Alle innlegg Sukkerforum

Bilde vs uten bilde

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Østfold) on. 3 des. 2014 21:49 Privat melding

Jeg liker å eksperimentere litt, og har kommet fram til følgende:

Har man bilde, blir man dømt etter det og ikke lar resten spille så veldig stor rolle.

Har man ikke bilde, blir profilen mer nøye sett igjennom, for de som synes dette er mer viktig.

Hva mener dere? :)

(kvinne 43 år fra Hordaland) on. 3 des. 2014 22:51 Privat melding

Jeg tror det er så enkelt som dette:

Er du pen, er det best med bilde.
Er du ikke pen, så er det best uten.

Altså er den brutale virkelighet at et attraktivt bilde virker som en magnet. Et mindre attraktivt bilde "annonserer" allerede på utsiden av døren, så man gidder ikke å gå inn. Jeg tror det gjelder begge kjønn.

Uten bilde, så er det nysgjerrigheten som avgjør om man går inn eller ei. Kan jo skjule seg en gjemt juvel der inni albumet et sted, eller et veldig grønt tre.

(mann 30 år fra Østfold) on. 3 des. 2014 22:57 Privat melding

@Luna

Jeg tror faktisk du tar litt feil med tanke på det å ikke være pen, best uten osv. For det kan være mange grunner til at folk velger å ikke ha bilde.

Men, jeg ser poenget ditt, som samsvarer godt med dagens samfunn og syn.

Skjult ID med pseudonym Reiseliv on. 3 des. 2014 22:58

Besøk uten bilde ser jeg ikke på, de blokkerer jeg konsekvent. De ser meg, hvorfor skal ikke jeg se dem?
Det burde ikke være mulig å ha profil helt uten bilde, kanskje ikke heller gratis profil. Da ville veldig mange useriøse og nysgjerrige blitt luket ut og sukker ville fremstå i enda bedre lys for alle de so er seriøse her.

(kvinne 43 år fra Hordaland) on. 3 des. 2014 23:06 Privat melding

@Utsikten88

Jeg mener ikke at folk uten bilde har valgt det fordi de ikke er pen. Jeg snakker bare om hva jeg tror gir høyest besøksstatistikk. Ja, folk er overfladiske på Sukker. Her er det så mange tryner som flashes opp at det lett blir sånn.

Skjult ID med pseudonym icj on. 3 des. 2014 23:30

@Reiseliv
Kunne ikke sagt det bedre enn det du her gjør!

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 3 des. 2014 23:42 Privat melding

.... jeg ser hva dere skriver, men hvem skal bestemme hvem som er pen og ikke??
Vi har jo forskjellig smak og en som kanskje er rålekker for en ser helt fryktelig ut for en annen... Skal man da ha bilde eller ikke??

Jeg selv er ingen fotomodell, men jeg har valgt å ha bilde og skremmer det (dere) menn unna så skitt happens..
Jeg ønsker ikke å bli valgt ut fra utseendet, men for den personen jeg faktisk er :)
Nå vil kanskje noen si at utseendet også kan si noe om hvem du er, og ja....det kan jeg til dels være enig i, men ikke i alle situasjoner :)

Så som et siste stikk her da så spør jeg: Burde jeg slette bildet for å få mer besøk?

Skjult ID med pseudonym Snø on. 3 des. 2014 23:51

@Gladmamma
Vil du virkelig ha besøk av folk som ikke vil se på profilen din engang om de ikke liker bildet ditt?

(kvinne 43 år fra Hordaland) on. 3 des. 2014 23:58 Privat melding

Nå handler jo ikke denne tråden om hva dere bør gjøre, men om hva vi mener rundt det hovedinnlegger har obervert. I tillegg støttes det av Haakon rett under. Og jeg tror at de har rett. Folk på sukker blir dømt ut fra bilder. Dessverre, mener sikkert noen. Men om dere ikke innser det, så fornekter dere virkeligheten.

Det er altså IKKE noen som oppfordrer folk til å droppe bilder fordi de ikke er pen nok.

Skjult ID med pseudonym MinniMus to. 4 des. 2014 00:04

Jeg tenker at de som velger å ikke gå inn på min profil fordi de ikke liker det de ser på bildet kan bare ha det så godt. De vet nemlig ikke hva de går glipp av og jeg ønsker ikke kontakt med slike overfladiske mennesker :-p

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 4 des. 2014 00:23

Jeg er sikker på at bilde betyr mye, her som i det virkelige liv. Det vi ikke får her er utstrålingen. Noen vil hevde at bilde kan avsløre litt av den også. Så da tenker jeg, at uansett om du er pen eller ikke, så skader ikke et godt smil og å være nøye på at bilde du presenterer viser litt av ditt uttrykk. Mange stive, sure, innadvendte, bekymrede bilder her. Da hjelper ikke penhet, synes jeg.

Det er helt uaktuelt for meg å se på profiler som verken har profilbilde eller album, men jeg går ikke nødvendigvis for de peneste av den grunn. Jeg leter etter et glimt, et åpent ansikt, et smil osv. Først se, så eventuelt lese :-)

(kvinne 50 år fra Hedmark) to. 4 des. 2014 00:29 Privat melding

@Snø
Om menn ikke vil kikke på profilen min er det ikke mitt tap :)
Jeg ønsker ikke en person i livet mitt som ikke tar meg for den jeg er men bare ut fra utseendet...
Jeg vet ikke om jeg har skjønt deg rett ut fra det du skrev, men om jeg har svart helt borti i forhold til det du mente spør gjerne igjen :)

Skjult ID med pseudonym Snø to. 4 des. 2014 00:54

Mente motsatt, altså person som kunne vært sammen med deg som den du er person, men velger å la være å kontakte/gå inn på profil pga utseende.
Tviler på at det å fjerne profilbildet vil genere mer ønsket trafikk på profilen.

Skjult ID med pseudonym Reiseliv to. 4 des. 2014 07:24

Så mye drama dere lager om utseende, er ikke pen nok, jeg er så god innvendig osv.... Sukk...
Det handler om at JEG skal like og bli litt nysgjerrig på vedkommende, ikke noe annet. Om det fører til et treff eller noe mer, så kommer alle andre kvaliteter inn. Jeg blir ikke keen på å treffe en med veldig hyggelig beskrivelse av seg selv dersom jeg ikke liker vedkommendes utseende.
Det er masse flotte damer her også med fine bilder, mn jeg se jo med en gang om det er en som fenger meg eller ikke.
Alt det pratet om pen på innsiden er jo bare tull. Det er jo bare å skrive noe selv, det behøver jo ikke å være sant/riktig. Face reality og voks opp dere....

(mann 45 år fra Oslo) to. 4 des. 2014 09:23 Privat melding

Uten bilde fungerer ikke for en mann her.

Skjult ID med pseudonym nick to. 4 des. 2014 17:18

Før eller siden må du jo på date, og da er du likelangt:) Utseende er en del av hvem du er -og den delen av meg står i alle fall jeg for, så jeg har bilder på profilen.

(kvinne 45 år fra Hedmark) to. 4 des. 2014 17:36 Privat melding

Jeg tenker ofte ar de som ikke har bilde(r) har et, eller annet å skjule. Et eller annet de vegrer for reaksjonene på.
Som @nick sier - før, eller siden må du på date, da er man jo like langt i grunnen.

Når det er sagt finnes det for all del ålreite mennesker bak enhver profil. En er ikke nødt til å dømme etter utseendet.
Det er bare hyggeligere å se den man skriver med

(mann 30 år fra Østfold) to. 4 des. 2014 22:39 Privat melding

Det fins nå en gruppe av de uten bilder, som gir fra seg bilde etter at man har brutt isen. Er vel ganske få her inne som går på en date uten å vite hvordan den andre ser ut? Eller?

(kvinne 45 år fra Hedmark) fr. 5 des. 2014 14:30 Privat melding

Det er jo så...jeg for min del ser ikke hvorfor det er et problem å bare ha de bildene tilgjengelig først som sist når man tross alt har registert seg inn òg betaler penger for en datingservice.

(kvinne 29 år fra Østfold) lø. 6 des. 2014 18:39 Privat melding

De fleste er overfladiske og tar ofte et valg ut i fra profilbildet, noe vi gjør i like stor grad ute i hverdagen. Har du noen gang gått bort til et menneske du finner lite tiltrekkende for å prate og for å bli kjent med personen bak? Ganske sikker på at de færreste har gjort det, meg inkludert. Jeg kan være ærlig å si at jeg er overfladisk, men å være tiltrukket av det ytre er viktig. Jeg gir derimot de fleste en sjanse hvis de skriver spennende og skiller seg litt ut. Man må ikke være Mr.Universe for å få oppmerksomheten min, men du bør være litt kreativ i måten du fremstår og skriver på. Men å ikke ha et eneste bilde på din profil gjør meg svært skeptisk og det vil helt klart få meg til å fundere på hva du har å skjule.

(kvinne 50 år fra Hedmark) lø. 6 des. 2014 19:56 Privat melding

Jeg hadde ikke bilde i begynnelsen, men det var av den enkle grunn at jeg hadde en mindre snill x som "forfulgte" meg over alt og jeg hadde ikke lyst til å få noe kvalme her inne også :)
Men jeg kom til et punkt hvor jeg tenkte skitt happens og lot det stå til :)
Nå har jeg hatt bilde snart et år, men om det hjelper vet jeg ikke da :P

Men det jeg vil ha frem er at det ikke er sikkert de som ikke har bilde har "onde" hensikter selv om det helt klart er en del av de også :)

(mann 44 år fra Buskerud) lø. 6 des. 2014 20:16 Privat melding

Bilde. Alltid bilde. De som velger å sortere bort basert på "ikke modellmateriale" uten å engang lese profilen er uansett ikke interessante. Å sortere bort basert på det andre ytterpunktet ("heisann, der gulpa jeg litt") synes jeg er helt legitimt. Det er kanskje politisk ukorrekt, men vi blir alle påvirket av utseende. Utfordringen er å holde oss selv i nakkeskinnet så vi ikke ender opp med å forkaste alle som ikke har tilnærmet perfekte profilbilder. Les heller en profil for mye enn for lite.

For ordens skyld: Jeg vet, jeg vet.. Bilde kommer. Jeg er det motsatte av linselus, så jeg må få surret meg til å ta noen. Da jeg gjorde et forsøk for noen dager siden glemte jeg at selvutløser fokuserte ved start på nedtelling, så jeg endte opp over normalt tåkete. Null stress, bobledress, jeg har ikke dårlig tid.

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 21:03 Privat melding

ingen bilder ingen svar

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 21:07 Privat melding

eller dem får svar,men da spør jeg alltid om dem har tenkt å legge ut eller ikke og at jeg vil se hvem jeg prater med. Og har dem ikke tenkt til det så ønsker jeg dem lykke til videre og blokkerer.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 6 des. 2014 21:15

Var på en date i våres der dama ville sende bilde, men jeg takket nei da jeg heller ville treffe personen i rl. Det føltes helt ok.

(mann 38 år fra Buskerud) lø. 6 des. 2014 22:37 Privat melding

Jeg testet dette, og fikk ikke et eneste besøk uten bilde. Ikke store forskjellen med andre ord :P
Er forsåvidt heller ikke interessert i å ta kontakt med noen uten bilde, og er det noen slike innom profilen min gidder jeg knapt se på profilen deres.

(kvinne 45 år fra Hedmark) lø. 6 des. 2014 22:55 Privat melding

Face it..så lenge vi har synet i behold klemmer vi ikke henda for øya og løper ut for å sjekke opp noen.
Vi ser på dem alle. Så klart vi gjør.

Har en derimot ikke lyst til å fremstå med grunne sosiale antenner kan man faktisk velge å prate med mennesker. De kan jo slumpe til å være veldig hyggelige og ålreite selv om en ikke hadde snudd seg på gata av blendende ansiktsskjønnhet

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 7 des. 2014 04:38

Bilde gjør en stor forskjell, i hvert fall når det gjelder besøk. Etter fire uker her la jeg ut profilbilde og fikk over 300 gjester på under ett døgn. Vet ikke om det regnes som mange, men jeg synes i hvert fall det. Stabilt mange gjester og mailer hver dag siden (er ingen fotogen modell, bare normalt søt og pen og har hatt album hele tiden).

For meg gjør det likevel liten forskjell å ha profilbilde. Det er jo de samme gutta, som jeg selv har hatt anledning til å se og oppsøke hele tiden. Det er bare mer heft med å svare standard høflig avslag til mange, det tar mer tid enn før. Så jeg lurer nesten på om jeg skal fjerne profilbildet igjen og bare beholde album. Og selv være den som oppsøker. Det er bare ulike strategier, å være anonym og velge eller vise seg frem og bli valgt...:-)

(mann 30 år fra Østfold) to. 11 des. 2014 21:08 Privat melding

Du har skjønt det @Janbre93! ;)

(mann 33 år fra Buskerud) to. 11 des. 2014 21:53 Privat melding

Er profil teksten interessant nok så tar jeg kontakt selv om hun ikke har bilde.
Og hun kan være så pen og lekker som fy på bildet, men uten en interessant profiltekst så gidder jeg ikke ta meg bryderiet med å ta kontakt, da er hun sikkert kjempekjedelig siden hun ikke kan skrive noe om seg selv. (eller ekstremt sjenert og de er det jo veldig vanskelig å bli kjent med)