Alle innlegg Sukkerforum

Mye sultne damer på sukker :-D

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pondus sø. 11 jan. 2015 17:47

Tar vanligvis ikke dama med på middag før vi har truffet hverandre noen ganger.

God grunn til det...

Det virker som det er mange damer som er ute ikke er ute etter "date", men gratis middag...
Man lærer så lenge man lever- hahaha :-D

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 11 jan. 2015 17:55

Haha...håper du tuller nå :-D

Men fra spøk til alvor: Er det virkelig noen som tør å ta middag som førstedate?

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 11 jan. 2015 17:59

Eller, er det noen som VIL ha en middagsdate på første daten ? grøss....

Skjult ID med pseudonym BadBoy sø. 11 jan. 2015 18:08

Ærlig talt gutter:!
Ta med dama på middag ute på by`n ?! NEI NEI !
Hun får komme hjem her og lage middag så får man se hvor bra de gjør
Burde være ett minimumskrav for å få seg en mann at de kan dette!
Dessert kan vurderes hvis maten er god

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 18:20 Privat melding

Forrige runde jeg var aktiv på sukker hadde jeg det for meg at middagsdate som førstedate var lurt.

Det var ikke nødvendigvis så lurt :). Terskelen er enormt høy for å få et ja, hver date ender opp med å koste deg en liten formue og du får en småklein "dele/spandere" som avslutning på det hele.

Nei gjør noe enklere, ta en kaffe, gå en tur, gå på et museum, et eller annet som ikke er så himla forpliktende og som er naturlig å dra fra fort, for begge parter, om det er mis-match i virkeligheten. Ha respekt for andres, og ikke minst, egen tid.

Skjult ID med pseudonym Lipton sø. 11 jan. 2015 18:21

Ja, man lærer hele livet.. :-)
Jeg traff en gang en godt voksen mann (50) som begynte å "dele regningen i to" dagen før vi skulle møtes :-D Jeg lo av det da og ler i dag. Jeg var klar over at dette ikke kan være min drømmemann, men han var sympatisk og jeg var nysgjerrig så jeg gikk på date. Vi hadde det hyggelig, pratet mye om alt, men det var det. Jeg hadde litt lengre vei til Tbanen fra utestedet vi satt på enn det han hadde til bussholdeplassen. Det var mørkt og jeg håpet på at han kan bli med meg i hvert fall en del av veien. Jeg ville følt meg tryggere da. Det er godt å drømme. Han bare gikk til sin bussholdeplass som var like ved der hvor vi satt.

En annen gang traff jeg en mann som kom med en rød rose (første date), men kaffekoppen måtte jeg betale selv for ;-) Hva betyr den rosen da? ;-))

Man lærer så lenge man lever :-)

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 11 jan. 2015 19:08

Jeg ser ikke problemet med å spise en middag eller dele en pizza ute på første daten, hvis begge er sultne. Jeg kan godt dekke rekningen også, bare småpenger.Ingen forpliktelser er det i det heller.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 19:15 Privat melding

Som sagt, mye høyere terskel for å få et ja. Det er største problemet. For de fleste voksne mennesker (nå aner jeg ikke hvor gammel du er Dean) så er ikke et par hundrelapper for en pizza noe å miste nattesøvnen av og begge er nok i god stand til å betale for både seg selv og den andre.

Tar man en kaffe eller en tur og så bli sultne, ikke noe problem. Da har man sannsynligvis en god greie på gang uansett :).

Men sannsynligheten for å få et nei er vesentlig større om det er snakk om middag direkte på 1. date.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 11 jan. 2015 19:29

Jeg syns middagsdater er heller noe en kan spare til date #3 eller noe sånt.

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 11 jan. 2015 19:36

Kommer an på hvor god råd en har spør du meg. Ikke så god råd, så skjønner jeg at enkelte ønsker å være litt avventende til middagsdate.

For min del, så syns jeg det er koselig og kunne spise en middag sammen, samtidig med at en prater og blir bedre kjent. Ekstra hyggelig blir det hvis jeg skjønner at hun som du har tatt med viser seg å være noe å satse mer på. Men er hun ikke det, så var det uansett en koselig stund for oss begge. Min erfaring :)

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 11 jan. 2015 19:37

Kommer kanskje an på hvem som blir spurt og hvem som spør

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 19:44 Privat melding

@CPU, nei det har ingenting med det å gjøre. De fleste har råd til både å dele en pizza eller ta en bedre middag. Det er irrelevant. Det finnes knapt nok noen i norge som ikke er søkkrike, alt tatt i betraktning.

@Dean Kanskje, kanskje ikke. Ref. TS sin post ser det ut til at han har hatt en lei tendens til å få ja av sultne damer. Vår jobb som menn i dating er ikke å være en for-stasjon for studiner med dårlig råd.

En hver kvinne man klarer å imponere med likvide midler er en kvinne man bør komme seg unna så fort Porschen tillater.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 11 jan. 2015 20:00

For min del hadde jeg ikke villet starte med en middagsdate, av flere grunner ;)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 20:10 Privat melding

En middag er en verden av potensielt stress for dama.... om hun skal påspanderes, kan hun ta det hun vil ha selv om det kanskje er litt dyrere enn en kjip salat? Eller skal hun ta den kjipe salaten fordi hun jo vil vise at hun faktisk tar vare på seg selv.. Og om det er date nr 3 denne uken så er kanskje ikke en tung biffmiddag med 3000 kcal helt hva kroppen faktisk trenger akkurat nå.. Hva om hun spiser MER enn deg? Det vil jo ikke ta seg ut i det hele tatt. Så har du noen med litt matallergi osv osv osv.

Keep it simple :).

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 20:39 Privat melding

Og mange av dere tenker nok litt for lite ;). Poenget var jo å forsøke å forklare hvorfor det oppleves som mye enklere for mange kvinner å si ja til en kaffe eller tur enn en middag med en gang.

Spør noen damer om dette en gang og se hva de sier..

Det at enkelte kvinner muligens overanalyserer betyr ikke at vi ikke burde forsøke å ha en viss forståelse for hva som faktisk foregår. Det får man bare via dialog og kommunikasjon med dem.

Men for all del, bare å be ut gold-digger studenter og gi dem gratis mat for alt jeg bryr meg, påvirker ikke meg spesielt mye ;).

Skjult ID med pseudonym hoho sø. 11 jan. 2015 21:01

Men dette med å spandere / dele regningen.. Jeg har alltid tenkt det må være nedverdigende å bli påspandert middag på date. Om en er ute etter et likeverdig partner, blir det ikke feil å ikke dele?

Etterhvert som en blir bedre kjent synes jeg det er greit å ta regningen, om en ikke er ute etter noen som liker en for lommeboken da..? :-)

Skjult ID med pseudonym Over 40 sø. 11 jan. 2015 21:50

Ha, ha hadde helt klart som @Chris sier og hørt litt på kvinners overanalysering, det hadde spart dere for mye bry...

PS; Skulle ønske til tider eller rettere sagt ofte at jeg ikke hadde en så komplisert, overanalyserende hjerne...

(mann 38 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 21:53 Privat melding

På sett og vis deler vi alle kjønnsykdommer her gjør vi ikke?

Skjult ID med pseudonym Lipton sø. 11 jan. 2015 22:50

Du får kjøpe roser Badboy (hyggelig det!) men husk spandere på henne også ;-) Jeg fikk en rød rose på første date en gang, men kaffekoppen måtte jeg betale selv for :-I ;-) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 11 jan. 2015 23:02

@CPU - helt enig med deg. Og jeg er kvinne. Jeg har faktisk betalt middag for begge uten å lage nummer av det flere ganger - hvis det enten var mitt forslag, eller hvis jeg valgte meg noe dyrt på menyen. Eller hvis han somler skikkelig med lommeboka når regningen kommer, så har det hendt jeg har sagt: "Jeg tar det." Ingen menn har stoppet meg da. Men veldig mandig å fomle og spørre hvordan vi skal gjøre det, er det ikke. Veldig hyggelig om han betaler, helt greit å dele i to.
Har man ok råd, så er det ikke all verdens med 2 ganger indisk og 4 øl. 500 kr. kanskje. Og det spiller ikke så mye rolle om det blir noe mer eller ikke. Mat er det hyggelig å spise sammen med noen uansett. Middagsdate er definitive det jeg har hatt mest av som første-date.

@Chris -
det er godt mulig at de fleste damer synes det er lettere å takke ja til en kort kaffe. Men ikke jeg! Da føler jeg at jeg må prestere og se bra ut og må vise meg fram på svært avgrenset tid. Samtidig som jeg skal vurdere om et annet menneske kan være noe for meg i livet. Så kjapp liker jeg ikke å være. Det framstår for meg veldig stressende. Ingen kaffedater har gått videre til date to for meg. Men mange middagsdater har gjort det…

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 11 jan. 2015 23:12

En gang hadde jeg en 3. date som helg i Berlin. Han inviterte og jeg sa ja! Vi hadde knapt kysset før vi dro. Fantastisk med dater der man må bli ordentlig kjent. Varte noen måneder det… :-)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 23:22 Privat melding

@metoo Og som generaliseringer flest feiler de ofte på individuelt nivå :-). Var sammen med noen i 4 år som startet som en middagsdate, sier ikke at det ikke funker når det funker, men i *min* erfaring er en middag veldig skummelt for veldig mange damer.

Poenget ift regningen er ikke at man ikke kan ta det, alle kan jo i det store og hele ta det. Jeg pleide alltid å ville ta det når det var middagsdate på gang, men tilbakemeldingen har ikke alltid vært positive. Men klart, individuelle forskjeller er enorme (og godt er det).

Hele poenget med en litt uformel date er jo forøvrig at det ikke er så himla farlig med prestasjonen, man snakker litt og ser om det er noe der eller ikke. Timer man det hele riktig er det ikke noe problem i at noe sånt varer vel så lenge som en middagsdate..

Og 3. date i berlin er ganske heftig, men kjennes det bra ut, hvorfor ikke? Helt topp :).

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 23:29 Privat melding

Jeg kan bare håpe for din del at du ikke *må* dra noe kort for å få henne, men dette finner du jo fort ut av :-). Hadde jeg ikke vist bedre ville jeg nå ha sagt at du var litt i overkant opphengt i *hvordan* daten skal gå i steden for å bare fokusere på at det er en koselig mulighet for å bli kjent med et nytt menneske. Bare pass på så du ikke snubler inn i needy fella, det er enklere enn du tror etter daglige meldinger i 4 uker..

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2015 23:42 Privat melding

Har du bedt henne på 3. Date, over en weekend, før første date har vært?

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 jan. 2015 23:59 Privat melding

Er det sånn "flotters med ein gratis middag, kjempe viss eg kan bli forelska og" mentalitet?
Artig ^^

Skjult ID med pseudonym BadBoy ma. 12 jan. 2015 10:31

Var her for flere år siden som startet som et vanlig udefinert treff.
Vi tok en lett rett osv men følte at dette gikk til helvete Det var starten på ett 4 års forhold :)

Skjult ID med pseudonym BadBoy ma. 12 jan. 2015 16:16

@Chris
Tar ett steg om gangen med henne.

1 rød rose får hun i morgen hvis gjensidig kjemi ;)

Noen her som skal på ballet eller?

(mann 37 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2015 16:17 Privat melding

@BadBoy høres fornufitg ut :).

Må dessverre jobbe den helgen så no such luck..

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 12 jan. 2015 18:15

@Chris

"Enhver kvinne man klarer å imponere med likvide midler....bør man komme seg unna så fort Porchen tillater."

I går hevdet du at alle kvinner lot seg imponere av rike menn. Om du følger ditt eget råd, så er du altså på jakt etter MANN du. Det forklarer det meste...

(mann 37 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2015 23:09 Privat melding

@Creeper Hum nei det har jeg da aldri ment? Må ha formulert meg i overkant vagt i så fall :-).

Kommentaren med porschen bør sees som en spøk med gravalvorlig innhold :p.