Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Logg ut to. 25 sep. 2008 21:02

Hva legger du i ordene "tenne på"?

Hører ofte folk snakke om at de tenner på det ene eller det andre, f.eks overarmer, rumper eller pene tenner. Når jeg snakker om å tenne, mener jeg at jeg momentant blir skikkelig kåt av noe/noen, men enten lar andre det gå betydelig inflasjon i begrepet og også bruker det om hva de synes er estetisk, eller så går alle andre rundt og blir mye oftere kåte enn meg:-0

Jeg er jente, og er spesielt interessert i hvordan andre jenter har det. Gutters tenning har jeg mer erfaring med:-D

Skjult ID med pseudonym meg to. 25 sep. 2008 21:03

men hva hvis man er pyroman? :)

Skjult ID med pseudonym V to. 25 sep. 2008 23:24

Jeg synes ikke det er betinget av at man tenner i.l.a. sekunder, da noen egenskaper som kan skape seksuell gnist hos meg ikke alltid kan oppdages med det første.

Men hva som kan tenne meg?
Pent ansikt, velproporsjonert kropp - men ikke hvis fyren ikke er sympatisk. Det som skiller klinten fra hveten er for meg blikk og stemme. Jeg tror jeg trenger gjensidig tillit, slik at jeg instinktivt lettere bonder med en mann som utstråler positvitet, selvtillit og raushet. Og da er stemme og blikk helt avgjørende. En rolig, behagelig mannsrøst og latter eller et åpent, vennlig, sympatisk blikk - det utstråler en viss verdighet, selvtillit og tillit, og trygghet. Og det er enormt appellerende.

Skjult ID med pseudonym blacky to. 25 sep. 2008 23:30

Tenner på det som gjør at jeg tenner.
Tenner ikke på de samme tingene hver gang.
Tenner på uforklarlige ting.
Tenner har jeg i munnen, men kan også tenne på dem.
Tenner på damer som ikke lever opp til drømmejenten (som ser slikt og slikt ut).
Tenner på det indre.
Tenner på atmosføren en er i.

Skjult ID med pseudonym mons fr. 26 sep. 2008 10:52

Jeg tenner på røyken

Skjult ID med pseudonym Torpedo fr. 26 sep. 2008 12:22

For at jeg skal få ras i eggstokker og fukt i gløtta må det det lille ekstra til. For min del er dette situasjonsbetinget og hvordan jeg har det. Har jeg det finfint og koser meg masse kan ett blikk gjøre susen...akkurat slik han så på meg akkurat da.... Andre ganger kan det være noe han sier akkurat der og da som treffer good-spoten eller måten det ble sagt på eller ord som ble brukt. Også kroppsspråket hans kan låse opp kyskhetsbeltet mitt. Mest av alt tror jeg at jeg tenner på en mann jeg føler meg trygg på, som jeg ser etter det lille ekstra hos og liker å se etter det lille ekstra hos og som ikke er forutsigbar i forhold til å gi meg det lille ekstra. For jeg elsker følelsen jeg får når varmen spontant brer seg i kroppen og kinnene mine blir røde og jeg får gåsehud over hele kroppen.