ønsker å svare på en høflig måte. Når det står bare "hei" kjenner jeg at jeg blir litt provosert. Hva betyr det? Forventer avsenderen at jeg svarer bare "hei" tilbake? Nå har jeg sluttet å svare dem som ikke kan hoste opp en eller annen grunn til at de ønsker kontakt med meg!

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 2 des. 2014 19:15 Privat melding

Ja "hei" eller -Hei sexy , -Du er vakker, -Har lyst å gi deg noe godt jeg, -Hva skjer, -Hva gjør du i kveld, -Lyst å møtes, -Leke....
Ja, og de som tydeligvis ikke leser et ord av profilen, noe som kommer tydelig frem når de spør spørsmål som allerede er svart.

Flere burde slå opp folkeskikk og respekt/selvrespekt.
Skjerpings!

Til alle dere andre modne flotte menn her inne... Som forstår og behandle en kvinne som kvinne... Salute...Nei, en stor god klem! :)

Veldig mange flotte mennesker her!

Ha en strålende adventstid! :)

Skjult ID med pseudonym braformeg ti. 2 des. 2014 19:40

Jeg antar at TS jente. Gutter er tilbakestående når det kommer til dette her. Det er også stor konkurranse og jeg antar at vi er X antall gutter pr jente. Så for oss som faktisk leser profiler og skriver et avsnitt eller 2, vi har en stor fordel.

Dette gjør jo bare utsilingen lettere. Tror det hadde vært slitsomt med 20 seriøse henvendelser daglig.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 2 des. 2014 19:40 Privat melding

Ikke for det, jeg prøver å skrive noe mer enn hei, men det er ikke alltid lett om man ikke finner noe spennende å ta tak i i profilen, og stort sett får man heller ikke svar samme hvor mye man skriver. Om man sender et hei, kan vel det tolkes som et slags spørsmål om det er av interesse med kontakt. Får man et hei og er interessert er det vel ikke sånn at man tenker at han/hun vil jeg ikke skrive med siden vedk kun skrev hei i første melding...?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 des. 2014 19:56

Aldri skjønt det der. Eneste grunnen til at du henger deg opp i at vedkommende kun sier 'Hei' er fordi du ikke syns person er interessant.
Hadde personen vært interessant så hadde du gitt faen i om det var en lang avhandling eller et kort 'Hei'.

Og når du er på byen, så sier en jo ikke stort mer enn 'Hei' for å få kontakt.

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 2 des. 2014 20:04 Privat melding

Hei er helt ok, viktigste er at man tar kontakt. Selvfølgelig lettere hvis det kommer litt mer, men det er sikkert ikke like lett bestandig. Jeg vil heller ha ett hei en ett hjerte.

(mann 52 år fra Oppland) ti. 2 des. 2014 20:27 Privat melding

Jeg skriver som regel veldig kort i den første mld.
Fordi jenter er mer opptatt av det ytre enn det gutter er.
Så jeg gidder ikke å bruke så mye tid på den første mld.
Før hun svarer meg så kommer hun til å se på bildene mine og bestemmer da om hun vil svare meg.

Jeg er heller ikke desperat, så jeg blir ikke lei meg om jeg ikke får svar tilbake.

Men de jentene jeg får hyggelig svar fra kan jeg skrive absolutt alt om meg og svarer ærlig på alle spørsmålene jeg får av dem

Skjult ID med pseudonym Mundilfare ti. 2 des. 2014 20:33

Jeg er 100 % sikker på at "Hei" er nok, om det kommer fra drømmepersonen. Nå har jeg vært singel i 4 år, så ta ikke råd fra meg. :) Men samtidig er det jo greit å argumentere for hvorfor du skriver til vedkommende, etter en stund her inne får man tunnelsyn og forventer at folk anstrenger seg litt. For du er ikke alene her, og om to drømmepersoner skriver til den samme, så kan det være at den ordknappe trekker det korteste strået. Men det viktigste er å ikke tenke på det.

Skriv litt om hva som fanget din interesse. Får du ikke respons, så skrev du til feil person enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 2 des. 2014 20:36

@dhalia6

Ta en timeout fra ditt harde jeg. Pust ut...

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 2 des. 2014 20:44

To hjerter er en forsiktig åpningsmelding.

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 2 des. 2014 20:52

Som quindene lengre opp i tråden melder : et "hei" er respektløst. En burde kunne lire av seg "godmorgen", "goddag" eller "godkveld" overfor en fremmed i et sådant ærende.
"Godnatt" vil nok mistolkes som "adjø" og bør vel ikke anvendes.
Ergo: Sov når det er natt, det gjør seriøse mennesker som ikke jobber skift. Og de som jobber forstyrrer en helst ikke. Er du søvnløs, så hold deg på forum!

Skjult ID med pseudonym skaramanga ti. 2 des. 2014 21:33

"Hei" er egentlig mer enn nok når alt er på plass i Verdi "systemet" til motparten. Bedre er det med "står tell"

Skjult ID med pseudonym håp ti. 2 des. 2014 21:33

TS her.

Jeg mener ikke at det trenger å stå så mye, men f.eks. "jeg synes du har en spennende profil", "jeg tror vi har mye til felles" eller et spørsmål om ett eller annet ut fra profilen min. Jeg synes også ros av utseendet er helt greit, når det skjer på en høflig og fin måte.

Hvis man ikke tar seg tid til å skrive mer enn "hei", tenker jeg at mannen egentlig ikke er interessert i meg, men at han legger inn et "hei" nærmest overalt og håper at han får napp ett eller annet sted.

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 2 des. 2014 21:53 Privat melding

@feeder
Kjenner du meg? Jeg kjenner ikke deg!
Men om du mener det er ok å invitere til sex i første melding til en kvinne, samt kalle en voksen kvinne for sexy som det første du gjør. Jo da har jeg en formening om hvor moden du er ihvertfall ...Masse lykke til til deg! ;)

@jaudå
Om du mener mitt innlegg. Les hele, ja og gjerne forstå at jeg hinter til mer enn "hei" her! ;)

Vi er her av ulike formål og hensikter, og alle og enhver om det. Men glem ikke hva som er opprinnelsen for tråden her. Samt hva sukker står for!

Lykke til til alle enten det bare er for å få deg, el om det er den ekte kjærligheten du søker!

Og om "hei" holder og funker for noen...Så flott! ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 des. 2014 21:55

@håp

No offense, men det er jo underforstått at du har en spennende profil. For eller så hadde jo ikke vedkommende kontaktet deg.
Og det samme gjelder dette med at en tror en har mye til felles.
Har en ikke noe til felles så er det jo ingen vits å ta kontakt.

Og dette du skriver er jo masseproduksjonsklisjéer som en kan sende til ALLE her inne. Så hvorfor er de bedre enn 'Hei'?

Jeg har skrevet meldinger hvor jeg viser at jeg har lest vedkommendes profil. Men det har jo egentlig ikke noe å si, for er jeg ikke interessant for hende så hjelper det ikke om jeg har verdens beste melding.

Og igjen, jeg er helt sikker på at om drømmepartneren bare hadde sagt 'Hei.' så hadde det vært helt irrelevant egentlig.

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 2 des. 2014 22:03 Privat melding

Rappo
Om du hadde lest min profil hadde du forstått "argumenter" og at det "for meg" ville bli feil..
Og hadde de vedkommende som sendte den/de meldinger virkelig lest profilen hadde de heller ikke bare skrevet det.;) Om de allikevel velger å bare skrive det, etter å hs lest....forteller det meg nok!

Lykke til til deg! :)

Skjult ID med pseudonym håp ti. 2 des. 2014 22:09

#powpowgutt: Det jeg mente med eksemplene, var å vise at jeg faktisk ikke er så kravstor! Hvis en mann gir med ros for ett eller annet - og det er faktisk god folkeskikk - så har jeg i hvert fall en grunn til å svare. Da bør jeg svare med et takk! Og da har han invitert meg til å vurdere om jeg liker ham eller ikke. Et "hei" inviterer jo ikke til noe svar. Det blir nokså tomt, og han legger ansvaret på meg for å starte samtalen. Ganske så defensivt!
Nei, et "hei" her er ikke det samme som et "hei" i RL! Der har man en kontekst å knytte et "hei" til, samt masse kroppsspråk og kjemi.

Skjult ID med pseudonym håp ti. 2 des. 2014 22:14

#braformeg: Ha ha! Ja, du har jo rett i det! Det hadde vært mer arbeidsomt å skulle gi ordentlige svar til alle.

Huff, det det er i grunnen slitsomt å gå rundt og være så høflig hele tiden! ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 des. 2014 22:25

@håp

Greit nok.
Du snakker om at et 'Hei' legger ansvaret på deg og at det er defensivt.
Hvordan er 'Hei. Jeg ser vi har mye til felles.' noe bedre?
I det du sender en melding til noen, så sender du også videre ansvaret med å holde kommunikasjonen i gang.

Så med annet vedkommende stiller et konkret spørsmål så blir jo ansvaret med å starte samtalen gitt til deg.

Men ikke vet jeg, jeg er så desperat at jeg godtar at 'Hei'.
Og mine velformulerte meldinger får ikke noe mer respons enn disse 'Hei' meldingene, så da er det jo ikke så rart at enkelte spør seg selv om hva som er vitsen?

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 2 des. 2014 23:01

@dhalia6

Du trengte ikke å blokkere meg med en gang da. Kom ikke til poenget mitt....

Skjult ID med pseudonym Detmåjegsi ti. 2 des. 2014 23:42

Det er jo ikke så mye som skjer her inne... Så hadde jeg fått et "hei" så er jeg av den oppfatningen at jeg svarer... Selv om en litt lengre hilsen er å foretrekke...
Selv så prøver jeg å ta tak i noe av det som står i profilen, og ja jeg leser profilen før jeg vurderer å sende ei melding. Eller et kompliment for bilder.
Har aldri vært inne på tanken å sende seksuelle tilnærminger av noen slag, da jeg synes dette handler om gjensidig respekt for hverandre...

Når jeg leser at man ikke skal skrive ditt og ikke datt, da veit snart ikke jeg hvordan man skal oppnå kontakt. For min tanke gang virker ikke, det er helt sikkert....

Kanskje det er bedre å bruke tid på å prøve å få nye venner som kan føre til noe mer, enn å skrive på disse diskusjonsforumene...

Lykke til

Skjult ID med pseudonym metoo on. 3 des. 2014 00:12

Problemet med "hei" er at om man skriver "hei" tilbake, leses meldingen men det stopper gjerne der. Akkurat som mitt svar-hei virker sarkastisk eller noe. Evt. at det er sendt ut 15 "hei" den kvelden.

Kun veldig få ganger har jeg fått mer tilbake på et "hei"- svar.
Og da er det gjerne et kort og kjedelig spørsmål som: "Bra helg?"
Om jeg da igjen gir like lite tilbake og sier "Jotakk, bra. Og du?" stopper det garantert opp.

Derfor funker ikke "hei" for meg. Selv om profilen er bra er jeg ikke så positivt innstilt. Spe på men EN personlig linje og profilen din blir seriøst vurdert.

Dere som skriver "hei og får "hei" tilbake. Gir det dere lyst til å skrive en god melding som det blir fin dialog ut av? Gjør dere det i praksis? Eller forventer dere faktisk å få mer enn bare "hei" tilbake på det første "hei"-et deres?

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 3 des. 2014 00:12

@dhalia6

Kan jeg gjøre det godt igjen?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 3 des. 2014 00:37

@metoo

Hvis, og jeg sier hvis, jeg hadde sendt en melding med bare 'Hei' så hadde jeg ikke forventet noe mer tilbake. Og ja, det hadde gitt meg en lyst til å skrive en god melding nummer 2 som det kunne bli en god dialog ut av.
Fordi om jeg hadde fått svar, så hadde jeg sett på det som et tegn på at dette var greit og at vedkommende var åpen for en meldingsutveksling.

Det blir mye hvis om atte, dersom atte og en haug med synsing siden jeg ikke er av den typen som bare skriver 'Hei' hvis jeg først skulle skrevet en melding.

Men jeg må si meg enig i de som lufter sin skepsis, for hva faen skal en egentlig skrive når lista over krav om hvordan meldingen skal være tilsynelatende er enda lenger enn kravlista til drømmekjæresten.
At noen i det hele tatt får svar er jo et under med tanke på hvor stort sprik det er mellom kravene til meldingen en gidder å svare på og de faktisk meldingene en får.

Skjult ID med pseudonym Orange on. 3 des. 2014 01:00

Har selv aldri bare skrevet "hei", men de gangene jeg mottar oppmerksomhet er det som oftest typ "hei", eller et hjerte. Det er faktisk ganske utrolig hvor lite oppfinnsomme svært mange jenter her er :) Hvis jeg liker personens profil tar jeg kontakt likevel. Det går ganske greit.

Hvorfor man nøyer seg med et slikt signal vet jeg ikke, men det kan ha noe med at et forsøk på si noe oppfinnsomt, da gjerne med et spørsmål på slutten, oppleves som verre å ikke få svar på. Spesielt jenter er jo i langt større grad redde for å legge hode på hoggstubben, og det er mulig noen gutter tenker likt. Et annet alternativ kan være at de legger mer innsats i meldingene hos de det er viktigere å få svar fra.

(mann 39 år fra Vestfold) on. 3 des. 2014 01:19 Privat melding

Er det så fryktelig mye å bry seg om da om man bare sender et "hei"? Har det noe å gjøre med hvem du er som person ? Nei.. Du bør kanskje være glad for at du får meldinger i det hele tatt.... Ikke rart folk ikke får kontakt her inne når det blir forventet at man er nødt å skrive en A4 side som første melding.. Utifra det den andre har skrevet i profilen sin.. Som Pow sier så fint .. Du hadde brydd deg nada om du hadde likt den profilen som sendte bare et "hei"...

(kvinne 51 år fra Oslo) on. 3 des. 2014 01:50 Privat melding

Holder lenge med : Hei, du var søt, bli med på en kopp kaffe eller en øl en kveld )

Skjult ID med pseudonym BrktBrker on. 3 des. 2014 03:33

Håper virkelig at du ikke svarer på min "Hei" melding. For du er ihvertfall ikke en jente jeg ville hatt, med en slik måte å tenke på. En jente som er så full av seg selv at hun ser på ett "hei" nærmest som en fornærmelse, Så her fungerer jo et "Hei" veldig bra med å skille ut det ihvertfall ikke jeg vil ha noe med å gjøre. På forhånd takk. :)

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 3 des. 2014 07:38

@frøken-O

Gjør det det? Jeg sendte deg en lignende melding, men det var jo intet svar å få;)

Skjult ID med pseudonym cruella on. 3 des. 2014 08:30

Jeg synes det er greit med et 'hei' jeg da, dagsformen min eller hvor mange meldinger som ligger i meldingsboksen eller profilen bak "hei'et" er det som avgjør om jeg sier 'hei' tilbake uansett. Bortsett fra at du @Jaudå har kapret mitt hjerte, så nå hjelper det egentlig ikke hva de andre boysa her skriver:):):)

Skjult ID med pseudonym metoo on. 3 des. 2014 08:37

Tror ikke jeg fikk fram poenget mitt klart nok.

Et "hei" alene kunne vært helt greit hvis det da var greit å skrive "hei" tilbake. Og at man da som Powpow sier gjør seg litt mer flid i melding nr. 2. Men erfaringen tyder på at det ikke skjer. Er det en person som er innenfor det jeg søker (alder, fylke osv) svarer jeg hei på et hei. Men da blir det stille!

Så derfor er jeg skeptisk til den åpningen. EN setning til, og man kan lett ha en dialog i gang. Må legge til at jeg har sikkert sendt like mange førstemeldinger som jeg har mottatt, og ville aldri falt meg inn å bare sende "hei". Så jeg krever ikke mer av andre enn av meg selv i alle fall.

Ingen grunn til å okke og stønne og banne over dette. Det er et tips om at det er lurt å skrive mer enn ett ord på direkte spørsmål om dette. Ta det til dere i stedet for slå plata om at "Damer blir aldri fornøyd uansett". "Rart man er singel" "Rart det er krig i verden?" osv. ;-)

Skjult ID med pseudonym frøken-o on. 3 des. 2014 11:46

Feeder : Uffda ( Er ikke inne så ofte og det hender noen ikke blir svart på. Men jeg blir iallfall ikke grinete av korte meldinger ala Hei )

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 3 des. 2014 12:05

@frøken-o

Blir du grinete hvis den mld kommer fra en yngre mann da?

Skjult ID med pseudonym frøken-o on. 3 des. 2014 12:27

Blir aldri grinete når noen henvender seg til meg, yngre eller eldre, kvinne eller mann )

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 3 des. 2014 12:37

godt å høre frk-o;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 3 des. 2014 13:39

@metoo

Hvis du svarer på 'Hei' med nettopp et 'Hei' tilbake og det blir stille, ja da er jo egentlig ikke vedkommende interessert allikevel.
Eller at vedkommende har fått et 'Hei' tilbake fra en annen først.

Men jeg sluttet å bry meg for lenge siden. Hvis jeg skriver en melding så skriver jeg noen linjer hvor jeg prøver å vise at jeg har lest profilen hennes og at jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med henne.

Er ikke det bra nok så får det være, for da ville jeg aldri klart å holde på oppmerksomheten hennes over tid uansett.. :P

Skjult ID med pseudonym metoo on. 3 des. 2014 14:29

Bra det powpow. Vi er enige her…. Tror mange sender ut et "hei" for å gå minste motstands vei og tenker at det er så mange som ikke svarer uansett, så jeg gidder ikke bruke noen kalorier. Nå har hun fått et hei som hun kan bruke som en invitasjon til å sende meg en hyggelig melding hvis hun liker det hun ser.

Dette gjelder sikkert begge veier.

(kvinne 45 år fra Hedmark) on. 3 des. 2014 15:14 Privat melding

Hvorfor la seg provosere av et hei?
Betyr det at man burde bli provosert og ignorere de sin sier hei IRL også da?

En kan la tvilen komme folk til gode og svare litt mer enn et hei. Kan jo hende den i andre enden er sjenert, synes dette er kjempeskummel, men likevel gir det et forsøk, osv osv.

En får behandle andre som en vil bli behandlet selv.
Ingen tvang å svare alle. Men det er lov å være snill også.
Folkeskikk er gratis. Enkelte bør forsyne seg grådig, og fortsette til de skjemmes

Skjult ID med pseudonym Realista on. 3 des. 2014 17:07

Lever fint med et "Hei" jeg...og svarer om jeg liker fyren, med et Hei tilbake i tilfelle...Er han interessert, så følger han opp :). Om ikke så er det jo ikke noe mer å mase med, spør du meg...Ellers så tar jeg: "Du er vakker, Har lyst å gi deg noe godt jeg, Hva gjør du i kveld", som en hyggelig og vennlig henvendelse...

"Lyst å møtes, Leke....og sexy" (det siste, definitivt et kompliment det også) synes jeg er greit på et litt senere tidspunkt når man har hatt litt kommunikasjon med personen.

Og jeg ser ikke poenget med å skrive fram og tilbake i evigheter, men ok å vite litt om et menneske før jeg velger å møte han...

Jeg tenker at det kanskje kan være et fint utgangspunkt å tenke: Hvordan ville jeg henvendt til en person på en seriøs og høflig måte som jeg har lyst til å bli kjent med om du møtte henne/han IRL. Er litt de samme prosedyrene som gjelder for mange her på nett, tror jeg i så måte. De aller fleste menn er jo hyggelig!

Er jeg ikke interessert så svarer jeg med et høflig avslag eller ikke i det hele tatt, kommer litt ann på dagsformen og formen henvendelsen har..

Grisemeldinger som inneholder sex som tema i førstemelding, svarer jeg ikke på og blokkerer gjerne personen. Får heldigvis sjelden slike henvendelser, mulig det har med at jeg nå har blokkert vekk alle som har tatt kontakt på den måten.....

Jeg tror nok at de som er ny fort kan få en del slike henvendelser av disse som ikke er "likandes". Fordi alle vi andre som har vært her lenger har blokkert de ;) Mulig at @Dhalia6 har slike erfaringer, jeg vet ikke :) Det er det kun hun som kan svare på! :)