Alle innlegg Sukkerforum

Hei hvor lenge har folk vært her inne ?

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 26 des. 2014 23:33 Privat melding

Er folk fornøyd med sukker ? Nå som det er så mange forskjellige apper, nettsteder . Hvor lenge har du vært her å hvor mange har du kommet i kontakt med ?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 27 des. 2014 00:33

Vært her aaaalt for lenge egentlig. Jeg mener, et slikt kupp som meg burde jo ikke ha vært her inne mer enn maks 1 år. ;)

Alt i alt så er jeg fornøyd med Sukker. Er selvsagt ting jeg syns kunne vært bedre men..

Nå skal jeg fortelle en liten hemmelighet og det må bli med oss, men jeg har faktisk vært i kontakt med flere her inne. Noen bare som samtalepartnere og noen har jeg utrolig nok truffet.
Hyggelige alle sammen til tross for at det ikke ble noe forhold eller noe særlig til dating.

Skjult ID med pseudonym kvarg lø. 27 des. 2014 01:36

Var inne her sist for ca 3 år siden. Den gang hadde jeg vært her i 2 år, og fant meg en bedre halvdel som jeg var sammen med i ca 2 1/2 år. Nå har jeg altså vendt tilbake til dette stedet. Tilsammen har jeg vært på mange date'er, og samtlige har vært koselige på sin måte selv om det ikke blir noe mer. Hyggelig sted, men man må passe seg for å ikke bli for kyniske med tanke på hvilke folk man tar kontakt med. Som en Ikeakatalog over det andre kjønn blir man fort litt blind, og begynner å kun se på utseende på de få bildene som er her. Har blitt mest positivt overrasket over de jeg ikke hadde så "god tro" på før vi møttes...