Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner billige, menn....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Over 40 ma. 8 des. 2014 21:07

Gjør som jeg skrev, har alltid lurt på hvorfor Kvinner blir fortsatt sett på som billige når de har hatt mange seksualpartnere, men ikke Menn...

Det jeg også syntes er merkelig med dette er jo at for at regnstykke skal gå opp, så må det jo være like mange seksualpartnere på menn, som på kvinner, ellers blir jo regnstykke f.eks sllik;
Jente - 4
Gutt -30
Jente- 56
Gutt- 30

Skjult ID med pseudonym braformeg ma. 8 des. 2014 21:18

Menn blir også sett på som billige. Det er bare det at alle vet det og ingen bryr seg.

Men fra et biologisk perspektiv ønsker jo kvinnen å finne den sterkeste mannen. Mannen skal erobre flest mulig og kvinnene skal sile.
Billige damer har da latt seg erobre mange ganger. Det er ikke attraktivt.

Og hva skal til for å jakte på sukker? Bilder og tekst. Derfor har alle gutta supermedlemskap. Det er naturens gang.

Skjult ID med pseudonym kvarg ma. 8 des. 2014 21:26

Men hva i...billige damer?? Hvilket tiår lever vi i egentlig? En frigjort kvinne som elsker å meske seg i alt det fantastiske sex byr på...er ikke det bare bra? En kvinne som har hatt mange sex partnere signaliserer for meg å være trygg på seg selv,åpenhet under sexakten og erfarenhet (noe som kanskje øker sjansen for en flott opplevelse for begge). Dessuten må en slik kvinne ha god appetitt på sex,noe som er en fordel også i et lengre forhold.

Skjult ID med pseudonym Over 40 ma. 8 des. 2014 21:33

Enig med deg @Kvarg, hvilket tiår lever vi i, men fortsatt lever greia, med at det er mer ok at menn har hatt mange seksualpartnere, enn kvinner...

Er uenig med deg i at mange seksualpartnere signalisere (dette gjelder både menn og kvinner) at de er tygge, åpne og som sikkert noen også mener "gode i senga". Min menig er at en blir ikke "god i senga" med mange vilt fremmede sexpartnere...

Skjult ID med pseudonym Over 40 ma. 8 des. 2014 21:35

Og jeg skygger banen, hvis jeg får høre at en mann har hatt mange seksualpartnere... for meg er ikke han seriøs, trygg osv. osv.

(mann 31 år fra Akershus) ma. 8 des. 2014 21:43 Privat melding

Over 40... Hva er trygg da ? Ikke ha sex...;-P

(kvinne 54 år fra Rogaland) ma. 8 des. 2014 21:44 Privat melding

Over 40.....Kjære vene deg....hvor får du disse påstandene fra? At kvinner blir sett på som "billigere" om/hva hvor ofte....og ditt og datt!
Er det ditt eget syn på kvinner du sliter med?
Jeg kan ikke se at jeg..pr dags.dato....ser på noen kvinner som "billige" om de har hatt seg med flere menn! Hvor vil du henn med disse påstandene? Er det flere menn her inne som sliter med samme tankegang? Bare lurer?
Skal jeg begynne å lage tabell over mitt syn på menn? Hvor mye og ofte...osv.....Hvilke hensikt skulle det ha? Ditt spørsmål er som følger: hvorfor blir ikke menn utsatt for samme benevnelse "billig" ?
Joda....de gjør det også i min verden! Var det svar godt nok?

Skjult ID med pseudonym kvarg ma. 8 des. 2014 21:45

Jeg mente ikke god i senga da. Det er jo en smaksak fra perspn til person.Men at begge kanskje kan oppleve å lære og erfare nye ting av hverandre. Noe som gjør sex'en gøy og spennende. For det er flott med "bra" og følelsesfylt sex...men innimellom er det fint å ha gøy og spennende sex også...for å krydre litt :)

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 8 des. 2014 21:46 Privat melding

Min ekskjæreste hadde hatt rundt 20 sexpartnere, jeg så ikke på henne som "billig" av den grunn. Men når det er sagt så angret jeg på at jeg spurte fordi det ga meg en ganske seriøs prestasjonsangst i begynnelsen.
Tror vel det er der skoen trykker hos de fleste menn som bruker uttrykket billig.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 8 des. 2014 21:48

http://heltnormalt.no/hjalmar/2014/06/21

(kvinne 54 år fra Rogaland) ma. 8 des. 2014 21:55 Privat melding

Ok, da er det en påstand fra noen...Menn bruker ordet "billig" fordi de har fått en prestasjonsangst over at dama (eller andre) muligens har hatt flere partnere.
Den er grei....men som et oppegående tenkende individ så vil jeg svare på det...At det meste sitter i hodet! ;)

Skjult ID med pseudonym MinniMus ma. 8 des. 2014 21:58

Takk for at du skriver det jeg mener @Kvarg

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 8 des. 2014 22:04

Jeg liker ikke det ordet egentlig.
For med annet du tar mange tusen for sexen, så er du pr. definisjon ganske billig. :P

Folk må få pule rundt som de vil uten å bli sett ned på eller bli kalt ting.

Alt for mange som slenger rundt seg med 'billig' bare fordi de er misunnelig fordi dama som puler mange forskjellige menn ikke vil pule akkurat den personen.

Skjult ID med pseudonym Over 40 ma. 8 des. 2014 22:10

Ojasann, @Ragger, du trenger ikke å ta den "kjære vene greia", og nei, jeg sliter ikke med mitt eget synt på kvinnfolk, tvert i mot. Syntes du går litt for langt nå, du må tåle at folk tar opp en diskusjon uten at du skal påstå det ene eller det andre om meg som person. Hold deg til temaet og hva du ev. mener iht. til det!.

Hvor jeg har fått det fra, jo det er fra folk generelt rundt omkring, og ja, det er en holdning som fortsatt er der nå i 2014, kanskje blitt litt bedre nå, men allikevel.... Og det er det jeg syntes er rart.

@Corsair, regner med at du ikke hadde behøvd å bekymre deg, en blir ikke god i senga med 20 forskjellige partner, mer 20 ganger med samme partner :)

@ameand, ja litt sånn...

Skjult ID med pseudonym kvarg ma. 8 des. 2014 22:14

Bra noen er enige med meg @MinniMus *tommel opp og high five*

(mann 30 år fra Østfold) ma. 8 des. 2014 22:15 Privat melding

Er vel ikke no overraskelse at kvinner har mer sex enn menn?

Bryr meg fint lite egentlig.

Skjult ID med pseudonym Over 40 ma. 8 des. 2014 22:18

Regner med at det er mange som er enig med deg her inne Kvarg, t.o.m. undertegnede, for det om en tar opp et diskusjonstema, vil det ikke si at en har den holdningen temaet går i.....

(kvinne 54 år fra Rogaland) ma. 8 des. 2014 22:25 Privat melding

over 40....Du referer til at folk generelt rundt om kring....mener noe! Å dernest så synes du det er viktig å ta temaet opp...riktig?
Jeg fikk en følelse at du var overmåte opptatt av dette....og lurte på hvorfor?
I min verden, må så mange som vil, ha seg med så mange som de vil!
Holdninger....kan være noe av det verste som finnes...å når du kaster ut en påstand og spørsmål om nettopp "holdninger", og et etter mitt syn et idiotisk regnestykke som eksempel..så tok jeg til motmæle på den å spurte om du sleit med ditt eget kvinnesyn! ;)) Var ikke verre enn det! Tok du det personlig så beklager jeg det....men når noen kaster om seg med ordet "billig" så får man kanskje forvente seg en og annen reaksjon tilbake! ;)

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 8 des. 2014 23:03 Privat melding

Jeg tror nok holdningen om at vi jenter er billige fordi vi har flere sex partnere bare henger igjen hos noen gutter, svært få jeg kjenner som tenker slik og jeg tror nok det meste sitter i hodet på oss jenter.

@over 40, jeg tror at det er veldig individuelt at man får mer erfaring med med 20 forskjellige partnere eller 20 ganger med samme. Med forskjellige partnere lærer man kanskje noe man aldri har gjort før eller tenkt over som kan være bra å ta med seg i ett fast forhold. Men for andre er det en fast partner som gir mest erfaring.

Skjult ID med pseudonym Over 40 ti. 9 des. 2014 00:47

@ragger, Kanskje du skal begynne å holde deg til temaet og ikke diskutere hva du tror/ tenker om hva jeg måtte mene og tenke om temaet og hvorfor jeg tok det opp!

@Linheia høres bra ut at det er få du kjenner som har slike holdninger i dag, jeg kjenner mange som har det.... :(

Og når det gjelder antall sexpartnere så hadde jeg ikke lært noe av å ha 20 forskjellige, mer 20 ganger med samme, men det har vel med hvordan en er som person, jeg hadde ikke vært trygg nok til å få lært noe ... men så er jo også jeg den som har kun vært i langvarig forhold og ikke i nærheten av å ha hatt 20 partnere...

Skjult ID med pseudonym braformeg ti. 9 des. 2014 06:42

@kvarg ma. 8 des. 21:26 Men hva i...billige damer?? Hvilket tiår lever vi i egentlig? En frigjort kvinne som elsker å meske seg i alt det fantastiske sex byr på...er ikke det bare bra?

>>Her er vi ved kjernen av problemet. Joda, du kan synes det er bra, fint og flott. Du er også så heldig å bo i et land som tillater mennesker å gjøre som de vil. Men vi lever i 2014 og ei hore er ei hore. Og ei dame som har seg med titalls og hundretalls forskjellige partnere er billige. Og du kan selvsagt mene at det er greit og en rettighet, noe det også er: MEN, du kan ikke forvente at alle skal applaudere slik oppførsel. Jeg synes det er ekkelt med billige damer. Og jeg har like mye rett til å mene hva jeg vil om det. Vi lever tross alt i 2014 gjør vi ikke? Er det ikke nok å ha frihet til å gjøre hva man vil? Må alt man gjør bifalles av alle også?

Skjult ID med pseudonym braformeg ti. 9 des. 2014 06:56

@kvarg ma. 8 des. 21:26 Men hva i...billige damer?? Hvilket tiår lever vi i egentlig? En frigjort kvinne som elsker å meske seg i alt det fantastiske sex byr på...er ikke det bare bra?

>>Her er vi ved kjernen av problemet. Joda, du kan synes det er bra, fint og flott. Du er også så heldig å bo i et land som tillater mennesker å gjøre som de vil. Men vi lever i 2014 og ei hore er ei hore. Og ei dame som har seg med titalls og hundretalls forskjellige partnere er billige. Og du kan selvsagt mene at det er greit og en rettighet, noe det også er: MEN, du kan ikke forvente at alle skal applaudere slik oppførsel. Jeg synes det er ekkelt med billige damer. Og jeg har like mye rett til å mene hva jeg vil om det. Vi lever tross alt i 2014 gjør vi ikke? Er det ikke nok å ha frihet til å gjøre hva man vil? Må alt man gjør bifalles av alle også?

Skjult ID med pseudonym MinniMus ti. 9 des. 2014 08:20

@braformeg
Du skriver at ei dame som har seg med titalls og hundretalls!!!

Når bikker det over til å være billig? Titalls eller hundretalls?

Jeg får snakke for meg selv for det er meg jeg kjenner best ;-)
Jeg har vært i et forhold i 18 år. Forferdelig lite og dårlig sex mot slutten.
De tre åra jeg har vært singel etter at jeg forlot eksmannen har jeg oppdaget en helt ny verden når det gjelder sex.
På disse tre åra har jeg hatt 8 sexpartnere. Alle flere enn en gang...

Kunne ikke tenkt meg å vært foruten noen av disse opplevelsene.
Og vi har alle vært enige om at dette kun har vært for å dekke våre behov. Og vi har alle prøvd ting vi ikke har gjort før.

Gleder meg masse til jeg finner den som jeg skal tilbringe resten av livet med. Vi skal få det sykt godt i senga også.

Det er nemlig en viktig del av et forhold. Å kunne være så trygge på hverandre at vi kan utforske ting sammen.

Men har man hatt over 50 sexpartnere er man billig i mine øyne og jeg kunne aldri tenkt meg enn mann som har hatt over 50 sexpartnere.
Da ville jeg tro at han har store problemer med å binde seg til ei dame ..

(kvinne 52 år fra Oslo) ti. 9 des. 2014 16:17 Privat melding

Tror kanskje det henger igjen i den eldre generasjonen, har tenåringer og av det jeg hører er det temmelig likestilt, der jenter er "billige" er guttene "players"

Skjult ID med pseudonym Hepps ti. 9 des. 2014 19:22

Selv bryr jeg meg ikke om antall partnere, forutsatt at det har vært snakk om sikker sex. Dersom det er angrepille dagen derpå etter hver bytur, da bikker man en grense for min del.

Selv nærmer jeg meg 40 og er fremdeles på ensifret antall partnere. Riktignok var det et tiårig forhold der på et tidspunkt, men så vidt jeg har fått inntrykk av ligger jeg fremdeles et stykke under kurven.

Det enkleste er nok å la fortid være fortid og ikke spørre om ting man tror man kan finne plagsomt.

(kvinne 58 år fra Nord-Trøndelag) ti. 9 des. 2014 20:46 Privat melding

Har absolutt ikke inntrykk av at dagens moderne kvinner blir sett på som billige om de tar for seg av "godene". Det handler jo om å nyte livet! :-)

Skjult ID med pseudonym Snø on. 10 des. 2014 01:49

Ganske todelt det her. Dere kan kalle det for sikker sex så mye dere vil, men det vil alltid innebære risiko, (feil på kondom, feil bruk av kondom, ikke bruk av kondom?)

Men vær ærlige med dere selv da folkens, dere kan da umulig se på det som positiv egenskap at fremtidig partner har knullet alt som har kommet krypende?

Skjult ID med pseudonym zztop on. 10 des. 2014 17:13

Alt er veldig individuelt, og alle må få mene det de vil. Men vi lever jo i den virkelige verden, ikke en fantasiverden, og selv om det ideologisk sett ikke skulle spilt noen rolle hvor mange partnere man har hatt, føler jeg meg rimelig sikker på at det fortsatt gjør det. Iallefall for mange menn. Hva damer mener her aner jeg ikke.

Om dama har hatt 10, 100 eller 1000 partnere kunne jeg ikke brydd meg mindre om, dersom vi bare treffes uforpliktende som fuckfriends, søndagskjærester eller noe sånt.

Nå er jeg imidlertid ute etter et langvarig forhold, og de som har hatt veldig mange partnere er for min del uaktuelle som kjærester, altså i et potensielt langtidsforhold.
Er rett og slett totalt uinteressert i å satse på et forhold med ei som har knulla halve byn, og da samtidig trolig mange jeg kjenner.

Det er min mening. Antar de fleste damer nå synes jeg er dust, men tror samtidig mange menn er enige. Så kan man synes hva man vil om det.
Det er selvsagt og et spørsmål om hva som er for mange, og for min del vil det være aldersrelatert, men over 40-50 vil være for mange uansett.

Skjult ID med pseudonym Voksendame on. 10 des. 2014 19:35

Hva skal man med informasjon om antall sexpartnere hos den andre? Det var interessant tema fram til man var rundt de 30. Hva skal man bruke informasjonen til? Er jeg et mindre moralsk menneske om jeg har ligget med så mange at jeg ikke husker en gang? Er 99 stk bedre enn 101?

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 10 des. 2014 22:46

"Skyller og rask og ligge i boss"... (Grisen og levemåten) Den informasjonen en tilegner seg om et menneskes fortid vil gjerne hjelpe en å predikere det menneskets fremtid. (OG egen fremtid der en vurderer å ha et (nært) forhold til dette mennesket.)
"En gang raus, alltid raus", som Haakon er inne på :-)

Skjult ID med pseudonym kvarg on. 10 des. 2014 22:59

@ Jaudå

Forsåvidt litt enig. Men hva om dama har hatt mange sexpartnere når hun har vært singel,men alltid vært trofast når hun har vært i faste forhold? Hvordan predikerer du et eventuelt forhold i fremtiden med henne da?

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 10 des. 2014 23:07

@kvarg
Det der blir veldig hypotetisk. En ting er å "sile folk" på god avstand. En annen ting er å stå oppi det med begge skoa, er en oppover ørene forelska så blir det allermeste detaljer.

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 10 des. 2014 23:11 Privat melding

@snø det er stor forskjell på å ha knullet alt som kommer krypende til å ha flere sexpartnere ;)

@over40 nå er jeg også laaangt unna og ha hatt 20 sexpartnere,sikkert fordi jeg har hatt 2 lange forhold. Men jeg lærte mer av de få jeg hadde etter disse forholdene, enn de 22 årene jeg var i de to faste forholdene. Så derfor jeg mener at det er nok litt individuelt hvor vi får erfaringene våre fra, men jeg ønsker jo å få mest erfaring i fra ett fast forhold, det hadde jo vært det beste :) Men det viktigste er jo å bli trygg på seg selv.

Synes det er helt på jordet at jenter som har hatt et x antall sexpartnere skal bli kalt billig når en mann med like mange sexpartnere ikke får en reaksjon, det blir jo feil. Jeg ønsker jo heller ikke en mann som har hatt flere hundre jenter, men å dømme han som billig slik en jente ville ha blitt dømt ville jeg ikke gjort, alle må gjøre som de selv ønsker.

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 10 des. 2014 23:35

Når en ser seg om etter en partner tenker jeg litt på de som titter etter "bolig" som en allegori..
Noen vil kjøpe nytt eller bygge selv, noe eksklusivt som de setter sitt preg på fra starten av. Noen er ikke så nøye, slår seg til ro med å "leie" eller "kjøper brukt", og mange bryr seg søren om hvor mange som bodde der før dem, så lenge leiligheta svarer til forventningene og ikke inneholder skjulte feil eller mangler. (Eller brått synker i verdi)
Det ene er ikke "bedre" enn det andre, men for den enkelte så har dette valget stor betydning.

For noen så er sex nokså "eksklusivt", for andre er det i mindre grad det. Det kan være greit å finne seg noen som "ligner en selv" også i sånne vurderinger.

Skjult ID med pseudonym Tilia on. 10 des. 2014 23:46

Ville ikke kalt hverken kvinner eller menn "billige" selv om de har hatt seg med en haug av folk - men jeg ville tenkt at de var "bruk og kast", og at jeg ikke ville være en del av deres høye "forbruk", så å si. Selv om de kanskje er trofaste i hvert "forhold", så sier jo et høyt antall sexpartnere noe om en hyppig frekvens og mulig tendens til å bli fort lei av en relasjon. Og hvis personen _trives_ med mange og korte forhold, så er jo det på bekostning av noe mer seriøst og langvarig. Jeg tiltrekkes ikke av den type "lettvinte og lettleie" mennesker, jeg liker menn med mer dybde og "stayer-evne". Jeg vil ganske enkelt helst ha en mann som ikke ØNSKER å ha masse hastige, tilfeldige sextreff og kortvarige, overflatiske "flings", men som heller ønsker et forhold med flere fasetter, hvor begge parter deler og gir mer av seg selv, og man kan bygge et liv sammen. Føler vel også at det er større grunn til å anta at en som er mer seriøs når det gjelder forhold, også er en bedre sexpartner, da h*n søker kvalitet framfor kvantitet. Kvalitet er bedre, dypere - kvantitet er bare hastigere og mer overflatisk. Jeg lengter uansett ikke etter å bli feid over av en "Speedy Gonzales" med en "to do"-liste over x antall kvinnfolk. ;p Men ser ikke hvorfor det skal være et kunstig skille mellom kvinner og menn med mange sexpartnere, hvor kvinner oftere kalles "billige" enn menn, de er jo begge parter på den overivrige (og iblant skamløse) tilbudssiden. ;p

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 11 des. 2014 00:08 Privat melding

@ jaudå ....det synes jeg var et veldig bra svar.

Skjult ID med pseudonym zztop to. 11 des. 2014 02:24

Uten at jeg har noe å begrunne det med sitter jeg med en følelse av at antall sexpartnere generelt har mer å si for menn enn kvinner når det kommer til et langtidsforhold. Har ingen problemer med å ha sex med, eller være venn med, ei som har hatt veeeeldig mange partnere, men et langtidsforhold med ei slik ei er totalt utelukket for min del.
Vil vel ikke benytte "billig" stempelet, men er blitt gammel nok til at jeg vet jeg ikke vil ha et forhold med noen med de moralske verdiene, da jeg ikke er sånn selv.

At dere damer ikke tenker i de baner er jo bra for oss :)
Men så er spørsmålet, skulle dere brydd dere mer?
Jeg har ikke noe tro på at menn i fremtiden vil synes det er mer OK enn i dag at en potensiell kjæreste/samboer/kone har hatt seg med 142 stk tidligere.

Angående det TS tar opp i første innlegg så tror jeg fordelingen er slik at det er et lite antall menn som har veeeeeldig høye tall. Så er det et mye større antall kvinner som har et høyt tall, men noe lavere slik at disse utligner hverandre, og så kommer de med lavt/normalt antall(kvinner og menn) i en stor bolk under. Er selvsagt masse unntak i alle kategorier, men sånn hovedsakelig.
Grunnen til dette er at disse "playerene" som de kalles har knekt koden, og flertallet av damene vil da fly etter de samme mennene, mens de mennene som ikke har knekt koden må nøye seg med restene og vil naturlig nok ha et langt lavere antall enn "alfahannene". Selvsagt veldig grovt og generaliserende, men må man gjette vil jeg tro dette i grove trekk ikke er langt fra sannheten.

Skjult ID med pseudonym Over 40 to. 11 des. 2014 11:49

@zztop
Følger deg i mye av det du skriver... og tror nok det stemmer mye med virkeligheten. Men det Er mange damer som også tenker i de baner som dere, kanskje ikke like mange noe jeg syntes er merkelig, jeg hadde skygget banen for en såkalt players...

Men i det store og hele syntes jeg det er merkelig at kjønnene ikke blir mer likestilt når det gjelder dette temaet, for en kommer ikke bort fra at det er styggere å bli kalt "billig" en "players",en player blir ofte at sett opp til av mange, men det blir ikke de "billige"....

@MissHappy
Du skriver; "Tror kanskje det henger igjen i den eldre generasjonen, har tenåringer og av det jeg hører er det temmelig likestilt, der jenter er "billige" er guttene "players"

- føler vel ikke akkurat at det er likestilt, Det å bli kalt "players" har jo faktisk en form for status og de gutta blir ofte småertet, med et beundrende blikk....mens de som blir kalt "billige" blir det stikk motsatte

- så etter mitt syn har ikke generasjonene forandret holdning i det hele tatt, det var players og billig det ble kalt i min tid også, samme som dine barn som nå er tenåringer sier...

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 11 des. 2014 12:56

@zzTOP

Det er ikke helt sannheten. Selvfølgelig finnes det unge kvinner og således eldre kvinner der ute som lar seg friste av denne alfahannen so du snakker, men de er egentlig de aller færreste...

At unge kvinner faller for badboys, playere, alfahanner osv, hva du vil enn vil kalle det vitner om at de kommer fra et hjem hvor det er mye uro, mangel på oppdragelse, foreldrene er kanskje skilt, de henger i dårlig miljø osv osv.

Jeg har bodd nå i Oslo i snart 7 år, men jeg kommer opprinnelig fra en liten by hvor alle kjenner alle. I min ungdomstid var det alltid at de mest populære jentene var de som lå med de kuleste gutta, og de skoleflinke jentene holdt seg gjerne litt i bagrunnen. De skoleflinke både jentene og guttene er de som senere har skaffet seg utdannelse, giftet seg og lever et rikt liv på mange måter, mens de som levde livet sitt som player og dronninger i ungdomstiden, bor fortsatt i min barndomsby. Misunner ikke egentlig deres liv nå..

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 11 des. 2014 13:34

@over40

Skygget du banen for en player når du var tenåring da?

Skjult ID med pseudonym Realista to. 11 des. 2014 20:13

Vel, om man er på en date med en mann og det kommer fram at han har hatt dusinvis av seksuelle opplevelser med forskjellige damer, så hadde jeg blitt rimelig skeptisk, særlig om han gjør et poeng ut av det. Da hadde jeg tenkt, "makan til umoden kar, og hvorfor har han så behov for å gjøre et nummer ut av det?"

Det jeg ikke vet, kan jeg ikke forholde meg til. Men må vel innrømme at jeg hadde blitt litt usikker på stabiliteten og stayerevnen til en slik mann....Jeg har heller ingen tro på at verken en kvinne eller en mann blir en bedre elsker/elskerinne eller kjæreste, med mange og hyppige sengekamerater.

Min erfaring er at de som har langvarige og seriøse forhold bak seg er de som er best rustet til et seriøst kjæresteforhold, også når det gjelder den intime siden av et forhold. Mistenker at de som har hatt hovedskalig mange korte fling med ørtå førti personer, kun er drittgod på som noen sa her, colloborativ onanering, og lite mer enn det...Så nei takk. Ikke min greie ;)

Men utover det, så må den enkelte velge sin vei, enten med få eller hyppige partnere. Jeg dømmer ikke de som synes det er greia. Er bare ikke noe jeg kunne tenke meg å "hook up" med... Og @feeder...det man synes er kult når man er tenåring er sjelden det man synes er kult som voksen ;) Vi utvikler og endrer oss! :) Heldigvis! Hadde vært veldig trist viss ikke :).

Ellers har vel "hore og madonna" perspektivet alltid eksistert i negativ form for kvinner...Jeg tror nok at det er kulere å være "player" enn å være "billig/hore". Og etter hva jeg har fått med meg om netthets er "hore" et mye brukt sjelsord på jenter/kvinner fortsatt, dessverre....

Skjult ID med pseudonym Over 40 to. 11 des. 2014 23:18

@Feeder, ja, jeg gjorde det tenk :)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome lø. 13 des. 2014 17:22

Pleier aldri å spørre hvor mange sexpartnere en jente har hatt. Ser ikke helt poenget med å vite det. La fortid være fortid.

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 13 des. 2014 17:59

Skulle ønske det fantes en kvinne der ute som hadde minimalt med fortid jeg. Hvorfor skal alle jenter ha mest mulig sex i tenårene og ellers i livet det skjønner ikke jeg....

Skjult ID med pseudonym MrAwesome lø. 13 des. 2014 18:10

Fordi det er godt?

Skjult ID med pseudonym go_figure lø. 13 des. 2014 18:20

Er det ikke en fordel at dama har rast fra seg da? Om hun fortsatt foretrekker kortvarige romantiske forbindelser og engangsgreier, så vil hun vel ikke søke et langvarig forhold.

De som bare har vært i langvarige forhold hele livet, tror jeg lettere kan bli fristet til sidesprang med alderen, da de ikke har fått tilfredsstilt den nysgjerrigheten tidligere.

Dessuten viser de seriemonogame, som har vært i type tre langvarige forhold, at de ikke er i stand til å holde liv i et parforhold lengden. Takke meg til å heller være den en "løs tøs" endelig vil slå seg ned med, enn nummer fire i rekken av 7 år lange forhold.

Skjult ID med pseudonym go_figure lø. 13 des. 2014 18:20

Er det ikke en fordel at dama har rast fra seg da? Om hun fortsatt foretrekker kortvarige romantiske forbindelser og engangsgreier, så vil hun vel ikke søke et langvarig forhold.

De som bare har vært i langvarige forhold hele livet, tror jeg lettere kan bli fristet til sidesprang med alderen, da de ikke har fått tilfredsstilt den nysgjerrigheten tidligere.

Dessuten viser de seriemonogame, som har vært i type tre langvarige forhold, at de ikke er i stand til å holde liv i et parforhold lengden. Takke meg til å heller være den en "løs tøs" endelig vil slå seg ned med, enn nummer fire i rekken av 7 år lange forhold.

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 13 des. 2014 18:22

Ja, syns de egentlig det? Eller er det bare en frykt for å falle utenfor "cherrladergjengen"?

Skjult ID med pseudonym go_figure lø. 13 des. 2014 18:27

Hahahaha! Du lurer på om jenter virkelig synes sex er godt, @Feeder?!

Stakkars den dama som sparer seg til bryllupsnatta med deg.

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 13 des. 2014 18:31

@go_figure

Nei, da er nok du og jeg veldig forskjellige. Jeg syns det er ekkelt å tenke på at flere sånne broilere har vært inne i dama jeg vil ha.

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 13 des. 2014 18:33

@go_figure

Hvorfor det? Kan jo være noen som syns det er oppskrytt...

Skjult ID med pseudonym kvarg lø. 13 des. 2014 19:33

@Feeder

Hahaha,du er vel her kun for å provosere,er du ikke?

@go_figure
WORD!

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 13 des. 2014 19:52

@kvarg

Håper det er noen som har mye sex og som lar seg provosere av det jeg skriver..