Alle innlegg Sukkerforum

Nysgjerrig på Sukkerfest :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sjokolade fr. 2 jan. 2015 12:41

Hei :-) og godt nyttår til alle sammen!!!!

Snart er det Sukkerfest og jeg er nysgjerrig på å høre om deres erfaringer fra tidligere sukkerfester. Det er jo så mange single samlet i samme lokale, spennende. Og hvordan fungerer matchkortene etter deres erfaring?! Går folk rundt og prater man med mange eller blir man ofte stående på samme plass og prate litt tilfeldig med dem som er rundt der og da... Kan ikke dere fortelle litt :-) .

Skjult ID med pseudonym Lurituri fr. 2 jan. 2015 15:16

Jeg lurer litt på hva slags folk som er der jeg, ikke minst aldersmessig. Er det andre på +/- 50, eller blir jeg en av få gamliser om jeg går?

Og er det ok å gå alene, eller kommer de fleste sammen med andre single? Kjenner knapt noen andre som er single, jeg :(

Skjult ID med pseudonym Sjokolade fr. 2 jan. 2015 15:38

Jeg tror ikke helt på at det er det samme som en vanlig kveld på byen... :-) . På byen så er det jo blanding av mye forskjellig og det er ikke lett å vite hvem er single og hvem som ønsker seg en ny kjæreste? Jeg tror at Sukkerfest settingen gjør noe spesielt med stemningen. Det blir spennende... :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade fr. 2 jan. 2015 15:45

Det var jo interessant å lese at kortene fungerer ikke så bra. Hvorfor det ? :-)

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 2 jan. 2015 16:27 Privat melding

Jeg var på forrige(?) sukker-fest, og syntes nok ting kunne vært gjort mye bedre. Match-kortene ble utlevert helt mot slutten av festen, og det var uansett for mørkt til å se hva som sto på dem.
Ellers helt enig med TS74 - ble som en vanlig konsert/kveld på byen, og er du mann skal du ha spisse albuer for å få kontakt med noen. For oss litt mer sjenerte menn er det dermed ganske bortkastet, og Sukker må endre konseptet ganske radikalt før vi får utnytte av det.

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 2 jan. 2015 16:29 Privat melding

Men for all del - det var jo en hyggelig fest, og du VET jo at alle andre der er single, så om du er komfortabel med å sjekke opp folk på byen til vanlig så funker det sikkert helt fint :)
Var en ganske stort spenn på alderen på deltagerne også, men jeg tør ikke si noe om hvor mange "gamliser" det var der :)

Skjult ID med pseudonym Sukker lø. 3 jan. 2015 00:34

Hei, alderen strekker seg fra 20 til 55+. Bred fordeling altså og flest mellom 25 og 45, men fordi det er så mange er det noen for alle.
Det er jo en fest, så det er kanskje ingen overraskelse at det fungerer best å være utadvendt. Når det er sagt er det mer eller mindre utadvendte blant begge kjønn så egentlig handler det om å være positiv. Kommer man på Sukkerfest med en positiv innstilling blir man svært sjelden skuffet. Man går kanskje ikke hjem med den fineste dama på festen eller den kjekkeste mannen, men det er en utrolig bra setting å få kontakt med med single. Og faktisk få seg noen nye venner av samme kjønn også. Smil til alle den 17 så kan vi nærmest garantere en fantastisk kveld! :-)