Alle innlegg Sukkerforum

Velment råd til alle brukerne her

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 24 år to. 1 jan. 2015 14:23

Hei!

Et godt tips til de av dere som ikke forstår dette godt nok allerede. Dere må gjøre noe selv for å komme ut av singeltilværelsen. De som har truffet en kjæreste har også gitt av seg selv og våget å slippe et annet menneske innpå seg. De som ikke følger disse eksemplene får ikke noen kjæreste. Så enkelt er det.
Allikevel! Ikke belære de som ikke lever opp til forventningene dine. Det kommer det ingen ting godt ut av. Du ødelegger bare for deg selv. Snakk heller f.eks med en god venn/venninne som har kjæreste og spør dem om hvordan de har fått det til.

Alle som ønsker seg en kjæreste må våge å ta steget ut hvis de skal komme seg videre.
Tror at jentenes usikkerhet og skepsis til menn på nettet b.la kan skyldes at mange menn her inne gjør et dårlig inntrykk. Tenkt noe på det kompiser?
Uansett! Det er ingen grunn til å belære jentene her inne. De kan ikke gjøres om på uansett. Lete heller videre hvis du ikke får til en ønsket dialog. Jenter flest er lukkede og selvsentrerte fordi de er usikre. Ikke fordi de er onde eller usympatiske. Make them feel good guys :) It is your job as the gentleman you hopefully are.

Både menn og kvinner har et ansvar her inne for at at det skal være hyggelig å holde på med nettdating. Det er viktig å være positiv til den du skriver med og å være løs og ledig i tonen:) Bruk humor og flørte. Skrive korte meldinger og skriv ting som selger bra. Ikke noe annet.

Lykke til alle sammen.

Skjult ID med pseudonym Feeder sø. 4 jan. 2015 22:18

@Mann 24

Noen kvinner fortjener å få kjeft. Menn som får det til med damer vil jo bare ligge med damene uansett. Er det rart vi andre menn blir forbannet?

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 jan. 2015 23:19 Privat melding

@Mann24
Velreflektert og godt skrevet.
Respekt gies til den som klarer å oppføre seg som en gentleman, og damer kan også bruke disse rådene.
Jeg sier klart i fra om jeg føler meg støtt av noen og hvorfor jeg føler meg støtt. De får en sjanse til å rette det opp, og om de ikke klarer det så orker ikke jeg å prate med de.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 4 jan. 2015 23:23

Godt innlegg TS.

Feeder - forbannede menn er det minst sexy som finnes. Kanskje du har noe av svaret ditt der.

(mann 30 år fra Hedmark) ma. 5 jan. 2015 00:27 Privat melding

Godt innlegg, Mann 24! Mange burde lese dette!

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 5 jan. 2015 13:57

@metoo

Hvem har sagt at man skal være sexy, og hva hvis man har en god grunn til å være god forbannet?
Hvorfor trådstarter skal få skryt for dette innlegget det skjønner ikke jeg...
Hvorfor skal vi menn se ut som jålete franskmenn? Forklar meg det da? Hvorfor kan vi ikke se ut som vi er? Som Lars Monsen Ikke bry oss om vi lukter vondt, hva slags klær vi går menn osv. Det er dere kvinner som skal være sexy, ikke vi menn.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 5 jan. 2015 14:11

@metoo

Det virker som veien til å få en fremtidig kjæreste er å bli en utgave som ikke er seg selv? Er det egentlig verdt det? Innerst inne er vi vel egentlig alle sammen kjedelige vesener...

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 5 jan. 2015 16:00 Privat melding

@TS
Jeg synes innlegget ditt er fint, men hva som selger er vel individuelt fra person til person så det er jo ikke så lett å vite hva som selger og ikke :)

Jeg er meg selv og er ikke det bra nok så tenker jeg at det ikke er noe jeg kan gjøre noe med...

Jeg ønsker meg ikke en jålebukk og hva som er sexy er også forskjell fra person til person, men jeg tenker at mye av det jeg ser på som sexy gjerne kommer innenfra på lik linje med skjønnheten...

Etter mange svik og mye tull er jeg kanskje noe skeptisk ja, men møter også menn med åpent sinn :)
Men erfarer stadig vekk at menn ofte ikke er så seriøse, dessverre :(

(mann 37 år fra Oslo) ti. 6 jan. 2015 00:19 Privat melding

Poenget er vel forhåpentligvis ikke å få en vilkårlig kjæreste, men å faktisk finne en *god* kjæreste. Alt for mange hopper på det første og beste som kan klinge seg fast og går med vidåpne øyne, godt tapet over, inn i atter et fullstendig dysfunksjonelt forhold som de ikke skjønner hvorfor tar slutt om noen år.

Forøvrig enig med hva du sier @TS.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 6 jan. 2015 23:38

@feeder.

Å si at en oppførsel er usexy er ikke det samme som å si at alle skal jobbe for å være sexy i betydningen jålete som du later til å tolke det som.

Hvis du mener du har en god grunn til å være forbannet, så er det jo mulig du har det. Hva vet vel jeg om det? Men det trekker ikke damer. Og dersom du ikke er her for å tiltrekke deg damer eller en dame, så vet jeg heller ikke hva du gjør her. Hva gjør du her?

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 8 jan. 2015 16:17

Åja? Handler det ikke om å være sexy når alle menn og kvinner skal ha en seksualisert atferd for å finne seg en partner? Hvis ikke det er sant, hva vil det da si å være sexy?

Jeg vil finne meg en dame som de fleste andre her inne, men jeg vil ikke bli en annen person enn meg selv for å finne henne.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 8 jan. 2015 19:02

Feeder,
du knytter jo sexy til jålete franskmenn og som motsats til Lars Monsen. Hvor i all verden tar du det fra? De fleste kvinner synes antakelig at Lars Monsen er sexy. Men det er på siden av saken.

Usexy oppførsel går ikke på utseende. Ingen liker bitre, sinte menn som synes norske kvinner er både kjendelige og tragiske. Og endre holdning til andre er vel ikke det samme som å endre personlighet?

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 10 jan. 2015 20:45

Jeg kommer ikke til å endre holdning. Jeg vil heller være en bitter og sint mann enn å være en sjarmerende drittsekk som slipper unna all kritikk fordi han drar damer.

Skjult ID med pseudonym Adso lø. 10 jan. 2015 21:02

Hmmm, bitre sinte menn er aldri drittsekker, så derfor ville nok også jeg heller vært sint bitter mann :P

(mann 41 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 12:42 Privat melding

Bump

Skjult ID to. 15 jan. 2015 23:42

Det er nok noe sant i det innlegget at skal man få seg en kjæreste så må man hoppe i det. Jo eldre man blir, jo vanskeligere blir det å møte noen.

Min skepsis er knyttet til at jeg har gjort meg noen erfaringer knyttet til nettdating og menn som jeg har datet. Dem jeg har møtt har vært hyggelige menn, men det har ikke blitt noe mer.

Jeg er glad for at jeg er en kvinne som er selvstendig og kan ordne opp i ting selv.

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 15 jan. 2015 23:46

@skjultid

Det har ikke blitt noe av fordi du ikke vil ha noen hyggelig mann?

(mann 29 år fra Oslo) fr. 16 jan. 2015 01:58 Privat melding

@Feeder
Du skjønner at hun mener at de som har vært hyggelige har manglet kjemi? Det virker som om du kun er ute etter å provosere med innleggene dine.

Skjult ID med pseudonym Feeder fr. 16 jan. 2015 16:31

@90matsern

Selvfølgelig er jeg det. Det er jo en kjensgjerning at de mennene kvinner har kjemi med er sjarmerende driftsikker og ikke fullt så hyggelige.

Skjult ID med pseudonym BadBoy fr. 16 jan. 2015 16:44

Rakk akkurat ikke å avslutte medlemskapet så jeg får ta en måned til her. Kan jo hoppe av men får jo ikke tilbake noe penger uansett
Makan til juging og tullprat har ikke jeg opplevd noengang. Mange som er her inne i årevis og legger ut om dating og opptrer som besserwissere i dametekke og overanalyserer forhold fra alle vinkler
Tenk om dere ville være like frampå IRL med damene ville dere ikke være her mange timene etter det
Våkn opp hera!

Har hatt noen dater he som ikke har funka riktig men det er ok. Har 2 nye nå som kanskje byr på litt moro men etter det strir ikke jeg her inne med å please damene for dating, de får komme av seg selv om det da ikke dukker oppe en godbit da
Kanskje jeg skal friske opp med en grisevits da:

Når det går for mannen så spruter det jo sæden ut støtvis.
Vet du hvorfor?
Jo det er fordi damene skal kunne rekke å svelge unna uten å søle

(mann 37 år fra Oslo) fr. 16 jan. 2015 16:55 Privat melding

@Feeder

Kvinner går ikke for drittsekker, men de går heller ikke folk menn som bruker all sin energi på å være det de tror kvinner vil ha. Det er nemlig ikke hva kvinner vil ha. Din passive aggressive holdning og generelle misnøye med kvinner kommer ikke til å gjøre deg noen tjenester.

For å koke det ned til et spørsmål:

Føler du et sinne mot kvinner fordi de ikke tar seg tid til å se hvor snill du faktisk er med dem og heller går for "drittsekken" ?

Om du er i nærheten av å kunne svare "ja" på det er det på tide å innse at problemet ikke er i alle kvinner du møter, men deg selv.

Skjult ID fr. 16 jan. 2015 19:53

Jeg ønsker meg en mann som er snill, omtenksom og som jeg kan trives sammen med. En jeg kan prate med/dele opplevelser med. En mann som takler mine positive og negative sider.

Menn må nok kunne forholde seg til at jeg er en sterk og selvstendig kvinne og ikke føle det som en konkurranse. På den andre siden er jeg en person man kan regne med.

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 17 jan. 2015 02:13

@chris

Er det virkelig meg det er noe gærent med når kvinner faller for menn som sannsynligvis holder på med flere om gangen, og bare er ute etter å bedra dem?

(mann 37 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 12:51 Privat melding

@Feeder

Ja, det er deg det er noe galt med når du projiserer negative kvaliteter over på partnerene til damene istedenfor å se deg selv nøye i speilet.

Tenk nøye gjennom hva du faktisk skriver og hva den implisitte meningen er:

* Det er *kvinnenes* skyld at du ikke er tiltrekkende
* Kvinnene er *dumme* fordi de velger, i følge deg, feil partner
* Du behandler kvinnene bra og burde ende opp med en kvinne som vil gi deg sex. kjærlighet og nærhet

Du tror kanskje du er en usedvanlig snill og ærlig fyr som før eller siden jo bare MÅ bli oppdaget av en kvinne? En som kanskje er lei av å bli bedratt av disse drittsekkene du mener å se bak hver en busk ? Bare du er snill og hyggelig nok og løser nok av hennes problemer må jo hun jo returnere denne snillheten med kjærlighet ? For det er jo sånn det virker ?

Nei.

Det skjer ikke. Det du kanskje finner er en kvinne med sitt eget sett problemer hun burde tatt tak i, en engstelig en som trenger kontinuerlig bekreftelse vil kanskje være bra match. Men vil det fungere i lengden ? Nei, det vil ikke det.

Som @Girl er inne på, en frisk, oppegående dame vil ha en mann. Ikke en selvutslettende fyr som ikke tør å være seg selv i redsel for å bli avvist. Ikke en som i praksis, til tross for sin påståtte ærlighet, hele tiden gjør noe for å i praksis manipulere frem et resultat i en byttehandel motparten ikke har noen idé om at de er en del av.

Kvinner går ikke for de påståtte drittsekkene fordi de vil ha en drittsekk, men fordi det er flere av dem som har omfavnet seg selv, sin egen sexualitet og maskulinitet og gir fullstendig faen i om verden rundt ikke liker ham for den han er.

Dette går, uopplagt nok, ikke på at du skal være "snill" eller "slem". Du trenger ikke å være "slem" for å få dame. Vær gjerne snill. Men av riktig motivasjon. Ikke for å få noe tilbake, ikke fordi du forventer at da liker noen deg. Vær deg selv, vær kåt, vær en mann. Det er ikke det samme som å være en drittsekk, en gris eller en drittsekk.

Så @Feeder, tar jeg helt feil i hva jeg har skrevet oppover her? Er dette noe du kan kjenne deg igjen i? Jeg spør ikke for å avkle deg eller være teit, men fordi at, om det stemmer, er det på tide for deg å prøve å se på en del ting på en helt annen måte.

@Ms1
Jeg er litt uenig, om mine påstander er korrekt er det faktisk hans skyld. På samme måte som det var *min* skyld i mange år når jeg tenkte på måten beskrevet over. Det er ikke sunt.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 13:36 Privat melding

Ingen av de to er nødvendigvis eksluderende av hverandre heller :).

Litt av problemet er at "snille og hyggelige" veldig ofte har en idé om at kvinnen vil ha null motstand, alt skal gå på skinner, alt skal være enkelt, ingen sexuelle tilnærmelser for da kan hun bli fornærmet osv osv osv.

I jakten på å tilfredsstille alle innbilte behov hos en kvinne risikerer man fort å ignorere alle faktiske behov med relativt selvsagte resultater. Det er også her mye av sinnet kommer fra, "jeg gjør X for deg, hvorfor gjør ikke du X for meg? Bitch!".

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 17 jan. 2015 19:22

@girl

Det er jo ikke sånn at badboys liker alle typer kvinner. Drømmedama til en badboy skal jo helst være stram og fin og være besatt av å se ut som en fitnessmodell. Tror smarte kvinner som interesserer seg for politikk har gjennomskuet en badboy for lenge siden.

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 17 jan. 2015 19:33

@chris

Er det meg det er noe galt med? Hvem tror du har en best mulig fremtid av meg og en badboy? Helsemessig sett? Økonomisk sett? Familiært sett?

Jeg tror heller ikke du finner en ekte mann som er aktiv med dating. En ekte mann holder ikke på med dating, og gir blaffen om andre ikke syns han er tiltrekkende. En ekte mann kan like gjerne være en ensom, bitter einstøing som holder seg mest for seg selv og har minimal kontakt med andre mennesker spørsmål du meg.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 20:00 Privat melding

@Feeder

Du ser ikke hvordan det du skriver nå bare understreker poenget mitt ?

Har du virkelig lullet deg selv så langt inn i dette at du mener det er helt greit å ikke date disse dumme damene og heller fokusere på hvor mye bedre livet ditt blir i lengden i forhold til disse fæle badboyene som får alle damene ?

Jeg har allerede fortalt deg hvor problemet ligger og hva du må gjøre med det, om du ønsker å ta det til deg eller ikke får bli fullstendig opp til deg. Mitt liv påvirker det ikke :-).

@Mann26:

Det er relativt normalt for de av oss som ikke orker å innse og ta ansvar for våre egne feil og problemer. Been there, done that.

Forøvrig, det er ikke nødvendigvis "badboys" de damene er sammen med, men det er heller ikke gummi-menn som dilter etter damer for bekreftelser og som oppfører seg som barn. Som jeg skrev over, man trenger ikke å være badboy for å få damer, men man må tørre å være seg selv og man må rydde opp i eget rusk som gjør en needy og usunn.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 20:03 Privat melding

@Feeder og @Girl

Om jeg kan få skyte inn en vill gjetting:

* Som kompis med jenter han har lyst på som klager over badboys de dater mens han selv vil date dem
* Som tilskuer i en pub/på fest hvor dama han vil ha forsvinner med en "badboy"

Stopp meg når jeg tar feil...

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 19:17 Privat melding

@Mann26

Ja skjønner hva du mener. Alltid noen som på død og liv tror de skal redde en fortapt gangster eller noe :p.

Og det er akkurat det der som er problemet, hva man faktisk har klart å fortelle seg selv at er en drittsekk er ofte ikke noe mer enn den versjonen av en selv man ikke tør å være.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 19 jan. 2015 20:13

@girl

Både egen erfaring og det jeg har sett av andre;)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 19 jan. 2015 20:23

@mann26

Hvis det ikke er drittsekkoppførsel, hva er det da?

(mann 37 år fra Oslo) ma. 19 jan. 2015 20:23 Privat melding

@Feeder

Slutt å vær et jævla offer og få deg en ryggrad. Dette begynner å bli pinlig.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 19 jan. 2015 21:15

@girl

Jeg sa ikke at jeg gjorde det. Jeg sa at jeg antok at en badboy gikk etter sånne jenter.