Alle innlegg Sukkerforum

valg av bilder på profilen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tommern fr. 9 jan. 2015 12:18

Heisann godtfolk.
Ser mange som har masse bilder med fullt av venner og bekjente rundt seg. Dette selger sikkert, da man framstår som ett mer sosialt individ.

Jeg derimot har litt moralske dilemmaer med å ta med bilder hvor venner og kjente får fjesene sine på ett datingsted.

Selvsakt kan man jo spørre de som evt blir med på bildene om de syntes det er ok, men jeg lar heller være.

Så... Har det betydning på førsteinntrykket? Hva syntes cd du, og hva er riktig å gjøre for å huske tak i frøken perfekt?? :-)

(mann 44 år fra Oslo) fr. 9 jan. 2015 12:41 Privat melding

Bilder av barn og venner styrer jeg unna.

(mann 29 år fra Oslo) fr. 9 jan. 2015 12:53 Privat melding

Sett flere som slenger en svart greie foran ansiktet til venner osv, men jeg personlig vil nok fortsette å bare ha bilder av meg selv :)

Skjult ID med pseudonym Missb fr. 9 jan. 2015 16:48

Sier det samme som TS74..

Må slenge med at de beste bildene er der de (mennene hvert fall) står og holder rundt en jente ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 9 jan. 2015 17:33 Privat melding

Å ha bilder av venner og bekjente har jeg ingen forståelse for, at de har bilder av barna er nok litt mer forståelig og ikke noe jeg reagerer negativt på selv om jeg aldri vill ha lagt ut slike bilder selv.

(mann 36 år fra Nordland) fr. 9 jan. 2015 17:37 Privat melding

Er kanskje greit å styre unna bilder fra gamle forhold, men hvorfor er det så galt å ha bilder med venner?
Er det et problem at det er et datingsted? Dette er jo helt greit på FB. Forutsetter da at vennene som er på bildene ikke har noe imot det.

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 9 jan. 2015 17:47 Privat melding

@gansmoe

Hvis vennene har godkjent bildene så ser jeg ikke helt problemet, men jeg tviler på at de fleste har spurt, de fleste legger ut bilder ganske ukritisk uten tanke på at disse vennene kanskje ikke har lyst til å være avbildet på sukker. Det er ikke greit på facebook heller så fremt de ikke har godkjent bildene. Men dette er tross alt ikke facebook, det er en datingside og jeg ville heller at en venn viste meg på facebook enn her. :)

(mann 36 år fra Nordland) fr. 9 jan. 2015 18:02 Privat melding

Personlig ville jeg vært mer kritisk til at venner av la ut bilder av meg på FB enn her på sukker. FB er litt mer offentlig.

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 9 jan. 2015 18:05 Privat melding

Jo men på facebook har du kontrollen og kan se når noen legger ut bilder og har mulighet og si i fra hvis du ikke ønsker å ha blide der, her har man ikke like mye kontroll :)

Skjult ID med pseudonym Katinka fr. 9 jan. 2015 18:57

Jaktbilder med skutte dyr og en sukkermann ved siden av er helt usmakelig. Greit man skal fremstå som mann, men jøss. Har folk altfor mye festbilder er ikke det heller flatterende. Og sportsbilder... Noen må fremstå som en krabat i alskens vinkler... Det imponerer ikke :-/ ;-)
Jeg er ute etter naturlige deg, meeeen smaken er som baken delt i to ;-D

(mann 29 år fra Oslo) fr. 9 jan. 2015 19:23 Privat melding

Om du har noe i mot jaktbilder med skutte dyr, så er det vel like greit at du ser allerede der at han er en jeger? Så slipper du og bruke noe energi på det, om du selv er i mot jakt! :)

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 9 jan. 2015 20:21 Privat melding

Bilder som viser interesser synes jeg er ok.
Det får være opp til hver enkelt om de legger ut bilder av vennene sine, men jeg kommer til å legge ut bare bilder av meg og til nød hunden min.
Det er for at ikke mine venner eller familie skal bli belastet fordi jeg er her inne.
Jeg må si jeg styrer unna de profilene hvor mannen holder rundt en kvinne.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 9 jan. 2015 20:43

Bilder med venner og barn har ikke noe å gjøre på et dating-sted. Det er min mening, så får andre ha sin.

Skjult ID med pseudonym Tommern lø. 10 jan. 2015 03:12

Mange bra svar som i hovedsak har bekreftet mine tanker, men dere har svart på hva dere legger ut av bilder selv.

Hva syntes dere om bildene dere selv ser på, og gir det dere en "følelse" om vedkommende er en sosial person eller ikke når det er med eller uten disse vennene?

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 10 jan. 2015 22:39 Privat melding

Ville aldri lagt ut bilder av andre enn meg selv, og blir oppgitt og mindre interessert i vedkommende når jeg ser andre gjør det.

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 10 jan. 2015 23:33 Privat melding

@Tommern

Om de har mange venner på bilde gir det meg egentlig ikke helt følelsen at de er noe mer sosiale enn andre, heller det at de prøver å bevise at de har mange venner og er sosiale hvis dere skjønner hva jeg mener. Men det er ikke noe avgjørende for at jeg tar kontakt eller ikke.

Skjult ID med pseudonym angela35 sø. 11 jan. 2015 00:03

Helst bare bilder av den personen jeg er interessert med. Hobby bilder.
Jeg må interessere meg med den personen først og fremst. Det er han jeg vil bli kjent med. Ønsker ikke noe distraherende bilder:)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 01:20 Privat melding

Har en følelse av at jeg leser mye mindre ut av bilder enn andre her i tråden. Med masse mennesker og bilder fra hele verden rundt opplever jeg som noe krampe-aktig (hint: nesten alle dameprofilene har bilder fra over alt, fjellturer og/eller fra treningssenteret). Har du markert trening som en interesse antar jeg at det er sant og trenger ikke bildebevis. Samme med reiselyst. Håper de fleste mennesker har venner og et sosialt liv, ikke nødvendig med dokumentasjon på det heller for min del.

Eneste jeg bruker bildene til er å se om jeg synes du er attraktiv. Hvem du er som person kan jeg ikke gjette fra bildene uansett siden du åpenbart har håndplukket dem for å fremstå på en gitt måte.

Bilder som derimot viser med deg, det er bilder jeg liker.

Får dog følelsen av at kvinner kanskje tenker veldig anderledes på dette enn meg og det er vel bare nyttig informasjon å ta med seg videre :).

Min egne bilder forsøkte jeg i all hovedsak å være litt selvironisk med. Finner jeg noen som skjønner humoren er det kanskje en god ting :).

Tinder er uansett mye verre, der har jo mange mennesker bilder hvor de aldre er alene slik at man må sitte å leke detektiv for å skjønne hvilken dame det faktisk er profilen til....