Alle innlegg Sukkerforum

Barneløse damer i 30-årene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym braformeg fr. 5 des. 2014 18:42

Ikke nok med at de godt og vel har bikket 30 år og kroppen er i fritt forfall, men når jeg kommer i snakk med de så så er det ikke nødvendigvis så hast. Joda, de kunne jo tenke seg eget barn engang i fremtiden.
Er det bare jeg som irriterer meg litt over dette?

Skjult ID med pseudonym 37 fr. 5 des. 2014 18:48

Hva er det du irriterer deg over egentlig?

Skjult ID med pseudonym braformeg fr. 5 des. 2014 18:57

At de tror de kan endre naturen. Sjansen for komplikasjoner osv stiger horribelt. Det er helt unødvendig å utsette barnet for.

I tillegg er jeg selv på samme alder, men det er kul umulig å finne damer i 30 årene uten barn, som ikke vil ha barn. Selv har jeg planer om å leve litt når barna har flyttet ut også. Men i dag skal folk leve livet før de får barn tydeligvis.

(kvinne 43 år fra Hordaland) fr. 5 des. 2014 19:02 Privat melding

Da må du finne deg en ung dame da, ei som vil ha barn når du er klar.
Eller dame på din egen alder (30-årene) og så dumpe henne til fordel for ei yngre når du endelig er klar til å få barn selv.

Jeg skjønner ikke helt hva du mener med innlegget ditt. Eller vil du ha barn nå med en gang, og med en dame på din egen alder?

(kvinne 38 år fra Rogaland) fr. 5 des. 2014 21:25 Privat melding

Eller kanskje de vil se om forholdet har noe for seg før de sier seg klar til å ha barn. Selv husker jeg at ideen måtte modne litt hos meg før jeg var klar. (riktig nok var jeg 24 og hadde god tid, men tanken må modnes hos oss jenter og.)

Skjult ID med pseudonym kvarg fr. 5 des. 2014 21:49

Tar jeg feil hvis jeg tolker det dithen at du ønsker å møte barnløse damer i 30-årene som IKKE ønsker å få barn? (Fordi du har barn selv, og ønsker ikke flere?)

lurer bare på om jeg forstår hva du mener....

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 6 des. 2014 07:34 Privat melding

Det er ikke umulig å finne oss barnløse damer i 30 årene. Riktignok ufrivillig for min del, men desto mer interessert i å treffe aleneforeldre så man får seg bonusbarn :)
I dagens samfunn blir det jo mer og mer vanlig å få barn i godt voksen alder. Du må jo du irritere deg grønn!?! Hehe
Nei skift heller fokus til noe fornuftig, og la de barnløse "noenogtredveåringene" glede seg til sine barn en gang i fremtiden. De får det nok til :)

Skjult ID med pseudonym Tullsjur sø. 7 des. 2014 09:52

Bra sagt @tsjupp

Skjult ID med pseudonym Hepps sø. 7 des. 2014 17:35

Til det opprinnelige innlegget: hva er problemet? Matchinnstilling med tanke på barn klistret til riktig marg, markert som ekstremt viktig, og sleng eventuelt med en setning i profilen for å være på den sikre siden.

For øvrig var snittalder for førstegangsfødende i 2012 rett under 30, mens snittalderen for alle fødsler sammenlagt var rett over 30 (kilde: Folkehelseinstituttet). Din opplevelse kan med andre ord regnes som ganske så normal.

Selv er jeg mann som nærmer seg 40 og som aldri har ønsket meg barn. Så forutsetningen for meg er at dama enten har fått alle barn hun ønsker, eller har samme innstilling som meg. Jeg innser at det utelukker en del, men så desperat at jeg er villig til å snekre en unge for å få meg kjæreste er jeg virkelig ikke.

Skjult ID med pseudonym braformeg sø. 7 des. 2014 19:13

@ tsjupp

Hvis du er 33 har du dårlig tid. Ferdig snakka. Stråmannargumentene kan du bare legge av deg. Har har ikke sagt noe om at menn er evig unge.

Du er på ingen måte unik. Jeg er langt under alderssnittet når jeg henter barn på skole og i barnehage. Jeg er vel også en av få uten rynker og grått hår og som fortsatt har evnen til å ta igjen unga hvis du har lyst til å løpe fra meg.

Skjult ID med pseudonym TipsTore sø. 7 des. 2014 19:38

Er det noen som har ofret de eventuelt fremtidige barna en tanke? Kan det være at det ikke nødvendigvis er så stas med "for gamle" foreldre - à la foreldrene er pensjonister når man er russ.

Noen mener det er egoistisk å ikke ville ha barn, men jammen er det mange som er egoistiske når det kommer til å skulle ha barn.

Skjult ID med pseudonym Julias sø. 7 des. 2014 20:02

Da har man jaggu ikke mye å irritere seg over her på Sukker...

Skjult ID med pseudonym Tullsjur sø. 7 des. 2014 20:06

@braformeg Jeg skjønner at du mener at kvinner er omtrent gått ut på dato når de er i 30-årene, og den meningen skal du få ha. MEN, selv om kroppen er bedre rustet for å få barn i 20-årene betyr det ikke at en utsetter barnet for farlige komplikasjoner jo eldre du blir. "Risken" med å få barn senere i livet er at det tar generelt lengre tid for moren å komme seg på, men det trenger ikke påvirke barnet negativt.

Skjult ID med pseudonym Tullsjur sø. 7 des. 2014 20:18

@Tips Tore Dersom vi snakker om å få barn i slutten av 40 årene så er jeg helt enig med deg. Men ikke når vi snakker om friske,vitale mennesker i 30 årene.

Skjult ID med pseudonym braformeg sø. 7 des. 2014 22:18

Nå er det viktig at de som ikke er enig tar seg en bolle. Vi må nok kjøpe den selv, for damene er for opptatt av å realisere seg til å bake.

Skjult ID med pseudonym Tullsjur sø. 7 des. 2014 22:33

Skikkelig bra innspill til slutt her @braformeg. Den burde du være stolt av!

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 8 des. 2014 10:22

Det er da ganske mange unge som har foreldre som er "pensjonister" når de selv er russ. Ofte er dette "attpåklatter", som kanskje til og med ble unnfanget etter at foreldrene ikke trodde de kunne få flere, men ikke alltid. Jeg kjenner i alle fall til flere, og ingen av dem har fått Downs eller noen lignende sykdommer eller skader selv om foreldrene er relativt gamle. Risikoen for at det blir noe galt med barna øker selvsagt med gamle foreldre, det er det vel mer enn nok forskning på, men faren er på ingen måte overhengende likevel. De aller, aller fleste blir likevel født helt fine og normale. Og at ungene i tenåra skal komme til å skamme seg litt over gamle foreldre? Hallo? Hvilken tenåring er det som ikke er flaue over foreldrene sine på et eller annet tidspunkt? Er det ikke det ene, så er det det andre. Nei, den største "risikoen" her er nok først og fremst at det bare blir tyngre og tyngre å fungere på 4 – 5 – 6 timer søvn i døgnet som småbarnsforeldre, ettersom du blir eldre. Og selvsagt for jentene at de en dag ganske enkelt går tomme for egg, siden de blir født med et visst antall og ikke lager flere. Eller at enten mannen eller kvinnen får en sykdom, som testikkel-, prostata- eller livmorskreft, som medfører at muligheten for å få barn (eventuelt flere barn) senere forsvinner. Men det kan du godt få i ung alder også dessverre, selv om risikoen nok øker med årene.

Mye man kan irritere seg over tydeligvis. Hvorfor hisse seg sånn over hva andre vil med livene sine?