Alle innlegg Sukkerforum

Trening er livet..?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 23åring sø. 14 des. 2014 22:27

Er gutter/menn virkelig så opptatt av å trene som det virker?
Trener minst 3 ganger i uka, driver med styrketrening, opptatt av trening, osv, osv..
For ikke å snakke om friluftsliv og fjellturer, osv..
Hvis gutta da ser ut som Channing Tatum (jada, han er virkelig veltrent og kjekk).. forventer de da at jentene skal se ut som Jessica Alba (første jeg kom på)..?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 des. 2014 22:36

Syns nå jentene virker minst like opptatt av trening. :P

For meg er det ganske logisk at folk som trener masse naturlig nok også ser etter et vedkommende av det motsatte kjønn som gjør det samme.

Det gjelder jo trening som alle andre interesser. En ønsker jo at den som en er sammen med skal ha stort sett det samme synet/holdningen til det.

Skjult ID med pseudonym 23åring sø. 14 des. 2014 22:41

Vel, da er det tydelig at du ikke har vært innom min profil ;)

En ting er at det er en hobby, men på noen kan det virke som en livsstil. Forventes det da at man MÅ dele akkurat den hobbyen/livsstilen?

Personlig trener jeg svært lite, er det da turnoff for de som trener veldig mye og er opptatt av kropp?
For all del, ikke dumt med en digg kropp, men jeg orker ikke jobbe altfor mye for å oppnå det sjøl.. :P

(mann 30 år fra Østfold) sø. 14 des. 2014 22:42 Privat melding

Jeg er ikke opptatt av trening, er mere den typen som man må klype i øra for å få med på trening :P

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 14 des. 2014 22:42 Privat melding

akkurat det TS skriver står jo minst 7 av 10 jente profiler hehe :)

Skjult ID med pseudonym 23åring sø. 14 des. 2014 22:46

Er ny på forumet her.. Hva står TS for? :P

(mann 30 år fra Østfold) sø. 14 des. 2014 22:47 Privat melding

TS = Trådstarter ( den som laget tråden )

Skjult ID med pseudonym 23åring sø. 14 des. 2014 22:51

Ahh, takk :P

Så 7 av 10 (uavhengig av kjønn) er opptatt av trening og slikt?
Huff, fokuset på kropp har tatt helt av!

Må bare understreke da, at hvis jeg skulle være så heldig å finne meg en som har en digg kropp, så får han like meg som den jeg er: Ei som ikke blir med på de daglige treningsturene, men mer enn gjerne ser på en god serie/film sammen med han ;)
Er det for dumt?

Skjult ID med pseudonym Tullejente sø. 14 des. 2014 23:16

Jeg synes ikke det er dumt, 23åring!! Vær deg selv !! Det blir bare feil hvis man skal late som man er mer sporty enn man er. Hvilepuls er undervurdert spør du meg! Hilsen ei som tar det roligere enn de fleste her inne :-)

Skjult ID med pseudonym Tryxel sø. 14 des. 2014 23:39

synes nesten alle dame profilene jeg har sett her på forumet fra 32 til 44 så står det noe om trening, fjellturer, skog og mark osv. så damer over 30 er tydligvis opptatt av trening eller helse hvertfall.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 14 des. 2014 23:43 Privat melding

hun bør iallefall være sånn ca tilnærmet meg når det kommer til trening og friluft men ikke noe mere :)

Skjult ID med pseudonym Kåre ma. 15 des. 2014 00:00

Jeg har trent helt siden jeg var barn. Nå trener jeg bare på treningssenter 4-5 ganger i uken, så ja, det er blitt en livsstil. Blir rett og slett litt deppet hvis jeg ikke får trent, men hvis jeg skulle møte noen, trenger ikke vedkommende å være like interessert i å trene.

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 15 des. 2014 00:16 Privat melding

Det er ikke så lenge siden det ble startet en tråd liknende dette, men bare om jenter/damer, så tydeligvis er dette noe begge kjønn skriver i sine profiler.
Personlig tror jeg du kan ta dette med en kilo sukker og en klype salt.
Men jeg er sikker på at du finner profiler her inne som dette ikke er nevnt, og da er det bare å sende en melding og håpe på svar, vis du liker resten av det som står i profilen da selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 15 des. 2014 00:24

@23 åring

Nå sa ikke jeg noe om alle. Jeg sa bare at jenter er minst like opptatt av det. Og jeg tror det er ganske viktig for jentene at dette er noe guttene de ønsker også er opptatte av.

Jeg har helt sikkert ikke vært innom profilen din og det har helt sikkert noe med å gjøre at du bor alt for langt unna.
For hadde du ikke bodd alt for langt unna så hadde jeg nok kontaktet deg for lenge siden. :P

(mann 44 år fra Oslo) ma. 15 des. 2014 10:15 Privat melding

Å irritere seg over at en kommende partner trener noen ganger i uka skjønner jeg ikke. Bruker jo uansett ikke mer enn 1-2 timer på dette.
Viktig med felles interesser men å gjøre ting hver for seg er også viktig mener jeg...

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 15 des. 2014 10:48 Privat melding

@Girl
Om du leser litt av det som TS har skrevet over her så ser du at dette ikke er klaging. Heller en at hun stiller spørsmål om at dette kommer til og bli forventet av henne også.
Når det gjelder dette med dårlig samvittighet så kan jeg bare snakke for meg selv, og det er ikke tilfelle hos meg, jeg holder meg i form på andre måter enn å sitte på en spinningsykkel eller løfte på skrapjern. Er ikke så vanskelig heller. Ta trapper fremfor heis, bruk beina istedenfor bil, jeg har en jobb hvor jeg er fysisk aktiv og jeg har byttet ut godteri og brus med mat og vann.
Derfor har jeg ingen intensjoner om å reise på et treningsenter, og om noen mener jeg er lat av den grunn, så ja vel, ikke mitt problem.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 15 des. 2014 14:38

Trodde spørsmålet var om folk med interesse for trening kan være interessert i noen med et annet nivå av interesse for trening jeg?

Min oppfatning (kun gjennom å lese gjennom profiler) er at de naturlig nok ønsker seg noen som har ca. samme nivå av interesse for trening.

Og det er jo ikke noe annerledes enn andre ting en ønsker å matche på.

Føler en at forskjellen i interesser er for stor, ja da er det egentlig like greit å bare holde seg unna. Er ikke verre enn det. Det finnes garantert noen her inne som passer bedre.

Skjult ID med pseudonym Mann85 ma. 15 des. 2014 16:14

Er da ingen bombe dette her!
Selv er jeg langt ifra en av de som har med trening her. Jeg sitter ikke da å tenker at jeg kun er hypp på "veltrente" damer. Da ville jeg jo aldri fått svar :p

Kjenn ditt nivå og hold deg til det. Har man høye krav, må man selv leve opp til samme standard.

(mann 30 år fra Østfold) ma. 15 des. 2014 17:02 Privat melding

Slik jeg har forstått forskjellen på de som trener masse og de som ikke bryr seg så veldig, er at de som trener mye ofte krever mye av sin partner. De som ikke bryr seg så veldig om trening, har kanskje et litt mer avslappet forhold til sin partner og livet generelt. Skyt meg gjerne om jeg tar feil, men dette inntrykket har jeg på gjennomsnittet.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 15 des. 2014 20:33

Synes trening får for mye kjeft gjennom ytrefokuserte beskyldninger her. Jeg har trent mye og ofte hele livet, inne og ute. Så mye at det har blitt noen skader og kneoperasjoner også:-) Men det er vel verdt det likevel. I "skadepausene" med operasjoner har jeg mistrives sterkt, lagt på meg, blitt i dårlig form, daffere og det har påvirket humøret. Er heldigvis lettrent og kroppen husker, så jeg kom kjapt tilbake.

Poenget er at mange av oss som liker å trene gjør det fordi det gir oss et mye bedre liv, lettere hverdager, mindre sykdom, mer energi, redusert søvnbehov, mer lyst til å gjøre ting, mer sexlyst, bedre utholdenhet, konsentrasjon osv osv. I tillegg kommer de fysiske argumentene, som "rundt femti" konstaterer jeg at jeg er i bedre form enn mange på tredve, det som gir meg stor glede motvirker samtidig aldersforfallet og holder meg sterk og "fit". Å ikke kunne løpe opp noen trappe-etasjer uten å puste som en hvalross ville vært dårlig livskvalitet for meg.

Hvordan andre lever bryr jeg meg ikke om, at noen treffer hverandre og driter i trening er jo finfint.

Her tror jeg like barn vil leke best, uten at det er nødvendig å trene like mye/ofte eller like samme type trening.

Om en mann skryter på seg å like trening, så vil det ta relativt kort tid å avsløre det, at han er i dårlig form. For meg som faktisk digger å trene og gå tur i marka og på fjellet, ja da ville det være skikkelig kjipt med en som foretrekker å slite sofaen, som er for slapp til å være med på ting, for trøtt og lite utholdende seksuelt - i det hele tatt.

Tipper det er likelig fordelt på kjønn. Men treningsskryt i profilen er jo "best før" et møte iRL :-)

Skjult ID med pseudonym 23åring ma. 15 des. 2014 21:55

@girl
Nei, dette er ikke klaging over at folk har interesse for trening!
Som @corsair skriver, er det mer et spørsmål om forventningene til meg/andre..
Jeg må understreke at jeg ikke har dårlig samvittighet for at jeg ikke trener så mye selv, selvom jeg kanskje burde ha det. Jeg bryr meg i grunnen svært lite om hvordan kroppen min ser ut, så lenge ikke folk dømmer meg for det. Og ikke tro jeg nå sitter her og er smellfeit og er misunnelig på alle gutta med vaskebrett og jentene med "digg rumpe" og tendenser til sixpack. Jeg velger å se meg selv som gjennomsnittlig og er fornøyd med det.

Om jeg trener, gjør jeg det fordi det er gøy - feks med ballsport osv. Jeg velger ikke trening for at kroppen skal bli finere. Får jeg flatere mage som et resultat av trening er det en bonus etter å ha hatt det gøy :)