Alle innlegg Sukkerforum

Menn som ikke ønsker barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TipsTore on. 10 des. 2014 20:55

Et spørsmål til jenter/kvinner:

Hva tenker dere om en mann i slutten av 30-årene som ikke ønsker barn?

Skjult ID med pseudonym missa on. 10 des. 2014 21:12

Hadde ikke bekymret meg....men du hadde måtte godtatt mine :-) Er du en som ikke ønsker barn inn i livet i det heletatt...så er jeg ikke rette til å svare :-)

Skjult ID med pseudonym Missb on. 10 des. 2014 21:26

Jeg tenker ikke noe om det :) Det er en ærlig sak, og så lenge det kommer tidlig frem i et ev forhold er alt ok :)

Selv vil jeg treffe en mann som vil ha barn, så vi er alle forskjellig ;)

Skjult ID med pseudonym Tilia on. 10 des. 2014 22:27

Enig med siste taler.

(kvinne 34 år fra Oslo) to. 11 des. 2014 11:17 Privat melding

Siden jeg heller ikke har egne barn, og heller ikke skal ha det, så er det veldig velkomment spør du meg.
Man har ikke de forpliktelser et barn medfører, og man kan bruke tid på reiser og opplevelser, være spontane og bare tenke på seg selv. Høres helt fantastisk ut =)

Skjult ID med pseudonym TipsTore to. 11 des. 2014 16:07

For å presisere: At man ikke vil ha barn er ikke det samme som at man ikke liker barn. For mitt vedkommende synes jeg det begynner å bli for sent å bli småbarnspappa, men det betyr selvsagt ikke at det er utelukket å treffe noen med barn fra før.

Og ja, når man har levd med friheten til å gjøre som man vil i snart 40 år kan det være at man har lyst til å fortsette med det :-)

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 11 des. 2014 21:07

Hvis du søker etter kvinner på din egen alder, i slutten av trettiårene og begynnelsen av førtiårene, så tror jeg vel du vil ha gode sjanser for å treffe en likesinnet, som IKKE vil ha (flere) barn - særlig når du presiserer at du er åpen for å bli sammen med noen som HAR barn fra før. De fleste rundt din alder har vel enten fått de barna de ønsker seg, eller har tatt valget om å ikke få barn. Bare vær åpen om det forholdsvis tidlig, så det ikke blir noe eventuelt problem senere. Selv har jeg dessverre vært litt uheldig og har vært ikke-helt-samstemt med mine tidligere kjærester omkring det å få barn. Jeg har hatt en tendens til å havne sammen med de som enten ikke liker barn så godt, eller som iallfall ikke ønsker seg noen selv, siden de ville ha friheten til å reise jorden rundt og jegvetikkehva... iallfall en frihet de så på som kun mulig UTEN barn. (selv tenker jeg at man kan gjøre mye selv om man har barn, men så driver jeg ikke og reiser jorda rundt eller har ønsker om slike ting uansett, da...) Jeg ønsket meg barn, men ønsket selvsagt ikke å bli gravid med en som var så bestemt på at han ikke ville ha barn, så da ble det jo naturlig nok ikke noen.
Men så lenge man er ærlig på hva man ønsker selv, så må det jo være ok, bare ikke si "Kanskje..." eller på annen måte signalisere at muligheten er åpen i starten/underveis, for å holde på en jente du liker (noe jeg regner med at du ikke er typen til å gjøre uansett), det blir jo bare sårt og vondt for begge parter i det lange løp.

Skjult ID med pseudonym TipsTore to. 11 des. 2014 22:19

Hva frihet angår er det jo en annen hverdag med barn, men det er selvsagt avhengig av aktivitetsnivået man synes man trenger.

Å være ærlig om at jeg ikke vil ha barn er en selvfølge for meg, tror kanskje jeg mer funderer over fremtidsutsiktene mine :)

Synes onkelbarna er søte og kjempekule, men kjenner altså ikke noe behov for å få noen egne.

Skjult ID med pseudonym høststorm fr. 12 des. 2014 06:43

TS: Jeg tenker; hadde vært en perfekt elsker å komme hjem til innimellom.

Skjult ID med pseudonym bakerinnen fr. 12 des. 2014 15:14

Rett og slett deilig.... ingen ekser å forholde seg til, ingen diskusjoner om forskjellige barneoppdragelser... nei rett og slett perfekt tenker jeg :P

Skjult ID med pseudonym TipsTore fr. 12 des. 2014 15:29

James May (fra Top Gear) sa noe jeg likte bra:
Han og kjæresten er ikke gift og de har ikke barn - de er sammen bare fordi de har lyst.

:-)