Alle innlegg Sukkerforum

Dagens vits

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dr.Dude sø. 7 des. 2014 21:34

En dag blir banksjefen gjort oppmerksom på at det er en eldre dame der som ønsker å sette inn to millioner i kontanter. Siden dette er uvanlig mye penger, blir sjefen tilkalt for å bevitne at dette går ordentlig for seg. Han hilser på den gamle damen og blir litt forundret over hvordan en slik liten gråhåret skrott har kommet seg til slik rikdom.

– Ikke for å være uhøflig frue, men hvordan har du fått så mye penger?

Damen smiler vennlig og sier: – Jeg har tjent hver krone på vedding.

Banksjefen blir litt paff. – Vedding? Hvordan da?

Damen ser på ham og smiler skjevt. – Tja, la oss ta et eksempel, jeg er for eksempel villig til å vedde 200 000 på at du har firkantede baller!

Banksjefen ser sjokkert på damen. – Nei vet du hva, jeg har da ikke firkanta baller! Er du gal?!

Damen ser alvorlig på ham. – Nei, slettes ikke, jeg vedder som sagt 200 000 på at du har firkanta baller, tar du veddemålet?

Banksjefen tenker som så at dette er temmelig lett-tjente penger, han vet da så inderlig vel at ballene hans er helt normale og runde. Han nikker, og damen sier så:

– Det er bra, da kommer jeg tilbake hit i morgen ved åpningstid for å avgjøre veddemålet, og siden det er så mye penger på spill tar jeg med et vitne.

Banksjefen går med på det, og så snart dagen er over raser han hjem, og i dusjen sjekker han understellet ekstra nøye for å være helt sikker på at de er normale og runde.

Neste morgen kl 9 00 står damen klar ved bankdøra, og sjefen slipper henne inn. Med seg har hun en annen herremann som ser litt blek ut. Oppe på banksjefens kontor viser hun ham pengene, og så ber hun ham droppe buksene slik at hun kan se om han har firkantede baller. Sjefen så gjør og damen går så langt at hun kjenner på dem for å sjekke at de er runde.

Banksjefen står der og triumferer og tenker at det er lett tjente 200 000, men mannen som var med damen begynner brått å gråte.

– Hva er det han hyler for?

Damen gliser konspiratorisk. – Å, det er bare at jeg veddet med ham i går at jeg i dag klokken fem over ni ville stå med banksjefens baller i handa, han har akkurat tapt fem hundre tusen.

(mann 33 år fra Buskerud) sø. 7 des. 2014 22:08 Privat melding

Så var det fruen som gikk i skogen trist og sint fordi gubben hadde forlatt henne for ei yngre penere jente.
Plutselig snubler hun i ei gammel lampe, og poff så kommer det ut en ånd som vi gi henne 3 ønsker for at hun slapp han fri, men dessverre måtte han gi eksmannen hennes ti ganger bedre.
Vel først sier fruen, så ønsker jeg meg 100 millioner kroner.
Er du sikker på dette sier ånden, husk at eksen din vil da få en milliard kroner.
Ja jeg er sikker sier fruen og vips så ligger det en haug med penger foran henne.
Så ønsker jeg meg et ungt og vakkert utsende igjen sånn som jeg var i min ungdom.
Er du sikker på dette. da vil jo din eksmann få 10 ganger så kjekt utseende.
Ja jeg er sikker sier hun, og poff så står hun der ung og vakker igjen. og eksmannen er blitt reneste Mr universe.
Så sier ånden: da har du bare et ønske igjen, og tenk deg godt om.
jeg vet hva jeg ønsker meg sier fruen.
Og det er? sier ånden
Jeg ønsker meg et biiite liite hjerteinfarkt.