Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør man alene på nyttårsaften?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvikksand ma. 29 des. 2014 16:17

Selv om jeg har det ganske fint som singel så må jeg si det er ganske kjipt på denne tiden av året, selv med barn og familie rundt seg.
Denne jula har jeg i tillegg klart å ende opp uten planer på nyttårsaften, og jeg ser virkelig ikke frem til å sitte hjemme alene den kvelden.

(kvinne 38 år fra Rogaland) ma. 29 des. 2014 17:05 Privat melding

Skal også være hjemme på nytt år og det gleder jeg meg faktisk til. La det være som en hvilken som helst annen kveld. Skal se film, lage meg god mat, fyre i ovnen og bare kose meg. Viss jeg gidder å være oppe til midnatt skal jeg se litt på raketter, men viss ikke våkner jeg frisk og opplagt til en flott fridag i 2015....

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 29 des. 2014 17:48 Privat melding

God mat, film, barnefri. Blir kos!

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 29 des. 2014 17:59

Tenkte å sende opp en rompe-rakett, men tar ikke risken, hvis det skulle gå gale, uten å ha noen til å hjelpe seg. Får heller gjør som dere som har svart før meg...Blir kos det Ja... gleder meg til å starte på et nytt år, med nyttårsforsett, om at jeg skal ta bedre vare på meg selv, det vil si ingen rompe-rakett i neste nyttår heller, og vise mer følelser for de damene som måtte snuble i meg...

(kvinne 38 år fra Østfold) ma. 29 des. 2014 18:07 Privat melding

Skjønner deg godt... vurderer flersomheten med vennepar og deres barn... men nå som jeg ikke skal ha mitt eget barn blir det mest vondt... Vi skulle slått oss sammen og hatt en super singelfest :)

Skjult ID med pseudonym kosegutt ma. 29 des. 2014 18:46

Har vært alene annenhver nyttårshelgen siden jeg ble skilt jeg. Altså alle de jeg ikke har hatt barna.. siden 2009.. Man er nok ikke så attraktiv på vennefronten ved slike tilstelninger som singel heller virker det som :)

Skjult ID med pseudonym kvikksand ma. 29 des. 2014 19:07

Jeg har prøvd både å invitere meg selv og å hinte på Facebook, men det var nok litt i seneste laget. Men jeg har i alle fall forstått at jeg må bli litt flinkere på å pleie vennskapene mine om jeg skal kunne forvente å bli tenkt på. Har som regel vært opptatt de gangene jeg har blitt invitert til noe, og sjeldent tatt initiativ til noe selv når jeg har tid og barnefri :)

Kommunen står visstnok for fyrverkeri i Drammen, så jeg får ta anbefalingen og kose meg med en film og god mat frem til midnatt, og så ta en tur ut for å hilse nyåret velkommen - alene eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 29 des. 2014 19:39

@ts
Ez! Man tar en dram, og finner på noe, som ellers i uka ;p
Det er bare nok en kveld *shrugs*
It's like, whatever.

Skjult ID med pseudonym kvikksand ma. 29 des. 2014 21:34

Men nyttårsaften SKAL IKKE VÆRE som ellers i uka :D

Skjult ID med pseudonym høststorm ma. 29 des. 2014 21:41

Vurderer å prøve å komme meg ut av venninnefesten jeg er bedt på, kunne faktisk tenkt meg å sitte alene, kose meg i mitt eget selskap, men vet jo det blir hyggelig på fest også da.

Skjult ID med pseudonym missa ma. 29 des. 2014 22:25

Enig @kvikksand...nyttårsaften skal ikke være som andre kvelder.
For første gang i mitt liv er jeg alene....og jeg gruer meg. Ser ikke frem til kvelden med tv, pc og litt mat.....blir som en vanlig kveld.

Synd jeg ikke vet hvem denne "kvikksand" er....Drammen er ikke SÅ langt unna....

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 29 des. 2014 22:46 Privat melding

Nyttårsaften er den værste dagen å være alene på nest etter julaften for meg...
Nå har jeg aldri vært helt alene noen av dagene, da jeg har hatt barn med meg, men med tanke på å ha en kjæreste med seg er nyttårsaften værst for meg..
I år blir det antagelig bare en av tre barn som blir hjemme så da blir det bare oss to og det gruer jeg meg veldig til...

(kvinne 50 år fra Oslo) ma. 29 des. 2014 22:46 Privat melding

Men nyttårsaften trenger ikke være heelt som andre kvelder selv om man er alene. Jeg skal være alene og edru fordi jeg skal hente tenåringen utpå natta. Planlegger å lage meg selv et lite festmåltid! Reflektere litt over hva jeg vil prioritere i 2015, tenke på ting jeg kan være takknemlig for , og skrive en god melding til alle de jeg er mest glad i. Deretter skal jeg kjøre opp på Ekeberg og stå der og se på fyrverkeri over indre-Oslofjord. Har bestemt meg forat det skal bli min fine nyttårsaften :-) Lykke til med deres!

Skjult ID med pseudonym frøken-o ma. 29 des. 2014 23:06

@Gladmamma : Så befriende ærlig sagt..takk for den ) ..blant alle som skal kose seg så veldig alene.

Skjult ID med pseudonym skatteper ma. 29 des. 2014 23:07

Nyttårsaften og 17. mai er to av årets mest sårbare dager. Jeg har selv "venner" som sitter borti gata og koser seg med kjærestene sine. Noen invitasjon får man heller ikke. De vet om meg, og når man ikke blir spørt om hva man skal på nyttårsaften (eller 17. mai) så sliter jeg med å anse de som venner.
Ifjor tok jeg det med ro sammen med broren min, men på onsdag skal han være sammen med et vennepar av han og kjæresten.
Er invitert til Oslo som er to timer unna, og i år har jeg bestemt meg for at det blir å "pese" seg ned ditt for å slippe å være alene. Det er bare trist å sitte hjemme alene og se feed´en på facebook og snapchat bli fylt opp med festglade "venner".

All ære til dere som klarer å nyte å være alene denne kvelden. Kos dere masse.

Skjult ID med pseudonym Skalle ma. 29 des. 2014 23:12

Har vært alene 1 gang (var ikke i form). Det gikk veldig bra frem til 24-tiden. Da merket jeg ensomheten. Sa til meg selv at det var første og siste gang, men i år ser det ut som at jeg blir alene igjen. Gruer meg litt, men tar det som det kommer. Plutselig dukker det opp noe..håper jeg :)

Skjult ID med pseudonym skatteper ma. 29 des. 2014 23:27

Skalle: Hva med å høre med folk som du tror kan være i samme situasjon som deg? Pratet med en bekjent på byen igår, og han hadde heller ingen planer på nyttårsaften. Hadde det ikke vært for at jeg er utenbys, så hadde jeg blitt med han.

Skjult ID med pseudonym Nyttårsaft ti. 30 des. 2014 00:43

Noen som vet om arrangement for single?

(kvinne 50 år fra Hedmark) ti. 30 des. 2014 02:15 Privat melding

Jeg ser nå at jeg har glemt et viktig ord i det forrige innlegget mitt :(

" ...med tanke på å ha en kjæreste med seg er nyttårsaften værst for meg.."
Det skulle jo selvfølgelig stå at det og IKKE ha en kjæreste med seg nyttårsaften er det værste for meg...

Skjult ID med pseudonym - ti. 30 des. 2014 02:18

...det kunne vært verre Gladmamma...trøst deg med det...

(kvinne 50 år fra Hedmark) ti. 30 des. 2014 02:49 Privat melding

Ja, det er klart det kunne vært værre, men det er trist å gå inn i det nye året uten en å kysse godt nytt år ;)

Skjult ID med pseudonym - ti. 30 des. 2014 02:53

Det kommer helt an på hva du legger i kysset....din grise jente...;)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 30 des. 2014 03:01

Juhuuuu, Kvikksand - aner ikke om du er 20 eller 60. Liker ikke at noen ikke er invitert. Jeg min gode (mannlige) venn lager digg mat for en liten gjeng (ikke glad i store fester selv:-). Vi har alltid plass til en ekstra eller to rundt bordet. Men det er jo vanskelig når du (og jeg) er helt anonyme. Vi er i hvert fall 7-8 hyggelige typer fra 45-53, Oslo...!!! Bare å komme:-) Bill.merk: Lowkey, uformelt, inkluderende