Alle innlegg Sukkerforum

Spør meg og du skal få svar sier dere gutter..

Vis siste innlegg
(kvinne 33 år fra Hordaland) to. 8 jan. 2015 18:11 Privat melding

Hei vil bare sei at eg har skrevet fine bli kjent mellinger til di som eg føler eg har noe å snakke med om, som tenner meg og som er snille.. Dere manfolk skriver spør meg og du skal få svar.... Men eg har ikkje vært her på 3 måner og det er fortsat u besvarte melling i fra noen som jeg har skrevet til... Og di er fortsat single... Kom i gjenn folkens ikkje vær så Feig... Eg liker dei som tør å være seg selv 110% og som er litt frempå av seg.. Som liker fart og spenning :)

Skjult ID med pseudonym Observatør to. 8 jan. 2015 18:34

Kanskje det er noe i profilen din som gir en mismatch, dersom den/de ikke har besøkt profilen din er det ikke feil å anta at de ikke er verdt din oppmerksomhet.. Lykke til:)

(kvinne 33 år fra Hordaland) to. 8 jan. 2015 19:38 Privat melding

Hmm vel til mitt forsvar Så er eg altid hyggelig med dei som skriver til meg. Prøver altid å gi et svar i gjen.. Men eg har ikkje vært så aktiv her inne i det siste... Har funnet ut at det er mye falske personer her inne.. Og det syns eg er veldig trist...

(mann 28 år fra Oslo) to. 8 jan. 2015 20:56 Privat melding

Har vært her i 5 dager og jeg har sendt en koselig og detaljert melding til akkurat 20 jenter, ALLE har lest og ingen har svart.. Jeg går gjennom profilen, bilder og leiligheten til personer jeg kunne tenkt meg en samtale med, så sender jeg en melding hvor jeg prøver å¨få i gang en samtale.. Må dere være så utrolig "hard to get"? Det koster ikke mye og sende en melding tilbake, eller kanskje snakke i 10min og se om jeg plutselig var bedre enn det kanskje profilen min er? Jeg er ikke en selger, så profilen min er kanskje ikke så utrolig bra.. Jeg har bare lyst til og snakke med dere.. Det sårer meg ikke på noen som helst måte å få et avslag, men det er 10x kjipere og ikke få noe i det hele tatt.
Jeg har lest flere steder at det er mange som mener man skal ta hintet når man ikke svarer, men det er utrolig dårlig folkeskikk, uansett om det er på nett eller ikke..

Da fikk jeg blåst fra meg litt og er klar for en dusj så jeg kan roe meg litt! :) hehe

(mann 28 år fra Oslo) to. 8 jan. 2015 21:39 Privat melding

EnBraFyr: 12 av dem har vært på profilen, men det har ingen betydning for det jeg sa! :) Sa at det er normal folkeskikk og hvertfall svare når noen gir deg noen komplimenter osv :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 8 jan. 2015 23:48

Jeg mener nå at @chelse har et lite poeng.
Det står tross alt 'Spør og du skal få svar'.
Ikke 'Spør og du skal få svar om jeg syns du er interessant.' :P

Å si at en ikke er interessert er tross alt et svar det også. :P

(kvinne 33 år fra Hordaland) fr. 9 jan. 2015 00:12 Privat melding

Hei 90Mastern eg gjør akkurat det samme med profilene til dei eg syns om og. Og eg er enig med deg at et svar er bedre enn ingen svar,, :)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 9 jan. 2015 00:52 Privat melding

Tre meldinger? Hum.

Får jeg ikke svar tar jeg det som et tydlig avslag og sender ikke noen flere meldinger etter den første. Alt for mye å velge i til å bruke tid på noen som ikke er interesserte :).

(kvinne 33 år fra Hordaland) fr. 9 jan. 2015 01:38 Privat melding

:) sender kunn 1 melling eg for vil ikkje være for påtrengene av meg..

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 9 jan. 2015 04:53

Jeg har alltid svart alle, men nå har jeg sluttet å svare. Grunnen? Fordi mange menn på forumet her sier at ingen svar er bedre enn hyggelig avslag. Dere får det dere ber om.

Skjult ID med pseudonym sneike fr. 9 jan. 2015 20:25

Avslag er bra å få...generelt sett vil jeg si.

(mann 28 år fra Oslo) lø. 10 jan. 2015 21:40 Privat melding

Har fått avslag 3-4 ganger og det tok jeg med et smil siden jeg også merket at samtalen gikk ganske så sakte fremover! :)
Kan godt hende jeg snakker med noen som er "out of my league" :p Men føler det er lov å prøve! :) Om det har seg slik at jenter faktisk får så mange meldinger at de ikke klarer og svare alle, så skjønner jeg godt at det letteste er å ikke svare, men det tar ikke lang tid og sende et standardsvar hvor du sier at du er ute etter noe annet! :)

Kan hende jeg sender lange meldinger, men vil ha en jente som setter pris på at en tar seg litt tid til hverandre, ikke bare et "Hei, hvordan går det?"

Skjult ID med pseudonym tispa lø. 10 jan. 2015 23:38

Sett dete i "bertenes" situasjon... 100vis av griser som sender overdrevent mange/ekle meldinger... til slutt siler man ut som fisk

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 11 jan. 2015 01:33

Om man da skriver en normal melding som ikke er overdrevent ekkel, skiller man seg faktisk positivt ut mellom alle grisemeldingene, eller forsvinner man i mengden og blir silt ut uansett? Virker som det er en hel del jenter innpå her som av erfaring kan svare på dette?

Skjult ID med pseudonym tispa ma. 12 jan. 2015 17:55

Det er vel ikke såååå vanskelig å forstå, at hvis noen finner bildet ditt attraktivt, så vil de svare... hvis ikke så nei... se på det som med tigging på gata :) de fleste overser tiggeren... mens noen føler at det er riktig å stoppe opp og gi nettop noe.. i det tilfellet penger.. men dere skjønner poenget

(mann 30 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2015 20:57 Privat melding

bra sagt, tispe