Alle innlegg Sukkerforum

Feil damer for meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 19:50

En viss dame her på forumet mener at jeg dater feil type damer hele tiden. Til det så sier jeg at det ikke er tilfellet. Jeg har bare datet de som er normalt pene, ikke for pene, ikke for slanke, deilige eller for populere.

Dater bare de som er gjennomsnittet pene som matcher meg etter kroppsfasong, klesstil og utseendet. Jeg letter aldri listen for høyt, men det føler jeg damene som avviser meg gjør. Tror de virkelig at juristene i Suits skal komme ridende til den. Så pene er de ikke. Så slutt å si at det bare er menn som sikter for høyt.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 17 des. 2014 19:54

hæ, hæ @feeder "disser" du damer som dater deg??? Selvfølgelig er damene du velger å date rasende pene, sexy og overmåte intelligente...Hva byr du meg ;)? Du må ikke la deg prege av andres "båssetting", vettu! :)

Skjult ID med pseudonym metoo on. 17 des. 2014 19:55

Ja, vi tar alle ditt ord for at du er kjekkere og flottere enn damene du prøver deg på. Unnskyld at vi avviser deg når vi egentlig burde føle oss smigret.

Skjult ID med pseudonym Dean on. 17 des. 2014 20:13

Og den dama dater bare "riktige" typer??... Kan vel ikke vite med sikkerhet på hvem som er rett og feil å date før man har møtt personen minst en gang...helst flere ganger hvis det er tvil... for det vil alltid være noen personer som stemmer nesten, og kanskje helt på sikt.
Mulig du kan ha betydelig større sjanse utenfor nettdating, men fordelen her at du vet hvertfall at de er single uten å måtte spørre om det. Jeg har blitt sjekket opp tre ganger på fire år av jenter "i virkeligheten" som allerede hadde kjæreste eller samboer!!! Det er skikkelig turnoff! Men det var pene jenter! Her tror jeg det er mye vanskeligere, for jentene har så godt utvalg, og mange som maser på de. Men det dukker nok opp ei uventet en dag...

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 20:15

@realista

Jeg har aldri sagt at de er rasende pene, jeg at de er normalt pene.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 17 des. 2014 20:22

Du burde si at de "rasende pene" med mer så klart @feeder! Du må jo gå for din smak og den burde du være stolt av....ikke snakke damene du dater ned. Ingen som ønsker å være sånn passelig middelmådig for sin utkårede da...Nå legger du inn litt dårlige aksjer, spør du meg ;)

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 20:24

Sier bare at hvis det stemmer at alle damene du dater sikter etter advokatene i Sveits, burde du heller date de jentene som leter etter en som deg! Du kommer ingen vei med å kritisere kvinner...

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 20:29

damer går alltid etter det beste...ligger i vår natur ;) og en dame vil helt sikkert velge ut deg som nummer en.. :) en gang

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 20:30

@metoo

Jeg sa at jeg lå pa deres nivå, jeg sa ikke at jeg var kjekkere og flottere enn dem.

Skjult ID med pseudonym Dean on. 17 des. 2014 20:30

Kvinner vet dessverre hva de vil..hehe

Skjult ID med pseudonym Realista on. 17 des. 2014 20:38

@Dean, nettet har sine begrensinger er veldig enig med deg i det. Det er kun bilder og litt tekst (om den finnes). Dette vil jeg si gir et begrenset inntrykk av en person. Bilder er et sekunds virkelighets beskrivelse av et lite øyeblikk. Bilder lyver enten positivt eller negativt. Man lager sine egne foretstillinger og forventninger om et menneske man ikke har møtt. Og som du sier man vet ikke noe om et menneske før du har møtt vedkommende.

Jeg har sagt det før og sier det igjen, Sukker er full av bilder av flotte menn, og sikkert flotte kvinner. Men jeg synes det er utrolig vanskelig å gjøre meg opp en mening om et menneske ut fra så lite informasjon. Det blir til at man ikke ser "skogen for bare trær". Det gjør nok at noen av oss blir litt passive, dessverre.

IRL ser man bevegelser, snakkemåte, atferd og kropp i en helhet. Noen er ekstremt fotogene, men ikke fullt så tiltrekkende IRL. Så nettdating er litt russisk rullett. Man vet ikke helt hva som møter en i virkeligheten. Dessuten så er det ikke 100 prosent sikkert at alle damer her er single....Er i alle fall mange menn som ikke er single som er aktivt søkende her...Så kanskje greit å spørre om det! :) Men mulig det er annerledes når det gjelder kvinner enn menn dette :).

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 20:38

Heldigvis vet vi hva vi vil ha...heldigvis for dere;)

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 20:45

Feeder hvis det stemmer at du ikke dater feil damer hele tiden er det rart du ikke har blitt kjæreste med noen av dem...eller?

Skjult ID med pseudonym metoo on. 17 des. 2014 20:53

Ja, vi tar alle ditt ord for at du er kjekkere og flottere enn damene du prøver deg på. Unnskyld at vi avviser deg når vi egentlig burde føle oss smigret.

Skjult ID med pseudonym Tullejente on. 17 des. 2014 21:08

Feeder, hvis du bare dater damer som drømmer om advokater i dress så anbefaler jeg deg å løfte blikket. Det finnes hundre andre typer damer som også er pene , men som har litt andre verdier og som søker andre egenskaper hos en mann enn at han kan skrive fakturaer med gaffel.
Hilsen en kvinnelig jurist i drakt som bevisst ønsker seg en ikke-advokat :-)

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 21:12

takk for det innlegget Tullejente...virker som vi er enige:)

Skjult ID med pseudonym Dean on. 17 des. 2014 21:18

Tenkte litt her på om hvordan James Dean og Elvis Presley hadde gjort det her på Sukker?... Sikkert ikke vært bra nok de heller...hehe

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 21:23

sutregutter er ikke det vi ser etter...tviler på at Elvis og James var det;)

(kvinne 44 år fra Akershus) on. 17 des. 2014 21:23 Privat melding

Oj.... hva er normalt pen?
Selv føler jeg meg ikke særlig pen men får alltid høre jeg er morsom... Så en vakker dag håper jo og tror jeg at Mr. Right dukker opp... Og bare faller pladask!

Smaken er jo som baken :)

Er vi virkelig blitt så "kyniske" at alt dreier seg om utseendet og kropp?

Skjult ID med pseudonym Tryxel on. 17 des. 2014 21:32

eclair, med mindre vi blir kjent me d noen via irc, brev eller e-post så legger vi faktisk merke til hvordan folk ser ut. en person som ikke er fysisk attraktiv må faktisk jobbe for å få det til. selv. hvis en blir kjent som venner så kan det utvikle seg til å bli noe mer slikt skjer ofte mellom 2 personer.

Den dagen ei dame ber meg med ut på en date for hvordan jeg er som person og ikke hvordan jeg ser ut så skal jeg sette kryss i taket.

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 21:42

@villvakker

Jeg kan forsikre deg om at jeg ikke dater alike damer.

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 21:45

@villvakker

De mennene dere annser som de beste vil jo bare ligge med dere.

Skjult ID med pseudonym Tullejente on. 17 des. 2014 21:47

Så feil kan man ta....

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 21:49

@villvakker

De kommer vel aldri til å forstå at jeg er den rette for dem.

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 21:50

javel la oss si at det stemmer...hva er problemet? Hvis det er det damer vil ha så er det jo bra at de velger den type menn:)

Skjult ID med pseudonym Dean on. 17 des. 2014 21:53

@villvakker James Dean var 170 høy og sjenert og endel av jentene her mener at menn under 180 er ikke menn. Elvis Presley var utro og brukte dop, og det er vel heller ikke det jentene her på sukker ønsker seg.. utenom de som ønsker seg en badboy da...;)

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 21:56

@villvakker

Det skal alltid Vere lov for menn å sutre pa kvinner, akkurat son Elvis og James Dean slapp unna med å vere rundbrennere. Om du eller andre kvinner syns sutrete menn er usexy så gir jeg blaffen i det.

(kvinne 44 år fra Akershus) on. 17 des. 2014 21:56 Privat melding

@tryxel Det er mulig det er slik men det betyr ikke at jeg ikke synes det er trist fordet!

Mye handler jo om selvtillit og samspill mellom personer... Noen blir penere og penere jo bedre man blir kjent... Men mulig vi ikke tar oss tid til å bli skikkelig kjent... Ønsker deg uansett masse lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym Dean on. 17 des. 2014 22:03

Feeder er badboy...hehe er et marked for det her..

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 22:05

@villvakker

Mulig noen damer vil ha sånne menn, men de styrer jeg unna uansett.

Skjult ID med pseudonym Dean on. 17 des. 2014 22:12

villvakker has left the building

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 22:12

@dean

Jeg er myk som en svamp.

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 22:21

det burde du ikke gi blaffen i...heller en utro badboy på 170... enn en sutremann;)

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 22:27

men dere menn får selvfølgelig lov til å sutre så mye dere vil, men det blir ikke dame på dere....og trodde det var det dere ville ha;)

Skjult ID med pseudonym Dean on. 17 des. 2014 22:31

Så hvis man ønsker å bli kvitt ei innpåsliten ei, så er det bare å begynne å sutre... hmm.. tror vi fikk et gjennombrudd i kveld... God Jul

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt on. 17 des. 2014 22:36

Syns det er vanskelig å vurdere folk utifra bilder, men jeg kikker jo på albumet selvfølgelig. For meg er det humor og karisma/sjarm som spiller størst rolle, og det er det vanskelig å se utifra et bilde. Da er profilteksten viktig.
Må ærlig si at dersom en fyr er altfor fysisk aktiv, blar jeg videre.En haug med bilder fra et hav av aktiviteter, gjør at jeg tenker at han her har ikke tid til meg. Det kan bli for mye av det gode faktisk.
Men som sagt, en mann med humor, glimt i øyet og karisma, og jeg er solgt. Bra vi er forskjellige i hva vi leter etter. Ellers hadde det blitt både vanskelig og kjedelig :-)

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 17 des. 2014 22:38 Privat melding

Jeg for min del tror at både menn og kvinner satser høyt innimellom :)
Noen mer enn andre :)

Jeg mener det er greit å ha litt krav og ønsker til personen man ønsker å dele resten av livet sitt med, men om man aldri møter på noen som er bra nok kan det være at man rett og slett må justere kravene litt, men kanskje ikke... Dette ser man vel selv etter hvert, tenker jeg...

Jeg har jo også en drømmemann i hodet mitt, men ja... jeg tror jeg stiller litt vel høye "krav" og er villig til å justere de litt om jeg treffer en spennende fyr ;)

Jeg går ikke mye etter utseendet, men merker at med alderen blir det stadig en viktigere del, men absolutt ikke avgjørende :)
De som utseendemessig er flottest går jo først og de er nok veldig kresne på hvordan dama skal se ut også, så der stiller jeg nok ikke spes høyt da de fleste menn ønsker seg en slank dame :)
Men jeg vil heller ikke ha en mann som velger ut fra utseendet og ikke for hvem jeg ER som person ;)

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 22:44

Ja, Dean...prøv, det funker hver gang:)

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 22:54

@villvakker

Jo, velger å gi fullstendig blaffen. Bestemmer selv hvordan jeg velger å reagere på ting som ikke går i mitt favør. Dere kvinner derimot, burde tenke nøye igjennom hva slags avgjørelser dere tar iløpet av deres liv.

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 22:59

takk for rådet:)

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 23:18

@villvakker

Regner med at rådet mitt allerede er forkastet, du er vel opptatt med å skrive med en bad boy?;)

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 23:31

skriver med de som fanger interessen min jeg...og de som finner meg spennende;)

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 23:34

@villvakker

Lurer veldig på hvordan de er...de son danger interessen din;)

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 23:38

regner med at du har en teori, eller anelse, på hvordan de er:)

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 17 des. 2014 23:48

Det har jeg, det samme har jeg om deg;)

Skjult ID med pseudonym villvakker on. 17 des. 2014 23:55

tror du liker å diskutere med meg jeg;) irriterende, men sant:)

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 00:04

@villvakker Hvorfor tror du det? For meg så er du bare tekst, svart på hvitt.

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 00:07

ikke bare bare det:)

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 00:17

@villvakker

Black &white. Så enkelt.

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 07:40

@villvakker

Men du liker åpenbart å prate med meg da tydeligvis.

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 20:52

@meow

Det er åpenbart noe som går igjen, men det får jeg aldri svar pa ettersom damene jeg dater ikke vil ha noe mer med meg å gjøre. Jeg tror vi gir hverandre altfor få sjanser, syns ikke det er noe som skal avgjøres etter en kopp kaffe eller hva det er man finner på ved første sammenkomst.

En dårlig date trenger ikke å være ensbetydende med at man ikke passer sammen, samme som at en fantastisk date ikke trenger å bety at det er gode sjanser for en relasjon.

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 21:14

Du dater feil damer har jeg jo sagt;) hvis ingen av de du dater vil ha noe mer med deg å gjøre må du endre mønster....kanskje det er noe du sender ut før datene som ikke stemmer med den virkelige deg? stemmer det ikke på første datene er det veldig dårlige odds for at det blir en relasjon:)

Skjult ID med pseudonym Tullsjur to. 18 des. 2014 21:31

"Alle damene jeg dater vil ikke ha noe mer med meg å gjøre"
Men likevel står du fast ved at det er alle damene det er noe galt med, og ikke deg?

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 21:35

@villvakker

Nå mener jeg de damene jeg dater er de som passer for meg, da tenker jeg på utseendet, klesstil osv. Jeg mener jeg ikke gjør noe fell. Kanskje det er heller damene jeg dater som gjør feil, ved å opprette en profil på sukker? Kanskje da ikke er klar for et forhold ennå?

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 21:44

Ja@tullsjur

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 21:48

tror ikke du vil ha dame jeg;) hadde du villet det hadde du gjort noen endringer....

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 21:50

du passer ikke sammen med noen fordi dere har samme klesstil...du kan jo starte der:)

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 21:55

@villvakker

Endringer? Jeg trenger vel ikke å gjøre noe endringer...

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 21:57

@villvakker

Nei, jeg slår meg til ro at det er alle andre sin feil jeg.....

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 21:58

Det er også en løsning:)

Skjult ID med pseudonym Tullsjur to. 18 des. 2014 21:59

Hva kaller vi mennesker med slike negative egenskaper : egosentrisk, manglende empati, overdrevet grandiost selvbilde, sårbar for krenkelser osv....?

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 22:01

Tror han prøver å si noe provoserende og kult jeg....:)

Skjult ID med pseudonym Tullsjur to. 18 des. 2014 22:06

Hvis du viser de sidene av deg på date som du viser her, så er det lite håp for deg i alle fall. Trist for din del at du ikke evner å se det selv.

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 22:12

er jeg ikke...Hva tenker du på da RickCastle?

Skjult ID med pseudonym Tullsjur to. 18 des. 2014 22:18

RickCastle=Feeder om du lurte @Villvakker

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 22:19

lurte ikke:)

Skjult ID med pseudonym Tullsjur to. 18 des. 2014 22:19

Han glemte visst å trykke seg anonym.

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 22:22

Ikkesant...tror han gjør det med overlegg...vil nok at noen av oss skal se på profilen hans:) men jeg har feil klesstil...så er ikke aktuell;)

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 22:27

@villvakker

Du er lei av å date menn du @villvakker. Hvorfor hadde du heller giddet å snakket med meg?

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 18 des. 2014 22:33

Alt til sin tid:)

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 18 des. 2014 22:37

Huff, for en trist trist tråd! Skulle ønske ALLE gikk etter den som de VIRKELIG ville ha, og som i deres øyne er den vakreste og beste - ikke "Åkei, da- får vel ta hu/han der, da - det får vel duge..." Da er det ikke hjertet som taler, og man vil for alltid gå der sånn mellomfornøyd og alltid litt angrende...nei, huff - håper jeg aldri aldri kommer til å bli "valgt" av en sånn fyr! Jeg ønsker at han som velger/vil ha meg, VIRKELIG vil ha MEG. Ellers velger jeg å forbli single.

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 18 des. 2014 22:42

Tid har vi massevis av@villvakker