Alle innlegg Sukkerforum

Skulle møte ei dame, men...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym spaen fr. 9 jan. 2015 17:54

Hei! Etter litt prat med ei søt jente her på sukker fant vi ut at vi skulle møtes i person. En dato ca 1 uke frem ti tid ble avtalt (idag var dagen). Denne uken gikk veldig sagte fremover for mid del, jeg gledet meg til jeg skulle møte jenta. Klokkeslett og sted ble også avtalt ca 4 dager før møtet. Dagen var kommet, og jeg hadde ikke fått svar fra henne på 3 dager. Jeg møter opp uansett, og venter på henne i 45 min. Så sender jeg en melding og spør hvor hun er. Dette får jeg stil svar:
"Herregud du må ta hintet!!! Når jeg ikke svarer deg på flere dager, og ikke møter opp, så er jeg ikke interessert! Jeg har fått meg mann!".

Mistet litt troen på Sukker nå...

(mann 29 år fra Oslo) fr. 9 jan. 2015 17:58 Privat melding

Den er utrolig kjip, opplevd det samme selv bare det var date nr 2 og vi snakket sammen 30min før vi skulle møtes :p
Man går litt i tankeboksen og tenker at det er noe galt man har gjort, men det er det ikke! Bare ta litt pause, eller gå rett på noe nytt! :) Det er helt opp til hva du selv føler :)

PS: Hun har kanskje funnet seg en mann, men hun er ingen kvinne.. Det virker som en veldig vimsette jente som ikke har sosiale antenner i det hele tatt! :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 9 jan. 2015 18:07

Det er vel neppe Sukker som konsept det er noe feil med...Enig med han over, primitive sosiale antenner på neandertaler stadiet...ikke noe å bry seg med...

Skjult ID med pseudonym Tommern fr. 9 jan. 2015 18:11

Rett og slett en ufin måte å være på. Menesker som kommuniserer på ett så lavt nivå er ikke noe du ville samlet på uansett tenker nå jeg. Lykke til med videre jakting. :-)

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 9 jan. 2015 18:58 Privat melding

Ja, jeg synes egentlig mer synd på den andre typen. Virker som om du dodga ei kule der.

Skjult ID med pseudonym icj fr. 9 jan. 2015 19:17

Jeg er dame og har også opplevd noe lignende.
Avtalte møtet noen dager i forkant. Samme dag sender jeg en melding for å si at jeg gleder meg til å møtes. Får ikke noe svar. Så jeg sender ny melding og spør rett ut om han har ombestemt seg eller fått kalde føtter. Og at jeg hadde satt pris på å få et svar.
Hadde ikke lyst til å dra forgjeves en times tid med buss, uten å vite med sikkerhet at han kom. Får svar først like før jeg skulle dratt at vi kanskje kunne treffes en annen gang.... Da tenkte jeg; NO WAY! Og svarte at jeg ikke lenger var interessert.
Synes det er totalt respektløst ovenfor den man skal møte. Kall meg gammeldags, men en avtale er for meg en avtale man holder. Hvis man allikevel ikke kan, så sier man fra i god tid på forhånd på en ordentlig måte. Vær mot andre som du ønsker at andre skal være mot deg. Mange som burde slått opp ordet folkeskikk i dagens samfunn. De vet tydeligvis ikke hva det er.

Skjult ID med pseudonym Hurman fr. 9 jan. 2015 19:35

Ikke miste troen på sukker som sådan nå da, men denne damen viste vel en av sine dårlige ansikter. Vær glad, selv om det er surt; slik drivved trenger vel ingen å ha...

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 9 jan. 2015 19:48 Privat melding

Det er totalt respektløs, slikt gjør man bare ikke. Men det positive er at du fant fort hvordan hun var, dette er ikke normalt, de fleste ville vel klart å sende en melding at de ønsket å avlyse møtet.

(kvinne 58 år fra Nord-Trøndelag) fr. 9 jan. 2015 20:05 Privat melding

TS: Vær glad du slapp å møte henne! Utrolig usympatisk menneske!

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 9 jan. 2015 20:41

Enig med de fleste her: Sånt gjør man bare ikke! At man selv ikke greier å oppføre seg er en ting. Men å legge skylden på TS ved å si at han burde skjønt gjør det jo bare værre. Men det er da jeg blir litt nysgjerrig. Har dere ikke fått et inntrykk av personen før dere skal møtes?

Mange sier at det er viktig å møtes så raskt som mulig. Det er jeg ikke enig i. Jeg vil gjerne ha en trygg følsele for å minimere sjansen for at jeg bare er en "profil". Og jeg har også opplevd jevnt over god oppførsel og med unntak av en som sovnet på sofaen, har jeg aldri opplevd dårlig stil på den måten.

(kvinne 50 år fra Hedmark) fr. 9 jan. 2015 20:43 Privat melding

Møkkakjærring!!! Sånn gjør man det bare ikke, men jeg har selv opplevd noe lignende. Jeg sendte flere mld i forkant og spurte også om vedkommende hadde ombestemt seg da jeg ikke hørte noe, men jeg har ikke fått noe svar på det enda jeg og dette er snart et år siden :)
Men jeg tenker som så jeg at dette ikke er mitt tap, for en sånn person ville jeg ikke hatt noe forhold til...

Skjult ID med pseudonym spaen fr. 9 jan. 2015 20:52

Jeg følte at jeg kjente henne nok til å ville møtes. Men jeg tok tydeligvis feil. Takk for alle svar! :) Skal komme meg fint videre :)

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt fr. 9 jan. 2015 21:16

Desverre er det manglende folkeskikk blant mange her inne på Sukker. Lurer på hvorfor det koster så mye å gi et svar på en henvendelse, eller et høflig avslag. Alle her inne skjønner vel at man ikke passer alle.........
Er utrolig umodent av denne jenta da. Å svare på en melding koster jo så lite. Hva er de redd for de som ikke svarer?
Nei, man må oppføre seg her inne akkurat som man gjør ellers også.
Normal folkeskikk og normal høflighet er jo alt som skal til...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 9 jan. 2015 22:27

Er jo ikke Sukker sin feil at enkelte brukere ikke kan oppføre seg.
Dog hun har jo et lite poeng da. Hvis du ikke hadde hørt fra henne på 3 dager, så burde du ha glemt både daten og dama.
For det er aldri et godt tegn for å si det sånn.

Uansett sabla trist når noe sånt skjer.
Folk er alt for dårlige til å si ordentlig ifra om de ikke er interesserte eller om de har ombestemt seg.

Skjult ID med pseudonym BadBoy lø. 10 jan. 2015 18:26

Hallo, tar like godt et eksempel fra for en halv time siden ;)
Dame med nick LS123 snakket jeg tidvis med i 2 uker og jeg ba henne ut på date om 6 dager som hun sa ja til og vi skulle møtes ca kl 20 i byen i dag lørdag
Så sender hun en melding kl.17.30 i dag og kaller meg respektløs som ikke har sagt hvor vi skulle og at hun "var vant til å ha det forutsigbart" så hun ønsket ikke noe date med meg på grunn av det. Så skriver jeg at det er derfor jeg nettopp nå har kommet online for å gi beskjed om hvilket sted osv . Er jo nesten 3 timer til og ned til byen er det kun 15 minutter
Deretter ble jeg blokkert :)
Jeg bare ler av slikt og sender henne en vennlig tanke om at hun sikkert ikke har det så godt med seg selv

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 10 jan. 2015 18:38 Privat melding

mye rart man havner oppi her ...

Skjult ID med pseudonym Dean lø. 10 jan. 2015 18:40

Jeg så på programmet "fjellflørt" Det var det et par kvinner som møtte opp, men ikke ville si et ord til han hun datet. Han var vel ikke bra nok for henne, men faen så uhøflig å bare snu seg bort og prompe seg avgårde.

En ting er at man ser at man ikke ønsker å bli kjæreste med vedkommende, men man bør gjøre dette på en vennlig måte, da man ikke vet hvor mye man såre.

Dette er er følsomme greier!

Skjult ID med pseudonym Dean lø. 10 jan. 2015 18:46

@Badboy

Hun er ikke søkbar lenger hvis det hjelper

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 10 jan. 2015 18:54 Privat melding

@TS
Ikke kast hele kurven fordi du har funnet et råttent eple. Det finnes verre, og se på det sånn: hva vis dere hadde blitt sammen, tenk deg hvordan det bruddet hadde blitt, ikke pent iallefall.

Skjult ID med pseudonym BadBoy sø. 11 jan. 2015 12:55

@ Dean

Har glemt henne forlengst :)

Skjult ID med pseudonym BadBoy sø. 11 jan. 2015 13:06

Trenger ett insidetips: Er det bedre respons ved å ha åpen profil i steden for anonymt nick ?

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 11 jan. 2015 13:24

@BadBoy

Bra, En ny dag, og mange fisk i havet!

Jo, mere åpenhet, jo bedre respons sikkert... du får sette døra på fullt gap. Vuderer det samme selv.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 13:28 Privat melding

Det endrer ikke så himla mye vil nå jeg påstå, men jeg ser ikke helt oppsiden med anonymt nick heller. Skriver aldri noe her jeg ikke vil stå inne for så hva har jeg å tape ?

Skjult ID med pseudonym Kongen sø. 11 jan. 2015 15:02

jeg føler vel generelt at damer i alderen 30 pluss minus noen år ikke eier folkeskikk her inne. Utfordringen med sukker er at damene har all makt siden mennene er i flertall og er veldig mye mer aktive enn damene.

Skjult ID med pseudonym BadBoy sø. 11 jan. 2015 15:19

@ Kongen : Jo men når de ser noe de vil ha så går nok det sin gang vil jeg tro !

@Chris: Får man eller kan man få nytt nick ved åpen profil?

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 15:31 Privat melding

@BadBoy
For meg er det synlige navnet det samme som brukernavnet inne i oppsettet av profilen min. Ser jeg har satt opp et pseudonym som jeg kan krysse av på, men husker overhodet ikke hvor eller når det ble gjort. Men nå husket sukker innstillinger fra jeg var her sist for 5 år siden også, så ikke helt godt å si lenger.

Men siden det er samme navnet som brukernavnet i generell profil er det vel bare å endre der som man ønsker antar jeg ?

Skjult ID med pseudonym BadBoy sø. 11 jan. 2015 16:40

Ok, takker og bukker :)

Skjult ID med pseudonym Over 40 sø. 11 jan. 2015 21:18

@Dean

Opplevd noe lignende, men da som damen... avtaler en date, på en bestemt dag, hva vi skal gjøre, men ikke hvor vi skal møtes og klokkeslett... jeg ble da veldig usikker på om møte/daten i det hele tatt var seriøst, tror nok din date følte akkurat det samme.... dere hadde jo ikke avtalt møtested, og kun ca. klokkeslett, dette er noe som gjør mange usikker.... og en føler da fort at den andre er useriøs, jeg følte det...og hadde akkurat som din date lyst til å avlyse hele greia..

Bare et annet synpunkt sett fra et annet perspektiv...

Skjult ID med pseudonym Ph 121849 lø. 24 jan. 2015 00:09

Hva med en dame som har vært offline i 7 dager nå. Går det Ann og være "usynlige" her inne.