Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig magefølelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 12 jan. 2015 18:29

Har dere noen gang hatt litt dårlig magefølelse for noen, og allikevel gjennomført daten?

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 12 jan. 2015 18:36

Niks.

Men så har jeg ikke vært på date, heller.

Skjult ID med pseudonym kvarg ma. 12 jan. 2015 18:48

Ja...og det er ofte på de datene jeg har blitt veldig positivt overrasket! Så jeg vil anbefale å gå på daten likevel, hvis dere har skrevet litt i forkant :)

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 12 jan. 2015 18:52 Privat melding

Ja det har jeg og jeg angrer i dag på dette at jeg ikke fulgte mavefølelsen min da fyren var voldelig.

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 12 jan. 2015 19:08

Nja,nesten :p
Hadde avtalt et treff,men meldingene i forkant ble mer og mer på kanten. Jeg kontret så godt jeg kunne og hadde tenkt å gjennomføre treffet, tenkte kanskje jeg bare tolket feil. Helt til dagen før treffet, da fikk jeg en mld på telefonen, eller et bilde da...Av snoppen hans! :p Og beskjed om at jeg hadde noe å glede meg til..Valgte å ikke treffe han ;)

(mann 30 år fra Østfold) ma. 12 jan. 2015 19:09 Privat melding

Ja!

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ma. 12 jan. 2015 19:23

Ja, avtalte å møtes for en kopp, kjente knapt igjen damen selv da hun hilste på, var nok en del år og kilo siden album og profilbildet ble tatt, om ikke det var tilfellet eldes enkelte damer ekstremt raskt i forhold til alder..

Skjult ID med pseudonym Skeptisk ma. 12 jan. 2015 19:25

Jepp!
Var en jeg var usikker på kroppsfasongen på og etter daten var avtalt, la hun ut et nytt bilde typ 5 timer før vi skulle møtes, noe som gjorde at den lille mistanken ble stor.

Hun greide knapt å gå i trappen.

Men vi pratet skit og drakk øl noen timer, så var bedre enn å sitte hjemme og kuke :o)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 12 jan. 2015 21:11

Skal såpass mye til for meg å få en dårlig magefølelse at når jeg først får det så bør jeg virkelig lytte til den.

Skjult ID med pseudonym Fire B far ma. 12 jan. 2015 21:16

Jepp. Stirret veldig på en bygning for herrer i Frognerparken...
Ikke i øynene på daten... Ikke bra..
Men har også sittet å pratet med en date fra halv ni på kvelden til kvart over fem om natta uten å kjede meg, så magefølelsen er viktig den. Den lyver sjelden:)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2015 23:04 Privat melding

Magefølelsen kan være litt tricky, prøv å se om du klarer å analysere deg frem til hvor den kommer fra. Det kan være interessant :).

Jeg tror man som regel får man en dårlig magefølelse fordi underbevisstheten har plukket opp NOE vi ikke bevist har oppdaget enda.

I det store og hele pleier jeg å høre på min.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2015 23:16 Privat melding

Enda bedre grunn til å unngå en date :p.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2015 23:19 Privat melding

Alt er mulig med dårlig nok bab innabords..

(mann 37 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2015 23:22 Privat melding

Ser for meg tråden....

"Dårlige damer på sukker! Spiste dårlig bab og ødela sengetøyet hennes og nå svarer hun ikke lenger på meldingene mine. Prippen much?!?!"

(kvinne 38 år fra Buskerud) ma. 12 jan. 2015 23:29 Privat melding

Dårlig magefølelse pleier ofte å være en god veileder for at det er "noe" som skurrer, som man ikke klarer å sette fingeren på, enda. Jeg synes i hvertfall at magefølelsen ofte viser seg å stemme.

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 12 jan. 2015 23:38 Privat melding

Ja. Er svært nysgjerrig, så da jeg fikk lange meldinger av en som var litt eldre og hadde matchtall ned mot 70 tenkte jeg at jeg kunne jo prøve å finne ut hva dette var for et menneske. Så fremt jeg har ledig tid og ikke frykter for min sikkerhet er jeg villig til å snakke med omtrent hvem som helst, og her var begge betingelser oppfylt.

Frem mot daten ble meldingene egentlig bare rarere og rarere, men språket var uvanlig godt, selv om innholdet var nokså skrudd. På selve daten kom det frem at alderen oppgitt her var en del for lav, dette var et bevisst valg for å ikke bli avvist av menn som ikke selv forsto at de egentlig ønsket en voksen kvinne. Videre var hun lidenskapelig opptatt av psykiatri, men ikke fordi hun jobbet innenfor sektoren, snarere at hun så på det som statens måte å trakassere og stanse spesielt begavede mennesker (som hun selvfølgelig selv var) slik at de ikke fikk folk flest til å føle seg dumme.

Jeg unngikk å bli særlig engasjert i psykiatritemaet, men deltok oppriktig når samtalen handlet om mindre følsomme emner og hvor hun lot til å være "normal", og på slutten av daten ville hun veldig gjerne følge meg hjem, men vi skiltes heldigvis utenfor døren. Deretter fulgte flere måneder med mas og veldig konkrete meldinger om nøyaktig hvordan hun ønsket å bli intim med meg, før det kom en veldig lang melding om hvordan hun hadde innsett at livet mitt (den gang med svært mye reising) ikke var et hun maktet å følge hos en partner, og at det var bedre om vi holdt oss kun på vennenivå. Stor var lettelsen på min kant.

Jeg er villig til å gå på date med dårlig magefølelse igjen, om ikke annet om så for å oppleve, samt kanskje lære noe.

Skjult ID med pseudonym BadBoy ti. 13 jan. 2015 13:52

"Dårlig mavefølelse" kan vel også var ett indre forsvar for at man gruer seg til å face en date IRL og søker en relevant unnskyldning for seg selv til ikke å komme men heller for å dumpe