Alle innlegg Sukkerforum

Selvmord?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym GoodGuy to. 25 sep. 2008 12:36

Er dette sant? Har hørt om gutter som prøver å ta selvmord eller tar selvmord etter at de har brukt datingsider en stund. De greier ikke å takle avvisningene og "dritten" de får tilsendt som svar av jenter.....??????

Kjenner en av modsene på en annen stor norsk datingside og det var visst samtalemne hos dem..................

Eller er det bare hearsay?

Jeg synes det høres ekstremt ut men har jo sett gutter takle avvisning veldig dårlig på byen, ganger du den ene avvisningen med 100ganger i uken så blir det vel en eller annen mentalreaksjon ut av det hos de "svakeste" gutta..??

Skjult ID med pseudonym sciroco to. 25 sep. 2008 12:40

hmmmm er det mange jenter her som har liv på samvittigheten?

Høres litt vilt ut, men ingenting forundrer meg lengere....

(mann 33 år fra Oslo) to. 25 sep. 2008 13:01 Privat melding

Så lenge holder seg til de og ikke gjør som han idioten i Finland.

(mann 33 år fra Oslo) to. 25 sep. 2008 13:01 Privat melding

tastaturet hang seg opp, så lenge de holder seg til det!

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 sep. 2008 14:39 Privat melding

kansje brutalt, men tåler du ikke avvisning bør du ikke sjekke....

Skjult ID med pseudonym s to. 25 sep. 2008 15:16

Med mindre en har funnet klare bevis på at liten suksess i nettsjekking er årsaken, enten i form av direkte utsagn, div. logger eller liknende, tipper jeg at disse det her er snakk om har vært såpass langt ut mot kanten av stupet i livene sine allerede. Dvs. at det ikke nødvendigvis er kun pga, dårlig uttelling på nett som er direkte årsak, men at det ligger mye mer bak, og at "enhver" negativ opplevelse eller forsterkende faktor kan være utløsende for å utføre selvmordet / selvmordsforsøket.

Skjult ID med pseudonym sweetchili to. 25 sep. 2008 16:10

Er en langt nede, er gjentatte avvisninger neppe sunt. Det er vanskelig å se for seg noen måte å hindre dette på, det går jo ikke an å ha en full psykiatrisk evaluering av alle som registrerer seg her.

Tviler på at en har særlig oversikt over årsak og virkning her, og ikke minst hvilket omfang det måtte ha. Det finnes jo ikke noe nasjonalt selvmordsregister som kobles sammen med IP-adresser.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 25 sep. 2008 16:21

Trådstarter hadde kanskje ikke hatt samme behovet for å spørre om han allerede hadde fakta, Lemusiemus......

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 16:57

Nei, helt ok å spørre om dette TS.
Som i de aller fleste settings i livet finner man alltid noen som allerede er presset såpass ut mot "the edge" at det ikke skal så altfor mye til for å falle utfor. Man ser det daglig stort sett overalt i media (har dessverre til og med opplevd selvmord på jobb!). Men her er det viktig å forstå at det slett ikke er datingsidene sin skyld på noen som helst måte. Akkurat som at ikke YouTube skal belastes for skytedramaene i Finland, og heller ikke at filmer og voldelige spill skal måtte ta støyten for at ustabile folk klikker og dreper på måfå. Dette er mennesker som allerede har så sterke issues at en Reaksjon uansett ville ha kommet før eller siden i livet. Disse forskjellige typer utløsende faktorer virker i verste fall som en prosessakselerator. Dråpen som får begeret til å renne over...

Skjult ID med pseudonym Lemuslemus to. 25 sep. 2008 17:05

Det jeg vet, dvs. at er fakta, er at menn i 40 årene er utsatt for depresjoner, som i værste fall kan føre til selvmord. Dette er relatert til store forpliktelser og høye forventninger i jobb sammenheng, og privat- dersom de har hovedtyngde av forsørger ansvars rollen.

Skjult ID med pseudonym sciroco to. 25 sep. 2008 17:47

@ Lemuslemus

Hmmmmmm.... er i faresonen jeg da, driver eget firma med det presset det er og har eneomsorgen for min datter......ler..

Skjult ID med pseudonym Ærlighet to. 25 sep. 2008 18:10

Nå er jeg igjen ærlig og rett på sak.

Men tåler man ikke avslag på nettdating er det sannsynligvis like greit at personen velger å ikke være blant oss særlig mye lenger.

Så svake mennesker bør rett og slett ikke få anledningen til å reprodusere seg.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 25 sep. 2008 18:14

Med en viss respekt, Ærlighet:
Det sist innlegget ditt er jeg meget overrasket over å lese og kan ikke med mitt bare liv forstå tanken din uansett hvor mye jeg prøver.

Skjult ID med pseudonym Ærlighet to. 25 sep. 2008 18:16

Zitelle:
Hørt om Darwin? Survival of the fittest ?

Det er kun de beste som faktisk bør reprodusere seg, en del individer bør ikke få anledningen til det. På den måten vil mennesket blir stadig bedre rustet til å klare seg, i motsetning til i dag som vi blir svakere og svakere som art.

Skjult ID med pseudonym sciroco to. 25 sep. 2008 18:18

Man har jo i historien noen personer med den tankegangen som "Ærlighet" har.......... farlig tankegan i grunn!!

Skjult ID med pseudonym Johanne to. 25 sep. 2008 18:18

Nå er vel dette en norsk greie......er vel få land der menn blir behandlet så jævlig og så sinnsykt stygt av kvinner som i Norge......prøver jenter å snike i utestedskøer i f.eks USA så ser folk på de som tapere, her er det akseptert og jentene smiler og ler samtidig ..................."jammen jeg må jo tisse" mens de omtrent står oppå tærne til stakkarn bak.......Jeg er jente selv og jeg er så lei av hvordan andre jenter behandler menn i dette landet.....det er helt på trynet......

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 25 sep. 2008 18:18

Hørt om mye rart jeg, Ærlighet.
Likevel er jeg så dypt uenig med deg at jeg ikke engang gidder å bruke tid på å argumentere med deg om dette..

Skjult ID med pseudonym unormal to. 25 sep. 2008 18:23

@Ærlighet

Jeg forstår ......og du må vel være av den beste arten du da ?

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 18:24

Det blir jo som å påstå at folk med funksjonshemninger etc. ikke bør få reprodusere, evt. folk med diverse sykdommer som diabetes heller ikke bør gjøre det, siden dette bringer "syke" gener videre. Skal man gå så langt som å luke ut alle svakheter i samfunnet? Fra et perspektiv som gagner jakten på den perfekte menneskerase så har du helt rett. Det som er litt skumelt derimot er at Hitler også hadde rett i dette.

På lang sikt så er jeg ikke ironisk her. Det hadde faktisk vært godt for menneskeheten over langen. Men for alle som lever i nåværende kortsiktighet med disse avvikene så ville det vært dypt tragisk. Av den grunn velger jeg å være uenig. Målet helliggjør ikke midlet i dette tilfellet, selv om mennesker om 200 år muligens hadde hyllet ditt standpunk om du hadde fått innført denne leveregelen i dag.

Skjult ID med pseudonym s to. 25 sep. 2008 18:28

La nå søtnosen leve med sitt tøyseforsøk på provokasjon.

@Mann29

Diabetes var vel ikke akkurat det beste eksempelet du kunne komme med, selv om jeg skjønner poenget ditt :)

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 18:31

johanne: stort sett så behandler norske kvinner meg bra, men den utelivsgreia du melder om stemmer nokså ofte ja. Det er faktisk meget vanlig at gutter får regelrett kjeft om ikke de lar jenta gå jo dessuten endeløst mye lengre inne på deres eget toalett. Utrolig frekt å i det hele tatt bli smartass i kjeften når de idet hele tatt aldri burde vært inne på dette toalettet i utgangspunktet. Velger å tro at dette skyldes fylla. Vi kan alle bli Rasshøl der, og menn er ofte fæle tilbake i andre situasjoner. Litt menneskelig å være grusomme mot hverandre tydeligvis. Altfor ofte!

Skjult ID med pseudonym humm to. 25 sep. 2008 18:33

Det gjør nok ikke situasjonen bedre hvis man alltid sitter igjen med følelsen av at man aldri er god nok for noen... (veldig få kan jo måle seg med 'drømmemannen'..)
Men det er vel kanskje sammensatte årsaker vil jeg nok tro...

Men kanskje mange føler seg lite verdsatt i samfunnet ... med damer som ikke engang ofrer 30 sekund av sin 'dyrebare' tid på å svare høflig..eller alle de prinsesser som bare skal ha oppmerksomhet( i jakten på den ultimate drømmeprinsen..aldri kompromiss !)..

Hvor forsvant den snille empatiske kvinnen ...?

Jaja... de single damene blir jo gjerne relativt desperate når de passerer 35.. men da er det muligens delvis selvforskyldt(ref mangel på kompromiss og prinsessetendenser..) ...

Godt man har søramerika og thailand når man har gått totalt lei...hehe.. :)

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 18:33

S: http://www.accu-chek.no/nordic/rewrite/content/no_NO/1.6.5:10/article/ACCM_general_article_1846.htm

Skjult ID med pseudonym sweetchili to. 25 sep. 2008 18:33

Ærlighet, du skriver som du har vett til...

For det første er det misforstått Darwin. For det andre er det mange, inkludert meg, som bryr seg om mennesker som har vært deprimert, har dårlig selvtillit, har lite sjans hos det motsatte kjønn, og som har selvmordstanker eller selvmordsforsøk i sin fortid, nåtid eller framtid. Håper du ikke en dag blir påminnet dine egne ord, fordi en som stod deg nær har valgt døden. Enten hun eller han nå har reprodusert seg eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 18:34

Les linken over "s", da denne bekrefter påstand om diabetes. Men bra du tok poenget uansett da det er det som var viktig for meg å formidle. Sykdommene er i hovedsak irrelevant her..

Skjult ID med pseudonym sweetchili to. 25 sep. 2008 18:36

'''så jævlig og så sinnsykt stygt ...'''

Skulle ikke tro det var å snike i utesteds- og toalettkøer du skulle fram til her. Perspektiv etterlyses.

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 18:38

to forskjellige saker ;)

Skjult ID med pseudonym s to. 25 sep. 2008 18:38

@Mann29

Snakker bare for meg selv, med farmor på over 80 år, med diabetes - og ingen av hennes 11 etterkommere i div. slektsledd har fått sykdommen.

:)

--

Snodig retning denne tråden tok nå, forresten.

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 18:38

Den ene omhandler gen, den andre var svar til johanne lengre opp...men ser det mangler store deler av teksten i den do greia....den var ikke viktig uansett...

(mann 33 år fra Oslo) to. 25 sep. 2008 18:52 Privat melding

Mann29, Hehe det har jeg sett så mange ganger. Om en jente gjør det med meg så sier jeg at hun gjerne kan få være med men da må hun ta opp dolokket og riste etterpå.

Det har ikke skjedd med meg enda men har mange ganger sett jenter fike til gutter på guttedoen når de prøver å gå på do. Sist gang på Dr.Jekylls and Dr.Hyde ved nationaltheateret på Lørdag så jeg en litt mindre rund kar får seg en real fik når han påpekte med litt sjenert stemme at dette var guttedoen hehehehe.

Tror du en norsk jentegjeng hadde gjort det med greske gutter på et utested i Athen? Det tror ikke jeg.

Når det gjelder TS, jeg har hørt om endel gutter som har reist til Thailand og slått seg ned der for godt pga nettdating og at de får veldig mye ubehagelige svar og føler seg utenfor hele samfunnet til slutt. Jeg kjenner dem ikke personlig så jeg vet ikke. Men da blir det jo bare flere jenter til meg her i Norge, Så ja reis til Thailand! hehe.

Samtidig så finnes de gutta som alltid har følt seg utenfor og mobbet, da hjelper ikke nettdating akkurat og da tror jeg det kan gå voldsomt fort nedover mentalt med de.

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 19:10

Samfunnsmessig så er det forventet fra alle, spesielt fra jenter, at gutten skal tåle slengkommentarer. Det kan dreie seg om nedlatende ting om utseende, teit væremåte etc., men da mannen, tross all likestillingskamp, fremdeles anses som "det sterke kjønn" er det naturlig at han må tåle det. Han er jo tross alt mann for helvete! Av og til skulle jeg ønske noen jenter kunne gått inn i seg selv etter hver enkelt sleivbemerkning hun forventet at han burde tåle å få høre....så prøve å snu flisa rundt. "Hva om noen sa nettopp dette til meg?" Ingen ser det som et problem om ei jente klasker en mann på magen mens hun ler og sier...."Nei, nå synes jeg du begynner å bli litt tjukk jeg!" - Jeg ville ikke prøvd den på ei jente for å si det sånn. Dette er allikevel heeelt harmløst å si til en gutt STORT SETT, men for noen få...selv om de kan virke supersterke psykisk....for de få kan det være en drepende kommentar når den kommer sammen med en haug av andre bemerkninger gjennom årene...

SteinR: Nei, men det er fordi de vet Tyrkerne sannsynligvis slår tilbake;). Huff nei, den var stigmatiserende... Sånne ting sier man bare ikke Mann29!!! FY skamme deg....

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 19:12

Men som jeg sa tidligere...Vi kan være SKIKKELIGE RASSHØL mot damene vi og.... Så jeg personlig ser ikke dette som noe stort problem i forhold til når alt kommer til alt..

Skjult ID med pseudonym thaidai to. 25 sep. 2008 19:19

Det er vel kanskje mest damene som er motstander av thailand damer vil jeg tro... :)
Hvis det er ekte kjærlighet, så burde den norske hønseflokken roe seg ned et par hakk.. hvorfor skal det være galt å ønske føle kjærlighet og ha noen rundt seg...(selv om man ikke er iht hønseflokkens drømmemann standarder)
På tide at norske damer begynner se litt på seg selv kanskje...?

Tøff som anonym..:)
Og har på lang vei begynt å ignorere istedenfor å gi oppmerksomhet til norske prinsesser.... kollektiv ignorering hadde nok vært tingen:)

Skjult ID med pseudonym Mann29 to. 25 sep. 2008 19:48

Herregud jeg er jo analfabet jo....Du sa grekere og jeg svarte tyrkere....

Skjult ID med pseudonym Johanne to. 25 sep. 2008 23:02

Men hvor synlig er det menn er rasshøl mot damene i hverdagslivet....??? Hvor ofte ser du en gutt bruke ekle herskerteknikker med jenta på handletur??...............................men en ser ganske ofte at gutten blir slept rundt av en sur sur grinete sur helvetes sur grinebiterkjerring og får kjeft, kjeft og mer kjeft................Jeg synes norske gutter burde begynne å smelle til jeg.......smell til jentene som kjefter i butikken på gutta eller som slår gutter på guttedoen eller som sniker i køen og smiler ..............tror neppe de vil behandle menn så jævlig om de hadde fått seg en knekt nese hver eneste helg.................sånn er det bare.....

Skjult ID med pseudonym Lemuslemus to. 25 sep. 2008 23:07

Hmmm.... Jeg har funnet ut at jeg er sjelden. Aldri (!) gjort slik Johanne beskriver.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 25 sep. 2008 23:09

Johanne bruker sterke ord om kvinner som jeg heldigvis ikke klarer å identifisere meg med.

(mann 33 år fra Oslo) to. 25 sep. 2008 23:09 Privat melding

Men er ikke det bare sånn jenter er? pga hormoner eller noe sånt.

Alle jenter jeg vet om, fra mødre til venner jeg er vokst opp med, til kjærester og venninner blir fort sure.

Skjult ID med pseudonym hansomspør to. 25 sep. 2008 23:12

50 spenn på at Johanne er gutt og at "hun" har lagt inn klagetråd om manglende respons her før.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 25 sep. 2008 23:14

SteinR
Som om jeg skulle sagt: Men er det ikke bare sånn at gutter tenker med pikken? pga hormoner eller noe sånt.

Alle gutter jeg vet om, fra fedre, fra venner jeg er vokst opp sammen med, til kjærester og venner tenker alltid kun på en ting.

Skjult ID med pseudonym Ærlighet to. 25 sep. 2008 23:30

sweetchili:

Jeg har opplevd at noen som har stått meg nært har tatt sitt eget liv.
Jeg har faktisk opplevd det flere ganger.

Og jeg står fortsatt for hvert eneste ord jeg har sagt.
Ja, det kan nok hende jeg er småkald.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 26 sep. 2008 11:59 Privat melding

Og til tross for det, hadde det ikke vært for fylla ville det ikke blitt født barn i Norge hehe..

Skjult ID med pseudonym Prefondo fr. 26 sep. 2008 15:29

ÆRLIGHET.....

Har det noen gang slått deg, at din dømmende kraft og ord kan ha påført de du sier sto deg "nært " tunge slag mot magen.Om et meneske hele tiden får vite at de blir sett på som svake,brytes de sakte ned..Det er sånne som deg som gjør at vi er i ferd med å ødlegge oss selv.Egosentriske personer som tar seg til rette.Du brøyter deg frem,og legger de såkalte svake igjen bak deg!!!..I min verden bruker jeg mitt overskudd og styrke til å skape en helhet...Den gangen vi levde for oss selv bodde vi i huler..Menesker er faktisk den eneste skapning som faktisk kan bry seg om andre utenom sin familie..Ingen dyr som gjør det!!!!!!Du fremstår som et dyr...

Fortjener denna med holdningen din!!!!!!

(mann 33 år fra Oslo) fr. 26 sep. 2008 16:47 Privat melding

Prefondo du tar feil.

Det er flere dyr som viser dyr av andre arter omsorg. Vaskjebjørner og Coyotes lever ofte sammen som kamerater for å leke sammen, eller fanger fisk til hverandre om de lever i overskudd.

Noen hunderaser kan beskytte katter om de oppfatter at katten er i fare, og noen katter gjør det samme med valper.

Mange fine og vakre ting i naturen som går tvers over artene, vi har mye å lære av dyr på noen områder.

Selv har jeg lyst på en apebaby, det virker som de er født med doktorgrad i rampestreker og kan lage liv og røre ut av ingenting..tror jeg aldri hadde kjedet meg en dag som apepappa hehehe.

Skjult ID med pseudonym Vodin fr. 26 sep. 2008 16:57

@ "det å fremstå som et dyr" http://www.youtube.com/watch?v=Yv4Sia94Cu8&eur

Mener meNNesker er værre en dyr og i stand til å finne på mye mer ondskap og utspekulerte handlinger. Har bare hørt om 2 dyr som dreper for moro skyld, mennesker og sjimpanser.

Skjult ID med pseudonym Prefondo fr. 26 sep. 2008 16:57

Okey SteinR...Jeg svelger i meg min påstand!!,...hva vi kan lære på en Fredags efta;)hehe..Men i bunn og grunn har jeg rett selvom det er unntak..

Skjult ID med pseudonym Ærlighet fr. 26 sep. 2008 19:26

Prefondo:
Du har ikke rett på noen måte.
Og du fremstiller deg selv som svak og veik.

Forøvrig er jeg ikke en persom som brøyter meg frem, jeg er derimot veldig flink til å si nøyaktig hva jeg mener.

Skjult ID med pseudonym Ernie fr. 26 sep. 2008 20:27

Men ord kan såre like mye.

Skjult ID med pseudonym Prefondo fr. 26 sep. 2008 20:44

ÆRLIGHET

Så det å gi av meg selv til de menesker som ikke har det så godt er svakt og veikt??Du er skarp du!!!!!Man velger selv hva man vil bruke sin personlighet til..Jeg er en leder person uten behov for å markere det..Ser et potensiale i alle menesker,selv samfunnets bakside..så det å få disse menesker til å blomstre i steden for å kjøre de dypere ned er hva jeg ønsker...Noen er Hitler andre er Mandela..Hvem er du????

Om du altid sier det du mener,gjelder det at du altid gjør nøyaktig det du mener også??I såfall er du en egoist med usevanlig dårlige empatiske evner!!!!!!!!Har en gitt sitvasjon til deg..Om du greier å sette deg inn i noe som helst??Ditt barn sliter,heroinet er alt som betyr no..Samfunnet skyggeside har lagt sin hånd over ditt barn...Hva om det en dag skulle skje at ditt barn blir svakt???Hva gjør du da....La det dø???De sterkestes rett eller hva???

Livets rett mener jeg!!!!!!!!