Alle innlegg Sukkerforum

Har tenkt litt på noe...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sporty to. 25 des. 2014 00:37

Jeg har registrert at en del her etter 10 min over en koppkaffe mener å vite at han eller hun ikke er den rett.
Ja...det er godt mulig at "den første kjemien" ikke alltid er tilstede, men er det ensbetydende med at man ikke passer sammen ?

Er det slik at disse "gode kjemiene" går like fort over som de kom...noen ganger?
Er det slik at vi er for kjappe dersom ikke ALT er HELT slik vi optimalt ønsker det?
Kunne det ha vært lurt å gå på flere date med samme person og kanskje i forskjellige settinger for ikke å handle for raskt ?
Eller har vi for dårlig tid ?

Bare undrer....

(mann 38 år fra Vestfold) to. 25 des. 2014 00:44 Privat melding

Hakke peiling på hvordan alle gjør det . Men det blir nok en sum av hele daten som gjør om jeg har lyst å treffe dama . Men jo.. Tydeligvis mange som finner ut etter så kort tid på en date om dem vil møte personen igjen eller ikke.. Tipper dette har mest med det fysiske å gjøre.

Skjult ID med pseudonym sporty to. 25 des. 2014 00:57

Mulig det er sånn for noen..med det fysiske...det kan forståes om personen har fremstilt seg som noe helt annet og lagt ut gamle og svært heldige bilder osv.

Men det kan se ut til at noen faktisk ikke tar seg tid til å bruke mer enn 10 min for å bestemme seg...og dette kan være 2 som har snakket sammen i times vis...og tydelig vis hatt en god "indre kjemi" og blitt kjent OG blitt tiltrukket av hverandres meninger og holdninger osv.

Jeg tror og faktisk mener de fleste ville vært tjent med å bruke litt tid (om det ikke går på det fysiske som nevnt) med/på hverandre og virkelig gi det en sjanse.

Mange som har startet som venner men som etterhvert forelsker seg...når man kommer bak det ytre og forelsker seg i det indre ;-)

(kvinne 50 år fra Hedmark) to. 25 des. 2014 01:02 Privat melding

Altså.... jeg vet ikke jeg, men det er jo noen ganger man overhode ikke har kjemi da man først møtes og da gidder jeg iallfall ikke bruke mer tid utover denne ene daten.
Men jeg sitter nå daten ut da, men gjør ikke noe mer for å finne den andre om det er null kjemi på date'n :)

Jeg har opplevd dette flere ganger selv... God kjemi på mail/mld, men null kjemi face to face.. Trist, men sånn er det noen ganger :)
Og for meg har ikke dette hatt noe med utseendet og gjøre...

Skjult ID med pseudonym sporty to. 25 des. 2014 01:06

Pussig dette Gladmamma ;-)

Kan en kjemi forandre seg ?

Skjult ID med pseudonym Tryxel to. 25 des. 2014 01:09

en date holder til å få en følelse om kjemi, er man halveis usikker så tar man flere dater. men man vet jo fort om det er noe eller ikke, :) men uansett så er det koselig og spise middag med noen. så tar gjerne en date med hvem som helst om ikke for annet men å spise en god middag med koselig selskap :)

Skjult ID med pseudonym sporty to. 25 des. 2014 01:12

Lurer på hvilke forhold som var lengst jeg ?

De med god kjemi fra starten ? eller de som starter litt tregt?

(kvinne 43 år fra Hordaland) to. 25 des. 2014 01:25 Privat melding

Jeg har sett at flere skriver at de ikke ønsker å bruke mye tid på meldinger. At man må møtes raskt og finne ut av denne kjemien etc. For meg fungerer det som følger: Om jeg møter noen raskt, uten lang chatte-tid, så går resten raskt også. Dvs. om kjemien ikke er der de første 15 min, så er løpet kjørt.
Har jeg derimot blitt glad i hans indre først, gjennom lenger mailveksling/chat, så gir jeg også resten mye lengre tid og flere sjanser. Da ønsker jeg jo virkelig å finne noe der. Så altså, det er ikke alltid bortkastet å skrive en stund og blir godt kjent før første møtet.

Skjult ID med pseudonym Tipsern to. 25 des. 2014 01:31

Nå er det folk ofte søker en ting, og om den personen de søker ikke akkurat har det man ønsker så er det lett og si sorry jeg vet jeg ikke liker din kjemi fordi hun/han enten egentlig ikke søker det hun/han skriver hun/han selv søker. Jeg har sett en jente her som har match mot meg 97 % og pluss alt det hun skriver matcher meg så og si alt. Til og med hennes forklaring på drømme mannen treffer jeg 10 av 10. Men uten at hun hadde brukt 1 min på snakke med meg så skrev hun sorry men tror ikke vi passer sammen, vi er for ulike :-( WTF, driver du lyver i det du søker og drømme fyren din eller er du så overfladisk at en fyr med vaskebrett og fantastisk flott hår går foran fornuften? Nå hadde hun hvis hun hadde snakket litt med meg funnet ut at jeg har nesten 6 pac, godt trent, heller ikke så dårlig på utsende heller. Pluss har en godt betalt jobb jeg trives godt i. Dessverre så savner jeg faktisk at folk tør å prøve fordi selv om man kanskje tror den har jeg ingen kjemi med på URL så kan man treffe hverandre godt i face 2 face. Og utsende har ikke alltid så mye og si. Jeg ofte får kjemi med folk ansikt til ansikt. får det svært sjeldent over nett. Og jeg jobber med mennesker så derfor så synes jeg det er rart noen greier og lese alt de kan på 10 min når de da egentlig bomber så det griner.

Jeg har forstått en ting, jeg suger på forstå hint. men jeg forstår når folk er idioter. Hadde folk slutta å hele tiden tro og hinta om alt hadde ting gått mye enklere i verden og folk hadde faktisk kunne vært i par forhold uten særlig problemer. God jul alle sammen.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 25 des. 2014 01:38

Enig med @Gladmamma, ingen vits for meg å tørrprate hvis jeg raskt merker at det ikke er noe å gå videre med.

Mange kan være "den rette" og "passe for meg" som venn. For et kjæresteforhold MÅ jeg bli fysisk tiltrukket, da kommer helt andre kriterier inn, hvor både stemme, smil, uttrykk, øyne, kropp, væremåte, lukt, "innhold", stil osv - det som til sammen skaper et utseende, en utstråling; hele personligheten.

Det må i utgangspunktet finnes en spire til noe, det merker jeg raskt.. Aldri opplevd å utvikle et kjærlighetsforhold fra et vennskap, bare vice versa:-)

Skjult ID med pseudonym Tryxel to. 25 des. 2014 01:44

enig med tinka der ja :) for et forhold så må man være tiltrukket fysisk også. for vennskap så spiller ikke det inn.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 25 des. 2014 01:44

Enig med @Luna også.
Virker som jenter liker å skrive mer over litt tid før avtale om å møtes. Liker å vite litt mer før en date, faren er at fallhøyden øker med forventninger, men jeg synes det er verdt det.

Skjult ID med pseudonym sporty to. 25 des. 2014 01:51

Man får ta det for hva det er Tinka ;-)
Fallhøyden blir ikke høyere en der man legger forventningene.
Jeg for min del synes ikke det er bortkastet tid å bli kjent selv om det ikke skulle lede til noe.....alltid hyggelig å dele meninger osv og "møte" nye mennesker :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 25 des. 2014 01:58

Jeg trenger nok laaaang chattetid og en tre-fire dates før jeg blir likandes.. :P

Så ikke rart jeg fortsatt er singel siden ingen er villig til å gi det så mye tid. :P

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 25 des. 2014 02:14

@Sporty
Enig at det ikke er bortkastet med et hyggelig møte, når jeg tenker meg om:-) Mente bare at jeg i utgangspunktet synes jeg har for lite tid til de vennene jeg allerede har. Tilsig av nye er finfint når vennematchen er god. Men vennskap er ikke motivet mitt med en date:-). Nå har jeg veldig begrenset datingerfaring, og slett ikke ferske. 2 dater var katastrofe, ha ha. De var totalt annerledes i virkeligheten enn i tekst og bilder. Turnoff på få sekunder. Den tredje var jeg kjæreste med i 7 år, så det må vel kunne kalles en suksess:-). Merker at jeg er gjerrig på å avtale date (etter drøyt 2 mndr her), men på nyåret har jeg planlagt å ta noen datingsjanser. Det er jo kake til alle:-)

(mann 30 år fra Østfold) to. 25 des. 2014 13:18 Privat melding

At folk er forskjellige, er helt naturlig. Noen går konkret etter kjemi fra første stund, andre har litt mer is i magen, og bygger heller opp en mer solid kjemi over tid. Sistnevnte hører jeg til i.

Skulle disse møtes, er det doomed. Og slik er det :)

Skjult ID med pseudonym bos to. 25 des. 2014 14:02

Og noen ganger tar man feil og det er lov men har man fått en "NEI" så er det i hvert fall ingen vits i å prøve å overbevise for seg selv at nei´en kommer fra et person som ikke vet sitt eget beste :-) for å booste selvtilliten igjen .

(kvinne 50 år fra Hedmark) to. 25 des. 2014 19:42 Privat melding

@sporty
For meg har det gjort det ja... Jeg har hatt noen gode samtaler pr mld, men da jeg har møtt vedkommende har det ikke vært antydninger til "gnist" i blikk eller noe... Personen har vært helt annerledes irl enn på mld og da er det ikke mer å satse på for min del iallfall :)
Jeg har også opplevd dette motsatt også.. At han har vist stor interesse og iver pr mld (men også på daten) for så og kutte helt ut uten noen form for tilbakemeldinger av noe slag :( Vi kan til-og-med blitt enige om å treffes igjen, som forslag fra han, men så hører jeg ikke noe mer fra vedkommende... Ei heller får jeg svar på mld etterpå :(
Hadde det vært personen som ble presentert før date ville jeg jo aldri engasjert meg i vedkommende... Så ja... ting kan endre seg ved fra mld til face to face :)

Skjult ID med pseudonym BadBoy to. 25 des. 2014 20:15

Noen er raske til å finne en date og surfer derfor mye på det og leter alltid etter noen som kanskje er bedre enn den siste man møtte. Kunne jo hende at neste er mye finere! Eller neste etter der igjen osv osv
Kort tenkt ja
Nødvendig ja
Finnes ikke noe fasit på dette

Skjult ID med pseudonym Dean to. 25 des. 2014 20:33

:) ...Hvis den du møter på en date, er så bra at du kan tenke deg å ha vedkommende i din seng inntil deg..... er det riktig å treffes flere ganger, for å bli bedre kjent mentalt, gi en klem og finne på noe sammen... Da ser du om første inntrykket ditt stemte... Er man ukritisk, vil forholdet ryke fort, er man for kritisk, blir man alene hele livet...

(kvinne 44 år fra Akershus) fr. 26 des. 2014 13:20 Privat melding

Sporty jeg er enig med deg!

Jeg tror helt klart at vi har for dårlig tid og ikke orker å bli kjent skikkelig... Veldig synd men sånn er det!

Jeg tror faktisk at man kan falle for en person sitt indre på 5.date men man finner det aldri ut fordi man haster videre til neste....