Alle innlegg Sukkerforum

Dress code

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dean sø. 21 des. 2014 23:14

Hvordan skal man kle seg på en date??..

Enkelt, eller litt extra?..redd for å virke som en jålebukk, men heller ikke som en slask.. Hva gjør dere???... :))))

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 21 des. 2014 23:27 Privat melding

Jeg tenker det kommer an på type date, men jeg ville nok kan skje vært ganske normalt kledd :) Det er sånn jeg er til vanlig og det er vel den jeg vil at daten skal se også :)
Men ja... skulle vi ha gått på en finere restaurant måtte det kanskje litt finere klær til :)

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 des. 2014 23:32 Privat melding

På date/møte 1 pynter jeg meg litt. På nr 2 pynter jeg meg ekstremt da jeg er en jålebukk ;)

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 des. 2014 23:32 Privat melding

På date/møte 1 pynter jeg meg litt. På nr 2 pynter jeg meg ekstremt da jeg er en jålebukk ;)

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 des. 2014 23:32 Privat melding

På date/møte 1 pynter jeg meg litt. På nr 2 pynter jeg meg ekstremt da jeg er en jålebukk ;)

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 des. 2014 23:32 Privat melding

På date/møte 1 pynter jeg meg litt. På nr 2 pynter jeg meg ekstremt da jeg er en jålebukk ;)

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 21 des. 2014 23:35 Privat melding

@TS74
Hvorfor sender du svarene dine så mange ganger? :)

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 22 des. 2014 00:02

Hyggelig med så mange svar så sent, kanskje derfor det ble så mange svar...hehe

@Gladmamma

Klart det, blir det restaurant så blir det vel en fin skjorte og helst noe annet enn dongeri bukse.

Men jeg har merket at draget er best når jeg går i hvit ny t-skjorte og nyere jeans med god passform...er man solbrun, og håret er falmet, så er det bedre enn all jåleri. Da får jeg mange blikk av damene, men det er et men... de er ofte alt for unge eller for gamle.., og når de finner ut at jeg er 20 år eldre enn de så kan jeg antyde i ansiktet at de tenker "faen"..hehe Dessuten er det for kaldt å kle seg slik om vinteren. Videre er det kjedelig uten variasjon.. Tror jeg må satse på klær som gjør meg mer moden, men jeg har rett og slett ikke peiling på klær. Kanskje jeg kan finne ei som jobber i en klesbutikk og be henne kle meg slik hun vil ha meg...hehehe kanskje det er en fin sjekkemetode... :)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 22 des. 2014 00:08 Privat melding

Hehehe... Nå vet jeg jo ikke hvor gammel du er og heller ingen ting om deg som person, men ja... skjorte og olabukse er fint, men jeg synes også olabukse og hettejakke kan være stilig, men dette kommer helt an på personen, men også anledningen :)
Det viktigste er at du ikke lyver på hvem du er klesmessig synes jeg da, men at du kler deg i noe du glatt kan ha på deg senere også :)
Men ikke joggebukse og stor strikkegenser!! :D :D :D
DET er ikke noe godt sjekketriks ;)

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 22 des. 2014 00:54

@Gladmamma
Jeg nærmer meg et skummelt tall...40!... huff å tida går...skal ikke ha klokke eller kalender lenger...hehe
Joggebukse ja... det kan være skikkelig stygt, selv om det finnes pene av de og..
Men jeg så noen som går i ei grå joggebukse, og de er ikke rene heller... men på toppen av det hele kan man se begynnelsen av rumpesprekken!!! hahaha
Det verste var att han hadde kjæreste, som også hadde sånn ekkel joggebukse, og han tok henne hele tiden på rumpa mens de handlet i matbutikken...og hun likte visst det... Det er mye rart å se :)

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 22 des. 2014 00:59

@my

Enig, man skal på date, ikke skibakken.. ;)

Noen bobblejakker kan være pene, hvis de er sorte eller brune og ikke for store.

Men har lurt på å kjøpe meg ei skinnjakke, men har holdt tilbake, da det er stadig flere som er imot slike klær som er lagd av dyr...

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 22 des. 2014 01:08

Kle seg med mye klær på første daten, og kle seg mindre og mindre etterhvert som man blir kjent, men da er det viktig at skoa er pene! :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 22 des. 2014 01:16

Enig med de over, kle deg i noe som "er deg", som du trives i. Var jeg på date med en mann i cool, klassisk stil med nystrøket kritthvit skjorte, og så kom han senere som sitt sanne jeg i røde, blankslitte bukser (rødt flagg for meg, ha ha), fotformsko, litt for trang skjorte og Dressmann-look date (hmmm, kledd opp av noen for anledningen?)

Stil og klær HAR noe å si for førsteinntrykket. Heldigvis har vi forskjellig smak og stil, det er du som må plukke råd som evt passer deg.

Forutsetter at du er nærmere 40 enn 20? Jeg liker menn i jeans hele året, men styr unna 20-åringenes mest trendy merker, A&F etc. Skal du på god restaurant er det ikke feil med vanlig dressbukse heller, men ikke for stylet/fin. Ønsker ikke en mann med hettejakke på første date (så her er vi ulike), det kan med fordel komme senere for min date - kanskje for konsertdate. Spill safe hvis du er usikker, gå for klassisk, enkelt, rent snitt. Ikke flash dyre merker, ikke kle deg yngre (ouch, pinlig). Gå for jordfargeskala, s/hv og jeansblått. Velg klær som ikke stjeler oppmerksomhet eller får henne til å tenke; auda, han er en 3 for 2 på Dressmann "kind of guy":-).

Kritthvit ny t-skjorte (eller andre diskret farger).av god kvalitet er supersexy om sommeren. Skjorter er også sexy. Bra, enkle, ikke utslitte sko av god kvalitet. Duft rent men dropp aftershave (noen marinerer seg:-). Er du slank, vis det uten å overdrive. Smale hofter/rumpe - blir aldri feil i "501-aktig" snitt. Har du sixpack, ikke flash det med for stram t-skjorte (antydningens kunst!). Er du kraftig/stor, bær det med stolthet og ikke press deg inn i for trange klær eller sekker som skjuler. Er du mager, velg helt tettsittende da heller.

På den ene siden; vis at du tar din date alvorlig og gjør litt stas på møtet. På den annen side; ikke jål deg opp mer enn du liker eller kle deg på en måte du føler deg fremmed i.

Selv kler jeg meg alltid med stil, på date som ellers i livet; fordi jeg liker det og trives best med det. En kåpe som fremhever min midje, en feminin og kul kroppsnær skjorte, bukser med godt snitt for min kropp/rumpe, en diskret liten diamant i øret, en fin veske, blank neglelakk, diskret sminke. Ren, enkel, cool, klassisk, kvalitet (uten å vise / fokusere dyre merker) - stilen jeg liker for meg selv er vel stilen jeg også liker på menn.

Unntak finnes, jeg har forelsket meg i et unntak også - for viktigst av alt er ditt smil, din trygghet og din utstråling.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 22 des. 2014 01:16

Jepp, nå så jeg at du er "snart 40", da står jeg for deg jeg skrev:-)

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 22 des. 2014 01:20

@ts
Puss tenna, poler månen, trekk inn magen, skift sokker, ta skjegget, voks barten og puss skinnmoccasinene.
Sjekk Levis'en, den røde silkeskjorta og skinnvesten for bernaiseflekker.
Om det er for mange flekker, ring en venn og få dem vasket.
Lad opp med en solid dose løs general 3, og pugg RBK's lagoppstilling og resultater fra 1917 til i dag.

Lykke til!

Ps.
Eventuelt be noen du kjenner IRL om hjelp ...
Tror det kan være en *noe* bedre løsning ;)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 22 des. 2014 11:13 Privat melding

@Dean
40 er da ingen alder :)
Jeg har passert den grensa for lenge siden jeg, men får det bare bedre og bedre med årene så for meg er ikke det noen krise ;)

Man kan være hvor gammel som helst på papiret, men man føler seg yngre til sinns :)
Jeg føler meg ikke gammel nemlig :)

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 22 des. 2014 17:56

@Tinka
Tusen takk for mange gode tips, kan bruke den som en guide!
Smil og utstråling har jeg sett virker selv i støvete arbeidsklær, som også kan være sexy tiltrekkende... som erfart. Men nå kan jeg ikke møte opp i arbeidsklær heller på date`n. Men jentene i pølsekiosken gir meg rabatt og smiler med hele ansiktet. Har ikke kommet meg til å komme noe videre med de, da jeg er her også nå. Kan ikke ha for mange jern i ilden. Har sett på boots, men da må de ikke være for prangende. Rød boxer under buksen får være dristig nok... ;)

@arneand
Hehe...morsomt! , takk for tipset! , har ingen måne eller mage som stikker ut, men å sjekke Levisen og skifte sokkene og pusse tennene virker fornuftig :)
Likevel er tipsene sikkert til god nytte for andre her på sukker, så det var langt ifra forgjeves ;)

@my
Når du sier det så. De får heller hjelpe meg på rett spor hvis de mener jeg har kledd meg feil...da er de kanskje et kupp... som dere som guider meg her :)

@Gladmamma
Tiden går ikke, den kommer sier noen vise. Det skal visst være mulig å lure kroppen til å tro den er mye yngre enn den er. Kanskje det som utgjør den store forskjellen mellom folk på samme alder man kan se noen ganger. Hvis du treffer noen som sier etter mange år at du ikke har forandret deg noe, da kan det være det gode humøret som har løftet deg gjennom tiden. :) Vi har mange mil igjen ;)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 22 des. 2014 18:56 Privat melding

@Dean
Ja, kanskje det er noe der gitt :)
Ja, man er ikke eldre enn man føler seg :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 22 des. 2014 21:03

PS @Dean
Ville droppet RØD boxer:-)) Gå heller for enkel, hvit fra Bread & Boxers, enkelt og fint uten bred linning med stor logo (det er for de veldig unge, ikke for din alder). De har skjønt det og selger bare hvit, grå og sort. Hvitt er rent og finest. Kjøpte nettopp en i julepresang på zalando.no - ikke dyrt!

Og dessuten, kjøper du skjorte så må den være slim-fit, ikke sånne poseskjorter som eldre gubber bruker:-)

Lykke til med stilvalg og shopping!

Skjult ID med pseudonym Dean ti. 23 des. 2014 02:25

@my
Ikke koselig med kontrollfreaker... liker heller ikke de.. nei, nå er det snart jul... God Jul my

@Tinka
Jeg kjøpte et par røde boxere i år for gøy..kanskje noe hvis man være nisse...:) resten er sorte... Hvite har jeg aldri hatt.... men det hadde sikkert vært fint til spesielle anledninger på en solbrun kropp...... Å ja, de skjortene som man gjerne får i gave er alltid kjempestore...hehe.. så jeg liker også litt mer tettsittende klær som samtidig er behagelige...
Tusen takk... God jul :)

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 23 des. 2014 16:26

En skjorte (gjerne formsydd) som ikke ser slitt ut og et par bukser som ser ordentlige ut burde holde. Helst nystrøkne. Blazer/dressjakke hvis du ønsker, og så lenge du er komfortabel. Anbefaler å ikke bruke joggesko, e.l.. Nyfrisert/-barbert/-trimmet også fordelaktig. Spray gjerne godlukt på bar hud 15-30 min. før du kler på deg. Spray på bryst, nakke, og ev. håndledd om du ønsker, unngå hals.

Gitt at personligheter, utseende, osv. matcher, blir det date nr. 2 på Dean.