Alle innlegg Sukkerforum

Jenter uten muskler.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anonymius to. 25 des. 18:21

Hei, folk tenker sikkert at jeg er domminerende når jeg stiller dette spørsmålet, men jeg er ikke den som må bestemme og sånn.

Jeg lurer på om det er normalt å like kvinner uten muskler? Jeg blir mye mer omsorgsfull beskyttende og hjelpsom, og blir tiltrukket av det.

(kvinne 41 år fra Hordaland) to. 25 des. 18:34 Privat melding

Alle friske mennesker har vel muskler, eller mener du uten synlige muskler. I såfall er det vel også stor forskjell på om dama er radmager (anorektisk) eller veldig overvektig med masse fett utenpå musklene. Begge disse kroppstypene mangler synlige muskler.
Nå er ikke jeg mann da, men jeg kan ikke tenke meg at dette er noe som tenner mannfolk flest.

Skjult ID med pseudonym anonymius to. 25 des. 18:36

Jeg mener kvinner som har svake armer. :)

Skjult ID med pseudonym my to. 25 des. 18:47

Helt normalt.

Skjult ID med pseudonym Tryxel to. 25 des. 18:48

dater gjerne damer med muskler, men ikke damer med så store muskler at de ser ut som en kar. hadde jeg tent på så store muskler så hadde jeg eller søkt etter manfolk :P

Skjult ID med pseudonym anonymius to. 25 des. 20:15

Ja er ikke så nøye så lenge de ikke ser biffa ut, men så lenge de er svake så er det greit. :)

Skjult ID med pseudonym BadBoy to. 25 des. 20:33

Jeg føler mye mer tiltrekning ovenfor jenter som ( i følge meg selv) åpenbart trenger en beskyttende mann. Spesielt av meg da ;)

Skjult ID med pseudonym Dean to. 25 des. 20:46

Litt trente muskler er fint på ei jente, og det skremmer meg ikke.

Skjult ID med pseudonym anonymius to. 25 des. 21:05

Er ikke om man blir skremt, jeg ville ikke hatt ei som slo samma hvor svak hun var, hun kan godt kunne karate om så er bare hun er svak. :)

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 26 des. 12:45

Jenter med muskler er for kun kortvarig forhold.
Jenter uten muskler er for langvarige forhold.

Skjult ID med pseudonym MinniMus fr. 26 des. 13:03

Skjønner ikke helt hva dere mener jeg!
Mener dere at ei fysisk svak jente er det beste dere kan få???
Hva er galt med de som har muskler? Og da tenker ikke jeg på treningsstudio muskler, men de man får av å jobbe i fysisk krevende jobber!!
Må jenter fremstå som saklige bare for at dere skal falle for dem?
Tydeligvis ikke mann nok for meg da :-p

Skjult ID med pseudonym MinniMus fr. 26 des. 13:07

Må jenter fremstå som svaklige bare for at dere skal falle for dem... Skulle det stå he he.. Skrivekontrollen lever sitt eget liv :-p

(kvinne 47 år fra Hedmark) fr. 26 des. 23:07 Privat melding

Kan det være litt sånn at menn som foretrekker damer uten muskler ikke har så mye å stille opp med på den fronten selv og derfor " faller "for damer uten for å fremstå som mer mann ;)

Skjult ID med pseudonym sporty fr. 26 des. 23:12

Jeg for min del liker menn "uten" hjerne...for da virker jeg så mye klokere ;-)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 26 des. 23:48

Det er klart, at hvis dama mi gruser meg i håndbak, så vil jeg ha problemer med det! :)

Men ei "pent trent" jente er jo aldri å forakte. Jeg liker mye bedre litt "stramme" og trente armer, enn slafsete armer hvor huden lever sitt eget utsvevende liv. ;)

(kvinne 36 år fra Telemark) lø. 27 des. 09:30 Privat melding

Så hvis man er trent og har (litt/noe/mye) definerte muskler, så trigges ikke omsorgen i menn i like stor grad? Satt litt på spissen, vel og merke. ;-) Hvorfor, tror dere? Er det biologisk? Hva tenker dere om kvinner "uten muskler" kontra kvinner med definerte muskler? Gi meg f.eks stikkord. Jeg er nysgjerrig. Det handler vel om hva man i utgangspunktet finner tiltrekkende eller ikke, tror jeg. Forhåpentligvis er det noen der ute som også har omsorg for trente kropper. ;-)

Skjult ID med pseudonym anonymius lø. 27 des. 13:50

Det dreier seg nokk mer om omsorg og sånn, jeg er ikke svak selv, er helt normal, og har ikke komplekser for det, men liker kvinner uten muskler jo svakere jo søtere, jeg føler meg litt sær men sånn er det bare. :)

Skjult ID med pseudonym sepp lø. 27 des. 21:21

Jeg føler mest omsorg for jenter med god skjedemuskulatur.

Skjult ID med pseudonym MinniMus lø. 27 des. 21:33

@ts Tror du egentlig mener hjelpeløse kvinner... Ikke nødvendigvis muskelsvake...
De skal helst ikke klare noe selv, men være avhengig av å ha en mann som kan ordne opp for dem.
Tror ikke du finner mange slike kvinner i dagens samfunn, men de finnes absolutt..
De jentene du søker kjennetegnes ved at de har vondt i viljen når det gjelder å gjøre så mye.. De kan ikke jobbe, ikke skifte lyspære eller noe som helst annet som krever litt anstrengelse :-p

Lykke til i jakten din ;-)

(kvinne 41 år fra Hordaland) sø. 28 des. 00:28 Privat melding

Jeg synes dette er så fantastisk fint å høre!!!

Selv har jeg ingen muskler. Skal sjarmere meg fram til den drømmemannen som må beskytte meg, åpne dører for meg og bære meg rundt. For ikke å snakke om når vi får barn sammen. Mannen må selvsagt bære ungen, løfte ungen, tørke ungen, hjelpe ungen på med klær og overalt. Jeg klarer ikke engang å løfte en nyfødt bebis opp på stellebordet. Og jeg gleder meg så enormt til å slippe å bære de tunge handleposene fra butikken og ut i bilen. Jeg kan gjerne sitte i sofaen og spise og bli vartet opp. Klarer jo knapt å løfte vannglasset selv. I tillegg liker jeg selvsagt at mannen min ordner det økonomiske, tar seg av ungene til de flytter hjemmefra, skifter dekk på bilen og bærer ut søpla. Jeg se ikke forskjell på postkassen og søppelbøtta, så kunne jo hende at noe havner feil...

Litt må jeg jo trene da, så jeg klarer å bære rundt på kredittkortet ditt i noen timer. Men handleposene bærer du. Når jeg er over 50, så er jeg i tillegg så tung at jeg ikke klarer å løfte rumpen fra sofaen... Men jeg håper fremdeles at du vil bære meg inn på soverommet ;)

Skjult ID med pseudonym anonymius sø. 28 des. 01:20

Jeg sa svak, ikke invalid. :p jeg vil ikke ha en snylter, jeg vil ha ei som gjør ting selv, men har ikke noe mot å åpne brusflasken for henne, eller bære de tyngste tinga osv. :p

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 28 des. 03:07 Privat melding

Ett fett, spiller det noen trille, helhetlig bra/ proporsjonalt i forhold til høyde / fasong, det helhetlige bilde teller vel mest ser ikke helt koblingen her, kan jo ikke være overbeskyttende eller hva?

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt ma. 29 des. 20:16

Spesielt..... meget spesielt......

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) ma. 29 des. 23:37 Privat melding

Jeg har svært lite styrke i armene, og er ikke spesielt sterk ellers heller.
Men jeg er mentalt såpass sterk at jeg enda har til gode å møte en fyr som har følt for å "beskytte" meg på noe som helst vis :P

Og vil tro det nok er mer enn bare det fysiske som avgjør dette med "beskyttelsesinstinktet" for de aller fleste menn når alt kommer til alt.

Skjult ID med pseudonym - ti. 30 des. 02:16

Nei, nei, nei, tenker ikke du er dominerende i det hele tatt....svekling...pusling...var mer det som poppet opp i pannebrasken...men...

(kvinne 52 år fra Rogaland) ti. 30 des. 03:03 Privat melding

Herregud!! Frels meg fra denne siden!! Dummere påstander å lesing skal du lete lenge etter!! Godt du er "anonymius" !Phu...går å legger meg (uten hjelp) i rein oppgitthet!

Skjult ID med pseudonym anonymius ti. 30 des. 10:47

Jøss! Så oppegående folk er da, dømmer med en gang noen liker kvinner uten muskler. Jaja, samma det, litt morsomt å se hva folk tenker med en gang man spør om sånn. :)

Skjult ID med pseudonym anonymius ti. 30 des. 11:27

Det er ikke sånn at om jeg traff ei jeg likte og det var litt tak i henne så kunne jeg ikke hatt henne, liker jeg henne så liker jeg henne.