Alle innlegg Sukkerforum

Et julemysterie

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) ti. 23 des. 2014 17:53 Privat melding

Her er årets julemysterie for de som er gode på dette.

Jeg kom i prat, endelig, med ei hærlig dame fra Kristiansand. Og etter noen raske meldinger så utvekslet vi telefonnummre, og begynte å prate i telefonen natt og dag. Samt sende bilder og meldinger på Whattsapp.

I løpet av 3 uker så prater vi natt og dag godt mellom 50 til 100 timer, har telefonsex, utveksler naughty bilder, forteller hva vi ønsker for framtiden angående barn, partner og hvilket liv vi vil ha. Alt er perfekt.

Så ditcher jeg julen og reiser ned til Kristiansand kun for å møte henne, siden jeg har så god følelse for at jeg tror at endelig blir jeg å møte moren til mine barn.

Vi drar på kafee og tar en matbit og drink i to timer. Litt isfront fra hennes side, men hun hadde fortalt meg at hun kunne virke litt kald på grunn av noe personlige greier, så jeg forstod henne.

4 dager, og bare 5 timer tilbringet sammen, så får jeg meldingen at "vi er for forskjellige" (Matchtall 97, og vi elsker tilogmed den samme type iskrem)

Ikke for å virke negativ... Men... Hva faen skjer?
Noen opplyste her?

Og kom ikke med "Kjemi" pisspratet.

Ho-Fucking-ho fra et hotellrom i Kristiansand... hehehehehe...
(Godt jeg er nordlenning, og har et lykkelig liv sånn at jeg kan se humoren i dette. Tenk hvis dette hadde skjedd med noen som har dårlig selvbilde, og mindre ressurser enn hva jeg har.. Fyren hadde blitt knust)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 23 des. 2014 19:03

Synes det er rart at hun ga deg den beskjeden etter FIRE dager sammen, jeg hadde sagt fra etter 4 minutter, hvis tiltrekning uteble, det vet vi ganske raskt:-) Hmmm, mystisk. Men, det ER altså forskjell på virtuell forelskelse og virkelighet. Jeg ble superforelsket i ideen om en fyr som viste seg å være heeeelt annerledes. Huff, fikk lyst til å snu i samme sekund jeg møtte ham. Vi hadde chattet lenge. Da hjelper ikke Sukkermatchtall. Har match med en her på 100!!! Uinteressant for meg likevel, matchtall er bare interessant hvis attraksjon oppstår. Du kan godt kalle det noe annet enn kjemi, men det er definitivt snakk om attraksjon - eller mangel på... Og det er dessverre smellen du må ta, for forventninger som brister. Mye kan gå galt IRL vs nett.

Uansett, når hun satset fire dager og fem timer sammen med deg*** og så gir deg fyken, da vil jeg si SKÅL...for at du slapp unna en emosjonelt umoden og ustabil kvinne som ikke engang turte være åpen nok til å ringe deg eller si dette på en god måte, ansikt til ansikt.

PS:
***hvis jeg misforstod, og dere chattet 4 dager og kun var sammen 5 timer, da var hun i beste fall høflig som ikke sendte deg hjem etter 5 minutter:-)

Skjult ID med pseudonym BadBoy ti. 23 des. 2014 19:29

Jeg tror at mange hunkjønn her inne lider av ett eller annet eller mangler evnen til å knytte seg til en annen person. De ønsker seg det men så finner de seg en sak oppi hodet som gjør at de ikke kan. Mulig de er redd for a bli avvist og dumper deg før det egentlig har begynt. Redde for å ikke greie" å være normale" og har psykiske problemer og knasker lykkepiller mot depresjon og går jevnlig i terapi osv osv
Mange varianter

(mann 41 år fra Oslo) ti. 23 des. 2014 19:32 Privat melding

Vi snakket sammen hele desember... Og når jeg dro til Kristiansand så har jeg bare fått 5 timer sammen med henne.. 2 timer fredag (ankomst) og 3 timer mandag.

Skjult ID med pseudonym BadBoy ti. 23 des. 2014 19:36

Vil de ikke møte deg på halve veien så dropp det. Er hun tent så kommer hun

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 23 des. 2014 19:49

Si hva dere vil, jeg tror tilknytningsproblematikk er likelig fordelt mellom kjønnene!!

MEN; attraksjonsfaktoren kan bare komme et stykke på vei her på Sukker. Resten må testes i et møte, og der kan mye bli feil. Hun ble ikke tiltrukket av deg i virkeligheten, da er det bare å gå. Sånn er livet:-)

Skjult ID med pseudonym Dr.Dude ti. 23 des. 2014 20:04

Ser ut for meg som hun virkelig har prøvd her, men så skjærer det seg underveis. Hvorfor? Tja, "noen personlige greier" kan jo være så mye rart, både fysisk og mentalt.

Hvis du gidder kan du jo be om et siste møte og be henne fortelle alt, og se hva som skjer.

Skjult ID med pseudonym missa ti. 23 des. 2014 20:12

Kanskje det kun var spennende for henne på tlf......slipper å forholde seg til så mye da vet du.
For meg skurrer det allerede ved tlf sex`en.....hadde den kommet etter møte hadde jeg hatt trua!
5 timer på 4 dager er slemt når du drar så langt, glem henne!

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 23 des. 2014 20:55 Privat melding

Gå videre. Og glem det som har skjedd

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 23 des. 2014 21:39 Privat melding

Nei fy søren for ei kjærring!
Kommer du deg ikke til Oslo heller? Du kan da ikke sitte på hotellrommet i jula?

(mann 41 år fra Oslo) ti. 23 des. 2014 22:08 Privat melding

Fikk "lurt" henne til hotellet fordi jeg hadde kjøpt 5 julegaver til henne, og rosene hun fikk av meg på Fredag den 19 des var fremdeles her.
Og fikk svar på det jeg trengte å vite.

Kort og godt, hun klarer ikke å binde seg til noen.
Når jeg spurte hva hun gjør på sukker så klarte hun ikke svare, og nå finner jeg ikke profilen.

Drar tilbake til Oslo i morgen Julaften... Toget går klokken 10 om morgen, så jeg får feiret jul i min tomme leilighet... (ikke pyntet eller noe, siden jeg skulle være her til den 3 januar)

(kvinne 43 år fra Hordaland) ti. 23 des. 2014 22:10 Privat melding

@Tinka

Been there - done that. Skummelt å forelske seg virtuelt for så å oppdage hvem fyren egentlig er.

Til TS: Håper ikke at damen fra Kristiansand leser her. Jeg tror nok dessverre at masse chatting og telefonsex ikke er noen garanti for kjemi IRL

(kvinne 43 år fra Hordaland) ti. 23 des. 2014 22:11 Privat melding

Du finner ikke profilen fordi hun har blokkert deg.

Skjult ID med pseudonym missa ti. 23 des. 2014 23:09

Så trist du har skvippa hele jula for ei sånn dame....så lett det er å bli lurt. Finnes mange sånne som henne...men, hvorfor har du ikke reist hjem før???
Erfaring rikere......selv om det er hardt!

(mann 30 år fra Østfold) ti. 23 des. 2014 23:12 Privat melding

Har opplevd det samme som deg, viktig å komme seg videre :)

Skjult ID med pseudonym Dr.Dude on. 24 des. 2014 00:29

@missa 23:09, han har ikke reist hjem før fordi han har syv andre damer han skal date i Kristiansand! ;D

Det er jo jul, alle skal få!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 24 des. 2014 01:28

Så langt kommer jeg aldri til å dra for ei dame. Enkelt å greit. Kan strekke meg til 3 timer en vei. Da kan jeg i det minste komme meg hjem igjen raskt om ting ikke går noe bra.

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 24 des. 2014 04:03 Privat melding

Håper da inderlig at hun slettet seg fra sukker, så ikke flere menn går i samme fella.
@Ramiel, du skal ha for at du tørr å satse iallefall!
Jeg feirer ikke jul, så jeg nyter bare fridagene, men om du kommer til Oslo, og alle vennene dine er opptatt, så er jeg med ut på en juleøl i all vennskapelighet. Kanskje det er flere her inne som føler seg selskapssjuk i jula?

Skjult ID med pseudonym Dag on. 24 des. 2014 06:40

Beklager bomturen Ramiel. Samtidig skriver du her et bra eksempel på hvorfor man ikke bør investere masse tid på meldinger, chat etc. før man møtes. Been there done that.
Husker første gang jeg møtte ei fra nettet. Var jo betatt av dama jeg skulle møte FØR jeg hadde møtt henne..
Sjansen for å feile er nok ikke større ved å ha snakket masse i forkant, men skuffelsen blir jo ganske stor. Og Ramiel..., roser på første date.., da skjønner jeg du hadde forventninger.

God Jul!

Skjult ID med pseudonym Benchpress on. 24 des. 2014 09:57

Been there, done that ja. Det er "skummelt" og legge altfor mye i det før man treffes, men samtidig så er det veldig lett å gå i den fella. Noen ganger så sender man meldinger med noen der praten går lett og man har mye å snakke om. Også møter man dama og er kanskje litt sjenert eller treig med å komme i gang, så virker det som om man egentlig kan spolere det helt det første kvarteret.. Eller så synes hun kanskje du ikke så like kjekk ut i virkeligheten som på bildene.. Det er jo ikke så lett hvis man liker en jente godt fra det man ser over nett, men hun bor langt unna. Da er det ikke bare å møtes for en kopp kaffe etter jobb eller...

(kvinne 43 år fra Hordaland) on. 24 des. 2014 12:20 Privat melding

Jeg skjønner ikke hvorfor "alle" legger skylden på dama her. Dette ble jo en helt ordinær date, og ingen damer er vel "drittsekk" fordi hun ikke finner kjemien på første date. @LadySilje: Hvorfor skulle hun slette seg herfra for dette? Faller du for alle etter én date?

@Ramiel, sorry to say: Du virker jo helt hinsides naiv. Du dro for å treffe 'moren til dine barn' og blir skuffet når hun ikke blir. Husk at det var første reelle møte. Wake up!!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 24 des. 2014 12:48

@Luna73

Jeg tror @LadySilje refererer til denne delen av historien; "Kort og godt, hun klarer ikke å binde seg til noen.
Når jeg spurte hva hun gjør på sukker så klarte hun ikke svare, og nå finner jeg ikke profilen."

Så med andre ord, litt kjipt om mange andre menn gikk i samme fella.
Altså ei dame som aldri har noen intensjon om noe som helst forhold samme hvor bra kontakt og kjemi de måtte ha.

Ikke skjønner jeg hvorfor en kar som bor i Oslo må dra hele veien til Kristiansand for å finne seg ei dame.
Nei, gjør det enkelt du mister, hold deg innenfor rimelighetens grenser neste gang. Det burde gi deg mer enn nok alternativer å velge mellom for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 24 des. 2014 13:31

TS: Håper du kommer deg vel tilbake til Oslo igjen, og håper du tar litt lærdom av dette. Er kanskje ikke så smart og dra avgårde for så lang periode som det ser ut som du tenkte sånn for først date. IRL er ofte helt forskjellig fra nettverden.
Kanskje damen fikk litt panikk og at det ble for mye på en gang?
Avstand gjør jo ting litt mer komplisert, men hadde kanskje vært bedre å møttes på halvvegen og kjent på kjemien før man satset hele julen?
Uansett, håper du får en fin jul og kos deg.

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 24 des. 2014 15:28 Privat melding

@Luna73
Dama visste mest sannsynlig at dette ikke ble noe match utifra det hun selv sier at hun ikke klarer å binde seg til noen. Men alikevel går hun med på at en kar reiser mange mil og ofrer julen med sine til fordel for henne?Det er ufattelig hensynsløst og selvisk syntes jeg! Man må da vise omtanke den andres følelser også i slike situasjoner syntes jeg. Hun kunne spart TS for mye slit og penger hvis hun var litt mer ærlig med seg selv og TS til å begynne med.

Dette håper jeg andre menn sparer seg for, derav håpet om at kjerringa sletter seg herfra.

(mann 42 år fra Hedmark) on. 24 des. 2014 17:36 Privat melding

Det er GALSKAP og reise så langt å sette av så mye tid, uten å ha møtt hverandre irl før. Hun fant deg ikke interessant etter å ha sett deg i virkeligheten. Dette er ikke ukjent her inne. ..
Hva ville du gjort hvis du skulle kjent på det samme? Jeg har reist den veien selv, utfallet var motsatt, men jeg fikk meg en lærepenge. Neste gang kan det være du som ikke kjenner igjen virkelighet med nett. Og det hun sa var jo bare piss for å såre deg minst mulig...

(kvinne 43 år fra Hordaland) on. 24 des. 2014 22:51 Privat melding

@LadySilje og Powpow:

Det eneste stedet jeg leser dette, er fra Ramiels konklusjon. Han skriver i innlegget 22:08 at hun ikke klarer å binde seg, men det framgår ikke om det er hans konklusjon eller hennes påstand. Og dessuten tror jeg nok at det handler om manglende tiltrekning IRL, og ingenting annet "mystisk". Jeg ville vel også fått panikk om fyren jeg skulle på førstedate med stilte med roser og fem (!!!) julegaver. My God!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 25 des. 2014 01:43

@Luna73

Helt klart. Hvis det er hennes egen påstand, så bør hun egentlig bare slette seg fra Sukker.
Er det ikke det så er det jo det samme, da snakker vi bare om en klassisk tilfelle av mangel på tiltrekning.

Men ja, jeg er helt enig i at fyren reiser aaaalt for langt og gjøre aaaalt for mye ut av det første møtet.
Og han burde helt klart ha ventet med roser til det har gått noen treff.
Julegaver til noen en ikke en gang kjenner er bare rart. Jeg reagerer ikke så mye på antallet egentlig, for det kan være 5 ting til 20kr eller enkelte hjemmelagede ting, osv. Men helt enig i at gavene uansett ikke er på sin plass.

Nå ville jeg aldri hatt telefonsex eller utvekslet naughty bilder, men til og med jeg hadde fått litt panikk om ei dame kom fra Kristiansand for å treffe meg, hadde satt av 4 dager, en haug med roser og julegave.

(mann 26 år fra Sør-Trøndelag) to. 25 des. 2014 02:18 Privat melding

Kun 1 tips; Get more girls

(kvinne 50 år fra Hedmark) to. 25 des. 2014 20:31 Privat melding

Jeg synes det er trist at det gikk sånn for deg, men du skal nå være glad du iallfall fikk et svar på det :)
Det er ikke alle som gjør det heller :)

Jeg synes ærlig talt hun burde sagt fra om dette før hun dro det så langt, men hun om det :)

Jeg ønsker deg en god fortsettelse på julen og så håper jeg neste date går bedre :)

Skjult ID med pseudonym Dean to. 25 des. 2014 21:52

Første daten bør ikke være over 2 timer, og ingen gaver, aldri sexmeldinger, humor er ok, men ikke for mye tull, da du kan virke useriøs. En klem når dere møtes, og en klem når dere går hver vei er den beste gave. Om dere skal møtes senere, er best å avtale senere. Bare min mening..

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 26 des. 2014 01:12

@Luna73

Synes du er den eneste i denne tråden som ser at dette ikke er noen "skandale".

@TS
Sånt skjer, du brukte litt tid på noe som kunne blitt bra, men det fungerte ikke. Synes du er heldig som hadde en juleflørt ;)

@Hun i Kristiansand
Helt greit. Du prøvde, prøv igjen. Ikke alle menn henger ut datene sine på sukkerforum. Du finner en annen. At du ga en hyggelig forklaring om at "det er meg, ikke deg" viser omtanke. Stå på!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 26 des. 2014 01:26

@Adso

What!? Har vi gått glipp av en melding fra hun fra Kristiansand eller skriver du bare sånn i tilfellet hun leser denne tråden?

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 26 des. 2014 01:35

@Powpowgutt
Hvilken melding? At hun ikke kan binde seg? Det er ofte jeg føler at det er slik, men jeg gir ikke opp av den grunnen ;) Uansett så kan det være hun leser dette. Da kan det være greit at hun forstår at det finnes personer som ikke synes det er rart at hun ombestemte seg. Kjærlighet er noe man bare trenger å finne en gang. Da må man ta noen sjanser.

Skjult ID med pseudonym missa fr. 26 des. 2014 10:45

@Adso
Jeg syns overhodet ikke det er rart at hun ombestemte seg, det kan skje....Det jeg syns er rart er at han gadd å være i Kristiansand så mange dager hvis hun ofret bare noen timer første dag. Og, får håpe hun ikke på forhånd sa ja til at han skulle tilbringe hele jula der nede. For da begynner ting å bli litt råttent!!

Skjult ID med pseudonym kaia fr. 26 des. 2014 13:11

Jeg skjønner du skremte vannet av henne...

Et råd til neste gang: ikke vær for intens!
Det skremmer folk bort.
Når jeg møter menn som er alt for på..så mister jeg selv interessen fort.
Det er slik når en får servert alt på et fat..hvor er spenningen da?

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 des. 2014 13:23

Jeg er enig med @kaia. Jeg har opplevd lignende situasjon som TS. Jeg har vært i både hans situasjon og i daten's situasjon. Det jeg har lært av dette er at dersom det tar helt av før man har møttes, er det nærmest dømt til å mislykkes. Hvordan i alle dager skal man klare å matche en annens fantasibilde? Jo lenger tid det går før man møtes, jo større er sjansen for ikke å kunne leve opp til de skyhøye forventningene man har laget seg på hver din kant. Det blir skikkelig kræsjlanding. Dessverre. Og jeg er sikker på at damen i Kristiansand ble like skuffet som TS over at forventningen falt i grus. Det er ikke hennes feil at det hun hadde forestilt seg ikke skjedde. Det kan være så liten detalj som at han lukter feil.....kvinner faller for mannelukten. Det er den som indikerer om det er en rett match eller ei. Lukter han feil, ikke at det er vond lukt, nei, bare en lukt men ikke faller for. Skal hun bli stemplet for å være useriøs av den grunn? Synes ikke det er rettferdig.

Skjult ID med pseudonym Over 40 fr. 26 des. 2014 14:37

Må også si meg enig med @Kaia og @på date, jeg hadde også blitt skremt, men jeg tror jeg på forhånd hadde sagt at jeg ikke ønsket besøk over så mange dager....

Må si jeg syntes noen av menneskene bak hemmelig pseudonym, kommer med mye fornuftig, de menneskene kunne jeg tenkt meg å møte, synd de er anonyme

Hilsen den også anonyme :)

PS; Lukt ja, det er viktig :)

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) fr. 26 des. 2014 15:53 Privat melding

Enig med han over her.syns jenta får veldig mye av skylden her .å starte med før der har møtes med telfonsex legge mye press på jenta at dette må gå bra og når du i tillegg kjøper julegave til henne så tidlig viser du at det er veldig viktig for deg at dette må gå bra og at du ikke er vant med å treffe jenter.ihvertfall er det det du kommuniserer. Det at dere ikke hadde kjemi betyr på jebtespråket at det ikke var noe spenning mellom dere eller at du ikke svarte til hennes forventninger. Hun kan ikke noe for at hun ikke følte det samme som deg og syns ikke at det er rett hun skal dømmes for det. Men sporty av deg å prøve og fortsett med å gå på satse.god jul :)

Skjult ID med pseudonym missa fr. 26 des. 2014 16:05

@Ramiel jeg hadde forresten fått panikk om du hadde kommet for å bli bortimot to uker på første besøk!

Skjult ID med pseudonym bos fr. 26 des. 2014 18:51

Noen ganger seirer fornuften :-)

Skjult ID med pseudonym Hurman sø. 28 des. 2014 13:55

Hvorfor i all verden fortelles det om dette? Det er ikke et mysterium i det heletatt. Dama ble nok overveldet på en negativ måte, og fikk kanskje følelsen av overfall/overkill, og kanskje var hun ikke klar for å "låses fast" sånn umiddelbart.
Det er nok lurere å trå varsomt, og ikke minst konsentrere deg om de som ikke bor så langt unna.

Skjult ID med pseudonym R sø. 28 des. 2014 16:18

@Ramiel - Hun likte deg ikke like godt i virkeligheten, som den hun hun hadde fantasert deg opp til inni hodet sitt. Hun mistet interessen, enkelt og greit. Det er fort gjort, god dialog på tlf og sms mister betydning helt, dersom hun allikevel ikke er fysisk tiltrukket av deg irl. Sånt skjer - hvilket IKKE betyr at noe har skjedd, at hun har lurt deg eller sliter med å binde seg. Hun mistet bare interessen. Det er lov.

Du har reist langt og planla å bli lenge (ettersom jeg forsto), noe som for meg virker veldig intenst. Personlig hadde jeg fått litt hetta. Masse gaver, blomster og mas for å "få lurt henne" til et møte - vel, dette taler litt for seg selv, synes jeg.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 28 des. 2014 16:29 Privat melding

om du ikke finner profilen så gå inn på mld dere har sendt hverandre her ,da ser du om hun har blokkert deg eller deaktivert seg....men er ikke det samma søren egentlig ?....men som flere skriver så virket dette litt for intenst selvom man kan sitte med en vel så god følelse på at det blir full klaff.

Skjult ID med pseudonym høststorm sø. 28 des. 2014 17:14

Savner litt innspill fra TS jeg, hva tenker han om dette nå i dag?

(mann 37 år fra Oslo) fr. 2 jan. 2015 09:49 Privat melding

Trist at det ble slik, men dessverre ikke noe mysterie vi trenger Poirot for å løse opp i:

a) Det er veldig enkelt å forelske seg i ideen om en person, et forhold, en familie etc og så plassere person X inn i denne ideén. Dette vil aldri virke.

b) Du må aldri, aldri undervurdere viktigheten av tiltrekning - om du ikke har lyst til å brette henne over et bord og ta henne bakfra og hun har lyst til det samme, vel, da får man problemer på et eller annet tidspunkt i forholdet.

c) Grunnen til at "høyintensitet" og "needy" er utiltrekkende er ikke fordi folk ikke synes det er koselig når noen prøver å gjøre noe hyggelig for deg, men fordi det avslører underliggende ting som er viktige faresignaler i en potensiell partner.

Enig med overnevnte, dette er ikke noe du burde glemme og forbigå i stillhet, men absolutt burde forsøke å få analysert og funnet ut av hvorfor ble som det ble og det involverer ikke å flytte noen "skyld" på noen andre.

Jeg mener overhodet ikke det som kritikk, men i høyeste grad et velment råd.

Skjult ID med pseudonym Pessimist ma. 12 jan. 2015 19:40

Hadde dette vært meg, og HAN hadde kommet til min by uten en avtale om å treffes i julen... Med roser, gaver og nesten en "tvang" om et forhold - Hadde jeg sagt hadet og stukket første dagen - Rett og slett skremt vekk!!!!

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 13 jan. 2015 00:18

Det tviler jeg ikke på, EnBraFyr. Men er ikke bare nyttig for TS denne her, da. Det er så panikk-angst-fremkallende med sånn oppførsel, at det er faktisk litt viktig å understreke alvoret. De kvinnene som sier for en kjerring, kan ikke ha opplevd sånn ekstrem intens oppførsel. Selv har jeg bare opplevd det to ganger i livet. Selv om det bare er godt ment, blir jeg fortsatt fysisk uvel når jeg tenker på det, og det har lite å gjøre med min evne til å kunne binde meg generelt.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 00:19 Privat melding

Det er vel hva man kan kalle en needy-eksplosjon.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 00:45 Privat melding

Ikke uenig, men man kan bare være ansvarlig for sine egne handlinger. Det er så mange varselslamper som fyker opp at man, ideelt sett, ikke blir dratt med på runddansen og backer trygt unna.

Jeg har mer enn full forståelse for hvordan noe slikt kan skje, men det er ikke en sunn serie ting som har skjedd og det kan man enten glatte over eller bare håpe at TS kan innse for å forsøke å finnen ut av hva som faktisk skjedde og unngå det igjen.

Hadde damen i denne lille seansen sagt det samme hadde jeg fortalt henne akkurat det samme.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 13 jan. 2015 00:51

Det var garantert en vekker og lærepenge for denne damen også. Hun lar seg neppe rive så mye med av en fremmed igjen. For en person man ikke har møtt, er på en måte en fremmed.

Men det er ikke hun som står fram som bitter og spør "Hva faen skjedde?"

Ts kan slette denne tråden når han vil. Men han ber om tilbakemeldinger og oppklaringer. Jeg kan ikke se at han har deltatt i tråden etter at de fleste klare meldingene til han kom. Du har din mening, EnBraFyr. La meg ha min. :)

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 13 jan. 2015 03:35

Det triste med historien er det uavklarte svaret. Hva ligger i denne kvinnen?

En innrømmelse fra meg: Jeg vil helst ikke vite det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 jan. 2015 19:18

Syns historien er et eksempel på mye jeg.
At en ikke bør ha for høye forventninger samme hvordan praten går.
At en bør holde seg til noen som bor innenfor et par - tre timers reisetid.
At en bør ha et enkelt førstetreff, uavhengig av hvor mye sexing som har vært inne i bildet.

Skjult ID med pseudonym han_stille sø. 18 jan. 2015 19:08

Er det flere som tenker at profilen hans er "burned" nå eller...?