Alle innlegg Sukkerforum

Ditcha 11 dager før nyttårsaften, grrr...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurituri fr. 19 des. 2014 23:22

Nyttårsaften nærmer seg, kjenner at jeg gruer meg litt, det er den første uten barna... Men jeg avtalte for noen uker siden med en venninne at vi skulle gjøre noe sammen, så jeg holdt motet oppe. Klar for litt fest liksom, gjerne ut på byen. Så får jeg vite i dag at hun skal reise bort med familie i stedet. Er så skuffet, og lei meg! Alle nære venner er bortreist eller med barna sine. Litt drøyt å egle seg på mer perifere venner for å ha noen å være sammen med, eller? Har noen gode forslag til hva jeg skal gjøre?

Skjult ID med pseudonym MrAwesome fr. 19 des. 2014 23:49

De beste nyttårsaftene er der man tar det helt med ro og ikke prøver å gjøre det til den beste festen ever, fordi nyttårsaften har det problemet at det er den mest overhypete festen hele året, så det kan aldri leve opp til forventningene sine :)

Derfor er mitt forslag: Ta det helt med ro, kos deg, ta et fotbad, se en film, ta en kopp kakao, ta en tur/skitur, tenn stearinlys eller hva enn du liker å gjøre for å roe nervene helt ned.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 20 des. 2014 00:40

@ts
Awesome er inne på noe. Jeg minnes en nyttårsaften som barn der jeg gledet meg sånn at magen slo krøll på seg. Istedet for å innfri forventningene ble den happeningen en smertefull opplevelse.

Heller tvn og en god film enn å stresse rundt alene der alle (andre) er i festhumør. Det er og fint å ligge oppi (Femunds)marka og høre rakettene i det fjerne.

Skjult ID med pseudonym Lurituri lø. 20 des. 2014 08:15

Takk for svar. Jeg må bare omstille meg litt, jeg er jo vant til at dette er en kveld for fest og venner. Føler meg fryktelig mislykket som må sitte alene den kvelden...

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 20 des. 2014 08:28 Privat melding

Følger helt Awsome og Jauda her!! De siste årene har jeg tonet ned hele nyttårsaftengreia og synes det er deilig. Heller en god romjulsfest og så styre unna nyttårsaften-krampa!
I fjor hadde jeg min mamma på middag, vi drakk oss halvfulle på bobler og koste oss veldig :-) I år skal jeg være alene og edru fordi jeg skal hente datteren min på fest utpå natta. Gleder meg til å se på filmer, slappe av med lys og masse godis :-) Det handler bare om den mentale innstillingen :-)

Skjult ID med pseudonym m lø. 20 des. 2014 10:05

De har en singelfest med hotel osv på Jessheim

Skjult ID med pseudonym Lurituri lø. 20 des. 2014 16:53

Nei, singelfest har jeg ikke lyst på, spesielt ikke den kvelden. Får vel bare innstille meg på å være alene...

Skjult ID med pseudonym zztop ma. 22 des. 2014 20:33

Blir alene på nyttårsaften i år jeg og, for andre år på rad. Neste år har jeg barna så da blir det bedre :)
I fjor føltes det helt jævlig å sitte hjemme alene, da hadde jeg vært singel et par måneder bare. Nå ser jeg faktisk nesten fram til det. Trives godt i mitt eget selskap og jeg gidder ikke jage etter noe jeg ikke har virkelig lyst til, bare for å unngå å være alene.
Hadde håpet å få en date med noen her inne men ser tynt ut gitt. Bare sitte hjemme med god mat og rødvin og se på fyrverkeriet hadde vært helt knall, men gidder ikke drikke når jeg er alene.
Er litt trist sånn på kvelden, men står opp tidlig første januar og begynner det nye året med en laaang løpetur, og vips så er humøret tilbake :)
Var jeg deg ville jeg ikke stresset med det. Slapp av og kos deg i ditt eget selskap den kvelden :) Så slipper du å være fyllesjuk 1 januar og :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 22 des. 2014 21:14

Jeg ville hentet frem litt mot og ringt noen av dine litt mer perfiere venner. Det er så ærlig å si det som det er, og gi uttrykk for at du føler deg alene og at det er uvant uten barn osv. Med mindre dine perifere venner er kalde fisker så er jeg helt sikker på at de vil bli glad for din åpenhet og ditt initiativ, og gjerne invitere deg til bordet.

Med mindre du synes det blir like fint med en kosekveld i egen sofa da:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 22 des. 2014 21:33

En MÅ ikke feste eller lignende på nyttårsaften.
Har aldri synes at den dagen har vært noe spesielt og har ofte vært alene og bare slappet av hjemme etter å først ha vært noen timer på jobb.

Viktigere med en god juleaften og jeg skjønner det hadde vært kjipt om det var juleaften du var ditcha på.

Uansett, håper du finner en løsning så du har en fin dag og ikke føler deg ensom og slikt. :)

Skjult ID med pseudonym Lurituri ma. 22 des. 2014 23:08

Takk for fine innspill. Kanskje du har rett, Tinka, i at det går an å ringe noen av de mer perifere. Drikke alene klarer jeg fint, men jeg er redd for at jeg bare kommer til å grine hvis jeg er alene, det er jo liksom toppen (bånn) av ensomhet, alene på nyttårsaften. Alternativet er å være med familien min, mine søsken med barn, men det er så stusselig når ikke mine barn er med... Håper jo stadig at en av datene mine skal "slå til", men det drøyer jo. Ikke så lett...

Uansett, det er fint med tilbakemeldinger, å vite at jeg ikke er helt alene i min situasjon...

Skjult ID med pseudonym Skeptisk ti. 23 des. 2014 01:36

Føler med deg. Er selv i en alder der de fleste vennene mine (d.v.s. alle som er i landet) er par med eller uten unger, og i år så det dårlig ut inntil forrige uke hvor jeg fikk invitasjon til en fest og ble ganske lettet.
Det virker på meg som du er mest gira på en fest, og derfor synes jeg du skal følge rådet til Tinka, så lenge du ikke har noen grunn til å tro at du ikke skulle være velkommen. De fleste har nok forståelse for situasjonen :)

Skjult ID med pseudonym Ninja ti. 23 des. 2014 12:36

MrAwesome har rett.