Alle innlegg Sukkerforum

tilfeldig sex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 3 jan. 2015 09:46

Hva tenker dere menn om damer som har tilfeldig sex? Før så ble man ofte stemplet som "løs" hvis man gjorde det. Jeg liker å ha sex, og hvis jeg møter en jeg tenner på...hvorfor skal man ikke da benytte seg av det?
Er det fortsatt bare menn som slipper unna med tilfeldig sex?

(mann 37 år fra Oslo) lø. 3 jan. 2015 10:08 Privat melding

Det er teknisk umulig for menn å ha tilfeldig sex med kvinner uten at kvinner også har tilfeldig sex med menn :).

Sex er gøy, hvis noen har problemer med kvinner som ikke er jomfruer bør de muligens reflektere litt over hvorfor det plager dem.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 3 jan. 2015 10:16

Hehe,Joda du har rett i at man må være 2;) poenget mitt var vel stempelet/rykte kvinnen får kontra mannen.

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) lø. 3 jan. 2015 11:02 Privat melding

Nå har jeg blitt så gammel at jeg gir rett og slett f... i hva andre mener om meg om jeg vil ha sex med noen. Vi er da voksne mennesker.

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 3 jan. 2015 11:17

Jeg er enig i at jeg foretrekker damer med erfaring, uten tvil! Når det er sagt så kan man spørre seg hvor mye erfaring? Tja, det er vel ikke noe fast tall og det vil variere for mange men bikker partnere 20 begynner jeg å bli skeptisk. Er det over 30 så er det turn off. Da regner jeg med at hele den yngre generasjonen er turn off for meg da de sikkert er opp i 30+, 40+ og 50+ for lengst men da jeg selv er over 40 så er hele denne pule-rundt greia og pule-kompiser tingen uaktuelt for meg, Sex uten følelser er uinteressant for meg, men det er meg da. Jeg er like skeptisk til menn som puler rundt da de er med på å gjøre det vanskeligere for kvinner å stole på meg som ikke puler rundt.

"Stempelet" kommer fra at som kvinne er det null problem å få seg sex. Spør en over gjennomsnittet pen kvinne hvilken som helst mann på et utested om de vil ha sex vil 9-10 av 10 si ja. Spør en over gjennomsnittet pen mann hvilken som helst kvinne på et utested om de vil ha sex vil kanskje 1-2 av 10 si ja. En mann må altså sjekke opp så mange flere damer i forhold til hvor mange kvinner må sjekke opp for å få napp at det fremstår ikke akkurat som om det er lagt ned noen innsats å få sex for en slik kvinne. En mann som har hatt seg med mange kvinner vet vi altså har måttet jobbe uendelig mye mer for å få sex med dem en det en kvinne hadde gjort. Ergo fremstår slike kvinner som "løse" siden det ikke trengs noe som hest innsats for å få sex og det kan tolkes om de ikke eier selvrespekt siden hvem som hest kan ha sex med dem. En annen ting er at når hun finner seg en kjæreste og kjæresten finner ut av eller får vite hvor mange hun har hatt sex med, hvor "spesiell" og "utvalgt" tror dere kjæresten føler seg når han vet at han er nummer 78 i rekken? Er han bare neste nummer eller...?

Dette gjelder også menn da i den forstand at en dame vil kanskje heller ikke føle seg "utvalgt" om hun er nummer 78 i rekken. Dette må imidlertid dere damer uttale dere om hvordan det føles for dere.

Tror alderen og personlighet har mye å si også. Når man er ung vil man prøve så mye som mulig mens når man blir eldre vil man ha mer kvalitet og stabilitet.

Skjult ID med pseudonym Voksendame lø. 3 jan. 2015 11:42

Så en voksen dame som har ligget med pluss 100 menn er løs? Det kan hende hun for hver mann tror dette er den riktige, og/ eller hun ikke bryr seg om kotymer.

Livet, ; hva vet man når man er 25 for hvilke puss livet skal spille en...

Skjult ID med pseudonym Hurman lø. 3 jan. 2015 11:59

Tenker at det ikke det finnes noe "tilfeldig sex" jeg, for når to finner hverandre slik, sånn uten kjæresterier, så er det ikke tilfeldig. Spørsmålet er vel mer hva det 'koster' når det er slik 'hele tiden' om en evt mest ønsker seg en ordentlig kjæreste.
Ellers er det nok litt 'dømming' der ute av folk som koser seg med ufaste seksuelle opplevelser. Det er kanskje litt vanskelig å unne folk den type kos når de ikke gjør det selv?
Egentlig synes jeg folk skal gi litt eff i hva andre gjør/har gjort så lenge det ikke har vært til skade for andre, og jeg håper virkelig at hun jeg evt blir kjæreste med har kost seg slik det har passet for henne tidligere, og det uten å fortelle meg. Det er høyst privat, for det er da dagens oppmerksomhet mot meg som vil bety noe, og at hun vil nyte min potens.
Folk tenker litt for mye over andres liv og leven, og ikke minst deres fortid, synes jeg.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 3 jan. 2015 12:10 Privat melding

@frøkna joda, jeg skjønte det :p. Men jeg synes hele tematikken er skikkelig teit, mange som snakker som om sex er noe som "brukes opp", men det er det jo selvsagt ikke.

Samtidig lurer jeg litt på hvor min egen komfortsone med dette ville blitt satt på prøve, 100? 200? Aner ikke, men er et litt artig tankeeksperiment.

Skjult ID med pseudonym åpen lø. 3 jan. 2015 13:01

Blir litt overrasket, hvorfor skal noen ha rett til å vite antall sexpartnere. Hvis en mann spør meg om tidligere partnere er det mer turnoff enn at han har hatt sex med mange.

Skjult ID med pseudonym Katinka lø. 3 jan. 2015 14:25

En mann med litt mer dybde en "Sex er gøy, la oss ha det morro folkens!" er å foretrekke, og jeg innbiller meg, uten at jeg vet om det er forsket på dette, at slike forhold holder lenger.. Hvis ikke sex stikker dypere enn "morro - faktoren" så har det blitt ganske så "utvannet" spør du meg...

(mann 37 år fra Oslo) lø. 3 jan. 2015 14:49 Privat melding

@katinka nå tror jeg du nok leser mer mellom linjene enn hva som er der, men fett nok.

Sex *er* gøy og hvordan man lever det ut i livet er fryktelig individuelt, akkurat slik det skal være.

Jeg foretrekker absolutt at det er noe følelser og noe mer, men det er ikke noen universell fasit som stemmer for alle.

@enbrafyr
Jo, ganske vanskelig å begripe, men etter din definisjon er jeg tydeligvis ikke en skikkelig mann heller. Hvorfor mener du at en skikkelig mann på død og liv skal ønske en kvinne som vokter dyden som om en medgift sauer var avhengig av at den fortsatt er der?

(mann 37 år fra Oslo) lø. 3 jan. 2015 15:20 Privat melding

@EnBraFyr Som sagt, 200 var et tall tatt ut av luften ift hvor jeg nok ville ha blitt konfrontert med noe av dette selv. Sikkert en god stund før det også. Men jeg skjønner virkelig ikke helt hvorfor det er sånn, hva har det egentlig å si ?

Det er en vag, underliggende konnotasjon på at sex er skittent og masse sex er ekstra skittent jeg ikke helt liker. Til tross for hva jeg skriver, og mener, om dette har jeg ikke ligget rundt så mye selv. Men jeg sliter med å forstå hvorfor man, på dette feltet, skal ha så store problemer med gammel historie. Det er jo bare historie, ikke en refelksjon av fremtiden og har vært en del av det som har formet personen man nå har foran seg som man forhåpentligvis liker.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome lø. 3 jan. 2015 15:41

Jeg pleier aldri å spørre jenter hvor mange partnere de har hatt. Føler det er irrelevant. Hun visste jo ikke at jeg fantes der ute på den tiden.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 3 jan. 2015 17:53

@mrAwesome , 1 premie til deg for bra svar????

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 3 jan. 2015 17:53

Og det skulle ikke være spørsmålstegn bak det,men smilefjes...;)

Skjult ID med pseudonym anonymius lø. 3 jan. 2015 18:05

For meg dreier sex seg såpass mye om følelser at jo, antall har noe å si. Det er ikke noe jeg hadde brydd meg om om jeg bare var ute etter sex, men hvis jeg skal inn i et forhold, så kunne jeg fått inntrykk av at sex var mer overfladisk hos ei som hadde ligget med 40 enn ei som hadde ligget med 5. Igjen så har det litt å si om hun lå med mange når hun var 16-18 og svært få når hun var fylt 23 f.ex.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv lø. 3 jan. 2015 19:01

Jeg liker one night stand med samme kvinne, uke etter uke, mnd etter mnd osv..Ikke hver dag da men sånn av og til.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 3 jan. 2015 19:54

Til dere som vil ha en dame/mann med få partnere: Det er jo bare å velge fra de lavere hyllene. Jo mindre attraktiv, jo større sjans for få seksualpartnere.

Skjult ID med pseudonym Katinka lø. 3 jan. 2015 20:00

JA til ekte mannfolk! Er de mangelvare?

Skjult ID med pseudonym anonymius lø. 3 jan. 2015 20:29

Om man er "attraktiv" eller ikke trenger ikke ha noe med antallet partnere å gjøre, men også valgene de tar, noen liker å spille kostbare, andre ikke, noen vil bare ikke ha sex med en de ikke har følelser for.

Skjult ID med pseudonym anonymius lø. 3 jan. 2015 22:40

Jeg føler det ofte har vært sånn med jenter jeg har kjent opp gjennom har de med dårlig selvtillit ligget med flest, pga bekreftelse, vet ikke hvordan man får bedre selvbilde av å ligge med flest mulig, mannfolk er ikke akkurat vanskelige å få til sengs hvis det er på en fest.

(mann 44 år fra Oslo) lø. 3 jan. 2015 23:44 Privat melding

En "kjekk" mann har ofte mer sex enn en mindre attraktiv mann.
For damer tror jeg det er motsatt.
Mulig fordi de ikke får like mye oppmerksomhet og tar det igjen gjennom mer sex...

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv lø. 3 jan. 2015 23:54

@Kathinka.
Ekte mannfolk er like vanskelig å finne som ekte kvinnfolk.

(mann 35 år fra Telemark) sø. 4 jan. 2015 00:11 Privat melding

Sex uten følelser er som brød uten pålegg. man kan fordøye det, men det blir litt tørt. IMO :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 jan. 2015 01:28

Hvis en i en alder av 50 har hatt 100 partnere, så er jo egentlig ikke det så mange som en skulle tro.

Si en debuterer som 17-åring, ikke helt unormalt om en er jente.
Da har en 33 år med erfaring fordelt på 100 partnere.
Det er faktisk KUN 3 nye partnere hvert år. Og det er jo ingenting, for jeg er ganske sikkert på at flere av oss her inne kjenner noen som har det antallet nye partnere bare i løpet av en måned.

Ikke at jeg benytter meg av det selv, da jeg enkelt og greit bare skrur av all sexlyst når jeg er singel, men det er nettopp derfor en "oppfatt" fuckfriend. For å kunne ha sex som singel uten at antallet partnere hoper seg opp.

Skjult ID med pseudonym frøkna sø. 4 jan. 2015 11:32

@VitaLi Da har du nok ikke truffet rett sexpartner....

Skjult ID med pseudonym Silent sø. 4 jan. 2015 11:51

Tror det Vital prøver å si at sex med følelser og med noen man bryr seg om gir ham mye mer ...:-)
At du liker å bytte partner ofte er jo ditt valg:-)
Jeg tenker at ingen har noe med hvor mange og hvor ofte man bytter partner, så lenge man er ærlig om sine hensikter.
For min del er ikke det noe jeg trenger å vite noe om, jeg har min historie hun sin... Det som er viktig for meg er det som skjer i fremtiden, det andre er jo som sagt .... Historie :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna sø. 4 jan. 2015 15:06

@Silent ikke snakk om at jeg bytter partner ofte. Men kan være jeg har en sexpartner, som "brukes" over lengre tid...og begge er innforstått med at dette er gjensidig utnyttelse...

Skjult ID med pseudonym Skalle sø. 4 jan. 2015 15:36

Det kommer kanskje litt an på hvor man bor også. Er man 25 år, bor i Oslo og har hatt 50 partnere, så er det kanskje ikke like ille som om man bor på f.eks Flisa. Er ikke noe særlig å bli sammen med ei/en som har hatt seg med alle vennene dine ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 jan. 2015 16:02

Syns dette med fuckfriend er ganske fascinerende.
Har alltid lurt på i hvor stor grad dette påvirker jakten på en kjæreste.
Jeg mener, en får jo mye av det en savner når en er singel i en sånn venn, så hvor mye har en egentlig lyst på en kjæreste da?

@Skalle

Helt riktig. Det har nesten mer å si hvem enn hvor mange.
På et lite sted så kan det være verre å ha hatt 4 partnere enn å ha hatt 40 i Oslo.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv sø. 4 jan. 2015 17:01

Alså.
FuckFriends er en du bruker mens du venter på en du kan ha følelser for.
Eller er det omvendt?
Jeg er glad jeg ikke egner meg som FF.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 4 jan. 2015 17:08 Privat melding

En FuckFriend er en av to ting:

1) Noen du har sex med mens du venter på en kjæreste
2) Noen du har sex med og håper du vil bli din kjæreste mens du later som om det ikke betyr noe

Bonus tredje opsjon:
3) Kjærester som nekter å være kjærester fordi begge har fullstendig noia for forpliktelse

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 5 jan. 2015 16:07 Privat melding

Sex uten følelser/forhold gir meg like lite som å spise suppe med gaffel og da er jo ikke det stort som de fleste kanskje skjønner...
Joda, jeg har prøvd det, men fikk ikke noe ut av det uten foruten en tom følelse og tanker om hvorfor ialledager gjorde jeg dette...
Men dette er et endt kapittel, men vet at dette ikke er noe for meg...

Jeg dømmer ikke dere som evt kan ha nytelse ved sånn sex, men klarer dessverre ikke skjønne dere :)
Men go on!

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 5 jan. 2015 17:36 Privat melding

Om du blir stemplet som løs kommer vel litt an på hvor du bor tror jeg, i ei lita bygd hvor alle kjenner alle og ryktene går fritt vil en nok bli stemplet, for på sånne plasser henger det igjen en del usunne fordommer.

Personlig vil jeg ikke bruke uttrykk som løs e.l. men om jeg treffer ei med veldig mange tidligere sexpartnere vil jeg vel heller stille spørsmålstegn ved om hun er til å stole på, og det gjør vel også dere kvinner når det er snakk om en mann med veldig mange tidligere sexpartnere? Jeg vet at de kvinnene jeg kjenner gjør det.