Alle innlegg Sukkerforum

Disse førstemeldingene...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper on. 31 des. 2014 00:24

På den korte tiden jeg har vært her inne, så har jeg fått noen førstemeldinger. Det som forundrer meg en del er den elendige kvaliteten på meldingene. Jeg skjønner rett og slett ikke om senderen egentlig ønsker svar.

Noen skriver:
- Du er pen
Jeg svarer:
- Takk :)

Noen skriver:
- Fint smil :)
Jeg svarer:
- Takk :)

Noen skriver:
- Hei!
Jeg svarer:
- Hei!

Noen sender sånne standardkompliment (Du er søt), for deretter å blokkere meg... WHY? Hva er poenget med det da?
Noen sender lange meldinger med presentasjon av seg selv. Altså, den teksten som egentlig burde ha stått i deres egen tomme profil. Meldingen bærer preg av å være kopiert og sendt til mange i samme versjon.

Poenget er...de aller fleste førstemeldinger er jo av en art som ikke innbyr til videre kommunikasjon. Dersom man gjør dette fordi man vanligvis ikke får svar, så er kanskje dette grunnen. Når det er sagt, så svarer jeg alle. Men jeg synes rett og slett at det er litt meningsløst å svare en som bare skriver "Du er pen".
Gutter, skjerp dere ;) Eller er dere bare litt raus med komplimentene nå som det er jul og greier :)

(mann 39 år fra Vestfold) on. 31 des. 2014 00:32 Privat melding

vær glad du får meldinger i det hele tatt. Det er nemlig mange som ikke får noen. Og du klager over de mldr som nevnt over? hmm....syns du bør ta en runde på forumet og virkelig se hva slags lite hyggelige mld som blir sendt rundt til flere av dine medsøstre her inne ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 31 des. 2014 00:35

Jeg har ikke fått med meg at noen driver og sender lite hyggelige meldinger. Forstår i såfall ikke vitsen med det. Det jeg derimot leste i en tråd her inne, er at "alle" damer får veldig mange meldinger og menn får lite.

Poenget er vel ikke at jeg ikke er glad for å få hyggelige meldinger. Poenget er bare at jeg er usikker på om avsender ønsker kontakt videre, eller bare ville gi en hyggelig kompliment.

Skjult ID med pseudonym Tryxel on. 31 des. 2014 00:56

ønsker sikkert videre kontakt men prøver å gjøre det på en måte som gjør at han ikke synlig vill ha kontakt, eventuelt så vill han bare ha noe helgetull.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 31 des. 2014 01:04

@Tryxel, det fremkommer ihvertfall ikke at de vil ha helgetull.

Neste blir sånn da:
- Du er pen
Jeg:
- Takk, skal vi ha sex i helgen?

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 31 des. 2014 01:05

Hvis du har lyst til å vite mer om den som sier "hei" eller "du er pen" o.l - følg opp, se på det som invitasjon til å få et svar og en førstesjekk etter muuuulig interesse.

Jeg sender bare høflig avslag (standard) til alle de som sier "hei" o.l:-)
Har til gode å få "hei" fra noen som både har bilde+profiltekst OG som i tillegg virker interessant å bruke tid på...

(mann 39 år fra Vestfold) on. 31 des. 2014 01:07 Privat melding

ja det hadde vært noe @ Creeper hehe ;)....tenk om alle mine "Hei" hadde blitt besvart på den måten ;) det hadde vært noe det ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 31 des. 2014 01:13

@ Tinka
Slik tenker vel egentlig jeg også. Er det en mann som virkelig ønsker å bli kjent med meg, så tar han seg bryet med å si mer enn "Hei" eller "Du er pen"...
@ Hans80, blir de ikke det da? Kan jeg da ikke skjønne ;)

(mann 33 år fra Buskerud) on. 31 des. 2014 01:21 Privat melding

Skjønner at det kanskje ikke er så lett å fortsette en samtale når alt du får er "du er pen" men det er nok som du sier at det er kanskje fordi de vanligvis ikke får svar, og det er vanskelig (syntes jeg) å finne motivasjon til å bruke mye tid på lage en orginal og "spennende" førstemelding når en vet at en mest sannsynlig ikke får svar.

Har selv ved et par anledninger fått melding hvor det står "du gjør da" hvor jeg har fortalt hva jeg gjør og spurt det samme tilbake uten å få svar. Da må jeg si jeg lurer litt på hvorfor de sendte melding i første omgang :/

Men du kan jo prøve denne:
Noen skriver:
- Fint smil :)
Jeg svarer:
- Takk :) Du driver med da?
Da er nok praten i gang

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 31 des. 2014 01:27

Dersom meldingen ble avsluttet med "Driver du med a?" så ville det jo invitert til videre samtale og et svar fra meg. Men disse komplimentene uten videre, er jo ikke noe å følge opp. Lurer litt på om jeg skal begynne å sende slike jeg også. Er det hyggelig eller bare irriterende å få?
Hva tenker dere gutta? Om damer begynner å sende meldinger av typen: "Sexy rumpe", "fine øyne" etc. til dere...

(mann 39 år fra Vestfold) on. 31 des. 2014 01:35 Privat melding

bare å kjøre på @ Creeper ;)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 31 des. 2014 04:35

Du har så fine hår på leggene, det minner meg om da jeg var i Ardennerskogen!

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 31 des. 2014 10:00 Privat melding

@Creeper
Når jeg leser innlegget ditt - tenker jeg at DET virkelig ER vanskelig å gjøre alle fornøyd !!!

Ønsker alle et riktig godt nytt år :-)

(mann 44 år fra Akershus) on. 31 des. 2014 10:21 Privat melding

Den første meldingen er ikke bare enkel, prøver gjerne å skrive noe relatert til profilen, men det er ikke alltid like lett å finne noe i den som lar seg bruke i en førstegangs melding.

Så del gjerne tips og triks :)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 31 des. 2014 11:23

Hurman svarte at han opplevde det samme, og at det ER vanskelig å svare fornuftig på meldinger som bare sier "Du har fin rumpe". Dermed bekreftes jo dette av menn også.

@dohc
Nå er jeg usikker på hva du mener. Poenget er vel ikke å bli fornøyd, men å finne noen å bli kjent med for evt forhold. Dersom disse mennene ikke ønsker svar tilbake, så er det jo greit da. Komplimenter er jo alltid hyggelig det :)

Skjult ID med pseudonym Hurman on. 31 des. 2014 12:43

Egentlig, litt sånn EGENTLIG, -så tror jeg vi folk kan være litt dårlig på å ta mot de komplimentene vi får. Å starte en meldingsføljetong med et kort "så vakker du er" kan bety så mangt. Kanskje er det et utvannet sjekketriks, kanskje er det et genuint ønske om å gjøre den andre glad, eller kanskje et 'du-HAR-et-vakkert-fjes,-derfor-lar-jeg-deg-få-vite-at-jeg-synes-det', og ingenting annet enn det, men når det kommer via en datingside så er det jo lett å ta det som en invitasjon til noe mer.
Derfor handler det nok om hvordan mottakeren tar det, -om det er velkomment der og da, for jeg vil jo tro at dersom avsenderen har en treffende profil og tiltalende bilder (ja, dette er en utstilling i tilgjengelighet/evt vraking) og geografien stemmer så hiver en seg vel lettere litt rundt for å holde på interessen(?)

Skjult ID med pseudonym Hurman on. 31 des. 2014 12:44

Husk at mld i alle varianter initieres av en interesse, og om en senker skuldrene litt og ikke stiller så definerte krav til førstemeldinger så kan det jo tenkes at det blir vesentlig mer interessant i den 3.
Bare noen av mine tanker rundt dette, og at det en skjelden utelukker det andre

Skjult ID med pseudonym MissAsia on. 31 des. 2014 12:51

Selv takker jeg for en ekte kompliment, både her inne og IRL. Men jeg forstår også TS godt. For det er vanskelig å svare fornuftig på meldinger av typen "Du er søt". Og spesielt dersom den andre og tredje meldingen fra samme avsender inneholder samme budskap, med ny vri.
- Du er søt
- Takk
- Jeg mener det
- Takk igjen
- Bare hyggelig søte du :)
....hva svarer man da? Jeg tror ikke at denne mannen ønsker kontakt videre.

Skjult ID med pseudonym Dean on. 31 des. 2014 12:56

Du er kanskje så flott, at de blir sjenerte!

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 31 des. 2014 13:16

@Hurman
..."dersom avsenderen har en treffende profil og tiltalende bilder (ja dette er en utstilling i tilgjengelighet/evt.vraking) og geografien stemmer, så hiver en seg vel lettere litt rundt for å holde på interessen"...
Jepp, det er helt riktig, tiltalende bilder funker som bare det, særlig med en god tekst til, ha ha;-)

@McNabUx
Det jeg sjarmeres mest av er enten en humoristisk, gjerne selvironisk og lett inngang og/eller referanse til noe fra min profiltekst, helst også med en morsom snert. Eks; jeg liker å lage god mat og skriver vel noe om det i min tekst, en fyr skrev; "...Sist gang jeg skulle lage mat, tok kjøkkenet fyr. Kunne trenge en som deg..."

Aller morsomste / beste mailen jeg har fått her var fra en som var aaaltfor ung å gå videre med (18 år yngre dessverre, og superkjekk i tillegg:-). Men den var så morsom at jeg lo høyt, måtte lese profilen til en med så bra humor, og svarte med en lang mail (som avsluttet med god jul og lykke til videre, punktum:-). Han skrev følgende, ene, hysterisk morsomme setning..."Så det er nå man skal si at man stiller som aktmodell, he he". Mulig jeg har litt aparte humor, men satt som et skudd. Bingo:-)

Skjult ID med pseudonym Hurman on. 31 des. 2014 13:29

@MissAsia: det kan virke litt formålsløst ja. :-)