Alle innlegg Sukkerforum

Åssen fortelle at man ikke er interessert?

Vis siste innlegg
(mann 27 år fra Østfold) ma. 5 jan. 2015 20:59 Privat melding

Er heldig av meg og får første meldinger fra noen jenter, og de fleste tilfeller er ikke min smak utseende messing og annet.
hvilken måte kan man enklest si at man ikke er interessert uten å skuffe/såre noen?

Skjult ID med pseudonym SerDeg... ma. 5 jan. 2015 21:20

Taushet. Total taushet er nøkkelen. Det er ikke spesielt sympatisk, men etterhvert blir du følelsesmessig nummen nok til bare å la være å svare. Jeg tror mange her kan kjenne seg igjen i det. Dette er et spill, og det foregår på nett. De uskrevne reglene ligger godt utenfor den normale sfæren vil ellers ferdes i.

Den høfligheten som fungerer som et sosialt lim i samfunnet ellers, fungerer litt anderledes her inne - har jeg lært. For de som (de fleste her har jeg inntrykk av), ønsker et langvarig, godt og stabilt forhold, kan dette by på endel utfordringer.

Lykke til med å knekke koden og med å få deg den du ønsker til slutt :-)

Skjult ID med pseudonym Observatør ma. 5 jan. 2015 21:25

Synes det beste er å blokkere bruker, det hintet tar de fleste og en slipper å bruke tid på uvisshet.

Skjult ID med pseudonym Lurituri ma. 5 jan. 2015 21:33

Hvis meldingen er høflig og hyggelig, så gir jeg gjerne et vennlig, men tydelig avslag, det synes jeg han fortjener. Men får jeg en melding som er helt bak mål, feks at han burde vite at han er langt utenfor det jeg ser etter, da er det taushet som gjelder.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 5 jan. 2015 21:37

Det finnes ingen måte å avslå noen på som gjør at vedkommende ikke blir skuffet.

Om du ikke har lyst til å lage en masse svar selv så kan du alltids bruke Sukker sine alternativer til avslag.

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 5 jan. 2015 22:01 Privat melding

Taushet er dårlig gjort og respektløst....og for feiginger.
Kjørereglene bør ikke være annen en vanlig folkeskikk.på nett.
Om noen skulle vise oppmerksomhet IRL er det da ikke greit å si i fra på en "hyggelig" måte eller sitter/står man bare å stirrer i gulvet og later som personen ikke er der....i taushet ?

Er det ikke bedre å bli litt skuffet en å være i det uvisse?
Livet er full av skuffelser en kan møte på..sånn er nå en gang livet ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 5 jan. 2015 22:18

@sportylady

Du har helt rett. :)

Men for meg er ikke taushet uvisshet. Taushet er det samme som at en ikke er interessert.

Jeg kan derimot fortelle deg at en del jenter jeg har vært i kontakt med med fordel kunne svart med taushet fremfor avslagene de ga.
Mange av dem (gjelder helt sikkert menn også) ga regelrett dårlige avslag. Avslag med åpning for at noe kan skje senere til tross for at de overhodet ikke er interessert.

Så hva er verst? Litt taushet eller et falskt lite håp?

Skjult ID med pseudonym Hurman ma. 5 jan. 2015 22:24

Skriv pent! Uansett! Mottakeren bestemmer selv hvordan hun takler det.

Ugh. Jeg har talt! Legg diskusjonen død og spis havregryn i stedet. :-) *glimt i øyet, det venstre*

Skjult ID med pseudonym kvarg ma. 5 jan. 2015 22:54

@powpowgutt

Hvordan vet du at de er helt uinteresserte om de svarer med åpning om mulig kontakt senere? Jeg har skrevet flere sånne i de periodene jeg allerede har en person jeg skriver litt mer med. De fleste man dater blir det jo kun med den ene eller andre daten før man finner ut at man ikke ønsker mer kontakt,og da er det jo fint å kunne gjenoppta kontakten med noen man var litt nysgjerrig på (men avslo) under blikjent - perioden til den forrige daten.

Skjult ID med pseudonym kvarg ma. 5 jan. 2015 22:56

Rotete skrevet ser jeg nå,men du fatta sikkert poenget?!

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 5 jan. 2015 23:08 Privat melding

Ja til åpenhet OG ærlighet powpow :-)

Skjult ID med pseudonym Adso ti. 6 jan. 2015 00:18

@Mann 26, jeg er helt enig! Taushet er en god og høflig måte å fortelle noen at dessverre er jeg ikke interessert. Taushet er også bra fordi mottageren ikke blir såret av et brutalt avslag ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 jan. 2015 00:31

@kvarg

Fordi jeg var dum nok til å ved 2 anledninger med 2 forskjellige jenter å prøve igjen når jeg så hun fortsatt var her eller kom tilbake etter en periode borte.
Og da fikk jeg svar at hun egentlig ikke var interessert.

Og sånn er jeg ganske sikker på at det er i det aller fleste tilfeller. Det er jo uansett kleint å plukke opp igjen tråden når det åpenbart har gått skeis med han som var valgt over meg.
Er dama opptatt med å prate med andre så er det helt greit, Men mange bruker dette som en unnskyldning i stedet for å bare si at de ikke er interessert.

Nå er det ihvertfall sånn at om jeg blir avvist, samme hvordan eller hvorfor, så går jeg bare videre og kommer ikke til å ha kontakt med den jenta noe mer.

Skjult ID med pseudonym Fasit1 ti. 6 jan. 2015 00:37

Om jeg sender en melding til en dame som ikke er interessert i meg, foretrekker jeg at hun ikke svarer...det er mer enn nok for meg. Naturlig nok (for meg) bruker jeg samme taktikk om jeg får melding av noen jeg umiddelbart ser at jeg ikke ønsker å møte eller bli kjent med...uten at jeg føler meg veldig ond av den grunn :)

Skjult ID med pseudonym SerDeg... ti. 6 jan. 2015 11:50

Taushet. Total taushet er nøkkelen. Det er ikke spesielt sympatisk, men etterhvert blir du følelsesmessig nummen nok til bare å la være å svare. Jeg tror mange her kan kjenne seg igjen i det. Dette er et spill, og det foregår på nett. De uskrevne reglene ligger godt utenfor den normale sfæren vil ellers ferdes i.

Den høfligheten som fungerer som et sosialt lim i samfunnet ellers, fungerer litt anderledes her inne - har jeg lært. For de som (de fleste her har jeg inntrykk av), ønsker et langvarig, godt og stabilt forhold, kan dette by på endel utfordringer.

Lykke til med å knekke koden og med å få deg den du ønsker til slutt :-)

Skjult ID med pseudonym BadBoy ti. 6 jan. 2015 16:20

Må få si til min og guttas forsvar her at damer får også fyken og blir blokkert.
I alle fall av meg
Skal på date i kveld og regner ikke med å måtte løpe hulkende hjem til mamma
Men kanskje? So what! Det er mer der det kommer fra. MYE MER :)

Skjult ID med pseudonym kvarg on. 7 jan. 2015 01:46

@ powpowgutt

Jeg synes det er litt leit hvis akkurat det skulle være kleint. Det er jo sånn nettdatinga er. Er jo ikke det at dama velger han andre over deg...Han var bare den som begynte å skrive med henne først. Og jeg mener at hvis man skal være seriøs i dette datinggamet ,så gir man den man allerede har starta et bekjentskap med tid og mulighet først. Men i de aller fleste tilfellene blir det jo ikke fullklaff...og da kan man se om det fungerer med neste.

Er ihvertfall sånn jeg tenker...men nå er jeg sånn at jeg ikke skriver med mange samtidig,da jeg synes den jeg har kontakt med fortjener at jeg gir det en reel sjanse. Å skulle være på en date og samtidig vite at jeg skal på en ny date med en annen person degen etter, gjør at ihvertfall jeg ikke klarer å åpne meg fullt og helt for et bekjentskap med den første.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 7 jan. 2015 03:53

@kvarg

Jeg snakker bare med ei om gangen jeg. Nettopp for å kunne konsentrere meg ordentlig om å bli kjent med nettopp den jenta.

Skjønner derfor godt at folk gir avslag til noen fordi de allerede snakker med noen, for det ville jeg jo gjort selv.
Men når jeg gjør det, så forventer ikke jeg å høre fra hun jeg eventuelt hadde gitt et avslag til, samme hvor åpent avslaget hadde vært.
Grunnen er ganske enkel, hun går bare videre til hun finner en som initierer en samtale med henne.
Det er haugevis med single her inne, hvorfor skulle en gå tilbake til en som en allerede har fått avslag av i håp om at vedkommende kanskje ikke snakker med noen andre denne gangen.
Tenkt deg selv da, hvor kleint det ville vært å få avslag fordi vedkommende allerede snakker med noen for andre gang.

Nei takk sier jeg bare. For meg er et avslag et avslag og av respekt for hun som gir meg avslaget så holder jeg meg unna.
Flaut nok de 2 gangene jeg prøvde meg igjen etter å ha fått et åpent avslag og fikk et nytt avslag. Aldri igjen...

Skjult ID med pseudonym Dag on. 7 jan. 2015 10:59

@sportylady

Det ER andre kjøreregler på nett. Man kan akseptere det og tilpasse seg. Eller irritere seg i det uendelige.

F.eks.kan tredve år gamle damer kan få titalls meldinger om dagen - i snitt. Kan jeg da dømme de som respektløse om jeg ikke får svar?

Selvfølgelig ikke. I tillegg kan manglende svar ofte bety "ikke nå". Av mange grunner, f eks., skal møte noen andre, ikke i datemodus for tida, skal på ferie, brekt beinet, kjønnssykdom, haha, etc. etc.

Derfor velger jeg så og si alltid å ikke svare de som ikke er interessante. Og foretrekker å ikke få svar selv.

Skjult ID med pseudonym BadBoy on. 7 jan. 2015 13:35

I går kveld var jeg på en date med en hyggelig dame og vi var sammen i 2-3 timer og ble enige om at vi kunne nok bli venner men ikke kjærester
Vi skiltes med smil og klem :)

Skjult ID med pseudonym sporty to. 8 jan. 2015 00:52

Spit : Og hvem vil bli kjæreste med en som har vist nesten hele seg til "halve" kongeriket , syns det er lite ekkelt ;-)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 8 jan. 2015 11:47

Hvordan man skal si nei uten å såre? For det første så er det ikke du som sårer ved at du ikke er interessert. Det er personen som evt. velger å LA SEG SÅRE. Det er egentlig to vidt forskjellinge ting.

Selv svarer jeg ikke hvis det bare står hei og jeg ikke er interessert. Men er det en god melding som jeg skjønner er skrevet til meg spesielt, svarer jeg alltid. Da gjerne litt mer enn standardsvaret, men uten å gå inn på akkurat hva som er problemet. (Dette skal det gjerne argumenteres i mot, selv av hyggelige menn: "Det er da ikke langt mellom Kongsberg og Oslo!" osv...).

Skjult ID med pseudonym sporty fr. 9 jan. 2015 10:44

Spit: Jepp * klør seg godt og lenge på bilringa*