Alle innlegg Sukkerforum

Kvinnelogikk????

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym f4u fr. 5 des. 2014 20:26

Vil si først at dette ikke er klaging, men en artig observasjon. (med et spørsmål på slutten)
Har erfart at hva en kvinne sier og hva hun mener ikke alltid er det samme, som F.eks når ekskjæresten spurte "er du sulten kjære" så trodde jeg det betydde: skal jeg/vi lage mat. og når jeg svarte nei ble hun sur og lagde mat til seg selv. Så det gikk ikke så lenge før jeg skjønte at dette egentlig betyr: Jeg er sulten, lag mat eller føl min vrede!
Så til spørsmålet: driver å skriver med ei jente jeg har litt trua for at kan bli noe, men fleste spørsmål blir besvart med korte setninger, noe jeg tolker som: "Jeg er egentlig ikke interessert i å prate med deg" men hver gang jeg tenker at nå er det ferdig ramler det inn ett spørsmål fra henne......
Hva vil hun????

Skjult ID med pseudonym bos fr. 5 des. 2014 20:31

Hun er sikkert sulten :-)

Skjult ID med pseudonym kvarg fr. 5 des. 2014 20:35

Kvinnelogikk, morsomt ord. Ingenting med kvinner er vel logisk...eller?

Skjult ID med pseudonym bos fr. 5 des. 2014 20:52

@Kvarg

Alt med kvinner er logisk/abstrakt virtuell og surrealistisk , det er mye positiv i det

Skjult ID med pseudonym kvarg fr. 5 des. 2014 20:59

@bos

Sa ikke det var negativt heller. Ser absolutt det positive i det på alle mulige måter

(kvinne 38 år fra Rogaland) fr. 5 des. 2014 21:22 Privat melding

Så lenge hun fortsetter kommunikasjonen med spørsmål må det jo bety at hun fortsatt er interessert. De som ikke er interessante nok blir vel avblåst med korte svar og ha en fortsatt fin dag eller helg.... eller blokkering, alt etter som :-)

Skjult ID med pseudonym Tilia fr. 5 des. 2014 21:32

Jammen jo, det med eksen din - det betydde nok faktisk "skal jeg/vi lage mat?", som du trodde - men så ble hun såra og vonbroten fordi du ikke også var sulten, så dere kunne ha delt et koooselig, romlemantisk måltid laget med kjærlighet og alskens deiligheter, vettu. ;) I hennes øyne avviste du nok dette med neiingen din.

Vi jenter liker nemlig ikke å være alenesultne - vi liker å være synkronsultne - yeeey! <3 <3 (Food)sharing is caring. ;p

Og er man faktisk ikkesåsulten, så kan man jo likevel være med på kjøkkenet og forstyrrekose litt på kokken, da. ;D Åhsåmangemuligheter!
"Nei." er så... mutt. stutt. så absolutt. :/

Hun nye er sikkert sulten på litt mer interessante spørsmål fra din side.
Når de uteblir, svarer hun bare kort, og kommer heller med sine egne _litt mer interessante_ spørsmål/samtaletemaer i stedet. ;p Kanskje.

Hva med å heller spørre HENNE hva hun vil? ;)

Skjult ID med pseudonym cirka fr. 5 des. 2014 21:38

Du har forstått kvinner! Menn liker løsninger og ja eller nei, vi kvinner er lunefulle sånn sett, mannen må noen ganger, egentlig ganske ofte være detektiv for å finne ut hva vi egentlig mener, og for å gjøre det om mulig enda mer vrient vet vi ofte selv ikke engang hva vi vil, min eks lærte å spørre meg slik "skal jeg bare lytte akkurat nå eller vil du ha min mening" ? Noen ganger ville jeg bare tømme meg og andre ganger ønsket jeg råd, på den måten slapp vi begge å bli frustrerte :) spør henne ut på en date/kaffe du vil da fort finne ut hvor du står :)

Skjult ID med pseudonym f4u fr. 5 des. 2014 21:42

Takk for svar. Enkelte ganger er løsningen mye enklere enn man tror, og en trenger et realt hestespark i baken for å reagere :D

Skjult ID med pseudonym f4u fr. 5 des. 2014 21:44

tror det er litt tidlig å be henne ut på kaffe etter bare en uke, eller????

Skjult ID med pseudonym kvarg fr. 5 des. 2014 21:53

Er ingenting som heter for tidlig eller for seint. Har du lyst, så spør! Da får du mest sannsynlig også svaret på om hun er interessert eller ikke

(kvinne 47 år fra Vestfold) fr. 5 des. 2014 22:45 Privat melding

@TS
Du er ikke alene, sjekk linken under :D

https://m.youtube.com/watch?v=-4EDhdAHrOg

(kvinne 47 år fra Vestfold) fr. 5 des. 2014 22:50 Privat melding

...altså, du får ikke svar på det du lurer på, men du får en bekreftelse på at kommunikasjon mellom han og hun ikke alltid er like enkelt:)

Skjult ID med pseudonym kvarg fr. 5 des. 2014 23:28

Hahaha, dette var dagens!

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 00:00 Privat melding

Bare gi litt faen og se hva som skjer,, noe av det verste jenter vet er å bli oversett..sier ikke at du skal være uhøflig eller noe sånt ,men selv om du er litt keen på hu så trenger det ikke være bare du som drar lasset.Om hun ikke klarer å dra sin del av kjærra,så er det neppe drømmedama ;)

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 6 des. 2014 00:57

Riktlg det, Hans80.

Viktig å alterere på å dra lasset.

Men du har ikke helt rett i at vi ikke liker å bli oversett. Vi LIKER det nemlig i små doser - slik at vi får mulighet til å dra og jakte litt selv! :-)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 01:05 Privat melding

husker ikke jeg nevnte det i "små" doser hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 6 des. 2014 01:15

@TS om hun spør deg om saker og ting så er det soleklart at hun ønsker videre kontakt med deg...Det sier seg selv ;) Noen skriver korte meldinger andre skriver laange...Handler om personlighet det...Ikke noe å henge seg opp i..Få avtalt en date og finn ut av det...;)!

Og angående om du er sulten eller ikke, noen mennesker hinter andre spør rett ut, handler ikke om kjønn det akkurat. Der er menn og kvinner like gode...Jeg liker ikke hinting, og jeg er en av de som spør direkte i tilfelle; skal vi lage mat sammen? Menn har det også med å annonsere "nå er jeg her...."tenkt sted"..., hvor det da forventes "å så hyggelig skal vi treffes?". Kan de ikke i først som sist si: "Jeg er her og har lyst å treffe deg? Kan du det?"

Alltids skummelt å bli avvist, så derfor kanskje at noen mennesker velger å hinte for å se om den andre biter på. Min mening: Vis at du er så tøff at du faktisk våger å spørre om man kan treffes, eller gjøre saker og ting sammen...Hater hinting. Både menn og kvinner kan være gode på dette:)

Menn som overser er ikke noe å samle på, synes jeg, da blir det et slags "spill". Mange av oss gidder (gjelder både menn og kvinner) ikke slikt @hans80. Men mulig det kan funke i noen situasjoner for noen mennesker...;)

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 6 des. 2014 02:56

Gjetter at hun holder deg "på gress", du er kanskje nr 3 eller 4 eller no - på shortlist:-) Ubestemmelig dame, antagelig med stort behov for bekreftelse, de finnes jo.

Hadde jeg snakket med en som forsøkte å holde meg gående på den måten, nei da hadde jeg bare lagt på røret med en eneste gang; "when you feel you have to prove your worth to someone, it's time to absolutely and utterly walk away".

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 12:13 Privat melding

@realista

hvem har snakket om et spill her egentlig ? er det et spill og overse en person som du prøver å sjekke opp men som prøver å være så "hard to get " at at det bare skal gå på denne personens premisser? nææh...Man er forskjellige ,men et sted går grensa...sitte å skrive å skrive med ei for å få hu "litt" intressert, er totalt uaktuelt..om ikke det er tilnærmet gjensidig interesse så har jeg null interesse for videre dialog. Jeg snakker ikke om at nå har "jeg "sendt 2 meldinger mer enn "deg" mentalitet men om jeg skulle vært den som starta dialogen hele tiden og vært den som tok initiativ ,,så hadde det ikke gått lange tida før interessen ble borte..

men når det kommer til stykke,så er det vel ikke så veldig vanskelig å se hvem som virkelig spiller et "spill" utifra hva TS skriver er det vel ?

God Helg :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 6 des. 2014 12:35

hans80 skriver:

"Bare gi litt faen og se hva som skjer,, noe av det verste jenter vet er å bli oversett.."

Kvinner er kvinner! Men kvinner er også ulike.

Jeg tror det er korrekt at kvinner (mennesker generelt) ikke liker å blli oversett. Det ligger i menneskets natur å føle seg viktig. Men hvordan en kvinne forholder seg til å bli oversett, ja da spiller du rullett....

Noen kvinner vil da ta tak og komme på banen for videre dialog.
Jeg gjør det ikke. Jeg gidder ikke slike "taktikker" og flagger rolig ut.

Så mitt stalltips er: Om man virkelig LIKER en jente, ikke overse henne.
For meg er dette helt syyykt logisk, og jeg fatter ikke at det ikke er det for alle andre også :-)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 12:57 Privat melding

@ Z

jeg trodde det var åpenlyst om hva jeg skulle frem til,men for de som ikke skjønte det så for å si det på en annen måte ,ikke skriv no mer til denne jenta før du ser om hu skriver tilbake helst med noe hun også lurer på ang deg osv.Utifra hva du skriver TS så har du vist mer enn nok interesse.er hun intressert så finner du ganske fort utav det.

om det ligger i menneskets natur å føle seg "viktig" hele tiden er nok veldig individuelt ,men en ting vet jeg enten om det gjelder en potensiel partner,,venner eller familie,Det er gjensidig interesse.Får man ikke det så blir kommunikasjonen der etter også.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 6 des. 2014 13:02

...mens jeg har det ikke som deg, hans80

Jeg har venner og familie. Og jeg har aldri hatt det sånn at ting baserer seg på gjensidighet i form av kontakt. Dette er både dynamisk og varierende. Med noen venner er det som regel jeg som sørger for å ta kontakt, med andre kan det være de som tar mest kontakt. Å forvente gjensidighet i forhold til slikt ser jeg på som litt "barnslig". Noen er gode til å ta kontakt, andre er det ikke. Det trenger ikke å bety noe som helst mht vilje til å være god venn, kvaliteten på vennskapet. Mennesker er ulike, og det har jeg ingen problemer med å akseptere. Det funker kjempefint!

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 13:06 Privat melding

godt man er forskjellig @ Z :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 6 des. 2014 13:12

Du går glipp av mange nydelige sjeler med reglene dine, hans80.
Men det er jo ikke mitt problem :)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 13:18 Privat melding

Tviler på det @ z

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 6 des. 2014 13:22 Privat melding

Det er noe som heter " sånn du vil at andre skal være mot deg skal du også selv være mot andre " altså i den positve settingen.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 6 des. 2014 13:27

Nemlig. Bibelsitatet er klokt.

Noen er ikke så flinke til å ta kontakt.
Da tar jeg kontakt, og vi har et fantastisk vennskap.
Det ville jeg ønsket om jeg ikke var så god til å ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 6 des. 2014 17:47

Skjønner så klart hva du mener @hans80; det er ikke noe poeng å gå med "havre til en dø hest". Det støtter jeg deg i...men det er bare at når vi ikke kjenner et menneske så er det fort gjort å tillegge folk følelser og intensjoner på et litt tynt grunnlag...Vi har ulike personligheter.

Angående det å skrive kort og langt...de aller fleste menn jeg har kommunisert med liker å skrive kort. Mange sier at de hater å skrive sånne lange utgreiinger. Det har jeg stor forståelse for. Jeg elsker å skrive, og skrive gjerne langt... Jeg bruker å understreke at det liker jeg, men at den andre ikke må tro at jeg venter like lange svar tilbake...Jeg velger å ikke ta slikt personlig så lenge den andre tar kontakt og viser interesse...gjennom å stille spørsmål. Men så klart hyppighet på kommunikasjonen kan sikkert ha betydning for hvordan man tolker den andres respons.

Ellers så er jeg veldig enig i det @Z skriver her...noen er flinke til å ta kontakt, andre må man nesten "skyte bak" for at det skal skje noe. Setter jeg stor pris på noen, så lever jeg godt med de er ulik meg :). Dette kan jo også handle om hva som ellers skjer i livet akkurat da. De fleste av oss veksler nok mellom å være aktive og passive i å ta initiativ.

Angående spill, opplever man at det er noe beregnende over kommunikasjonen så bør vel varselslampene blinke kraftig... Manipulerende mennesker er ikke noe man bør bruke krefter på...

God helg til deg også! :)

Skjult ID med pseudonym f4u lø. 6 des. 2014 22:32

Takk for alle råd som er kommet. jeg fulgte et av de jeg hadde trua på at kunne gi meg svar på hvor jeg sto, og det stemmer nok det Tinka sa over her at hun holdt meg "på gress" :-D
Ja ja da er det bare å leite videre :-)

Skjult ID med pseudonym bos sø. 7 des. 2014 16:50

@kvarg

Det var ikke ment som kritikk til deg jeg bare la "positivt" til i et forsøk på å ikke ble førstått som et negativt kommentar :-)

Skjult ID med pseudonym kaia sø. 7 des. 2014 16:55

Menn og kvinner er egentlig ikke så ulike som en del skal ha det til...

Hvis en er interessert så svarer en ganske raskt tilbake, en stiller spørsmål og nysjerrig på den andre, viser intiativ osv.
Hvis en ikke gjør det...vel en kan komme med alle mulige unnskyldninger men stort sett så handler det om at en ikke er nok intressert..

Så slutt å overanalysere men ta ting for det det er! Dette gjelder både kvinner og menn her inne:-)

Skjult ID med pseudonym kvarg sø. 7 des. 2014 17:33

@bos

Aha, feiltolkning av teksten din fra min side der da altså :)

@kaia
Ikke helt enig med deg, da jeg selv har fått et hjerte fra en profil jeg egentlig er nysgjerrig på. Men personen er i mine øyne for pen til at jeg begir meg ut på å sende første melding. Jeg er med andre ord egentlig interessert,men "svarer" ikke på interessen som er vist meg. Hadde selvsagt svart på melding om jeg fikk det,men...