Alle innlegg Sukkerforum

Et lite dilemma

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Hordaland) ma. 15 des. 2014 23:06 Privat melding

Jeg har oppdaget en bekjent av min far på en datingside. I profilen er han 54 år og søker kvinne 25 - 42 år. Jeg vet derimot at fyren er 60 og gift. I tillegg er jeg på hils med sønnen (som er på min alder). Han vet ikke hvem jeg er, og nå har han sendt meg en melding. Hva gjør jeg?

(...innrømmer at jeg er fristet til å avsløre ham)

Skjult ID med pseudonym villvakker ma. 15 des. 2014 23:10

ikke din oppgave å avsløre han...slett han og la han leve livet som han selv velger

Skjult ID med pseudonym villvakker ma. 15 des. 2014 23:13

Tror koner vet det de vil vite, og hva vet vi om ikke de har avtalt om å leve livet på en sånn måte...det finnes mange varianter der ute...ikke vår oppgave å dømme eller avsløre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 15 des. 2014 23:18

Jeg skal på ingen måte påstå noe som helst om fyren, men jeg vil påpeke at aldersforskjellen på han selv og de han søker er litt sånn typisk elskerinne forskjell.

Men det kan jo hende du tar feil. Kanskje han har lov? Kanskje noen bruker bildet hans? Mange muligheter som du trolig ikke vet noe om.

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 16 des. 2014 00:12

Tror villvakker har eet kloke rådet. På den annen side, så kleint for både sønnen og deg, muligens for kona også, men det kan vi så klart ikke vite.

Er det helt fjernt å skrive en mail til ham når han har logget av, hvor du gjør ham oppmerksom på at han ikke kan vake rundt her inne uten å bli ferska? I hvert fall hvis du ikke har bilder av deg selv og det er fare for å møte ham hjemme hos din venn. Eks; "Hei, vet hvem din sønn er, og at du ikke er 54 men 60, og at du er gift. Så vet du at andre her vet!". Vips, så blokkerer du ham, så kan han tenke seg om på egen hånd?

Ouch, om min pappa var på Sukker under falskt flagg...uansett om mamma visste det eller ei. Nei, huff...

De som ljuger på alderen her presenter jo egentlig en form for "falsk" profil for andre. Skal det passere ubemerket når noen oppdager det?

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 16 des. 2014 16:35 Privat melding

Blir sikkert en hyggelig setting når du skal hilse på "svigers"... Hahahaha ))

Skjult ID med pseudonym BadBoy on. 17 des. 2014 18:38

Du kan jo si til ham litt at noen som ligner ham er på Sukker. Da er den borte på 1 minutt og du scorer poeng hos svigers

Skjult ID med pseudonym John Doe on. 17 des. 2014 18:42

Rapporter han til sukker, siden dette er en side for single... Så har du gjort ditt.
-Evt, så kan du presse han litt,for jo ikke mer moro enn en lager selv :p

Skjult ID med pseudonym Gamla on. 17 des. 2014 19:03

Tror nok jeg hadde svart ham pent og pyntelig at jeg visste hvem han var og at jeg ikke ønsket kontakt med ham.Ønsket ham lykke til og blokkert ham. Ferdig.
Ikke noe avsløring om sønnen,kona ,alder osv... så kunne han virkelig få tenkt seg om.
Har han "lov" av kona å være her er det jo helt greit. Han får ikke kontaktet deg igjen uansett.

Å rapportere ham til Sukker er ikke noe vits. Alle får lov å ha en profil her inne uansett om man er gift eller ikke. Det å være en falsk profil er vel heller basert på disse spam kontoene?

Skjult ID med pseudonym braformeg on. 17 des. 2014 19:30

Printscreen facebook?...hmmm?

Skjult ID med pseudonym metoo on. 17 des. 2014 19:40

Sjansen for at han får lov av kona til å juge på alderen og ha elskere som her under halve alderen anser jeg lik null. I så fall står det vel i profilen at han er gift? (as if). Om de hadde hatt en slags understanding på åpent forhold er det ingen som vil at mannen skal ligge åpent med bilde på sukker - og i tillegg lyve. Innmari sannsynlig!

Jeg ville sagt at han burde finne ut av ting hjemme først. Og spørre om han hadde en fin 60-årsfeiring.

Skjult ID med pseudonym John Doe on. 17 des. 2014 19:55

Gamla@

Under retningslinjene til sukker, så står det at en skal være singel, så hvorfor skulle det ikke hjelpe å rapportere han?

Skjult ID med pseudonym metoo on. 17 des. 2014 20:58

Fordi Sukker har sagt at de ikke legger seg borti om noen er gift. Det er ikke ønskelig, men de mener folk vil lyve om det uansett. Og hva skal denne kvinnen gjøre for å bevise det? Få tak i vigselsattesten?

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 17 des. 2014 22:13 Privat melding

Jeg fikk nylig en melding av en mann med bilde.. og det stod han var gift. Jeg måtte jo spørre litt av nysgjerrighet, og insinuerte at det var vågalt med bilde her inne. Da skrev han at kona visste om dette, så det var avklart. Ja ja hver sin lyst tenkte jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Tullejente on. 17 des. 2014 22:20

Hvis du har fått melding av ham ville jeg definitivt ha svart at du vet hvem han, alder og sivilstatus, og at det kanskje er en ide å slette profilen og bruke mer tid på kona istedet! :-)

(kvinne 43 år fra Hordaland) on. 17 des. 2014 22:26 Privat melding

Takk for mange svar. Ja, jeg har svart at jeg vet at han lyger på alderen, deretter blokkerte jeg ham. Jeg har ikke fortalt at jeg vet at han er gift etc.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 18 des. 2014 23:51

Synes det hørtes ut som en god løsning på ditt dielmma.