Alle innlegg Sukkerforum

Ang. meldingsystemet på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Noen lø. 3 jan. 2015 21:51

Er det flere her inne som opplever at mottaker av en melding du har sendt kan ha vært pålogget flere ganger over en periode, men meldingen din blir fortsatt ikke vist som "lest" (altså markert grønn)? Jeg har opplevd dette flere ganger, selv om jeg vet sikkert at motparten ønsker å lese meldingen min, og lurer på hva dette kommer av...

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 3 jan. 2015 22:03 Privat melding

Hvis de har sukker appen vises de som pålogget , selv om man kanskje ikke er inne i det hele tatt. Dessuten kan det hende han/hun ikke vil lese meldingen enda. Jeg bruker litt tid å sjekker profilen først før jeg sender melding og er jeg bare en kjapp tur innom leser jeg ikke meldingen før jeg har tid til å svare skikkelig.

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 3 jan. 2015 22:07

Slettet meldingen uten å ha åpnet den...

Skjult ID med pseudonym Noen lø. 3 jan. 2015 22:37

Takker for svar Linheia. Teorien din gjør meg allikevel ikke helt tilfreds, for dette kan være mennesker som jeg allerede har opprettet en god kontakt med, altså ikke en førstegangsmelding. Da skulle man jo tro at de vil lese meldingen uansett når de først er innom, med mindre det er noe feil med systemet. Noen blir altså bare stående som ulest. Synes det er merkelig. Men det med appen var for så vidt nytt for meg. Vil det da også f.eks stå "pålogget for 2 dager siden"?

Skjult ID med pseudonym Voksendame lø. 3 jan. 2015 22:42

@noen, beklager du virker veldig naiv. Mange gidder ikke lese meldinger selv om de er inne. Man kan se første linjer, og kanskje de tenker; dette så kjedelig/uinteressant ut, tar det senere osv.

Ifht synlighet, app eller ikke app, veldig enkelt; du går inn på synlighet lg skrur av og på der om du ønsker vises i online listen. Da kan f eks " pålogget for 2 dager siden" komme opp, selv om vedk har vært pålogget.

Skjult ID med pseudonym Noen lø. 3 jan. 2015 23:06

Voksendame. Som sagt, så kan dette skje med mennesker som jeg har opprettet en god kontakt med og skrevet med over tid. Da har jo ikke vedkommende vurdert det som uinteressant, som du skriver.

Skjult ID med pseudonym Voksendame lø. 3 jan. 2015 23:08

@noen, jeg forstod. Prøvde bare å jorde deg. Men om du ikke vil bli jordet, deg om det. Du må huske mange bare er døgnfluer:-)

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 3 jan. 2015 23:15

Hender det står som ulest selv om det er lest hvis det leses fra mobilen.

Skjult ID med pseudonym Noen lø. 3 jan. 2015 23:36

Takker for info, metoo.

Skjult ID med pseudonym høststorm sø. 4 jan. 2015 11:26

TS: Kanskje du synes kontakten dere har opprettet er god, den andre trenger jo ikke synes det samme, selv om du håper det.
Samtaler mister veldig fort nyhetens interesse her og da gidder man ikke lese. (gjelder også meg selv noen ganger)

Skjult ID med pseudonym Noen sø. 4 jan. 2015 13:45

høststorm. Du har et godt poeng i forhold til dette med nyhetens interesse. Vi er jo skrudd litt sammen på den måten. Allikevel - jeg får en god del meldinger, men har aldri tatt meg selv i å ikke være nyskjerrig nok til å se på den, selv om jeg kanskje tror den ikke er så interessant. På den annen side, så er det vel kanskje kvinner her inne som får 30 meldinger hver dag, og i det lyset kan jeg jo forstå det. Uansett så har jeg nå fått litt oppklaring gjennom innlegget over, som sier at en melding kan bli stående som ulest hvis den leses fra mobilen. Dette er jo en bug som kanskje burde fikses..

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 4 jan. 2015 15:26 Privat melding

Jeg blir ikke logget ut med mindre jeg logger ut selv, og blir sjelden bedt om passord selv om pcen har vært avskrudd. Betyr ikke at jeg sitter her 24/7.

Eller så har jeg vært her så lenge at sukker regner meg som inventar.