Alle innlegg Sukkerforum

Tanker om jula.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym alvruna fr. 12 des. 2014 08:04

Mange føler seg ensom i jula selv om de har barn rundt seg. Å være singel eller enke er for mange ekstra tungt når julaften kommer. Er så heldig at jeg har mine to voksne barn sammen med meg, men savnet etter en "voksen" kommer ekstra fram i slike dager. Det å ha noen å dele sine tanker med og dele gleder og sorger med. Det er vel slik de fleste aleneforeldre og single føler seg,så er ikke spesiell sånn sett. Men er nok lite flink å få fram den følelsen siden man da føler seg mislykket. Ta vare på hverandre med et glimt i øyet. Ta nytt mot og se framover, alene eller sammen med dine.

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 12 des. 2014 21:16 Privat melding

Julen er vel det eg har gruet meg mest til etter eg blei singel..blir liksom ikkje jul uten ongane.. Men kanskje det går bedre enn ein trur..

Skjult ID med pseudonym kosegutt sø. 21 des. 2014 17:51

Tanker om livet... i lengden er det tragisk å være alene generelt. Vi er da skapt for å søke etter en make. Og er man alene blir det mye halveis.. har man først etablert seg å fått seg unger..Er det ikke lett å treffe noen heller ..
Selvfølgelig kjempedeilig å ha alenetid en gang i blant, men jeg savner seriøst noen som bryr seg på den "rette måten" ..