Alle innlegg Sukkerforum

Bruker trodde Sukker spredte bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker fr. 9 jan. 2015 23:21

En bruker gikk inn på en nettside der han automatidsk eller ikke hadde fått koblet sin facebookprofil til nettsidens innhold. Brukeren vet ikke hvordan det skjedde.
På samme siden ble det vist en Google-banner fra diverse nettsteder, deriblant Sukker. Det som var spesielt var at rett under denne, slik at man kunne tro at det hørte sammen, kom det opp facebookbilder koblet til brukeren av siden. Dette er trolig vært et sleipt markedsføringstriks. Bildene han så var altså ikke koblet til de automatiske bannerene fra Google som ble vist rett over, og som da tilfeldigvis viste Sukker.
Hvis man hang med på den. Ille at det skal bli så mye triks og fanteri :-/

Selv om flere andre datingtjenester bruker bilder fra brukermassen på tjenestene til reklamering, er dette noe Sukker ikke gjør. Det er ikke god skikk, og Sukker er veldig opptatt av å holde den absolutt høyeste etiske standarden av samtlige datingtjenester. Ha en fin kveld :-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 9 jan. 2015 23:29

Nei, jeg hang ikke med på den! Men antakelig er det min feil, jeg er ikke veldig kyndig når det kommer til "data-språk". Jeg skreiv et innlegg til dere under tråden til h*n dere omtaler hvor jeg etterspurte svar fra dere. Dette rakk jeg ikke poste før dere sletta tråden. Dere svarer nå i egen tråd - som jeg etterspurte - flott! For min del viser det at dere "henger med" og har tatt dette på alvor! Det setter jeg pris på Sukker, og tenker det er greit for dere å få denne tilbakemeldingen. Keep up the good work!