Alle innlegg Sukkerforum

Frodige damer.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ærligtalt fr. 9 jan. 2015 21:55

Det finnes ganske mange menn her inne som tenner på frodige damer med store pupper og stor rumpe. Mange tenner på modne damer også ( menn i slutten av 30 åra og oppover) De sier det er mye bedre sex med modne damer fordi de er tryggere på hva de vil ha og flinkere til å sifra hva som fungerer for dem.
MEN, når det kommer til kjærestematerialet er det helt andre krav.
DA skal dama være slank og ung ( gjerne ned mot 25år for de rundt 40)

Da lurer jeg på om de ikke skjønner hvorfor de er single disse mennene?
Er det så vanskelig å tørre å gå for det som du liker/tenner på i dette samfunnet? Hvorfor ellers går de etter damer de ikke tenner på om det ikke er for at de er redd for hva andre sier om den man er kjæreste med??

Skjult ID med pseudonym Fasit1 fr. 9 jan. 2015 21:58

Er det seriøst mange 40-åringer som søker damer på 25? Hæh? Seriøst? Nekter å tro at det er representativt...bortsett fra avvikerne som tror at de kan få alt på internett.

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt fr. 9 jan. 2015 22:04

Joda @Fasit1 det er nok mange som søker ned mot så unge jenter ja. Jeg har vært innom endel profiler og det er ikke uvanlig. Også menn 50+ søker stort sett etter mye yngre damer. Da fra 30 år og oppover, men har vært borti profiler der menn på 50+ også søker etter partner fra 25.
Det er forfriskende at en mann 40+ søker oppover i alder blant damer. Iallefall damer de vil ha som kjæreste, Sexpartner er noe helt annet.....

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt fr. 9 jan. 2015 22:07

Med den siste kommentaren mente jeg å si at det er forfriskende at en mann 40+ søker etter forhold med damer eldre enn seg. Det er ikke ofte.

Skjult ID med pseudonym - fr. 9 jan. 2015 22:23

Aii..iii..nja...tja...ramla litt av...tror jeg...jeg våger gå for det jeg liker i hvert fall(i dette samfunnet) og jeg er mann, vet ikke...jeg har helt sikkert bomma TS...sorry...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 9 jan. 2015 22:34

Er ikke vanskelig å gå for det jeg liker/tenner på. Problemet er bare at den dagen jeg får lyst på egne barn så blir det litt vanskelig om jeg hadde involvert meg med ei som var f.eks 40 år nå, til tross for at aldersforskjellen ikke er SÅ stor.

Ikke noe galt med frodige damer. Det viktigste for meg er uansett ansiktet. :)

Skjult ID med pseudonym stordame fr. 9 jan. 2015 23:19

Jeg opplever at menn heller vil ha sex med meg enn å ha meg til kjæreste. Slik har det alltid vært. Mange menn har store damer som preferanser, bare at de ikke tør være åpne om det til venner og familie. Så flere av dem velger en slank dame å leve med og har en overvektig dame på si.

(kvinne 50 år fra Hedmark) fr. 9 jan. 2015 23:38 Privat melding

Tusen takk for denne tråden, Ærligtalt!!!
Dette har jeg ofte erfart selv også og har også kommentert det i en annen tråd her inne, men jeg følte vel ikke at jeg ble veldig trodd på det ;)

Så takk til deg også, stordame som bekrefter at det er sånn :)
Ja, ikke at du er meg eller omvendt, men at mange menn er sånn :)

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 10 jan. 2015 00:17

Jeg er vel selv en stor dame. Men bortsett fra et lite mindretall som tenner på frodighet i seg selv, så må jeg bare være ærlig: Jeg tror vi store ofte jeg blir valgt som "byttedyr" fordi vi blir sett på som et lettere bytte. Så enkelt. Hvis man antar at tilbudene er færre, blir konkurransen mindre og det antas dermed lettere å score. Ikke så ulogisk egentlig.

Jeg har ikke spesielt dårlig selvtillitt, og vet at noen digger meg akkurat som jeg er. Men let' face it. Flertallet går for en slank dame hvis de kan velge fritt - både som sexpartner og som kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Adso lø. 10 jan. 2015 00:33

Det er synd hvis det er menn eller kvinner der ute som ikke tørr å gå for det de liker. Gå heller for de modige mennene som ikke bryr seg om hva andre mener. La de feige leve i utilfredsstillende sexliv med slanke og unge kvinner, da får de seg nok en lærepenge!

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 10 jan. 2015 00:40

Ja, det er synd hvis det er sånn, Adso. At image skal være viktigere enn preferanse. Spørsmålet er bare om det er faktisk preferanse eller om det er "Greit nok på si eller mens jeg venter - fordi jeg kan! ". Der er det sikkert litt av hvert der ute tipper jeg.

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt lø. 10 jan. 2015 05:01

Jeg tror at de menn som ikke lytter til sine preferanser være seg om de tenner på frodige, tynne, eller de midt i mellom eller +/- 10 år, gjør seg selv en bjørnetjeneste. De bør stikke fingeren i jorda og tenke over hvorfor de er single.
Jeg mener, de kan selvfølgelig velge å gå for den typen dame kameraten liker og overhøre hva han selv tenner på, men skal et forhold fungere MÅ man ha lyst på den msn er sammen med.
Joda det kan fungere en stund kanskje, men over tid? NEI.
En må slutte å lure seg selv. Gå for det en liker og gi blaffen i hva kameratene tenker. Er de gode kamerater ønsker de deg lykke til og liker dama for den hun er. Det er tross alt ikke de som skal være kjæreste med henne.
Dette gjelder også selvsagt for kvinner i forhold til valg av menn etter dine preferanser. Men i forhold til aldersforskjell, tror jeg det er få kvinner herinne 40+ som søker etter gutter/ menn 25+. DET er er mannfolksyndrom.

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 10 jan. 2015 05:27 Privat melding

det finnes da flere damer her inne på 45 plusspluss som har sagt at de har eller kunne tenke seg en elsker på 25pluss.men at det ikke kom til å bli noe kjæreste emne....

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt lø. 10 jan. 2015 11:44

@Hans80
Hvor mange er flere da?
Jeg tror nok ikke de er representative for de fleste damer 45+

Skjult ID med pseudonym Adso lø. 10 jan. 2015 13:26

@Ærligtalt, jo, det er nok kanskje et mannfolksyndrom å søke partnere som er meget yngre enn dem selv. Jeg tror nok ikke dette er på grunn av venner. Jeg ville synes det var flaut å komme med en dame som var 19 år, selv om jeg fant henne utrolig attraktiv, sjarmerende og intellektuelt stimulerende. Jeg har ikke noe problem med å innrømme at for meg er personer i alderen 20 til 25 år de peneste, det tror jeg nok det er ganske mange som mener. Allikevel er det mange som holder seg i skinnet på grunn av hva andre mener. Derfor vil jeg ikke tro at menn generelt søker seg ned i alder på grunn av gruppress (i alle fall ikke på individuelt nivå).

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 10 jan. 2015 14:45

@Hans80. Det er nok ikke så rart. For kvinner i 40+ som kanskje i tillegg er store, har ikke de beste forutsetningene for å bli kjæreste med de på egen alder eller de på 30. Men det rare er at de på egen alder er ikke så interessert i å treffes i det hele tatt, de ønsker seg yngre damer mange av dem.. mens de yngre gir inntrykk av at man som kvinne er attraktiv i det minste.

Og dersom man likevel ikke kan få menn til annet enn der og da, kan man vel like gjerne velge noen yngre som digger deg og som øyet hviler godt på?

Jeg er ikke der selv. Jeg leter fortsatt etter noen på egen alder, og synes ikke de unge blir rikitg å ta for meg av. Men jeg ser jo at muligheten er der, og skjønner de som gjør det.

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt lø. 10 jan. 2015 18:10

@Adso
Jeg tenkte vel mer på preferanser på hva man tenner på ( feks frodige damer)
Hva tror dere menn er årsaken til at menn ikke vil bli kjæreste med de som de tenner på?
Har ikke tenning noe å si i et forhold?

Skjult ID med pseudonym Adso lø. 10 jan. 2015 18:50

@Ærligtalt, jo, attraksjon er nok viktig, men tydeligvis ikke det viktigste for disse mennene. Vi gjør alle rasjonelle valg og det betyr at alle sider ved et valg, for eksempel hvem man skal bli kjæreste med, må vurderes. Årsaken til at disse mennene ikke blir kjæreste med de de tenner på, er fordi de vurdere det slik at det ikke er det beste valget de kan ta basert på den informasjonen og settet med preferanser de har.

Det kan være at du synes at noen av preferansene til disse mennene er dårlige, men da må du se etter menn med andre preferanser.

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt lø. 10 jan. 2015 20:25

@Adso
Tenning innebærer jo så mye mer enn kroppsfasong...Så jeg går utifra at det er mer enn bare en stor rumpe eller store pupper som tiltrekker.
Er menn mer grunne enn kvinner?
De fleste av oss ser etter andre ting enn bare det ytre. Spiller ikke noen rolle om han har hår eller er blank på toppen. Litt tillegg her og der er også uvesentlig. Personlig leter jeh etter glimt øyet, humor, kjapp replikk, omsorg og omtanke. Da blir dette en attraktiv mann i mine øyne. Heller det enn en modellpen muskelbunt med dixpack som ikke innehar tidligere nevnte kvaliteter.
Om han er + 10 år eller - 10 år, stor eller slank, spiller liten rolle. Det eneste preferansen jeg har er at han ikke er syltynn og lavere enn meg, siden jeg er en frodig dame og ønsker å kunne krype inn i armkroken til en mann som har armer til å ta imot. ;- D