Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 5 jan. 2015 21:43 Privat melding

Vært på date 5 ganger, og han er aktiv fremdeles her inne. Er det vanlig og greit? Eller er jeg på jordet.? tenker at han holder døra på gløtt.

(mann 30 år fra Østfold) ma. 5 jan. 2015 21:45 Privat melding

Du er også her inne? Kanskje han er her inne av samme grunn som du er?

Skjult ID med pseudonym knotte ma. 5 jan. 2015 21:55

Jeg har bare gått inn for å se om han er på. Men forstår at dere tenker at jeg er som han.

(mann 30 år fra Østfold) ma. 5 jan. 2015 22:04 Privat melding

Tenk om han også tenker som deg`? At du holder døra på gløtt?

(mann 44 år fra Oslo) ma. 5 jan. 2015 22:11 Privat melding

Dette bør dere diskutere sammen.
Kommunikasjon er viktig.
Virker som den ikke er på topp

Skjult ID med pseudonym Hurman ma. 5 jan. 2015 22:18

Ikke snu det imot trådstarter nå da @utsikten88. :-) Hun spør om noe heeeelt annet enn det du svarer på.
Ja, etter 5 dater er det 'kun' 5 dater, og ingenting 'settled' enn evt en pekepinn, men hensikten hans kan være så mangt. Dette er nok datingens svøpe; på ett eller annet stadie skal det tas en felles bestemmelse godt hjulpet av begge to sammen, og ikke minst å ha innsett at nettdating ikke er en spes glamorøs tilværelse i seg selv, all den tid vi ikke -henter- en kjæreste derfra.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 5 jan. 2015 22:21

På date 5 ganger? Antallet sier ikke så mye egentlig. Innholdet og intensiteten i datene som er av betydning.

Uansett, virker litt som det er litt krøll på kommunikasjonen her.
Spesielt om det har vært 5 dater med økende intensitet og innhold.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 6 jan. 2015 00:11 Privat melding

Spør for guds skyld... Hvorfor er ikke vi mennesker i stand til å kommunisere bedre etter så mange millioner år på denne planeten :).

Jeg vet jo selvsagt svaret; det sitter et stykke inne for oss alle å spørre om noe vi ikke ønsker svaret på om det er negativt, men det er helt feil utgangspunkt. Du spør fordi svaret KAN være negativt og derfor må du vite. Ellers kaster du bare bort egen tid. Svaret er det samme uavhengig om du spør eller ikke, det eneste som endrer seg er om du vet eller ikke.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 6 jan. 2015 02:24 Privat melding

Ja, dette er jo hele problemet med nettdating og grunnen til at man forblir singel. Det er for mye på engang, og man blir nysgjerrig på om det har skjedd noe nytt her inne. Er nærmest håpløst å date noen via nettdating... Det gløder jo i telefonen til begge parter 24 timer i døgnet, inkludert på date bare at det er på lydløs. Nå høres jeg pessimistisk ut... Og det er jeg også ;) jeg er overbevist om at jeg ikke finner min neste dame her inne. :D

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 6 jan. 2015 17:46 Privat melding

@Ts At du ser han pålogget betyr ikke at han er aktiv her inne, mange som er grønn selv om man ikke er online. Men det kan være så mange grunner og i stedet for å lure hadde jeg spurt rett ut, kommunikasjon er vanskelig noen ganger, men vi alle bør bli bedre på det, da ville vi alle hatt mindre bekymringer. Men jeg synes du forhaster deg, er han skikkelig interessert glir dette over av seg selv, er han ikke, er han ingenting for deg uansett. 5 dater er ikke nok til at han skal begynne å forsvare hvorfor at han er her inne, noen er kanskje kjærester allerede mens andre bruker lengre tid. Men jeg ønsker deg lykke til og håper alt ordner seg :)

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 6 jan. 2015 18:51 Privat melding

Hadde ikke likt at han hadde vært aktiv hvis jeg hadde vært på 5 dater og de var bra og vi begge hadde likt hverandre.Hvis jeg hadde likt han hadde jeg snakket litt med ham om vi skulle begge kutte ut å date andre, og heller se hvor vi går.
Hvis han ikke ville det, hadde jeg kuttet ham ut. Men sånn er jeg da :) Du får kjenne hva som er rett for deg :) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym sirene ti. 6 jan. 2015 21:09

Han er fremdeles aktiv her, TS starter tråd (med bilde og profilnavn) om hans aktivitet her....
Da tenker jeg saken snart blir oppklart ;-)